Ψώνια με τη σύζυγο

Δημοσιεύθηκε από BeeVillage
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα ψώνια με τη σύζυγο ήταν πάντα μια τεράστια αγγαρεία. Αυτή τη φορά όμως εξελίχθηκαν σε απόλυτη μαγεία.

Σίγουρα εκείνη την ημέρα ξεπέρασα τον εαυτό μου μιας και αποφάσισα να συμμετάσχω οικειοθελώς στα χριστουγεννιάτικα ψώνια της συζύγου μου. Η έκπληξη της ήταν τεράστια. Φυσικά βρήκα την ευκαιρία να αρχίσω να ζητάω «πράγματα» και ανταποδοτικά οφέλη για το βράδυ που θα επιστρέφαμε. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε Κυριακή μεσημέρι.

Αρχικά από το κατάστημα που ψωνίζει συνήθως και άρχισε να προβάρει. Όσο να΄ ναι δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία για ένα σύζυγο, αλλά μπροστά στα ανταποδοτικά οφέλη της βραδιάς. Δυστυχώς δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στο 1ο μαγαζί και ακολούθησε και 2ο και 3ο. Κάπου εδώ άρχισα να μετανιώνω. Για καλή μου τύχη βρήκαμε ένα μαγαζί με πολύ ωραία ρούχα και το ένστικτό μου έλεγε ότι θα τελειώσουμε σύντομα. Η πωλήτρια που μας εξυπηρετούσε ήταν εξαιρετική στην δουλειά της και ιδιαίτερα φιλική. Το γεγονός αυτό με βοήθησε να χαλαρώσω και να αρχίσω σιγά-σιγά να διασκεδάζω με τη διαδικασία και γενικότερα να περνάω πολύ καλά. Αρχίσαμε να κάνουμε χαβαλέ και το όλο σκηνικό θύμιζε κάτι από «pretty woman». Δοκίμαζε συνεχώς, κοιτούσε τον καθρέφτη με το γνωστό ύφος που μας κάνει και ξεκαρδιζόμαστε, σουφρώνοντας τα χείλη στον καθρέφτη και μετά κοιτούσε εμένα για να της πω την γνώμη μου.

Αφού δοκίμασε σχεδόν τα πάντα η πωλήτρια μας πρότεινε να κατεβούμε στον κάτω όροφο που είχε και εκεί δοκιμαστήριο και ορισμένες νέες παραλαβές και χωρίς κόσμο. Το αφεντικό κάλεσε την πωλήτρια να ανέβει επάνω γιατί υπήρχαν πολοί πελάτες, με αποτέλεσμα να αναλάβω εγώ να κουμπώνω φερμουάρ, να ξεντύνω και να ντύνω την σύζυγό μου, που φορούσε ένα μαύρο string, σκέτη καύλα! Κάθε φορά που της κούμπωνα φερμουάρ το χέρι άγγιζε το γυμνό της δέρμα με κοιτούσε πονηρά και χαμογελούσε. Η απουσία της πωλήτριας μας είχε χαλαρώσει και τους 2 και διέκρινα μια σχετική ανταπόκριση στα χάδια μου. Στο τελευταίο φόρεμα που δοκίμασε δεν άντεξα. Έβαλα το χέρι μου από πίσω και έχωσα το δάχτυλό μου μέσα της παραμερίζοντας το μικροσκοπικό της βρακάκι.

Η πουτανίτσα ήταν ήδη μούσκεμα, πήγε να τραβηχτεί αλλά το ελεύθερο χέρι μου την κράτησε και της κάρφωσα και 2 δάχτυλο μέσα της, με κοίταξε με βλέμμα θολό μεσ’ την καύλα. Κατέβασα το φερμουάρ και έβγαλα τον πούτσο μου που ήταν ήδη μεγάλος και σκληρός. Προσπάθησε κάτι να μου πει αλλά δεν τις έδωσα περιθώρια. Πίεσα το κορμί της κάτω και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα, για να αισθάνεται ασφαλής τράβηξα την κουρτίνα από το παραβάν για να μην μπορεί να μας δει κανείς, ενώ εγώ μπορούσα να ελέγχω από τον καθρέφτη αν κατέβαινε κάποιος. Ο πούτσος μου απολάμβανε ένα ηδονικό και αργό τσιμπούκι, το πουτανάκι ξέρει να γλείφει καλά. Η καύλα με είχε κυριεύσει. Τη σήκωσα γρήγορα και την γύρισα. Κάρφωσα με δύναμη τον πούτσο μου στο μουνί της που έσταζε από καύλα και άρχισα να την καρφώνω γρήγορα. Ήθελα να χύσω και έπρεπε να το κάνω γρήγορα. Έκλεισα τα μάτια και ήμουν σχεδόν έτοιμος.

Προσπαθούσαμε να πνίξουμε τα βογκητά. Άνοιξα τα μάτια και κοίταξα από τον καθρέφτη μήπως κατεβαίνει κανείς και η άκρη του ματιού μου εντόπισε κίνηση. Σοκαρισμένος αντίκρισα την πωλήτρια μας, στο απέναντι παραβάν, με τραβηγμένη την κουρτίνα και σηκωμένη την φούστα της ψηλά να έχει το χέρι ανάμεσα στα πόδια της και να μας παίρνει μάτι από την μισάνοιχτη κουρτίνα. Ήταν σε τέτοια θέση που αν τυχόν κατέβαινε κανείς θα μπορούσε να τον δει και τραβώντας την κουρτίνα να μην καταλάβει τίποτα. Εμένα όμως δεν μπορούσε να με εντοπίσει και παγωμένος απολάμβανα το θέαμα. Συνέχισα να καρφώνω την ψωλή μου με ένταση αλλά πλέον έδινα παράσταση. Ήμουν έτοιμος να χύσω όταν η γυναίκα μου γύρισε και γονάτισε μπροστά στο μεγαλοπρεπή πούτσο μου και τον ρουφούσε με μανία. Τότε και τα δικά της μάτια εντόπισαν την κίνηση στο απέναντι παραβάν και μου έκανε νόημα με τα έκπληκτα μάτια της, χωρίς όμως να αφήσει το καυλί μου από το στόμα της.

Η καυλωμένη πωλήτρια είχε πλέον βάλει τα δάχτυλα μέσα στο μουνί της και το γαμούσε. Το ελεύθερο χέρι της το πέρασε μέσα από την μπλούζα της και χάιδευε τις ρώγες της. Είχε γείρει πίσω και είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της. Τότε συνέβη το αναπάντεχο. Η ντροπαλή και κατά τα άλλα «μαζεμένη» σύζυγος μου με μια απότομη κίνηση τραβάει την κουρτίνα του παραβάν και παγώνουμε όλοι. Η πωλήτρια κόντεψε να πάθει ανακοπή κι εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε. Βρισκόμασταν σε απόσταση 2 μέτρων. Εγώ με τον πούτσο κοντάρι, η γυναίκα μου γονατισμένη να μου τον παίζει και μια άγνωστη με ορθάνοιχτα τα πόδια γυμνή και υγρή να γαμάει το μουνί της! Η έκπληξη έγινε μεγαλύτερη όταν η γυναίκα μου χωρίς να πάρει το βλέμμα της από την πωλήτρια άρχισε να γλείφει τον πούτσο μου αργά. Η γλώσσα της έγλειφε κατά μήκος τον σκληρό μου πούτσο. Μόλις έφτανε στη βάλανο τον κατάπινε όλο και πάλι από την αρχή.

Η «ξένη» σιγά-σιγά άρχισε να κουνάει τα δάχτυλα της στο μουσκεμένο μουνί της. Το θέαμα με είχε στείλει. Έσπρωξα μαλακά την γυναίκα μου προς τα πίσω και την έβαλα να κάτσει στο παγκάκι του παραβάν. Της άνοιξα τα πόδια και έβαλα το χέρι της πάνω στο μουνί της. Φάνηκε ότι της άρεσε η ιδέα και ανταποκρίθηκε άμεσα, καθώς τα δάχτυλα της όργωναν το μουνί της με ένταση. Τα μάτια της ήταν χαμένα ανάμεσα στην χούφτα μου που πλέον έπαιζε τον πούτσο μου και στα δάχτυλα της άγνωστης. Αυτό που με καύλωσε περισσότερο, ήταν όταν είδα τα βλέμματα των γυναικών να συναντιούνται και να μην ξεκολλάν. Δεν κοίταζαν πλέον τα μουνιά τους, αλλά η μία έτρωγε την καύλα της άλλης με το βλέμμα. Τα κορίτσια ήταν πλέον έτοιμα και τα χύσια τους πεταγόταν. Πλησίασα τη γυναίκα μου. Ούτε γύρισε να με κοιτάξει. Έλιωνε και έχυνε με το θέαμα της απέναντι πουτανίτσας, την οποία στο μεταξύ την είχαν κυριεύσει σπασμοί από τους συνεχόμενους οργασμούς.

Έστρεψα τον πούτσο μου στη γυναίκα μου αλλά το ελεύθερο χέρι της με έσπρωξε ελαφρά μπροστά και προς το μέρος της αναπάντεχης φίλης μας. Κατάλαβα τι είχε στο μυαλό της και προχώρησα προς το μέρος της. Πλησίασα όσο περισσότερο μπορούσα και αυτή γύρισε το κεφάλι της προς τον πούτσο μου, έβγαλε την γλώσσα της και με περίμενε. Ο πούτσος μου άρχισε να φουσκώνει και τα χύσια μου πετάχτηκαν παντού, στην γλώσσα, στο στόμα της, στα ρούχα της. Την είδα να τραντάζεται και να γέρνει το κορμί της πίσω. Έχυνε με τέτοια ένταση που νόμιζα ότι θα λιποθυμήσει. Πίσω, η γυναίκα μου στην ίδια κατάσταση συγκλονιζόταν από τους δικούς της οργασμούς.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα η αμηχανία μας οδήγησε να ντυθούμε βιαστικά και να ανέβουμε επάνω. Συναντήσαμε γελαστά πρόσωπα και ανταποδώσαμε με χαμόγελα μέχρι που εντόπισα στην οροφή του καταστήματος κάτι που μου έκοψε το χαμόγελο «μαχαίρι» κάμερες! Μπορεί να μην ψωνίσαμε αλλά τουλάχιστον “ψωνιστήκαμε”. Η ιστορία είναι αληθινή. Ακόμη και το «μάτι» που μας έκανε η πωλήτρια καθώς και το γεγονός ότι τριβόταν χωρίς όμως να βγάλει τα ρούχα της και φυσικά χωρίς να χύσω πάνω της. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αναζητούσα σε όλα τα site, το επίμαχο video αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ανέβηκε ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 75059)