Πήδημα με τη Μαρία

Δημοσιεύθηκε από Jaumbon
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ονόματα και τοποθεσίες εχουν αλλαχθεί.

Η καθημερινότητα μου έχει γίνει μια ρουτίνα. Βαρεμάρα και μιζέρια με κατακλύζουν και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι πνιγμένος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάτι αυτή την περίοδο στη ζωή μου όπου με κρατάει σε εγρήγορση. Η Μαρία.

Η Μαρία έχει ύψος 1.70 περίπου και μια τέλεια κωλάρα. Το σώμα έχει τις καμπύλες που πρέπει, στα σημεία που πρέπει. Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό πάνω της όμως είναι τα βυζιά της. Δεν είναι υπερβολικά μεγάλα αλλά είναι στρογγυλά και στητά. Τέλος πάντων, με τη Μαρία κάνουμε αρκετή παρέα αν και δεν έχω μπορέσει ακόμη να καταλάβω αν αισθάνεται την έλξη που νιώθω εγώ. Για να μην τα πολυλογώ με τα πολλά-πολλά και με αρκετή από μέρους μου προσπάθεια, αλλά και των φίλων μου, αποφασίσαμε να μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι με την πρόφαση να δούμε καμιά ταινία.

Σε κάποιο σημείο της ταινίας λοιπόν η παρέα άρχισε να διαλύεται με σκοπό να μείνω μόνος με τη Μαρία. Έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ και έβλεπα την ταινία η Μαρία ήρθε και ξάπλωσε στα πόδια μου και πλέον είχα θέα τα τέλεια βυζιά της που ξεπετάγονταν από τη μπλούζα της. Αμέσως μου έγινε πέτρα και φοβήθηκα μην το προσέξει. Είχα καυλώσει τρομερά και ήθελα πάρα πολύ να τη σκίσω. Η πούτσα μου ήταν πέτρα και σιγά-σιγά ένιωθα το μποξεράκι μου να μουσκεύει από τα υγρά που έβγαζε. Κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθια για να αλλάξει στάση και άπλωσε τα πόδια της πάνω στην καυλωμένη πούτσα μου. Εγώ είχα κάποιο άγχος γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε αν το έπαιρνε χαμπάρι. Μετά από λίγη ώρα πάντως το κατάλαβε γιατί ήρθε στην αγκαλιά μου, με κοίταξε και χαμογέλασε.

Εγώ άδραξα την ευκαιρία και την φίλησα μην μπορώντας να πιστέψω πόσο τυχερός ήμουν που θα πηδούσα μια τέτοια μουνάρα. Φιλιόμασταν για πολύ ώρα και έτσι προσπάθησα να το πάω λίγο παρακάτω το θέμα και άρχισα να πιάνω τον κώλο της όσο πιο καλά μπορούσα. Αυτή είχε καυλώσει πολύ και τριβόταν στο καυλί μου αρκετή ώρα αλλά δεν έδειχνε βέβαιη ότι θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Μετά από κάνα 10λεπτο χουφτώματος και τριψίματος όμως, έβγαλε το μπλουζάκι της και αντίκρισα το ωραιότερο θέαμα της ζωής μου. Τα βυζιά της ήταν υπέροχα και σε απόσταση αναπνοής από τα μούτρα μου. Στητά και με τέλειες ρώγες. Άρχισα αμέσως να τα γλείφω και να πιπιλάω τις ρώγες της. Σχεδόν έχυσα στο μποξεράκι μου με την παλιοπουτάνα.

Γδυθήκαμε και οι δυο τελείως και μόλις είδε πόσο πρησμένη ήταν η πούτσα μου με κοίταξε πάλι στα μάτια και άρχισε να μου την παίζει. Πολύ γρήγορα άρχισε να με τσιμπουκώνει και την έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα. Εκείνη σαν καλό πουτανάκι τα κατάπιε όλα. Με πίπωσε τόσο καλά που ακόμα θυμάμαι τα χείλια της στο καυλί μου. Μετά από λίγα λεπτά τη σήκωσα, την έριξα στον καναπέ και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της και να την δαχτυλώνω. Έβλεπα πόσο της άρεσε γιατί βόγκαγε δυνατά η πουτάνα. Ύστερα ήρθε η στιγμή να της τον βάλω. Κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα, ξάπλωσε πίσω και άνοιξε τα πόδια. Της τον έχωσα σιγά και με αυξανόμενο ρυθμό ενώ ταυτόχρονα της έγλειφα τις ρώγες τις. Εκείνη φώναζε δυνατά και δεν δίσταζε να μου λέει πως θέλει να την ξεσκίσω. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, την πήρα στα 4 και εκεί έφαγε το ξεκώλιασμα της ζωής της. Πέρασε αρκετή ώρα που γαμιόμασταν και εγώ όλο και πλησίαζα. Έβγαλα την πούτσα μου από το μουνάκι της και εκείνη κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει. Γονάτισε και άνοιξε το στόμα της ώστε να ρίξω όλο το σπέρμα εκεί. Τα χυσια μου πετάχτηκαν παντού στη μούρη της και εκείνη τα καθάρισε με ευχαρίστηση.

Μετά από αυτό συνεχίσαμε να γαμιόμαστε για αρκετές ώρες ακόμη. Η Μαρία ήταν καύλα. Τα έκανε όλα. Και στον κώλο τον έπαιρνε και βρίσιμο ήθελε και τρελαινόταν για τα χύσια μου. Αλλά κι εγώ όμως, νομίζω δεν την άφησα ανικανοποίητη. Την έκανα να χύσει πολλές φορές και εκείνη πάντα φώναζε σαν πουτάνα. Έτσι συνεχίστηκε για αρκετό καιρό, όπου την γαμούσα σχεδόν κάθε μέρα. Τελικά η μιζέρια και η βαρεμάρα που ένιωθα εξαφανίστηκαν μόλις κατάφερα να μπω στο στριγκάκι της Μαρίας.

 

(Copyright protected OW ref: 75025)