Τρίο με μαμά και κόρη

Δημοσιεύθηκε από ANGELCON
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Απίστευτο τρίο με μαμά και κόρη

Ήταν Δεκέμβρης και το κρύο ήταν τσουχτερό. Έμενα στη Φιλοθέη και μόλις είχα ξυπνήσει Κυριακή πρωί. Βαριεστημένος σκεφτόμουν τι θα κάνω. Πήδαγα περιστασιακά 2-3 «γειτόνισσες». Είχα ανάψει το τζάκι και χάζευα. Δεν είχα κέφι όμως για να τηλεφωνήσω σε κάποια από αυτές.

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ένας φίλος που θέλει το μεσημεράκι αργά να πάμε για μπιρίμπα. Έπαιζε σε έναν όμιλο και επειδή ήμουν καλός με έπαιρνε αραιά και που για να πάω. Του είπα ότι βαριέμαι αλλά επέμενε γιατί είχαν πρωτάθλημα και θα είχε και χρήματα. Με δελέασε λέγοντας ότι δεν θα βάλω τίποτα και αν κερδίσουμε θα πάρω το μερτικό μου. Μιας και βαριόμουν λέω ας πάω. Ο όμιλος ήταν πέντε λεπτά από το σπίτι μου στην Κηφισίας. Πάω ξεκινάει το παιχνίδι και κάποια στιγμή βλέπω στην άλλη αίθουσα μια αξιοπρόσεκτη milf να με κόβει. 45αρα αυτή 30άρης εγώ μου έκανε κλικ.

Παίζαμε και έβλεπα ότι συνέχιζε να με κοιτάει. Έγιναν 1 – 2 διαλείμματα, αλλά δεν βρήκα το θάρρος να της μιλήσω αφενός γιατί ήταν με κάτι φίλες της, τρίτης ηλικίας, αλλά και επειδή έλεγα άσε μην κάνω λάθος και γίνω ρόμπα. Δεν ήθελα δε σε καμία περίπτωση να πάρει πρέφα ο φίλος μου ότι την έπεφτα στην milf. Πέρασε η ώρα έφτασε 21.00. Στο τελευταίο διάλειμμα, γιατί δεν ήθελα να το ξενυχτήσω, λέω ή τώρα ή ποτέ. Πάω κοντά συστηνόμαστε και χωρίς άλλη κουβέντα, της λέω φεύγω σε 10 λεπτά και θα σε περιμένω από κάτω. Περιμένοντας αναρωτιόμουν αν θα έρθει και πώς να το χειριστώ. Πράγματι σε 10 λεπτά ήμουν στο αυτοκίνητο και μετά από λίγο εμφανίζεται η Όλγα. Της λέω μπες στο αυτοκίνητό σου και ακολούθησέ με.

Όπως καταλαβαίνεται πήγαμε κατευθείαν σπίτι μου. Μπήκε μέσα και αφού μου είπε «ωραίο σπίτι» και τα γνωστά ξεκίνησα το χαμούρεμα, μαζί με ένα ποτάκι. Έριξα ένα απίστευτο πήδημα. Η milfara είχε να δει χαρά στα σκέλια της καιρό και ήταν πραγματικά απίθανη. Έχυνε ασταμάτητα και ήθελε συνέχεια πήδημα. Την πήρα από όπου μπορείτε να φανταστείτε. Και στο τέλος που έκανε ένα γλείψιμο που θα το θυμάμαι όσα χρόνια και να περάσουν. Μου είπε ότι έχει δυο μεγάλα παιδιά, μια κόρη 23 και ένα γιο 19 και ότι είναι χωρισμένη.

Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για πήδημα αραιά και που και ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έλα σπίτι να φάμε. Πάω κι εγώ με μεγάλες καύλες. Λέω μετά το φαγητό θα ακολουθήσει τρικούβερτο πήδημα και με το που μπαίνω, βλέπω εκτός από την Όλγα και την κόρη της, τη Ναταλία. Ωραίο παιδί. Μας σύστησε, φάγαμε μαζί και γενικά περάσαμε ένα όμορφο βράδυ. Ευτυχώς ο γιος δεν φάνηκε και σιγά-σιγά ξεπέρασα τη νευρικότητά μου. Αυτές ήταν πολύ χαλαρές, χωρίς ειδικά η Όλγα να δείξει κάτι. Την άλλη μέρα με παίρνει τηλέφωνο η Ναταλία, η οποία αφού μου είπε ότι η μαμά της, της έδωσε το τηλέφωνο, μου λέει πάμε για καφέ; Παραξενεμένος της λέω πάμε.

Μην τα πολυλογώ καταλήξαμε σπίτι. Στην αρχή ήμουν μαζεμένος και αναρωτιόμουν τι παίζει; Σιγά-σιγά όμως ξεθάρρεψα και άρχισα να «πλησιάζω». Κάτι το κόκκινο κρασί που είχαμε ανάψει, κάτι το τζάκι, άρχισα σιγά-σιγά να τη χαϊδεύω. Αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως, οπότε προχώρησα σε φουλ επίθεση. Βρεθήκαμε στο χαλί μπροστά από το τζάκι να πηδιόμαστε. Πριν την πάρω και χαϊδεύοντάς την, άρχισε να χύνει. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα γυναίκα να χύνει ταυτόχρονα μαζί με ούρα! Μου είπε ότι είχε πολύ καιρό να το κάνει και γι αυτό ήταν έτσι.

Δεν ήξερε ότι πήδαγα τη μάνα της αλλά μου είπε ότι η μαμά της με συμπαθεί πολύ και γι αυτό ήθελε να μας «φέρει κοντά». Ευχαρίστησα την τύχη μου, αφού ήταν κυριολεκτικά με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Δεν έκανε βέβαια το πήδημα της μαμάς της, αλλά ήταν σχετικά καλή. Για μεγάλο διάστημα πήδαγα μια τη μια και μια την άλλη. Το όνειρό μου ήταν να της πάρω μαζί αλλά δεν τόλμησα. Ναταλία και Όλγα. Μαμά και κόρη. Εξαιρετικό δίδυμο! Πολύ ωραία φάση φίλοι μου.

 

(Copyright protected OW ref: 75508)