Πολύ ξύλο στην πουτάνα τη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από Billevros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη στο αυτοκίνητο, σε παραλία της Βορείου Ελλάδας, μετά από έξοδο με τη γυναίκα μου. Πρώτη φορά νιώσαμε τόσο έντονα στο σεξ, πρώτη φορά χτύπησα τη γυναίκα μου την ώρα που τη γαμούσα. Από τότε, άλλαξαν πολλά στην ερωτική μας ζωή.

Με τη Δέσποινα, μια εργασιομανή δικηγόρο, είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 7 χρόνια. Η ερωτική μας ζωή είχε τα πάνω της και τα κάτω της, ωστόσο αυτό που συνέβη πριν από ένα εξάμηνο περίπου, άλλαξε όλα τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Η γυναίκα μου είναι ένα 31χρονο μουνί, 1.70 ύψος, με φοβερή κωλάρα, καλούτσικο στήθος και κορμάρα, αν και γέννησε ήδη 3 παιδιά. Από φάτσα είναι αρκετά καλή και συνολικά είναι ένα καλό γκομενάκι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Επειδή ξέρω ότι θα διαβάσει την ιστορία, μέσα από τη σελίδα σας, θα ήθελα να πω ότι δεν υπερβάλλω και λέω την αλήθεια:

Δεσποινάκι είσαι καύλα!

Εγώ είμαι 35 ετών, εμφανίσιμος με κιλά παραπάνω και γενικώς ερωτικός τύπος, που ναι μεν βλέπω ότι θηλυκό κινείται δίπλα μου και μπορεί να πήγα με 5 γυναίκες για ένα βράδι κάθε φορά όσο είμαι με τη γυναίκα μου (με ανακάλυψε και παραδέχθηκε ότι με είχε παραμελήσει, οπότε συνεχίσαμε μαζί και δεν χωρίσαμε), αλλά μετά από το γαμήσι που θα σας περιγράψω, δύσκολα ο πούτσος μου να σηκωθεί για άλλο μουνί, εκτός από το πουτανάκι μου.

Τ' ακούς Δεσποινάκι;

Είναι αυτό που λέμε ότι η γυναίκα άμα είναι καύλα στο κρεβάτι, δύσκολα πας με άλλη. Αν το καταλαβαίνανε τα παλιοθήλυκα, οι γυναίκες που παντρευόμαστε και γαμάμε, πολλές απιστίες δεν θα υπήρχαν. Να πούμε ότι με τη Δέσποινα γενικώς κάνουμε καλό σεξ, ποτέ με προφυλακτικό, ενώ πάντα τελειώνω μέσα της. Κατά τις γόνιμες μέρες στο κωλαράκι της. Τις μη γόνιμες μέσα στη μουνάρα της. Σε γενικές γραμμές, αν πούμε ότι τη γαμάω 15 φορές το μήνα, τις 10 θα της γαμήσω το κωλαράκι της. Αυτή η εξέλιξη, μου δίνει το πάνω χέρι και γενικώς την κάνω ότι θέλω στο κρεβάτι κι αυτή υποταγμένη μου κάνει όλα τα χατίρια, αρκεί να έχει έναν τουλάχιστο οργασμό. Επειδή είμαι υπομονετικός τύπος και λατρεύω το γλειφομούνι στο πάντα ξυρισμένο κι απαλό μουνί της (3 φορές το μήνα αποτρίχωση κάνει, στο καλύτερο κέντρο ομορφιάς της Αλεξανδρούπολης), της χαρίζω εύκολα έναν οργασμό είτε απλώς γλείφοντάς τη, είτε γαμώντας την έντονα. Έτσι, γίνομαι κυρίαρχος του παιχνιδιού και πάντα, όταν της το ζητήσω ή όταν βρίσκεται σε γόνιμες μέρες, της ξεσκίζω την κωλάρα είτε απλά για να τελειώσω μέσα της, είτε για να απολαύσω το πρωκτικό σεξ όπως και όση ώρα θέλω.

Υπήρξε φορά που έχυσα στο μουνί της και μετά μου ήρθε όρεξη για την κωλάρα της κι επειδή δεν μπορούσα να χύσω, γαμούσα κωλαράκι για πάνω από μισή ώρα και το Δεσποινάκι αδιαμαρτύρητα τον έτρωγε και καύλωνε λέγοντάς με να τη γαμήσω ακόμα πιο δυνατά. Στο κρεβάτι δεν την αποκαλώ ποτέ με το όνομά της, πουτάνα την ανεβάζω, τσουλάρα την κατεβάζω. Το απολαμβάνει, ενώ κατά το παρελθόν ουκ ολίγες φορές σε παιχνίδι ρόλου "πελάτη-πόρνης" την έχω γαμήσει πληρώνοντάς την 50-100 ευρώ, σε κάποιο παρηκμασμένο ξενοδοχείο. Γενικά, έχω το πάνω χέρι στο πήδημα και η σύζυγός μου όχι μόνο ακολουθεί, αλλά μάλλον συναινεί και με σπρώχνει προς τέτοιες καταστάσεις. Ίσως πάλι να έχει μια σαδομαζοχιστική τάση, την οποία σιγά-σιγά ανακαλύπτω. Στο προκείμενο τώρα:

Είχαμε βγει για ένα ποτάκι και συζητούσαμε για τα παιδιά μας, για τα προβλήματά μας, για πιθανές λύσεις για θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος και σχολιάζαμε γενικώς την επικαιρότητα. Το ένα ποτάκι έφερε το άλλο και είχαμε πιει ήδη 4. Φεύγοντας από το μαγαζί και βλέποντας μπροστά μου τη γυναίκα μου την ώρα που σηκωνόταν, φάνηκε το στριγκάκι (κορδονάκι) που φορούσε, κάτω από μια πολύ κοντή φούστα, ενώ τα φώτα του μαγαζιού τόνιζαν το σχεδόν διάφανο πουκάμισό της και τα ωραία βυζάκια της, που ήταν μερικώς κρυμμένα κάτω από ένα ημιδιάφανο σουτιέν. Εκείνη τη στιγμή, ο πούτσος μου έγινε κάγκελο και θυμήθηκα τα ωραία χρόνια στην αρχή της σχέσης μας που τη γαμούσα μέσα στο αυτοκίνητο και σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα θυμήθηκα τους πούτσους που της έριχνα στις παραλίες, μέσα στη θάλασσα, σε πάρκα, πάνω στο καπό, μέσα σε τουαλέτες, στο κρεβάτι των γονιών της όταν έλειπαν κ.ο.κ.

Κάπου εκεί θυμήθηκα τη γκομενάρα Δέσποινα που με το καλημέρα μου στράγγιζε μέσα στο αυτοκίνητο τον πούτσο μου, τον γυάλιζε, ρουφούσε τα χύσια μου όλα και μετά ξεκινούσαμε για την έξοδό μας. Κάπου εκεί λοιπόν ξαναθυμήθηκα ότι έχω δίπλα μου ένα "τριφασικό μουνί" που το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες μικρές προϋποθέσεις για να ξαναπεράσουμε ότι ωραίο έχουμε περάσει κατά το παρελθόν. Έτσι, σε χρόνο dt της πρότεινα να της ρίξω έναν πούτσο μέσα στο αυτοκίνητο μας, ένα μεγάλο κι ευρύχωρο τζιπ. Δέχτηκε (επηρεασμένη ίσως κι από το καλό κλίμα της εξόδου μας) την πρότασή μου και φύγαμε σε μια κοντινή ερημική παραλία όπου έβαλα το τζιπ μέσα στην άμμο, ξέντυσα το πουτανάκι μου και την ξάπλωσα στην πίσω θέση. Τότε, άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και δημιουργήθηκε ένα ωραίο ερωτικό κλίμα.

Με συνοπτικές διαδικασίες, πέταξα στη μάπα της 50 ευρώ και χωρίς να την γλείψω καθόλου έχωσα τον πούτσο μου στο ήδη υγρό μουνί της. Τη γαμούσα δυνατά, πολύ έντονα, με μεγάλη ταχύτητα, έμπαινα βαθιά μέσα της και δημιούργησα εκείνη την ώρα την εικόνα ότι πηδάω μια πουτάνα. Κάπου η βροχή, κάπου το αυτοκίνητο, κάπου τα θολωμένα από τις αναπνοές μας τζάμια, κάπου το ποτό, κάπου το γεγονός ότι ήμασταν στην ύπαιθρο και δεν μας άκουγε κανείς, η Δέσποινα άρχισε να φωνάζει και να λέει πολύ δυνατά ότι είναι μια καριόλα πουτάνα που γαμιέται για 50 ευρώ σε αυτοκίνητα και γαμιέται χωρίς καμία προφύλαξη και ότι θέλει πούτσους στο μουνί της για να σβήσουν την καύλα της και πάρα πολλά χύσια. Οι αναπνοές μας έγιναν πολύ έντονες, ιδρώσαμε και οι δύο μετά από ένα 20λεπτο τουλάχιστον έντονο γαμήσι, τα δερμάτινα καθίσματα είχαν γεμίσει ιδρώτα, η βροχή ακουγόταν πολύ δυνατά πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου κι εγώ θολωμένος από το ποτό, τη στιγμή, το μέρος, αποκαλώντας τη γυναίκα μου πουτάνα, σκύλα, πόρνη, τσουλί, άρχισα να την χτυπάω με δύναμη στο πρόσωπο, στα βυζιά, στην κωλάρα της.

-    Συνέχισε γαμιά μου, κάνε με ότι θέλεις, σου ανήκω η πουτάνα, σου ανήκουν όλα πάνω μου, βγάλε με στο κλαρί να σου φέρω χρήματα η καριόλα.

2-3 λεπτά αργότερα, είχα το καλύτερο χύσιμο μέσα στη μουνάρα της και τελείωνε ταυτόχρονα η πουτάνα μου. Το κωλαράκι της είχε γίνει κατακόκκινο όπως επίσης και τα βυζιά της, το πρόσωπό της, το σώμα της στα σημεία που τη χτύπησα. Ιδιαίτερα στο κωλαράκι της, είχα ρίξει τόσες πολλές και δυνατές σφαλιάρες, που την επόμενη ημέρα είχε γίνει κατάμαυρο-μελανιασμένο. Έκανε 20 ημέρες να επανέλθει στο κανονικό του χρώμα. Συμφωνήσαμε ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι μας, μέχρι το επόμενο που θα σας περιγράψω σε άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 75563)