Η Μιλφάρα με τα μεγάλα βυζιά (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ιανός
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν το όνειρο τελικά γίνεται πραγματικότητα...

Από το βράδυ της ονείρωξης δε μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου τη Μ. Είχα βέβαια καιρό να πάω με γυναίκα (κυρίως γιατί δεν ήμουν ψυχολογικά ανεβασμένος και γιατί ανάλωνα το χρόνο μου σε άλλες δραστηριότητες). Μου είχε καρφωθεί στο μυαλό το σώμα της Μ και το πρόστυχο μοβ συνολάκι που είχα φανταστεί. Ειλικρινά έχασα την ηρεμία μου για αρκετό διάστημα και η χειρωνακτική άσκηση δε μπορούσε να εκτονώσει το μοναδικό συναίσθημα (αμάρτημα για άλλους) που τροφοδοτούσε ο εγκέφαλος μου. Δύο λέξεις μόνο υπήρχαν. Πόθος και λαγνεία.

Επιδίωξα να τη συναντήσω και να την προσεγγίσω μέσω της κόρης της. Δυστυχώς όμως, εκείνη τα έφτιαξε πρόσφατα με ένα παλικάρι και «χάθηκε» από την ευρύτερη παρέα. Ζούσαν τον έρωτά τους και δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να πράξει ενάντια τους, για δική μου και μόνο ευχαρίστηση. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και τις ελεύθερες ώρες μου έπαιζα μανιωδώς ένα on line διαδικτυακό παιχνίδι. Παρόλα αυτά όμως, σχεδόν κάθε βράδυ, η Μ στοίχειωνε τα όνειρά μου. Κάθε πρωί είχα απίστευτες καύλες. Έφτασα σε σημείο να βαράω μαλακία τρεις φορές την ημέρα λες και ήμουν ξαναμμένο δεκαοχτάχρονο. Όταν διαπίστωσα ότι δεν άντεχα άλλο, έκανα μια έρευνα στα «σπίτια» της Αθήνας. Είτε από το ίντερνετ ή από κοντά έψαχνα μια ιερόδουλη που να της φέρνει. Εν τέλει οι κόποι μου ανταμείφθηκαν.

Πέρασα δύο ώρες με την κοπέλα βγάζοντας καθαρά τα απωθημένα μου. Η ίδια είχε δασκαλευτεί πώς να συμπεριφερθεί και να μιλήσει και έκανε τη δουλειά της σαν άψογη επαγγελματίας. Την επόμενη ημέρα ήμουν πολύ χαλαρός. Η σκέψη της Μ δε με απασχολούσε. Μετά από πραγματικά αρκετό καιρό, ένοιωθα πιο ανάλαφρος ή ίσως καλύτερα θα ταίριαζε η λέξη χορτασμένος. Το πάθος μου είχε εκτονωθεί και πίστευα ότι όλα πλέον είχα τελειώσει. Κούνια που με κούναγε! (τρομάρα μου).

Η παρέα με είχε χάσει εκείνο τον καιρό. Βέβαια λάμβανα τηλέφωνα και μηνύματα για εξόδους, αλλά δε συμμετείχα. Όμως σε μια μεγάλη παρέα, κάποιος θα έχει τη γιορτή του ή τα γενέθλια του και σα φίλος πρέπει να παρευρεθείς. Δεν είναι απλά μια υποχρέωση, είναι απαράβατος νόμος (λίγες οι δικαιολογίες άρνησης). Τύχαινε λοιπόν όταν μια κοπέλα είχε γιορτή, να έχει γενέθλια ταυτόχρονα και ένα παλικάρι. Δύο χρόνια τώρα, πηγαίναμε στο σπίτι της για προθέρμανση και κατόπιν αράζαμε στο στέκι μας για την τούρτα του άλλου. Τέλος καταλήγαμε όπου μας φώτιζε ο Θεός ή ο διάβολος αν προτιμάτε. Πράγματι η βραδιά κυλούσε βάση σχεδίου. Αγκαλιές, φιλιά, αστεία μεταξύ μας κι εγώ να εκτελώ χρέη φωτογράφου. Πότε μου δε μου άρεσε να είμαι σε φωτογραφίες και πολύ σπάνια, μετά από παρακάλια συμμετείχα, με τη διαβεβαίωση ότι δε θα αναρτηθούν πουθενά εκτός από κανένα κάδρο. Το σέβονταν αυτό.

Στο στέκι μας είχαμε ήδη κόψει την τούρτα και πίναμε σφηνάκια από έναν κουβά! Η διάθεση είχε ανάψει. Η κόρη της Μ. επιτέλους είχε φέρει το δικό της και τον είχε παρουσιάσει στην παρέα. Ανοιχτόκαρδος χαρακτήρας που δέχτηκε τα πειράγματά μας στωικά και με χαμόγελο. Τον πήρα υπό την προστασία μου και όλα κόπηκαν. Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι προστάτευα ένα πολύ ευγενικό παιδί και εν δυνάμει νέο φίλο. Όμως το δημιουργικό μυαλό μου είχε ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα σχέδιο που πολύ αργότερα το παραδέχτηκε ο εαυτός μου. Το παλικάρι είχε αναφέρει την αδερφή του κι αν θα θέλαμε να επεκτείνουμε την πρόσκληση προς αυτήν για την επόμενη έξοδό μας. Φυσικά με πλάγιο τρόπο επέβαλλα τη θετική απόκριση.

Δύο μέρες αργότερα βγαίναμε ξανά όλοι μαζί. Η αδερφή του ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα (μόλις 19 ετών). Μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ελεύθερων ανδρών της παρέας που έμοιαζαν σαν ξαναμμένα μπουλντόγκ. Εγώ την προσέγγισα πιο ήπια και μεθοδικά. Με τα πολλά καταλήξαμε να χαμουρευόμαστε έξω από το σπίτι της, όταν τη συνόδεψα στο τέλος της εξόδου. Το σχέδιο εφαρμοζόταν στην εντέλεια, αλλά εγώ ακόμα ήμουν βαθειά νυχτωμένος. Βγήκαμε σα ζευγάρια κάνα δύο φορές. Η νεαρή ανταποκρινόταν στα χάδια μου και στις «έμμεσες» επιταγές μου. Με πλάγιο τρόπο τους έπεισα να αράξουμε στο σπίτι της κόρης της Μ για να δούμε καμιά ταινία στη μεγάλη τηλεόρασή της. Τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι της και την είδα να μας καλωσορίζει με φόρεμα νυχτερινής εξόδου που αναδείκνυε τα προσόντα της, ο νους μου διαπίστωσε αυτό που ακόμα δεν παραδεχόταν.

Σα σε αργή κίνηση κατέγραψα όλο το σχέδιο να εξελίσσεται στα μάτια μου. Κούνησα το κεφάλι μου συγκαταβατικά, χαιρετώντας την. Διακριτικά της ευχήθηκα να περάσει καλά και έμαθα το πού θα πάει. Μία φίλη της παντρευόταν (ξανά) και είχαν κανονίσει έξοδο για φαγητό και διασκέδαση. Η κατάληξη σίγουρα ήταν σε στριπτιτζάδικο με σόου για γυναίκες. Όταν η Μ έφυγε καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι και βάλαμε την ταινία που είχαμε αποφασίσει να δούμε στο DVD. Το μυαλό μου όμως δεν παρακολουθούσε. Έψαχνε τρόπο να δραπετεύσει και να συναντήσει τη Μ τυχαία στο στριπτιτζάδικο. Το ότι την είδα ξανά μέσα στο φόρεμά της που τόνιζε τις καμπύλες της, εκκίνησε μέσα μου εκ νέου τον πόθο γι’ αυτήν. Στη μέση της ταινίας ζήτησα να διακόψουν για να πάω τουαλέτα. Εκεί πληκτρολόγησα ένα μήνυμα στον φίλο μου τον Ψ. Του είπα να με καλέσει στο κινητό εντός μισής ώρας και να κάνει τον αγανακτισμένο. (Τον Ψ. τον έχω περιγράψει σε παλιότερη ιστορία).

Τριάντα λεπτά αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Η φωνή του Ψ. δυνατή και στεντόρεια άρχισε να ψέλνει. Η ταινία είχε παγώσει σε ένα θολό καρέ και τα παιδιά άκουγαν τον Ψ να ωρύεται. «Απαντούσα» με κοφτές απλές λέξεις. Ναι, οκ, όχι, δε. «Θα είμαι εκεί σε τρία τέταρτα το πολύ»! Η μόνο ολοκληρωμένη πρόταση που είπα, ενώ το μυαλό μου γελούσε, αλλά έκρυβε το χαμόγελο ικανοποίησης.

-    Παιδιά πρέπει να φύγω. Συγγνώμη αλλά είχα κανονίσει με έναν καλό παλιό φίλο. Νόμιζα ότι ήταν για αύριο. Έχω καιρό να τον δω και αυτός δε μπορεί να βγαίνει έξω συχνά.

Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια. Τους έπεισα με τη μία. Φίλησα την «κοπέλα» μου ζητώντας ξανά συγγνώμη και υπόσχοντας ότι θα τις εξηγήσω από κοντά. Όταν βγήκα από το διαμέρισμα, άρχισα να χαράζω πορεία. Πρώτα στο μπαρ να βρω τον Ψ για να ολοκληρωθεί το άλλοθι. Μετά σβάρνα τα στριπτιτζάδικα. Πολύ λίγα έχουν σόου για γυναίκες. Συνέθετα λεπτομέρειες. Εφάρμοζα διαλόγους μες το μυαλό μου και έκρινα ότι όλα ήταν ικανοποιητικά. Βρήκα τον Ψ και του εξήγησα το σκηνικό. Του είπα για τον πόθο μου. Φυσικά σα φίλος με συμβούλεψε ενάντια σε αυτό που σκόπευα να κάνω, αλλά είδη ήξερα πώς να του διαλύσω τα επιχειρήματα. Έτσι αφού είδε ότι δε με πείθει, κάλεσε τον δικό του και πήγαμε για ανίχνευσή.

Στο πρώτο και στο δεύτερο μαγαζί ήμασταν άτυχοι. Στο τρίτο όμως παραλίγο να πιαστούμε. Την ώρα που πλησιάζαμε, ότι είχαν φτάσει η Μ. και η παρέα της. Ευτυχώς τις αντιλήφθηκα και έτσι σταματήσαμε με το ταξί δύο τετράγωνα παρακάτω. Έδωσα στον Ψ. χρήματα και του είπα να πάρει μπουκάλι ουίσκι. Πάλι συνωμότησε η τύχη και καθίσαμε σε τραπέζια αντικριστά. Το βλέμμα μου διασταυρώθηκε με της Μ και γνέψαμε ο ένας στον άλλο. Όλα πήγαιναν ρολόι. Κοπέλες χόρευαν αισθησιακά στη σκηνή. Το αλκοόλ κυλούσε και μάλλον επειδή το ήθελα τόσο πολύ, το πεπρωμένο δε μου αρνήθηκε. Μια κοπέλα από την Ουκρανία που γνώριζα από παλιά ήρθε και κάθισε μαζί μας. Της είπα τι θέλω και με βοήθησε στο σκοπό μου. Επίσης έστειλα μια κανάτα σφηνάκια στη Μ. και σύντομα έλαβα τα ευχαριστήρια, αλλά και τη χαρά της παρουσίας της.

Συνέστησα τον Ψ και τον δικό του σα φίλους που είχα να δω καιρό (ήταν αλήθεια). Την κοπέλα ως πρώην μου (δεν ήταν αλήθεια). Η ώρα περνούσε. Η παρέα της Μ. διασκέδαζε με τον άντρα στρίπερ. Την κατάλληλη στιγμή ο Ψ και ο φίλος του έφυγαν και προσέγγισα δειλά-δειλά (ναι σιγά τώρα) τη Μ. Το μπουκάλι μας ήταν στο ένα τέταρτο και ανέφερα ότι θα ήταν κρίμα. Τα ποτά είχαν μειώσει τις ηθικές αναστολές και έγινα δεκτός στην παρέα. Κάθισα δίπλα της και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Διαπίστωσα χάρη στους τρόπους μου ότι προς το παρόν είχα γίνει αποδεκτός.

-    Ιανέ, άμα σε πληρώσουμε, θα μας κάνεις στριπτίζ;

-    Δε χρειάζομαι χρήματα, απάντησα ετοιμόλογα. Θα σας έκανα, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος τόπος. Δε μου αρέσει το ευρύ κοινό.

Χαχάνιζαν σαν κοπελίτσες. Τα βλέμματά τους ήταν θολωμένα, αλλά ακόμα είχαν την κυριαρχία τους. Σύντομα τα πειράγματα έγιναν θωπείες. Το απολάμβανα! Μισή ώρα αργότερα, ήξερα ότι όλοι στο μαγαζί με ζήλευαν. Τη χαριστική βολή την έριξε η φίλη μου η χορεύτρια. Ανέφερε κάτι για το πόσο καλός είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι πως φύγαμε από το μαγαζί και βρεθήκαμε στο σπίτι αυτής που θα παντρευόταν την άλλη μέρα, μαζί με τη Μ και μία άλλη. Εγώ και καλά ενέδωσα στα παρακάλια τους να κάνω στριπτίζ. Μπήκε απαλή τζαζ μουσική και προσπάθησα να χορέψω αργά στο ρυθμό της. Δεν έχω σώμα «χτισμένο», αλλά αυτές δεν έδωσαν σημασία και με χάιδευαν, όπως και τον εαυτό τους.

Σύντομα είχα μείνει μόνο με το εσώρουχο. Η πούτσα μου διαγραφόταν καυλωμένη. Εγώ είχα μάτια για τη Μ. αλλά δεν το είχαν καταλάβει. Φώναζαν να βγάλω και το τελευταίο ρούχο. Η κυρία που θα παντρευόταν, είχε ήδη κατεβάσει το εσώρουχό της και έπαιζε με το ξυρισμένο της μουνάκι. Όταν κατέβασα αργά το εσώρουχο, με πλησίασε. Μου έπιασε τον πούτσο και μου είπε με βραχνή φωνή:

-    Εσύ είσαι το δώρο μου για σήμερα! Γάμησε με!

Αμέσως οδήγησε την πούτσα μέσα στο υγρό μουνί της. Η φίλη της είχε σκύψει και βασάνιζε τη μία ρόγα της και η Μ καθόταν στην άκρη του καναπέ. Καθώς γαμούσα τη σύντομα-νύφη, κοιτούσα τη Μ. στα μάτια και τις βυζάρες της. Δεν ήταν χαζή. Το έπιασε αμέσως. Πλησίασε προς το μέρος μας και απελευθέρωσε το αντικείμενο του πόθου μου από το φόρεμά της. Άπλωσα το χέρι μου και χούφτωσα με μανία το δεξί της στήθος, τραβώντας την προς το μέρος μου. Κατόπιν της άρπαξα τα μαλλιά και την έφερα κοντά στο πρόσωπό μου για να ανταλλάξουμε ένα καυτό φιλί. Ο ρυθμός που γάμαγα τη νύφη εντάθηκε. Οι κραυγές της καύλας της γίνονταν πιο δυνατοί. Η άλλη γυναίκα πλέον της χάιδευε και τα δύο στήθη, ενώ σκαρφάλωσε πάνω στο πρόσωπό της και έβαλε το μουνάκι της στο στόμα της, μισοπνίγοντας τα βογγητά. Το χέρι μου πήγε προς το μουνάκι της Μ. Ήταν υγρό και ξυρισμένο.

-    Πουτανίτσα! Σήμερα πήγαινες γυρεύοντας για γαμήσι, της ψιθύρισα.

-    Από τότε που χώρισα ψάχνω για γαμήσι,

ανταπάντησε γλείφοντας το λαιμό μου.

-    Χύνω η πουτάνα!

Ούρλιαξε η σύντομα-νύφη και τέντωσε το σώμα της ώστε να δεχτεί το μουνί της όλο το μήκος της πούτσας μου. Ένοιωσα τους σπασμούς της, αλλά και της Μ. καθώς τα τρία δάχτυλά μου που βρίσκονταν μέσα της πλημύρισαν από τα υγρά της. Η τρίτη γυναίκα δεν πήγαινε πίσω. Έτριβε με μανία την κλειτορίδα της με το ένα χέρι και κουνούσε το μουνί της πάνω στη γλώσσα της σύντομα-νύφης. Είχα αρχίσει να κουράζομαι όταν με έσπρωξε μακριά. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να ανασάνει. Η πούτσα μου ελεύθερη και ορθωμένη τράβηξε το ενδιαφέρον της Μ. Μου την έπιασε και έκανα ένα βήμα προς το μέρος της.

Αμέσως πήρε ένα μεγάλο μαξιλάρι και γονάτισε κάτω (σα να με προσκυνούσε). Τα όνειρα μου γίνονταν σε λίγο πραγματικότητα. Τα τεράστια βυζιά της αγκάλιασαν την πούτσα μου στη στάση του ισπανικού. Που και που η γλώσσα της ακούμπαγε στην άκρη της βαλάνου. Έπιασα τα βυζιά της και πίεσα γαμώντας τα με περισσότερο πάθος από πριν. Εκείνη χάιδευε το μουνάκι της και τα αρχίδια μου. Δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο μπροστά στη θέα των βυζιών της και του βλέμματός της που με κοιτούσε πρόστυχα. Άρχισα να χύνω, εκτοξεύοντας το παχύρευστο υγρό προς το στόμα της, στο λαιμό της, στα μαλλιά της και προς τον καναπέ. Δεν περίμενε να βγάλω τόση ποσότητα, αλλά η γλώσσα της μάζεψε αρκετά από τα χύσια μου.

Τα πόδια μου έτρεμαν από τον πολύ δυνατό οργασμό. Η βάλανος έγινε υπερευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα. Ακούμπησα απαλά στον καναπέ και έψαξα για τα τσιγάρα μου. Είχα μεγάλη ανάγκη να καπνίσω.

-    Μη θαρρείς ότι τελείωσες, είπε η σύντομα-νύφη. Σήμερα θα μας γαμήσεις όλες.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 75075)