Βραδιά Μουντιάλ

Δημοσιεύθηκε από Κίρκη
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Υπόθεση: Ημίχρονο καύλας για το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα...

Οι κανόνες ήταν ξεκάθαροι. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, η ανδροπαρέα δεν έπρεπε να ενοχλείται, οι φάσεις δεν διακόπτονταν και η παρουσία μου έπρεπε να είναι σχεδόν αόρατη. Όμως μωρό μου οι κανόνες είναι για να τους παραβαίνεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Ειδικά όταν το έπαθλο είναι καλύτερο απ’ την ομάδα και το κύπελλο.

Σε φώναξα λίγο αφότου είχε αρχίσει το πρώτο ημίχρονο. Σχεδόν ένιωσα την αποδοκιμασία σου για τη διακοπή. Είχα σκοπό να εξιλεωθώ όμως! Σηκώθηκες απρόθυμα από τον καναπέ-κερκίδα και προχώρησες στο διάδρομο προς την κρεβατοκάμαρα. Εκεί έπεσες πάνω μου. Το βλέμμα σου γεμάτο απορία πρόσεξε το κόκκινο νυχτικάκι μου και τα γυμνά μου πόδια. Έβαλα το δάχτυλο στα χείλη μου και σου έδειξα πως έπρεπε να κάνεις ησυχία. Τα μάτια σου καρφώθηκαν στο γεμάτο στήθος μου και στις ρώγες μου που είχαν σκληρύνει απ την επαφή με το σατέν ύφασμα. Σε κάλεσα κοντά μου και σου είπα μόλις δυο λέξεις. «Πάρε με». Με κοίταξες έκπληκτος. Πήγες να μου πεις για την αντροπαρέα που παρακολουθούσε την οθόνη μόλις μερικά μέτρα μακριά μας. Σε κάρφωσα με τα μάτια μου σκοτεινιασμένα από πόθο και επανέλαβα. «Πάρε με».

Διστακτικά με πλησίασες και άγγιξες το λαιμό μου. Το δέρμα μου αμέσως ανατρίχιασε. Οι ρώγες μου διαγράφηκαν πιο έντονα. Σε ήθελα με κάθε εκατοστό του κορμιού μου. Ήθελα τα χέρια και το στόμα σου πάνω μου. Ένιωσα τον πόθο σου να ανάβει σε μια στιγμή. Κατέβασες τη τιράντα του νυχτικού μου και πήρες στο στόμα σου το στήθος μου. Κύματα ηδονής έστειλες σε κάθε νεύρο μου. Ανατρίχιασα και σε τράβηξα πάνω μου. Ένιωθα τη καυτή σου γλώσσα να ακολουθεί το περίγραμμα της ρώγας μου κι ύστερα ανάλαφρα να παίζει μαζί της ενώ τα χείλη σου με ρουφούσαν απαιτητικά. Ήμουν ήδη έτοιμη για σένα. Σε ήθελα εδώ και ώρα. Τα χέρια μου άρχισαν να ξεκουμπώνουν το τζιν σου. Μια κοιτούσες τι γίνεται στο σαλόνι και μια τα κόκκινα νύχια μου να χάνονται μέσα στο παντελόνι σου. Γονάτισα μπροστά σου και σε πήρα στο στόμα μου. Αυτομάτως έμπλεξες τα δάχτυλα σου στις καστανόξανθες μπούκλες των μαλλιών μου, έκλεισες τα μάτια σου και βόγκηξες σιγανά.

Σε ένιωθα να σκληραίνεις όλο και περισσότερο. Άρχισα να παίζω με τη γλώσσα μου και να σε πειράζω όπως με πείραζες πριν λίγο. Τα χέρια μου κινούνταν στο καυτό σου δέρμα και οι συγχρονισμένες κινήσεις μου σε ταξίδευαν σε ρυθμούς μουντιάλ. Με σήκωσες απότομα και με στήριξες στον τοίχο. Τύλιξα αμέσως τα πόδια μου γύρω απ τη μέση σου και κόλλησα τα χείλη μου στο λαιμό σου. Με μια κίνηση μου σήκωσες το νυχτικό και μπήκες μέσα μου. Ένιωσα να με παίρνεις με δύναμη και να με βρίσκεις υγρή και έτοιμη. Μου ξέφυγε ένα απαλό βογκητό. Αμέσως έβαλες το χέρι σου στόμα μου να μη μας ακούσουν. Οι κινήσεις σου γίνονται όλο και πιο γρήγορες όλο και πιο δυνατές. Ένιωθα την πλάτη μου να βρίσκει αντίσταση στον τοίχο και προσπαθούσα να σε πάρω όσο πιο βαθιά γινόταν, σφίγγοντας περισσότερα τα πόδια μου γύρω σου. Το χέρι σου δεν έφευγε απ το στόμα μου, τα χείλη σου έπαιζαν με τις ρώγες μου και δε σταματούσες να μπαινοβγαίνεις με δύναμη μέσα μου. Ένιωθα πως ήμουν κοντά.

Κάρφωσα τα μάτια μου στα δικά σου και είδα τον ιδρώτα να γυαλίζει στο μέτωπο σου. Η έκρηξη μας βρήκε μαζί να κοιταζόμαστε κατάματα, με το χέρι σου να εμποδίζει τα πνιχτά μου βογκητά. Μόλις άρχισα να συνέρχομαι απ τον έντονο οργασμό άκουσα τους φίλους σου απορροφημένους να ουρλιάζουν για το γκολ της ομάδας. Έλυσα τα πόδια μου, στάθηκα όρθια και κούμπωσα το παντελόνι σου. Πλησίασα τα χείλη μου στ αυτί σου και ψιθύρισα πως μπορείς να γυρίσεις στο παιχνίδι. Κατευθύνθηκα προς τη κρεβατοκάμαρα με τη μοκέτα να πνίγει τα βήματα μου και το βλέμμα σου να παραμένει καρφωμένο στο κορμί μου καθώς έκλεινα την πόρτα πίσω μου.

 

(Copyright protected OW ref: 74852)