Η μάνα του φίλου μου, μου δίδαξε τον έρωτα

Δημοσιεύθηκε από taxidiotis2014
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Όταν οι φαντασιώσεις μας γίνονται πραγματικότητα...

Η ιστορία μου θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω εκεί γύρω στο 1991 με 92. Παιδί μεταναστών εγώ, ζούσαμε στην Γερμανία, όπου και γεννήθηκα, μεγάλωσα και πήγαινα σχολείο. Οι παρέες μου και οι φίλοι μου αποτελούταν από πολλές εθνικότητες. Αλλά ο κολλητός μου ήταν ένας. Ο Μίλαν ο Γιουγκοσλάβος. Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, μεγαλώσαμε μαζί και συχνά μέναμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Μεγαλώνοντας και δε στην εφηβεία, είχα και άλλο σημαντικό λόγο να πηγαίνω στο σπίτι του κολλητού μου. Την κυρία Σάνια την μητέρα του. Όπου κυρία Σάνια, σήμαινε μια κουκλάρα ψηλή, ξανθιά, κοντομάλλα, τότε γύρω στα 38. Μια γυναίκα που μόνο που την έβλεπες ήθελες να την πηδήξεις. Πάντα προκλητική με τη μίνι φούστα της, με τα στενά της μπλουζάκια και πάντα χωρίς σουτιέν όταν ήταν στο σπίτι. Εγώ βέβαια είχα παίξει αμέτρητες μαλακίες για πάρτη της και πάντα ήταν μια φαντασίωση μου στις εφηβικές μου καύλες. Αλλά ας περάσουμε στο ψητό.

Ένα μεσημέρι ανέβηκα στον έκτο όροφο χτυπώντας το κουδούνι να πάω στο σπίτι του φίλου μου. Μου ανοίγει η κ. Σόνια και παθαίνω το πρώτο μπλάκ άουτ. Φοράει μόνο το μπουρνούζι της μισάνοιχτο όπου μπορούσα να διακρίνω καθαρά από μέσα το στητό της στήθος. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα μου λέει ότι ο φίλος μου είχε πάει με τον πατέρα του σε μια άλλη πόλη για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν βρίσκεται σπίτι. Αφού την ευχαρίστησα και ξεκαρφώνοντας τα μάτια μου από τα βυζιά της γύρισα να φύγω. Τότε ακούω πίσω μου την κ. Σάνια να με φωνάζει πίσω και να με ρωτάει ευγενικά εάν ήθελα να την βοηθήσω λίγο κουβαλώντας το καλάθι με τα πλυμένα ρούχα κάτω στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου εκεί όλοι μας απλώναμε τα ρούχα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο(πλυσταριό). Αφού δέχτηκα χωρίς δεύτερη κουβέντα μπαίνω μέσα αρπάζω το καλάθι με τα ρούχα και φεύγω για το υπόγειο.

Η αμηχανία μου ήταν τόσο μεγάλη που το μόνο που άκουσα ήταν τη φωνή της να μου λέει ότι ρίχνει κάτι πάνω της και κατεβαίνει και αυτή. Φτάνοντας στο υπόγειο δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ ώρα και ήρθε και αυτή. Στη θέα της με το καυτό μίνι και το στενό μπουστάκι δεν σοκαρίστηκα πλέον, γιατί έτσι την είχα συνηθίσει να την βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μέσα στο σπίτι τους. Αμήχανος όμως και πολύ νέος και άπειρος να αντιμετωπίσω τη σημερινή κατάσταση, γύρισα να φύγω και να την αφήσω μόνη της. Αλλά η κ. Σάνια με σταμάτησε και χαμογελώντας μου είπε εάν θέλω να της κάνω λίγο παρέα, βοηθώντας την και με το άπλωμα των ρούχων. Εγώ βέβαια άλλο που δεν ήθελα. Η κάθε στιγμή μόνοι μαζί της ήταν και μια φαντασίωση για την βραδινή μου μαλακία. Έτσι σιγά-σιγά εγώ της δίνω ένα-ένα ρούχο από το καλάθι, αυτή τ’ απλώνει και συγχρόνως η κουβέντα της έχει επικεντρωθεί ρωτώντας να μάθει εάν έχω κοπέλα, εάν κρυφά βλέπω τσόντες και άλλα τέτοια φέρνοντας με σε μεγάλη αμηχανία.

Όταν δε άρχισα να της δίνω τα κιλοτάκια της για άπλωμα και με ρώτησε εάν μου αρέσουν. Τότε κόντεψα να πεθάνω από αμηχανία. Δεν της απάντησα κι αυτή ήρθε κοντά μου και χαμογελώντας μου λέει να μην ντρέπομαι, γιατί είχα γίνει και παντζάρι από ντροπή και να της απαντάω σε αυτά που με ρωτάει. Αφού της διαβεβαίωσα ότι μου αρέσουν οι κιλότες της τότε αυτή ήρθε κατά πάνω μου και με μια κίνηση «ματ», πιάνει το καβλί μου το οποίο ήταν παρά την αμηχανία μου έτοιμο να εκραγεί μέσα στην φόρμα μου. Τρελάθηκα! Κόντεψα να χύσω πάνω μου μόλις μου έπιασε τον πούτσο και τον έσφιξε πάνω από την φόρμα μου.

-    Είδες; Είσαι ένα κανονικό αγόρι 16 ετών, που του αρέσουν οι γυναίκες και αυτό φαίνεται από την τεράστια στύση σου. Πες μου έχεις πάει καμιά φορά με γυναίκα;

Όσο και να ήθελα να το παίξω μάγκας και γνώστης, της απάντησα αρνητικά, γιατί στην πραγματικότητα είχα πάει μόνο δυο φορές και αυτές με πουτάνες στα τότε επαρχιακά μπουρδέλα στην Ελλάδα στις διακοπές μου.

-    Άσε, μου λέει. Θα σου δείξω εγώ τι πρέπει να κάνεις όταν έχεις ένα τόσο όμορφο καβλί έτοιμο να εκραγεί...

και αμέσως χώνει το χέρι της μέσα στην φόρμα μου και αρχίζει να μου παίζει τον πούτσο μαλακία. Είχα μείνει στήλη άλατος. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν, αλλά η κάβλα της στιγμής με είχε κυριεύσει και δεν άκουγα τίποτα. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι της πλημμύρισα το χέρι σε λιγότερο από 30 δεύτερα. Η κυρία με τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ.

-    Πήγαινε τώρα να αλλάξεις, μου λέει και έλα σε παρακαλώ πάνω στο σπίτι θέλω να σου δείξω κάτι ακόμα...

δίνοντας μου ένα φιλάκι στο μάγουλο και κλείνοντας μου το μάτι.

-    Είσαι ένα πολύ δυνατό αγόρι, αλλά θέλεις μαθήματα…

μου είπε και μου έκανε νόημα να πάω μετά πάνω αφού πρώτα ξεφορτωθώ την φόρμα μου που φαινόταν λες και την είχα κατουρήσει. Σε χρόνο ρεκόρ εγώ βέβαια είμαι πάλι στην πόρτα της. Ανοίγοντας με το σκηνικό έχει αλλάξει. Έχει ήδη αποχωριστεί την μίνι φούστα της και έχει μείνει με το κιλοτάκι και το μπουστάκι. Από κάτω διακρίνονταν οι ρώγες της σκληρές και έτοιμες να τρυπήσουν το ύφασμα.

-    Έλα μέσα, σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

με ρώτησε και άρχισε να γελάει.

-    Άσε μην απαντάς, το βλέπω στο σορτς σου ότι σου αρέσει…

δείχνοντας τον καβάλο μου ο οποίος ήταν πάλι έτοιμος να εκραγεί.

-    Σήμερα θα σου δείξω ότι εκτός από την μαλακία υπάρχει και το μουνί της γυναίκας όπου μπορείς να έρθεις σε οργασμό.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας που έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ λεπτομερώς τι έγινε και τι κάναμε με την κ. Σάνια εκείνη την μέρα και για διάστημα 2 χρόνων περίπου ακόμα κάθε φορά που μας το επέτρεπαν οι συνθήκες. Εκείνη την ημέρα για πρώτη φορά στην ζωή μου γεύτηκα τους χυμούς μιας γυναίκας από το μουνί της. Για πρώτη φορά έχυσα πάνω σε γυναικείο σώμα. Για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Με το χρόνο άρχισα να γίνομαι όλο και καλύτερος στο γαμήσι, έμαθα να συγκρατώ τις ορμές μου, να περιμένω την γυναίκα να χύσει και αυτή, να την φέρνω σε οργασμό με διάφορους τρόπους. Είχα γίνει σωστό σαΐνι. Να επισημάνω ότι όσο καιρό κράτησε αυτό το «φροντιστήριο» με την μητέρα του φίλου μου ποτέ δεν άφησα κάποιον να καταλάβει έστω και το παραμικρό. Η κ. Σάνια είχε βρει σε μένα έναν ακούραστο πιτσιρικά πρόθυμο να της κάνει όλα τα γούστα και εγώ σε αυτήν μια δασκάλα του σεξ.

Πολλές φορές απλά μιλούσαμε μόνο. Της έλεγα για τις αμέτρητες μαλακίες που έπαιξα για χάρη της και αυτή γελούσε. Μου εκμυστηρεύτηκε δε ότι με είχε καταλάβει πολύ καιρό πριν ότι τη γουστάρω και ότι δεν έχανα την ευκαιρία να κοιτάω τα μπούτια της και το στήθος της. Μετά από 2 χρόνια γυρίσαμε πίσω στην Ελλάδα οικογενειακώς. Κρατήσαμε κάποιες επαφές με τον φίλο μου, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου χάθηκαν και αυτές. Έχω να δω την κ. Σάνια από το 1993, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω ποια με δίδαξε πολλά μυστικά και ποια μου πήρε εκείνο το απόγευμα την παρθενιά.

Υ.Γ Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους αναγνώστες για το συντακτικό του κειμένου αλλά με 2 ώρες ελληνικό σχολείο την βδομάδα, νομίζω ότι τα κατάφερα μια χαρά.

 

(Copyright protected OW ref: 75036)