Σεξ με τη μαμά της Έλλης την κυρία Βίκυ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ioannis87
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Η μαμά της φίλης μου, μου είχε πει ευθέως ότι επειδή είναι στερημένη κai βλέπει στο πρόσωπο μου ένα σοβαρό άτομo, είπε να το προχωρήσει κi έτσι κάναμε σεξ και το απολαύσαμε.

Την άλλη μέρα (Σάββατο), ξυπνήσαμε με φιλιά και χαδάκια. Φιλιόμασταν στο στόμα, εγώ της φιλούσα τα βυζιά, αυτή τον λαιμό μου, της χάιδευα το μουνί και της έβαζα και ένα δαχτυλάκι, ενώ αυτή μου έπαιζε την πούτσα.

-    Γιάννη με καυλώνεις. Θέλεις να πάμε στο μπάνιο;

-    Γιατί καρδιά μου;

-    Θέλω να με γαμήσεις κάτω από το ζεστό νερό.

Πήγαμε στο μπάνιο και μπήκαμε στη μπανιέρα. Βάλαμε να τρέχει το νερό (χλιαρό προς το ζεστό και στεριώσαμε το τηλέφωνο στον τοίχο που ήταν το πιαστράκι του), πάνω μας και αρχίσαμε το ίδιο παιχνίδι όπως στο κρεβάτι. Φιλιά και χάιδια στα όρθια. Σε λίγο έσκυψε στα γόνατα η Βίκυ, πήρε τον πούτσο μου στόμα της και άρχισε μια υγρή πίπα. Δεν κράτησε πολύ γιατί ήθελα να τη γαμήσω. Τη σήκωσα και τη γύρισα πλάτη προς εμένα. Την έβαλα να ακουμπάει στον τοίχο (το νερό έπεφτα πάνω μας), της έβαλα δάχτυλα στο μουνί και σε λίγο την πούτσα μου. Τη σήκωσα λίγο, την έφερα κοντά μου και την γαμούσα, ενώ της φιλούσα τον λαιμό και της έπιανα τα βυζιά. Συνεχίσαμε έτσι. Σε κάποια φάση, την έστησα στον τοίχο και άρχισα να την σφυροκοπάω στο μουνί ενώ της έπιασα τη λεκάνη και την τραβούσα προς το μέρος μου, την γαμούσα έτσι. Αναστεναγμοί έβγαιναν από το στοματάκι της, την γαμούσα μέχρι που καρφώθηκα μέσα της και έχυσα.

Άδειασα πάλι όλο το σπέρμα μου μέσα στην μήτρα της, βγήκα μόνο όταν άρχισε να ξεκαυλώνει ο πούτσος μου, τότε την πήρα και την έβαλα να κάτσει στην άκρη της μπανιέρας, της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της γλύφω και να της γαμάω το μουνί με τα δάχτυλα μου. Γρήγορα έχυσε και η Βίκυ. Τη φίλησα στο στόμα, κάναμε το μπανάκι μας σκουπιστήκαμε, τυλιχτήκαμε με πετσέτες και βγήκαμε. Κάτσαμε στην κουζίνα και φάγαμε ένα μίνι πρωινό και χυμό. Όταν τελειώσαμε μάζεψε το τραπέζι και συνεχίσαμε να καθόμαστε στο τραπέζι της κουζίνας, να μιλάμε και να πίνουμε τον πρωινό καφέ. Τη χάζευα και άρχισα να καυλώνω και πάλι.

-    Είσαι σέξι και με έχεις καυλώσει Βικούλα μου.

-    Αχ σε ευχαριστώ, αλλά ε… δεν είμαι και τόσο σέξι βρε Γιάννη.

Έσβησα το τσιγάρο, σηκώθηκα από την καρέκλα, πήγα από πίσω της και της ξεκίνησα ένα μασαζάκι στους ώμους.

-    Αχ τι υπέροχο γλυκέ μου…

το απολάμβανε με κλειστά μάτια. Σε λίγο άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και η αντίδραση της ήταν πολύ καυλιάρικη. Γύρισε, με έφερε δίπλα της, μου έλυσε την πετσέτα με αποτέλεσμα να μείνω γυμνός, μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον γλείφει με την γλώσσα της.

-    Για μένα καύλωσε ο πούτσος σου βρε μικρούλη μου;

-    Ναι καρδιά μου, για σένα έχει γίνει πάλι κάγκελο, αχ τι υπέροχα το κάνεις.

-    Μ… καλύτερα και από την κόρη μου;

-    Ναι αχ είσαι δασκάλα γλυκιά μου.

Τότε τον έβαλε μέσα και άρχισε να τον καταβροχθίζει όλον μέχρι το λαρύγγι. Με τα χέρια της μου χάιδευε τα αρχίδια και τον κώλο μου, όση ώρα μου έπαιρνε πίπα. Σκεφτόμουν να την γαμήσω πάνω στο στρόγγυλο γυάλινο τραπέζι και με αθόρυβο τρόπο πήρα το τασάκι και τα δυο ποτήρια και τα έβαλα στον πάγκο.

-    Τι κάνεις καρδιά μου;

-    Τίποτα ακόμα Βίκυ μου, τώρα θα κάνω.

Τη σηκώνω, τη φιλάω στο στόμα, της λύνω την πετσέτα και την πετάω κάτω.

-    Ξάπλωσε στο τραπέζι.

-    Μ… είσαι πλούσιος σε φαντασία ε;

Έκατσε στην άκρη του τραπεζιού και ξάπλωσε. Έβαλα τα πόδια της πάνω στους ώμους μου και άρχισα να γλείφω τα μπούτια της, μετά τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Την έγλειφα και της έβαζα την γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα της. Τα αχ και τα βαχ άρχισαν πάλι να βγαίνουν από το στοματάκι της. Την έπαιζα έτσι για αρκετή ώρα μέχρι που άρχισε να με παρακαλάει να της βάλω τον πούτσο μου στο μουνί. Τη σήκωσα να είναι καθιστή στο τραπέζι, την αγκάλιασα, έπιασα τον πούτσο μου και τον οδήγησα στο μουνί της. Τον έπαιξα λίγο στα μουνόχειλα της και μετά τον έβαλα μέσα της. Τον έβαζα με αργό ρυθμό ενώ ήμασταν πιασμένοι αγκαλιά και φιλιόμασταν. Η Βίκυ τύλιξε τα πόδια της στην μέση μου. Αργότερα ανέβασα ρυθμό, την έπιασα από την λεκάνη και η Βίκυ με ρούφαγε στο λαιμό και βογκούσε.

Έτσι όπως ήμασταν, σε κάποια φάση άρχισε να χτυπάει το κινητό της και πίστευα ότι θα σταματούσαμε, αλλά δεν έκανε την κίνηση να πει κάτι και με καύλωσε περισσότερο αυτό. Μετά από αρκετά λεπτά της λέω να σηκωθεί και να σκύψει στα τέσσερα. Κατέβηκε από το τραπέζι, στήθηκε και άρχισα να της γαμάω πάλι το μουνί ενώ της τραβούσα το μαλλί.

-    Σου αρέσει καυλιάρα Milfara;

-    Ναι, ναι, ναι με τρελαίνει, αχ θέλω και τον κώλο να μου γαμήσεις.

-    Θα το κάνω αλλά θέλω σαν σέξι καυλιάρα που είσαι, να γλειψεις το τραπέζι από τα υγρά σου.

-    Μ… σε καυλώνει να με βλέπεις σαν σκυλάκι;

-    Ναι μωρό μου.

Η Βίκυ άρχισε να προσπαθεί να γλείψει την άκρη του τραπεζιού που είχε κάποια υγρά της, Τη γαμούσα πιο γρήγορα ενώ σάλιωσα το δάχτυλο μου και το έβαλα στην κωλοτρυπίδα της. Μετά έβαλα κι άλλο και σε λίγο έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και τον έβαλα στον κώλο της.

-    Αχ ναι έτσι και τον κώλο ναι, θέλω να χύσεις μέσα του να με κάψεις.

-    Έτσι καυλιάρα μου, βάλε το χέρι στο μουνί σου και παίξ’ το να χύσεις κι εσύ.

-    Ναι, ναι αχ ότι θέλεις…

άρχισα να της γαμάω πιο γρήγορα τον κώλο ενώ η Βίκυ έγλειψε τα δάχτυλα της και άρχισε να παίζει το μουνί της. Το έπαιζε και έβαζε και δάχτυλο αλλά κάποιες φορές μου έπιανε και με τα υγρά της δάχτυλα και τα αρχίδια που ακουμπούσαν και χτυπούσαν το μουνί της. Γαμηθήκαμε έτσι μέχρι που η Βίκυ άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και έτρεμε σαν το ψάρι. Σε λίγο, υγρά έπεφταν στο πάτωμα και δώσε εγώ πιο γρήγορα και βίαια. Την τραβούσα από τη λεκάνη να καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου και δώσε και κανένα χτύπημα στον κώλο και κανένα τράβηγμα του μαλλιού. Έβαλε και τα δύο χέρια της στο τραπέζι για να κρατιέται. Τη γαμούσα έτσι και έβλεπα τα δύο μεγάλα στήθη της να πηγαίνουν πέρα δώθε και σε λίγο με μια δυνατή καρφώθηκα και έχυσα μέσα στο κωλαράκι της. Την έχυσα, ξάπλωσα πάνω της, της χούφτωνα τα βυζιά και τη φιλούσα στην πλάτη της, ενώ κουνιόμουν μπρος πίσω στην τρυπούλα της.

-    Μωρό μου είσαι τέλεια, με έχεις τρελάνει.

-    Ωχ καυλιάρη μου με έχεις ξεθεώσει.

Κάτσαμε στην καρέκλες και κάναμε τσιγάρο. Η Βίκυ πήρε να δει ποιος ήταν στο τηλέφωνο (ήταν η Έλλη η κόρη της). Την πήρε τηλέφωνο και μετά πήγαμε πάλι για ένα μπανάκι. Ντυθήκαμε (εγώ μια βερμούδα κόκκινη με άσπρο μπλουζάκι και η Βίκυ ένα κοντό μοβ σορτς και μια κοντομάνικη κόκκινη μπλούζα με άσπρα εσώρουχα). Η μέρα πέρασε και έφτασε το βράδυ. Καθόμασταν στον καναπέ με αναμμένα κεράκια, πίναμε ποτάκι και χαμουρευόμασταν και λίγο.

-    Γιαννάκη μου (με πουτανίστικο ύφος).

-    Τι είναι ομορφιά μου;

-    Να ξέρεις κάτι, η μέχρι τώρα ζωή μου στο σεξ ήταν συνηθισμένη και το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γαμάς εσύ και έχεις φαντασία αλλά ξέρεις κάτι;

-    Τι είναι, πες μου.

-    Έχω δει σε κάποιες ροζ ταινίες…

-    Ροζ ταινίες ή τσόντες; (πονηρό γέλιο από εμένα)

-    Ε εντάξει τσόντες, έχω δει κάποιες που περιέχουν βία ξύλο με μαστίγια και άλλα πολλά και τα σκεφτόμουν πολλές φορές και φανταζόμουν να μου τα κάνουν όλα αυτά κι εμένα.

-    Τι δηλαδή, θέλεις ξύλο και αγριάδες;

-    Μ… μπορεί να θέλω να τα ζήσω να δω πως είναι. (μου κλείνει το μάτι)

-    Πάω λίγο μέσα και έρχομαι.

-    Τι θα κάνεις μέσα, να έρθω να σε βοηθήσω. (της έκλεισα το μάτι)

-    Χα… όχι έχω μια έκπληξη, πήρα κάτι για σένα.

-    Τι δηλαδή;

-    Θα δεις, βάλε μια απαλή μουσικούλα από τα cd που έχουμε.

Με φίλησε στο στόμα, μου έπιασε τον πούτσο και έφυγε στην κρεβατοκάμαρα. Μετά πήγε στο μπάνιο, εγώ έβαλα κάτι απαλό και περίμενα στον καναπέ. Πέρασε κανένα μισάωρο και ακούω τη Βίκυ να μου λέει

-    Γλυκέ μου κλείσε τα μάτια σου.

-    Γιατί βρε;

-    Θέλω να σου κάνω έκπληξη, αλλά πρώτα βγάλε τα ρούχα σου και μείνε με το εσώρουχο σου.

-    Εντάξει.

-    Μην κλέψεις, όταν είσαι έτοιμος πες μου.

-    Καλά καυλιάρα μου…

Σηκώθηκα, έβγαλα τα ρούχα μου, έμεινα με το γκρι σλιπάκι μου και έκατσα παίρνοντας θέση και έκλεισα τα μάτια.

-    Έτοιμος και καυλωμένος.

-    Θα σου πω πότε να τα ανοίξεις…

σε λίγο μου λέει να τα ανοίξω, τα ανοίγω και να η καυλιάρα milfara μαμά Βίκυ, στεκόταν στην πόρτα του καθιστικού και φορούσε ένα καυτό σέξι σετάκι (μαύρο με λίγο δαντέλα κορμάκι και μεγάλο άνοιγμα στον μπούστο με μαύρα διχτυωτά γαντάκια που πιάνονταν στο μεσαίο δάχτυλο και έφταναν λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα, καλτσόν μαύρο λίγο διχτυωτό με ζαρτιέρες που διέγραφε τα υπέροχα της πόδια, μαύρες γόβες (12ποντες) με λουράκι που είχε ασημί διαμαντάκια και στριγκάκι αυτοκινήτου με δαντέλα και λίγο διαφανές) είχε ένα υπέροχο βάψιμο στο πρόσωπο με σκούρα μοβ σκιά στα μάτια και πιασμένο το μαλλί σε κότσο. Τα νύχια στα χέρια τα είχε κάνει γαλλικό και τα πόδια, ένα μοβ χρώμα κραγιόν και κρατούσε στο ένα χέρι ένα μαστίγιο μικρό και στο άλλο χειροπέδες χωρίς γουνάκι. Σκέτο σίδερο.

-    Λοιπόν πως σου φαίνομαι καυλιάρη μου, είμαι αρκετά πουτάνα για σένα;

-    Μ… ξεκωλιάρα είσαι, έχω ανάψει, έλα εδώ.

-    Θέλω να βγάλεις όλη την αγριάδα σου σήμερα να είσαι λυσσασμένος και γαμιόλης και ότι ανωμαλία σκεφτείς να μου την κάνεις χωρίς να με λογαριάζεις. (χτύπησε το μαστίγιο στην πολυθρόνα)

-    Αχ καργιόλα μου ότι θέλεις, θα σε ξεφτιλίσω.

-    Θέλω να με κάνεις πουτάνα, απάτησα τον άντρα μου μαζί σου για αυτό θέλω να με κάνεις πουτανάκι σου, να σε σκέφτομαι.

-    Έλα εδώ.

Άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου και πέταξε το μαστίγιο και τις χειροπέδες στο τραπέζι. Σηκώθηκα, την άρπαξα από το μαλλί, την τράβηξα προς τα πίσω και της έδωσα ένα δυνατό χαστούκι στο μάγουλο και μετά άλλο ένα πιο δυνατό.

-    Α…

-    Τι α, πονάς καργιόλα μου;

-    Όχι μου αρέσει. Έτσι θέλω.

Της έδωσα άλλα τρία δυνατά χαστούκια, την πέταξα στον καναπέ και έβγαλα το σλιπάκι μου. Έβαλα τα αρχίδια μου μπροστά στο πρόσωπο της.

-    Γλείψε μου τα αρχίδια μωρή πουτάνα…

και αμέσως άρχισε να με γλείφει και να μου χαϊδεύει τα μπούτια.

-    Τι θέλεις να γίνεις ε; Ξανά πες το μου μωρή καργιόλα μου.

-    Θέλω να με κάνεις από στερημένη νοικοκυρά μια αχόρταγη πουτάνα να μου κάνεις ότι βίτσιο έχεις όσο ανώμαλο και να είναι να με κάνεις να κλάψω.

-    Θα σε κάνω μωρή και θα απορείς πως στα έκανα.

-    Συνέχισε να μου γλείφεις τα αρχίδια…

και συνέχισε σαν καλό και υπάκουο σκυλάκι. Σε κάποια φάση πρόσεξα ότι φόραγε τη βέρα της. Σηκώθηκα, τη σήκωσα κι αυτή και της έριξα άλλη μία σφαλιάρα στο πρόσωπο.

-    Αχ ναι ξεφτίλισε με!

-    Έτσι θέλω, να καυλώνεις μωρή.

Την αρπάζω και τη βάζω στον καναπέ να γονατίσει και να ακουμπάει την πλάτη του καναπέ. Άρχισα να της χτυπάω τα κωλομέρια με όση δύναμη μπορούσα.

-    Αχ ναι αχ πονάω, αλλά το μουνί μου είναι μούσκεμα. Αχ πόνεσε με…

Είχα καυλώσει αφάνταστα με το όλο σκηνικό. Πρώτη φορά φερόμουν έτσι σε μια γυναίκα. Πρώτη φορά γνώριζα μια τέτοια γυναίκα που ήθελε πολύ ξύλο και βία και φυσικά δεν ήξερα τι να κάνω αλλά ευτυχώς λόγο ηλικίας είχα γνώσει από τσόντες και είχα και πλούσια φαντασία. Της είχα κοκκινίσει τα κωλομέρια αλλά η Βίκυ ήθελε κι άλλο. Συνέχισα να της δίνω κι άλλο. Σε λίγο άρχισα να της βάζω τέσσερα δάχτυλα στο μουνί και ήταν φουλ υγρή. Δεν έχασα ευκαιρία και της κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της βίαια ενώ της τραβούσα το μαλλί. Τη γαμούσα κι αυτή εκεί… γούσταρε.

-    Ναι, ναι έτσι πόνεσε με. Σήμερα θέλω να με πεθάνεις, ναι καυλιάρη μου.

-    Θα σε κάνω να με ντρέπεσαι αύριο μωρή!

-    Με τίποτα δε θα ντραπώ. Το θέλω πολύ, κάνε μου ότι δεν έχω κάνει τόσα χρόνια.

-    Δε θα πεις ούτε όχι σε ότι πω!

-    Ναι, μόνο ναι, αχ…

της έσκιζα το μουνί, της τραβούσα το μαλλί, της έδινα σφαλιάρες στον κώλο, στα μπούτια και σε λίγο μου λέει…

-    χύνω Γιάννη, χύνω…

βγαίνω από το μουνί της, τη γυρνάω και κάθεται στον καναπέ. Της ρίχνω δύο δυνατές σφαλιάρες, της ανοίγω τα πόδια, σκύβω, χώνομαι στο μουνί της πάλι και συνεχίζω το γαμήσι μέχρι που άρχισε να ρίχνει πίδακα με υγρά πάνω στον πούτσο μου. Βγήκα και την άφησα να με κάνει μούσκεμα. Όταν τελείωσε, άρχισα να τη γλείφω, ενώ η Βίκυ έτρεμε και κουνιόταν. Σηκώθηκα ανέβηκα στον καναπέ και της έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της.

-    Μην τον πιάσεις με τα χέρια σου, θα σου γαμήσω το στόμα έτσι να σε πνίξω.

Ακουμπούσα με τα χέρια στον τοίχο, της γαμούσα το στόμα και σε κάποιες στιγμές την έπνιγα λίγο. Μετά από λίγο μιας και είχα ακόμα τρελές καύλες, κατέβηκα την άρπαξα και την πήγα στον καναπέ. Την έστησα στα τέσσερα, (ακουμπούσε τα μπράτσα) της κατέβασα και έβγαλα το στρίνγκ και της άνοιξα τα κωλομέρια. Έφτυσα την κωλοτρυπίδα της και αμέσως έβαλα τον πούτσο μου μέσα και άρχισα με μανία να τη γαμάω μέχρι που ήρθε και η δική μου σειρά να χύσω. Βγήκα από μέσα της, την πήρα, την ξάπλωσα στο πάτωμα, ανέβηκα πάνω της και έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί της. Με μια δύο βαθιές σπρωξιές την κάρφωσα στην μήτρα και άδειασα τα χύσια μου μέσα στο μουνί της.

-    Πάρ’ τα μωρή πουτάνα.

-    Αχ… ναι, αχ…

Κάτσαμε λίγο έτσι για ανάσες. Βγήκα από μέσα της, τη σήκωσα στα τέσσερα, πήγα μπροστά της και της έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα.

-    Καθάρισε μωρή την πούτσα μου!

Αμέσως τον έβαλε στο στόμα και άρχισε να τον γλείφει. Σε λίγο βγήκα και τη φίλησα στο στόμα.

-    Σου άρεσε για αρχή;

-    Ναι (με γελάκια) μου άρεσε μου άρεσε πολύ. Στην κρεβατοκάμαρα έχω κι άλλα πράγματα πάνω στο κρεβάτι. (μου έκλεισε τα μάτι)

Της έδωσα μια σφαλιάρα, πήρα το μαστίγιο, πήγα πίσω της και της έδωσα μια δυνατή.

-    Α…

-    Πόνεσες;

-    Ναι αλλά μου άρεσε.

Της έδωσα άλλη μια, μετά άλλη μια, μετά άλλη μια, τη σήκωσα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Άναψα το φως, την ακούμπησα στον τοίχο και έριξα μια ματιά να δω τι έχει πάνω στο κρεβάτι. Είδα ότι είχε ένα μπουκάλι με σαντιγί, ένα μπουκάλι κρασί με δύο ποτήρια, έναν μαύρο μεγάλο δονητή (ήταν περίπου 20 με 25 πόντους) και ένα δονητή στο χρώμα του δέρματος σε φυσιολογικό μέγεθος (17 πόντους). Γύρισα, την κοίταξα και άρχισα να τη φιλάω με πάθος, ενώ της έβαζα δάχτυλο στο μουνί. Τα χύσια μου είχαν αρχίσει και έτρεχαν στα μπούτια και στο καλτσόν. Τη γάμησα λίγο με τα δάχτυλα μου και μετά της τα έδωσα να τα γλύψει. Την κοίταξα πάλι και της λέω.

-    Σου αρέσει η γίνεται πολύ βίαιο το πράγμα και σε τρομάζει;

-    Με τρελαίνει και δε θέλω να σταματήσει. Θέλω να γίνω η σκλάβα σου να τα δω όλα.

Της έδωσα σφαλιάρα (είχα αρχίσει να καυλώνω πάλι) και την τράβηξα από το μαλλί. Τη δάγκωσα στον λαιμό.

-    Άναψε κεριά, κλείσε το φως και περίμενε να έρθω. (είχα κάτι άλλο στο μυαλό και απλά ήθελα να την απασχολήσω με κάτι άλλο)

Άφησα το μαστίγιο στο πάτωμα και έφυγα από το δωμάτιο. Πήγα στο καθιστικό, πήρα της χειροπέδες (τα κλειδιά ήταν πάνω) και πήγα στο δωμάτιο της Έλλης (είχε μονό κρεβάτι αλλά σιδερένιο). Έριξα μια ματιά, πήρα την ψιλή κουβερτούλα από το κρεβάτι, την πέταξα κάτω όπως και τα μαξιλάρια, περίμενα λίγο και μετά πήγα στο δωμάτιο όπου με περίμενε η Βίκυ δίπλα από το κρεβάτι. Την πλησίασα, την έπιασα από το χέρι.

-    Σήμερα θα ζήσεις την ταπείνωση να ξέρεις, εσύ το ζήτησες.

-    Αυτό θέλω, σήμερα θέλω να τα δω όλα, είμαι μια απλή νοικοκυρά και θέλω ο γαμιάς μου να με ταπεινώσει.

Την πήρα και την πήγα στο δωμάτιο της Έλλης.

-    Γιατί ήρθαμε εδώ;

-    Δεν πήδηξα την Έλλη στο δωμάτιο της αλλά θα πηδήξω εσένα.

Την πέταξα στο κρεβάτι, ξάπλωσα πάνω της και άρχισα να την φιλάω παντού και να τη χουφτώνω. Της έβγαλα τα γαντάκια, τη σήκωσα, την έστησα στα τέσσερα, έβαλα τα χέρια της να ακουμπάνε στα κάγκελα του προσκέφαλου του κρεβατιού και της έδεσα τα χέρια με της χειροπέδες έτσι ώστε να μην μπορεί να φύγει.

-    Με δένεις ε; Μ… σκίσε με.

Της έριξα μια δυνατή στον κώλο και της έχωσα τον πούτσο μου στον κώλο της. Άρχισα να τη βιάζω. Την γαμούσα και τη χτυπούσα στον κώλο και αυτή απλά βογκούσε από καύλα. Σε λίγο άρχισα να της τραβάω το κορμάκι και να το σκίζω.

-    Τι κάνεις;

-    Είσαι το πουτανάκι μου το ξέχασες;

-    Ναι, έτσι σκίσε μου τα ρούχα, σκίσε κι εμένα…

συνέχισα να τη γαμάω να της βιάζω την κωλοτρυπίδα και να της σκίζω το κορμάκι ώσπου το πέταξα στο πάτωμα. Είχα απελευθερώσει τα υπέροχα μεγάλα βυζιά της. Τα ζουλούσα με δύναμη και της τσιμπούσα της ρόγες.

-    Αχ… πονάω εκεί…

εγώ όμως συνέχιζα. Στην πορεία άρχισα να της γαμάω εναλλάξ τον κώλο και το μουνί με δύναμη.

-    Ναι, έτσι, έτσι, γάμησε με.

-    Έτσι καργιόλα, νοικοκυρά και πουτάνα. (έριξα πάλι το βλέμμα μου στην βέρα της)

Τη γάμησα αρκετή ώρα έτσι και έφτασε η ώρα μου να θέλω να χύσω. Τραβήχτηκα και της έδωσα κάποιες γερές σκαμπιλιές στον κώλο. Την άρπαξα από το πρόσωπο και την φίλησα. Επιστρέφω και έφυγα στην κρεβατοκάμαρα. Πήρα όλα τα πράγματα που ήταν πάνω στο κρεβάτι και πήγα μέσα πάλι.

-    Έλα, δεν αντέχω σκίσε με, θέλω να χύσω έχω πολλές καύλες.

Πήρα την καρέκλα του γραφείου της Έλλης και την πήγα κοντά στο κρεβάτι. Άφησα τα πράγματα πάνω στη καρέκλα, κράτησα μόνο το μαστίγιο και άρχισα να τη χτυπάω στον κώλο. Της έριξα αρκετές στον κώλο και στα μπούτια. Έβγαζε κραυγές πόνου αλλά και ηδονής. Πήρα το μεγάλο μαύρο δονητή και τον έβαλα μονομιάς στο μουνί της όλον. Η Βίκυ πετάχτηκε και χτύπησε στα κάγκελα. Την έπιασα από την μέση και άρχισα να την τον βάζω και να τον βγάζω γρήγορα.

-    Αχ… τι κάνεις τι μου κάνεις την πουτάνα…

Την γαμούσα έτσι γρήγορα. Άρπαξα και το δεύτερο δονητή, έβγαλα τον μαύρο από το μουνί της και έβαλα τον δεύτερο για λίγο μόνο για να τον γεμίσω με τα υγρά της και μετά έβαλα πάλι τον μαύρο και της έδωσα τον μικρό δονητή στο στόμα.

-    Κράτα να πιπώνεις κάτι…

και συνέχισα να της γαμάω το μουνί, ενώ της ζούλαγα τον κώλο και αυτή έκανε πίπα στο δονητή. Σε λίγο τον βγάζει από το στόμα.

-    Μωρό μου θα χύσω…

βγάζω τον δονητή από το μουνί της, καρφώνω τον πούτσο μου και αρχίζω να τη γαμάω ώσπου άρχισε να ρίχνει τα υγρά της. Έτρεμε και πεταγόταν σαν τρελή ενώ εγώ συνέχισα να την γαμάω και έχυσα κι εγώ στο μουνί της. Χύσαμε και οι δύο και σε λίγο η Βίκυ κρεμάστηκε από τα κάγκελα.

-    Δεν αντέχω. Τα πόδια μου, δεν μπορώ τρέμουν.

Την έλυσα και αμέσως ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα της, τη φίλησα στο στόμα και κάτσαμε έτσι. Μετά από κάποια λεπτά άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το κορμί και με αργές κινήσεις της έβγαλα της γόβες και το καλτσόν ενώ της φιλούσα τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών. Ήταν ξεθεωμένη. Πήρα την σαντιγί και άρχισα να της βάζω σε όλο το γυμνό της κορμί και μετά την έγλειφα. Ξανά της έβαζα σαντιγί και ξανά γλείψιμο. Σε λίγο άρχισε η Βίκυ να καυλώνει και να αναστενάζει.

-    Μ… μ’ αρέσει, αχ έτσι φάε με άντρακλα μου.

Της έβαλα και στο μουνί από πάνω και το έγλειφα. Μετά της έχωσα το στόμιο μέσα στο μουνί της, άδειασα σαντιγί μέσα της και άρχισα να την τρώω.

-    Αχ… θα με πεθάνεις, έχω πάρει φωτιά πάλι.

Κάποια στιγμή, με αρπάζει, με ξαπλώνει, ανεβαίνει πάνω μου και με φιλάει στο στόμα. Σε λίγο έβαλε σαντιγί στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον γλείφει. Παίξαμε έτσι αρκετά λεπτά. Κάνω κίνηση και παίρνω το μικρό δονητή, πιάνω τη Βίκυ από τα μαλλιά, την τραβάω και τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Άρχισα να τη γαμάω ενώ της έχωσα το δονητή στον κώλο. Της γαμούσα το μουνί και μέσα στον κώλο είχε το δονητή της. Τη γαμούσα και της ρούφαγα της ρόγες, της έριξα μια σφαλιάρα και σηκώθηκα πάνω πήρα και τον άλλον δονητή την έστησα στα τέσσερα, της τον έχωσα στο μουνί και πήγα από μπροστά της, της έπιασα τα χέρια πίσω από την πλάτη, της τα έδεσα με τις χειροπέδες και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισα να της γαμάω το στόμα γρήγορα και να της τραβάω τα μαλλιά να τη χτυπάω στα κωλομέρια, στα μάγουλα και να την τσιμπάω παντού.

Η Βίκυ είχε έναν δονητή στο κώλο και έναν στο μουνί βαθιά μέσα και τον πούτσο μου στο στόμα. Πόναγε είναι η αλήθεια από τα τσιμπήματα, αλλά καύλωνα με όλο αυτό. Άρχισα να της τραβάω και σφαλιάρες. Σε κάποια φάση έβγαλα τον πούτσο μου, έβαλα λίγο σαντιγί και της τον έχωσα στο στόμα πάλι. Μετέπειτα σηκώθηκα, τη σήκωσα και την έβαλα να γονατίσει στο πάτωμα. Την άφησα να ακουμπάει στο κρεβάτι με το κεφάλι της, τα βυζιά της κρέμονταν και άρχισα να τα ζουλάω να τα χτυπάω.

-    Αχ… πονάω αχ μη.

-    Είπες να γίνεις πουτάνα…

έπιασα τους δονητές και άρχισα να της γαμάω της τρύπες με γρήγορο ρυθμό.

-    Με έχεις ξεφτιλίσει, ναι σε θέλω, με έχεις εκπληρώσει σα γυναίκα.

-    Σαν πουτάνα νοικοκυρά μωρή καυλιάρα…

και εκεί εγώ πιο γρήγορα να της τους χώνω πιο βαθιά (τους δονητές). Μετά από αρκετά λεπτά τους έβγαλα, τους έγλειψα με την γλώσσα μου λίγο και τους άφησα στο κρεβάτι. Της έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί και το πήγαινα εναλλάξ σε μουνί και κώλο.

-    Γάμα την πουτάνα σου…

τη γαμούσα αλλά μετά βγήκα, άρπαξα το μαστίγιο και άρχισα να τη χτυπάω με δύναμη στα κωλομέρια.

-    Πόνεσε με, α…

τη χτυπούσα και καύλωνα. Μετά την έλυσα από τις χειροπέδες, τη σήκωσα τη σφαλιάρισα και την έσπρωξα στο κρεβάτι. Ανέβηκα πάνω της, την έφτυσα στο πρόσωπο και άρχισα να τη φιλάω. Της έτριβα τις ρόγες και της τσιμπούσα.

-    Σου αρέσει;

-    Ναι… ναι…

Και πάλι σφαλιάρα και μετά φιλιά. Σηκώθηκα και της έριξα λίγες με το μαστίγιο στα μπούτια. Το πετάω στο πάτωμα, της σηκώνω τα πόδια στους ώμους μου και άρχισα να της γαμάω το μουνί δυνατά, ενώ της έπιανα τα χέρια και τη δάγκωνα στον λαιμό και τα χείλη. Η Βίκυ βογκούσε δυνατά. Τη γαμούσα βίαια και κάποια στιγμή μου είπε ότι θέλει κι άλλο ξύλο. Σηκώθηκα, της έριξα μια σφαλιάρα και την έστησα στα τέσσερα. Πήρα το μαστίγιο από το πάτωμα της έχωσα τον πούτσο μου στον κώλο, τη γαμούσα και της έριχνα στον κώλο και τα μπούτια με το μαστίγιο. Έβγαζε κραυγές πόνου αλλά εκεί εγώ. Πήρα το μαύρο δονητή και της τον έβαλα στο μουνί όλον μέσα και στη συνέχεια προσπάθησα να της βάλω και τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της αλλά ζορίστηκα πολύ και αφού δεν χώραγε άρχισα να της γαμάω πάλι τον κώλο.

Τη χτυπούσα με το μαστίγιο και καύλωνα. Έβγαλα το δονητή, την τράβηξα λίγο πιο πίσω και της τούρλωσα τον κώλο. Πήρα διαγώνια θέσω πάνω της και άρχισα να καρφώνομαι στον κώλο και στο μουνί της. Άφησα το μαστίγιο κάτω, της ζουλούσα τα κωλομέρια και της τα χτυπούσα. Ούρλιαζε αλλά εκεί, σεξ και βία. Τη γαμούσα αρκετά έτσι. Μετά σηκώθηκα και πήρα το κρασί. Το άνοιξα και άρχισα να τη λούζω με κρασί. Τη γύρισα και συνέχισα να την λούζω μέχρι να αδειάζει το μπουκάλι. Άφησα το μπουκάλι και άρχισα να τη γλείφω και να τη φιλάω. Κάναμε μούσκεμα το κρεβάτι αλλά δεν μας ένοιαζε και σε λίγο πάλι άρχισα να την γαμάω στο μουνί με τα πόδια ψηλά.

-    Χύνω, χύνω…

άρχισε να μου λέει και να με γρατζουνάει την πλάτη. Βγήκα και άρχισα να της ρουφάω το μουνί και να της βάζω δάχτυλα. Η Βίκυ τιναζόταν και έτρεμε.

-    Δεν αντέχω άλλο έχω πεθάνει…

μου λέει, όταν άρχισε να με παρακαλάει να σταματήσω να την γλείφω ενώ τραβιόταν για να ηρεμήσει. Εγώ ανέβηκα πάνω στα βυζιά της, έχωσα την πούτσα μου ανάμεσα τους και άρχισα το ισπανικό. Την έφτυνα στο πρόσωπο και της έριχνα και καμία σφαλιάρα. Αργότερα της τον έβαλα στο στόμα για λίγο και μετά πάλι γαμούσα τα βυζιά της. Όταν άρχισα να νιώθω ότι θέλω να χύσω σηκώθηκα όρθιος, την πήρα και την έβαλα να κάτσει (έκατσε με δυσκολία μιας και δεν είχε δυνάμεις και πονούσε στον κώλο στα πόδια). Της έπιασα τα μαλλιά και τη φίλησα.

-    Βγάλε την βέρα σου πουτανάκι.

-    Γιατί τι τη θέλεις;

-    Βγάλ’ τη να δεις πως θα σε ξεφτιλίσω.

Την έβγαλε και μου την έδωσα λίγο διστακτικά. Την πήρα, τη φίλησα στο στόμα, της έδωσα σφαλιάρα, τη φίλησα, της έχωσα τον πούτσο στο στόμα και με τα χέρια της και το στοματάκι της έπαιζε με την πούτσα μου. Πέταξα τη βέρα δίπλα της στο κρεβάτι, έπιασα το κεφάλι και άρχισα να κουνιέμαι γρήγορα ώσπου τραβήχτηκα και έχυσα στα βυζιά της, ρίχνοντας και λίγο σπέρμα πάνω στην βέρα της. Όταν πλέον τελείωσα της τον έβαλα στο στόμα και μου τον καθάρισε.

-    Τώρα θα ξεφτιλιστείς μωρή παντρεμένη πόρνη. Κάτσε στα τέσσερα και γλείψε τη βέρα σου από τα χύσια μου.

-    Ναι ότι θέλεις.

Άφησε την πούτσα μου, στήθηκε και άρχισε να τη γλείφει μέχρι που την καθάρισε.

-    Τώρα τι θέλεις να κάνω;

-    Να την φορέσεις και να μου πεις πως αισθάνεσαι.

Τη φόρεσε, γύρισε πλευρό, με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    Είμαι μια βρώμικη, ξεφτιλισμένη πουτάνα.

-    Η δικιά μου πουτάνα.

-    Ναι μόνο δικιά σου.

Φιληθήκαμε, της άλειψα τα χύσια μου στο σώμα, σηκωθήκαμε, πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, ξαπλώσαμε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε κατά το μεσημέρι (είχαμε κοιμηθεί σχεδόν ξημερώματα). Η Βίκυ πονούσε παντού και φυσικά τα σημάδια ήταν ορατά από το μαστίγιο στον κώλο στα μπούτια. Είχε κάποια σημάδια από δαγκωματιές στα βυζιά, στο λαιμό και κάποιες δαχτυλιές στο πρόσωπο από της σφαλιάρες. Πονούσε αρκετά αλλά πέρασε καλά. Πήγαμε, κάναμε μπάνιο και τέλος πάντων βράδιασε πάλι. Το βράδυ είχαμε ξαπλώσει στο κρεβάτι με τα εσώρουχα μας (εγώ ένα μποξεράκι μπλε σκούρο και η Βίκυ ένα απλό σετ (σουτιέν βρακί) άσπρο) και μιλούσαμε για όλα όσα κάναμε και τέτοια. Πονούσε φυσικά αλλά δεν την ένοιαζε. Εκεί που ήμασταν ξαπλωμένοι, καύλωσα και το πρόσεξε. Άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Μετά σηκώθηκε (πονούσε όταν έκανε κάποιες κινήσεις) μου έβγαλε το μποξεράκι και άρχισε την πίπα. Αργότερα την έγδυσα και εγώ την ξάπλωσα και της έγλειψα το μουνί. Της των έχωσα στο μουνί, γαμηθήκαμε έτσι και χύσαμε σχεδόν μαζί. Ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα κάναμε μπανάκι και ένα στα γρήγορα στο μπάνιο. Ντυθήκαμε ετοίμασα την βαλίτσα και με πήγε στα ΚΤΕΛ. Έφυγα και αργότερα γύρισε και η Έλλη. Η Βίκυ είχε και δύσκολη δουλειά μπροστά της να καλύψει τα σημάδια αλλά εντάξει όλα. Ήταν υπέροχες αυτές οι τρεις μέρες.

Με την Έλλη (κόρη της) δεν έχω κάνει σεξ ξανά και έκοψα κάθε επαφή μαζί της (άλλαξα αριθμό) αλλά με τη Βίκυ μέχρι και τώρα και ας έχει μεγαλώσει ηλικιακά, βρισκόμαστε και ας είμαι παντρεμένος. Βρίσκουμε χρόνο.

 

(Copyright protected OW ref: 74835)