Η περιπέτεια συνεχίζεται

Δημοσιεύθηκε από dimitris73
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια έκπληξη που θέλαμε να οργανώσουμε με τον Κώστα, είχε μια πιο πικάντικη εξέλιξη...

Ήμασταν με τον Κώστα για καφεδάκι, αναπολώντας τις ωραίες μέρες των διακοπών που είχαμε πάει μια εβδομάδα, μόνοι οι τέσσερις μας. Η διαπίστωσή μας ήταν ότι παραήμασταν τρυφεροί. Ξεκινώντας την κουβέντα για πιο δυνατές σκηνές καταλήξαμε να σχεδιάζουμε πως θα το εφαρμόζαμε. Χρειαζόμασταν κάποιο σχέδιο, πλοκή, προκειμένου να το ευχαριστηθούμε αλλά και να το καθιερώσουμε μεταξύ των διαφόρων παιχνιδιών που κάναμε. Ο σκοπός μας ήταν να γινόμασταν πιο αυταρχικοί αλλά σε κάθε μία ξεχωριστά, αλλά όμως, να κάναμε την δοκιμή χωρίς η μία να ξέρει τι θα συνέβαινε στην άλλη.

Πρώτη θα ήταν η Ζωή. Παραγγείλαμε ότι χρειαζόμασταν και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Ήμασταν στο διαμερισματάκι μας και την οδηγήσαμε στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξει. Όταν ήρθε νιώσαμε περήφανοι για τις επιλογές μας. Ένας κορσές βελούδινος που έκανε τα μεγάλα βυζιά της να στέκονται ορθωμένα και κατέληγε πολύ χαμηλά κάνοντας τα κωλομέρια της να φαίνονται ακόμα πιο πεταχτά. Ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες με ψηλοτάκουνο πέδιλο, κατάλληλο για την περίσταση.

-    Τι θέλουν τα παιδιά; Ρώτησε.

-    Πλησίασε και γονάτισε, της είπα.

Εκείνη υπάκουσε και τότε άνοιξα ένα κουτάκι και έβγαλα ένα περιλαίμιο με ένα λουρί. Μαζί έβγαλα και μία μεγάλη πρωκτική σφήνα. Της φόρεσα το περιλαίμιο, της έβαλα λιπαντικό και της έβαλα την σφήνα. Ο Κώστας σηκώθηκε πήρε το λουρί και την τράβηξε με ύφος επιτακτικό. Εκείνη υπάκουσε και τον ακολούθησε στα γόνατα. Την έβαλε να σκύψει πάνω από το μπράτσο του καναπέ και άρχισε να την πηδάει με δύναμη. Εκείνη βογκούσε από πόνο στην αρχή αλλά πολύ γρήγορα άκουγα τους ήχους από το υγρό μουνάκι της μαζί με τα μουγκρητά της. Την άφησε ακίνητη με το μουνί της ανοιχτό να χάσκει.

Πήρα τη θέση του και συνέχισα στον ίδιο δυνατό ρυθμό. Τραβήχτηκα και την τράβηξα από του λουρί. Την έβαλα να γονατίσει και της έπιασα άτσαλα από τα μαλλιά και την κάρφωσα στο στόμα. Ο Κώστας ήρθε πλάι μου και της ανοίξαμε μαζί το στόμα. Έδειχνε να απολαμβάνει γιατί μας κοίταζε στα μάτια ζητώντας πιο πολλά. Ο Κώστας την έβαλε να γονατίσει στον καναπέ και να στηριχτεί στην πλάτη του. Με μια δυνατή κίνηση τη χτύπησε με δύναμη στα κωλομέρια τόσο που η Ζωή ούρλιαξε.

-    Σκάσε μωρή…

και ακολούθησε μια δεύτερη στο άλλο κωλομέρι. Ακούστηκε το βογκητό της και σχεδόν τη λυπήθηκα. Της έβγαλε την σφήνα και ξεκίνησε να τη γαμάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Τα μεγέθη μας δεν είναι κάτι τρομερό αλλά σε κάθε σπρωξιά η Ζωή προσπαθούσε να μη φωνάξει. Κράτησε κάποια στα 10 λεπτά. Πήγε μπροστά της και της τον έδωσε στο στόμα. Εκείνη τον ρούφηξε κυριολεκτικά μέχρι που ήπιε τα πάντα. Το βλέμμα του Κώστα είχε αγριέψει.

-    Πήδα την ρε μαλάκα, τι την κοιτάς;

Την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα και την καβάλησα. Έσκυψα και τον κάρφωσα στον κώλο της. Τρανταζόταν όλο της το σώμα σε κάθε κάρφωμα. Δεν άντεξα πολύ, τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα και απλά τη γέμισα. Την έπιασα από τα μάγουλα και την έβαλα να με γλείψει. Η έξαψη είχε φύγει, είχαμε πλυθεί και η Ζωή, ξαπλωμένη, ανάμεσά μας άρχισε να τρίβεται.

-    Ικανοποιηθήκατε αγοράκια μου;

Γνέψαμε καταφατικά και οι 2.

-    Εγώ όμως όχι, συνέχισε… και νομίζω ότι θα ήθελα να συνεχίσω με κάποιον. Τον Αργύρη.

Κοιταχτήκαμε με τον Κώστα, αυτή τη φορά δεν θα ήμασταν θεατές αλλά θα συμμετείχαμε. Τον πήρα τηλέφωνο και του εξήγησα. Δέχτηκε να έρθει να μιλήσουμε, Μόνο που όταν ήρθε, βρήκε την Ζωή με ένα νυχτικό μόνο και εμάς με τα εσώρουχα. Σχεδόν τον βάλαμε όλοι κάτω με πρώτη τη Ζωή. Είχε ανέβει επάνω του και μας τσιμπούκωνε εναλλάξ. Γαμιόταν έτσι για κάμποση ώρα μέχρι που γύρισε και τον έβαλε στον κώλο της. Περιμέναμε γλείφοντας τα βυζιά της και το μουνί της. Μούγκριζε σε κάθε προσπάθειά της να τον πάρει περισσότερο μέχρι που της γύρισαν τα μάτια και άρχισε να τρέμει. Ο Κώστας δεν έχασε χρόνο και άρχισε να τη γαμάει από το μουνί. Εκείνη τους γέμισε με τα υγρά της και στη θέα αυτή ο Κώστας δεν άντεξε άλλο.

Πήρα τη θέση του προσπαθώντας να συγχρονίσω με τον Αργύρη. Το μουνί της μου έσφιγγε τόσο το καυλί μου από το μέγεθος του Αργύρη που έχυσα πολύ γρήγορα. Ο Αργύρης την έβαλε στο πλάι και την ξεκώλιασε χύνοντας μέσα της. Την άφησε μισολιπόθυμη, πλύθηκε γρήγορα και έφυγε. Εμείς μείναμε ξαπλωμένοι μέχρι που συνήλθαμε. Η Ζωή έφυγε και μείναμε με τον Κώστα μιλώντας για το τι θα κάναμε στη Γιώτα.

 

(Copyright protected OW ref: 74964)