Διακοπές με τη φίλη μου

Δημοσιεύθηκε από alexp
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Υπόθεση: Δυο φίλες πανε διακοπές σε νησί των κυκλάδων. Όλα κυλουν ήρεμα, μέχρι που, το τελευταίο βράδυ, μια παρέα 5 Ιταλών αναστατώνει την ηρεμία.

Καλοκαίρι του 2010, αποφασίσαμε με την κολλητή μου να πάμε διακοπές σε ένα νησί των Κυκλάδων για 3 ημέρες μονές μας για να περάσουμε όμορφα, μακριά από όλους και από όλα. Είμαι η Αλεξάνδρα (23) και η φίλη μου ονομάζεται Ελένη (22). Εγώ είμαι κοκκινομάλλα, 1.76 ύψος και 60 κιλά. Μέτριο στητό στήθος και μεγάλος πεταχτός κώλος. Η Ελένη είναι κοντούλα 1.63 με μικρά βυζάκια και μικρό πεταχτό κωλαράκι καθώς είναι και πολύ λεπτή. Οι μέρες περνούσαν όμορφα, με ηλιοθεραπεία, μπάνιο και ποτάκια στα μαράζια του νησιού. Πεσίματα δεχόμασταν πολλά καθώς ήμασταν 2 κοπέλες μονές τους αλλά εκτός από λίγο φλερτ για να περάσει η ώρα ευχάριστα δεν είχε γίνει ακόμα τίποτα για καμία μας.

Το τελευταίο βραδύ αποφασίσαμε να πάμε σε ένα μπαράκι που είχαμε πάει την 1η βραδιά κι έτσι κατά τις 11 αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε. Εγώ φόρεσα ένα πορτοκαλί καλοκαιρινό φορεματάκι με την πλάτη όλη έξω μέχρι το εσώρουχο και η Ελένη φόρεσε ένα μαύρο εφαρμοστό κοντό φορεματάκι με στράπλες και χωρίς σουτιέν. Φτάσαμε κατά τις 12 στο μαγαζί και κάτσαμε σε ένα πασάκι που είχε. Η ώρα περνούσε όμορφα, με μουσική και ποτό και τα κεράσματα που είχαμε δεχτεί ήταν αρκετά.

Κάποια στιγμή μας πλησίασε μια παρέα Ιταλών, 5 ατόμων και άρχισαν να μας μιλούν, μέχρι που αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί, να κολλάνε πάνω μας και να μας χαϊδεύουν έντονα την ώρα του χορού. Η ζάλη από το ποτό ήταν πολύ μεγάλη και όλα ήταν πιο εύκολα χωρίς αναστολές. Τότε άρχισαν να μας μιλάνε όλο και πιο χύμα και να μας λένε ότι θέλουν να μας γαμήσουν και τις 2 και ότι και η Ελένη θέλει, αλλά τους είπε να ρωτήσουν εμένα. Εγώ αμέσως κοίταξα προς την Ελένη και ήδη φιλιόταν με έναν από την παρέα. Εμένα με πλησίασαν 2 από αυτούς και άρχισαν να με χορεύουν μαζί και να με χουφτώνουν.

Ομολογώ ότι είχα καυλώσει και από την σκέψη αλλά και από τα αγγίγματα τους. Ήμασταν και οι 2 σε ένα παραλήρημα μεθυσιού και καύλας και η παρέα αυτή μας οδήγησε έξω από το μπαράκι χωρίς να καταλάβουμε πότε δεχτήκαμε και πότε φύγαμε. Μπήκαμε στα αυτοκίνητα τους και μας πήγαν στο ξενοδοχείο. Μόλις μπήκαμε μέσα ο ένας τους που κρατούσε την Ελένη από τη μέση όσο περπατούσαμε, πέταξε την Ελένη στο κρεβάτι, μπήκε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να τη γλείφει στο λαιμό και να της τραβάει το φόρεμα προς τα κάτω με αποτέλεσμα να βγουν τα βυζάκια της έξω και να αρχίσει να τα γλείφει με μανία.

Εμένα με κολλάει ένας άλλος στον τοίχο και αρχίζει να μου τρίβει το μουνάκι, καθώς μου γλείφει το λαιμό. Ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου από την παραζάλη και είδα την Ελένη να της γλείφει ένας το μουνάκι κι ένας άλλος να είναι στα γόνατα και να την τσιμπουκωνει κρατώντας της το κεφάλι. Οι άλλοι 2 ήρθαν προς το μέρος μου και ξαφνικά είχα 3 ζευγάρια χέρια πάνω στο κορμί μου. Μου έβαζαν δάχτυλα παντού, στο μουνάκι μου, στα βυζιά μου και στο στόμα μου. Κάποια στιγμή ένιωσα δάχτυλα και στον κώλο μου αλλά αντέδρασα και σταμάτησαν.

Αμέσως με έσπρωξε ένας από τους ώμους μου και με κάθισε στα γόνατα. Άρχισαν να ξεκουμπώνονται και να βγάζουν τα καυλιά τους έξω μπροστά στο πρόσωπο μου. Έπιασα ένα και άρχισα να το τσιμπουκώνω. Αμέσως μου έπιασε ένας το χέρι και το έβαλε στο καυλί του και με έκανε να το παίζω. Ένιωθα το μουνάκι μου να στάζει. Όποτε άνοιγα τα μάτια μου έβλεπα είτε καυλιά μπροστά μου, είτε την Ελένη που πλέον ο ένας ήταν από πάνω της και τη γαμούσε και στον άλλο συνέχιζε να κάνει πίπα με μανία. Μούγκριζε και παραμιλούσε σαν τρελή. Δεν την είχα δει ποτέ σε τέτοια κατάσταση.

Η καύλα μου ήταν στο απροχώρητο και παρόλο που η λογική προσπαθούσε να με συνεφέρει, ήταν τόσο έντονη η καύλα μου, που με έσπρωχνε ακόμα πιο δυνατά στο να τσιμπουκώνω τα 3 καυλιά μπροστά από το πρόσωπο μου. Αφού γινόταν αυτό για κάνα τέταρτο, κοίταξα προς τους 3 Ιταλούς στα μάτια και τους είπα να με γαμήσουν. Ένα δυνατό χαστούκι προσγειώθηκε στο πρόσωπο μου και με συνέφερε. Κατάλαβα ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό και ότι θα είναι βίαιοι. Με έστησαν στα 4 πάνω στο κρεβάτι και μπήκε ένας με βία μέσα μου. Ένα κύμα ηδονής με κυρίευσε όταν άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στο μουσκεμένο μου μουνάκι.

Αμέσως ένιωσα στο στόμα μου ένα καυλί και άρχισα να το τσιμπουκώνω με μανία. Ήρθε και ο 3ος που στήθηκε και αυτός για να του πάρω πίπα. Τσιμπούκωνα 2 καυλιά ταυτόχρονα, τα έγλειφα παντού και ρουφούσα τα αρχίδια τους, καθώς ο άλλος μου έσκιζε το μουνί γρήγορα, βαθιά και δυνατά. Είχα παραδοθεί στην καύλα μου και φώναζα. Δίπλα μου η Ελένη ήταν κι αυτή στημένη στα 4 και τη γαμούσαν. Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν για 1η φορά και μου χαμογέλασε με ένα χαμόγελο τόσο γεμάτο και χαρούμενο. Κατάλαβα πόσο της άρεσε. Άλλαξαν οι παρτενέρ και οι 2 που γαμούσαν την Ελένη ήρθαν προς το μέρος μου και μου έδωσαν τα καυλιά τους στο στόμα.

Ήταν μούσκεμα από τα υγρά της Ελένης και αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ. Δεν είμαι λεσβία και ούτε θα το δοκιμάσω λογικά ποτέ, αλλά η ιδέα να γλείφω τα καυλιά που έσκιζαν το μουνάκι της κολλητής μου ήταν καυλωτική. Οι 2 δικοί μου πήραν θέση στην Ελένη και συνέχιζαν να την γαμάνε με την Ελένη πλέον να φωνάζει δυνατά και να τρέμει ολόκληρη. Είχε ήδη χύσει 2 φορές και αυτή ήταν η τρίτη της. Οι δικοί μου γαμιάδες αλλάζανε θέση στο μουνάκι μου κάθε 5 λεπτά περίπου και είχα χάσει το μέτρημα του πόσες φορές με έχει γαμήσει ο καθένας τους. Ένας από αυτούς μου τράβηξε το κεφάλι πίσω από τα μαλλιά και άρχισε να χύνει στα βυζιά μου καθώς κάτι μου έλεγε στα Ιταλικά.

Με έβαλαν να κάτσω πάνω στο καυλί ενός και άρχισα να χοροπηδάω με μανία πάνω του. Αυτός δεν έκανε τίποτα, απλά με έβλεπε να χοροπηδάω πάνω στο καυλί του και να βογκάει. Ξαφνικά με σηκώνει από το καυλί του και αρχίζει να με χύνει πάνω στο μουνάκι και στον κώλο μου. Εξουθενωμένη ξάπλωσα στο κρεβάτι και έβλεπα 3 καυλιά να είναι στην Ελένη. Ένας ξαπλωμένος, η Έλενα από πάνω να γαμιέται και ο άλλος στο στόμα. Ο 3ος ήταν από πίσω και ετοιμαζόταν να τη γαμήσει από τον κώλο. Η Έλενα αντέδρασε αλλά τη χαστούκισαν με δύναμη και έτσι ο 3ος άρπαξε τη μέση της και άρχισε να πιέζει το καυλί του στον κώλο της. Η Ελένη ούρλιαζε από καύλα πιο πολύ, αλλά και πόνο, καθώς πλέον είχε 3 καυλιά να την ξεσκίζουν.

Είχε παραδοθεί στους γαμιάδες της και αυτοί απλά την ξέσκιζαν μιλώντας μεταξύ τους και χτυπώντας τη στο πρόσωπο και στον κώλο. Και η άλλοι 2 πήγαν πάνω της και πλέον και οι 5 ήταν εκεί και τη γαμούσαν, την χούφτωναν παντού και την τσιμπούκωναν. Η Έλενα με ένα βλέμμα απόλυτης ηδονής μου είπε ότι θέλει και αυτή να δει και τους 5 να με γαμάνε και να με ξεσκίζουν όπως κάθομαι εγώ και την κοιτάζω. Και ότι μόλις τελειώσουν μαζί της θα τους πει να με γαμήσουν αλύπητα. Ήταν σε παραλήρημα. Ο ένας έχυσε μέσα στον κώλο της, οι άλλοι 2 στο στόμα της και οι άλλοι 2 στα βυζιά της, καθώς την είχαν στα γόνατα και έπαιζαν τα καυλιά τους μπροστά στο πρόσωπο της.

Η Ελένη ακούμπησε πάνω στο κρεβάτι και γέλασε. Οι 5 γαμιάδες μας κάθισαν λίγο όπου βρήκαν να ηρεμίσουν λίγο. Μετά από λίγα λεπτά η Ελένη τους είπε ότι ζήλευα και ότι θέλω να με γαμήσουν κι εγώ και οι 5 τους και αυτή να βλέπει. Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, γέλασαν, είπαν κάτι, σηκώθηκαν και άρχισαν να με κυκλώνουν. Μπροστά μου πλέον είχα 5 καυλιά.

Η συνέχεια στο επόμενο μέρος.

 

(Copyright protected OW ref: 75366)