Διακοπές με τη φίλη μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alexp
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδεση με την προηγούμενη: Ήμουν γονατιστή, εξουθενωμένη από το γαμησι που μου κάνανε προηγουμένως αλλά και ξαναμμένη βλέποντας την Ελένη να έχει ξεφύγει τελείως και να έχει γίνει μια αρρωστημένη καριολα αφού την πήραν και οι 5 Ιταλοί ταυτόχρονα.

Έβριζε, φώναζε μου έλεγε συνέχεια ότι θα έρθει η σειρά μου και ότι θα τους πει να με γαμήσουν κι εμένα και οι 5. Πλέον ήμουν περικυκλωμένη από καυλιά και η Ελένη είχε κάτσει στο κρεβάτι και έβλεπε τρίβοντας απαλά το μουνάκι της που είχε χορτάσει πολύ γαμήσι. Δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να αντιδράσω, ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα κάτι τέτοιο στην ζωή μου, που μέχρι τώρα σεξουαλικά ήταν συνηθισμένη. Τελικά από ότι φάνηκε δεν χρειάστηκε να ξέρω τι να κάνω καθώς τα έκαναν όλα αυτοί.

Ένα τράβηγμα από τα μαλλιά έφερε το στόμα μου μπροστά από την πούτσα ενός. Ασυναίσθητα την έβαλα στο στόμα μου κι άρχισα να την ρουφάω όσο καλύτερα μπορούσα, καθώς τα χεριά μου άρχισαν να παίζουν εναλλάξ τα υπόλοιπα καυλιά των γαμιάδων μας. Οι πούτσες τους στο στόμα μου εναλλάσσονταν και κάθε τόσο ένιωθα αγγίγματα πάνω στα βυζιά μου, δάχτυλα στο μουνάκι μου και σφαλιάρες στον κώλο μου. Δεν είχα κανέναν έλεγχο. Το σώμα μου πλέον ήταν στη διάθεση 5 καυλωμένων αντρών που απλά το χρησιμοποιούσαν για να ικανοποιηθούν. Η σκέψη αυτή από μονή της με τρέλαινε αλλά με φόβιζε κιόλας για το τι μπορεί να ακολουθήσει. Η Ελένη μου μιλούσε συνέχεια. Με ρωτούσε αν μου αρέσει που θα με σκίσουν 5 άντρες μαζί, αν νιώθω πουτάνα, ότι θα το απολαύσω όπως εκείνη κι ότι καυλώνει που βλέπει τη φίλη της να τσιμπουκωνει τόσα πολλά καυλιά μαζί.

Αφού πέρασε κάμποση ώρα σε αυτό το σκηνικό με έπιασαν από τα μαλλιά και με ξάπλωσαν πάνω στο κρεβάτι διπλά στην Ελένη. Μου άνοιξαν τα ποδιά και 2 από αυτούς μου κράτησαν από ένα πόδι. Το μουνάκι μου πλέον ήταν εκτεθειμένο στις ορέξεις τους. Με δύναμη μπήκε μέσα μου ο 1ος και άρχισε να με γαμάει με πολύ δύναμη και γρήγορα. Ο ένας πούτσος διαδεχόταν τον άλλο καθώς με γαμούσαν με τη σειρά, κρατώντας μου πάντα τα πόδια ανοιχτά. Η Ελένη είχε πλησιάσει και με χάιδευε στα βυζιά και στην κοιλιά, καθώς μου μιλούσε ψιθυριστά κοντά στο αυτί μου ρωτώντας με αν μου αρέσει κι αν έχω καυλώσει. Κάπου εκεί άρχισα να χύνω για άλλη μια φορά δυνατά στο καυλί ενός από τους γαμιάδες μου φωνάζοντας δυνατά.

Η Ελένη τότε με χαστούκισε στο πρόσωπο, τραβώντας μου το μαλλί μου πίσω με δύναμη. Οι ιταλοί γέλασαν σαρκαστικά και άρχισαν να με χτυπούν στο πρόσωπο με τα καυλιά τους σαν την τελευταία πουτάνα. Ο ένας από αυτούς ξάπλωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω στον καυλωμένο του πούτσο με την πλάτη προς το μέρος του. Με χτυπούσαν στον κώλο και στα βυζιά και που και που με χαστούκιζαν στο πρόσωπο και με έσφιγγαν από το λαιμό. Το μουνάκι μου κατέβαζε συνέχεια υγρά και έκανα μούσκεμα όποιο καυλί βρισκόταν μέσα μου. Τότε ήταν που αυτός που με γαμούσε από το μουνί μου, μπήκε στον κώλο μου και πλησίασε άλλος ένας κοντά. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω στο μουνί μου και να πιέζει προς τα μέσα. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ πάνω στο καυλί που ήταν στον κώλο μου αλλά αυτός με έπιανε με δύναμη από τη μέση και με κάρφωνε όλο και πιο πολύ. Η πίεση απέδωσε για αυτόν που ήθελε να μπει στο μουνάκι μου και με ένα δυνατό ουρλιαχτό είχα πλέον 2 πούτσους μέσα μου. Και στο μουνί μου και στον κώλο μου.

Είχαν σταματήσει να με γαμάνε και απλά έμεναν ακούνητοι. Ένιωθα να με σουβλίζουν από τον πόνο. Η Ελένη έπαιζε το μουνί της γρήγορα και βογκούσε. Άλλοι έπαιζαν τις πούτσες τους από πάνω μου και ένας άλλος είχε φέρει το καυλί του στο στόμα μου και άρχισα να το γλείφω όσο μπορούσα από τον πόνο που ένιωθα. Τα χαστουκιά έδιναν κι έπαιρναν σε όλο μου το σώμα. Ήμουν παραδομένη στις ορέξεις 5 γαμιάδων που με χτυπούσαν, με τσιμπούκωναν και με γαμούσαν και από το μουνί αλλά και από τον κώλο μου και η κολλητή μου γούσταρε απίστευτα από το όλο σκηνικό που έβλεπε. Ο πούτσος που μου γαμούσε το κωλαράκι μου άρχισε να επιταχύνει και τον ένιωσα να φουσκώνει. Άρχισε να χύνει μέσα μου και να βογκάει σαν τρελός, καθώς εγώ προσπαθούσα να καρφωθώ όλο και πιο βαθιά πάνω του για να νιώσω όλα του τα χυσια μέσα μου. Ο άλλος βγήκε από το μουνάκι μου και με έχυσε στην κοιλιά. Ένας από τους γαμιάδες έχυσε στο πρόσωπο και στο στόμα την Ελένη που τώρα του καθάριζε το καυλί από τα χυσια, κοιτάζοντας με στα μάτια. Οι άλλοι 2 με έχυσαν στο στόμα εναλλάξ.

Είχα πέσει στο κρεβάτι ξερή, τρέμοντας ακόμα από την καύλα και την ηδονή που είχα νιώσει, πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο βαθμό. Οι γαμιάδες μας σηκώθηκαν, ντύθηκαν και μας ευχαρίστησαν για αυτό το βράδυ. Επίσης μας ρώτησαν αν αύριο θέλουμε να το επαναλάβουμε. Σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν δεν φεύγαμε δεν θα το κάναμε. Κάποια πράγματα δεν είναι για χόρταση! Μπήκαμε με την Ελένη για μπάνιο και ξαπλώσαμε πλέον χίλια κομμάτια για ύπνο.

-    Τι κάναμε ρε Άλεξ;

ρώτησε η Ελένη.

-    Δεν ξέρω, αλλά ήταν η καλύτερη εμπειρία στο σεξ που είχα ποτέ...

της απάντησα και συμφώνησε. Λίγο μετά, κοιμόμασταν και οι δύο χορτασμένες.

 

(Copyright protected OW ref: 75535)