Το ξεπαρθένεμα

Δημοσιεύθηκε από medanell
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η Λένα θα γνωρίσει το πρώτο αγόρι που θα την κάνει επιτέλους γυναίκα με τέλειο σεξ.

Γεια σας, λέγομαι Λένα και είμαι 24 χρονών. Η ιστορία που θα σας γράψω είναι η αληθινή, πρώτη μου εμπειρία με αγόρι.

Τότε ήμουν 17 χρονών 1.62, 80 κιλά και με αρκετά μεγάλο στήθος. Το καλοκαίρι λοιπόν αποφασίσαμε οι 3 φίλες, δηλαδή εγώ και οι δύο φίλες μου, Βασιλική και Ναταλία να πάμε στο χωριό της Βασιλικής να δούμε τους φίλους και γνωστούς της όπως και την οικογένειά της. Όλες μέναμε στο σπίτι της Βασιλικής μόνες. Να συμπληρώσω ότι η Ναταλία ήταν πολύ σέξι κοπέλα και εύκολα είχε σχέσεις και αγόρια και η Βασιλική είχε ήδη ένα αγόρι που τύχαινε να είναι από το χωριό. Εγώ αντιθέτως, σαν λίγο πιο χοντρούλα, δεν είχα σοβαρή σχέση ποτέ και ούτε είχα κάνει σεξ. Βέβαια είχα κάνει κάποιες φάσεις με φιλάκια και χουφτώματα αλλά ποτέ κανονικό σεξ. Στόχος μου ήταν λοιπόν μιας που ήταν καλοκαίρι και όλοι είναι στην καλοκαιρινή διάθεση του πάρτι και σεξ να βρω και εγώ ένα αγόρι να το κάνω. Είχα ρωτήσει την Βασιλική αν ήξερε κάποιο καλό αγόρι να μου κάνει κάποια κίνηση και μου απάντησε ότι είχε ένα πολύ καλό αγόρι τον Κώστα.

Χωρίς να χάσουμε ευκαιρία βγαίνουμε και οι 3 να πάμε στο κλαμπάκι του χωριού που έτσι και αλλιώς όλοι εκεί πάνε. Φόρεσα ψηλές πλατφόρμες και ένα κοντό ασημί φορεματάκι χωρίς εσώρουχα(ιδέα της Βασιλικής) και περίμενα να συναντήσω τον Κώστα. Στην παρέα ήταν και το αγόρι της Βασιλικής ο Στέφανος. Μετά από μισή ώρα, που από το άγχος μου είχα πιεί ήδη 2 ποτήρια βότκα και πήγαινα για το τρίτο, έρχεται και ο Κώστας. Αμέσως ξεκινάνε οι φιλίες και γνωριμίες και τα φιλιά και όλος τυχαίος κάθεται δίπλα μου. Από το βλέμμα και χαμόγελο της Βασιλικής είχα καταλάβει ότι τα είχε κανονίσει όλα με εμένα και των Κώστα και ότι θα με γαμούσε σήμερα. Έτσι όπως ήμουν ζαλισμένη δεν είχα καταλάβει ότι μετά από 5 λεπτά μου είχε βάλει το χέρι του πάνω στο πόδι μου και μου το έτριβε απαλά, αλλά ακόμα δεν έδωσα σημασία.

Μιλούσαμε λίγο μεταξύ μας λέγοντας τα κλασσικά του τύπου πόσο χρονών είσαι και από πού και τέτοια αλλά με την φασαρία έπρεπε να πηγαίνω προς το μέρος του για να ακούσω με αποτέλεσμα όπως έσκυβα να ανοίγει το φόρεμα λίγο και να φαίνονται τα βυζιά μου. Με την δεύτερη απάντηση που του έδωσα κατάλαβα ότι τα κοιτούσε επίμονα και άρχισε να μου τρίβει το μπούτι πιο ψηλά. Σε μία φάση μου λέει:

-    Δεν πάμε κάπου πιο ήρεμα επειδή δεν σε ακούω και καλά και δεν μπορούμε να μιλήσουμε με την ησυχία μας εδώ;

-    Ναι, απαντάω, έχεις δίκιο πάμε κάπου πιο ήρεμα.

Αμέσως με αυτήν την ερώτηση ήξερα ότι θα γίνει. Βγαίνουμε έξω από το μαγαζί και μου λέει…

-    θέλεις να σε πάω σε ένα όμορφο εκκλησάκι πάνω στο βουνό που έχει τέλεια θέα;

-    Ναι πήγαινέ με όπου θέλεις δεν έχω πρόβλημα και ούτε ξέρω από τα μέρη.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητό του και βάζει πάλι το χέρι του στο πόδι μου και με χαϊδεύει. Με το που φτάνουμε μου λέει:

-    Είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και ένα πουλάκι μου είπε ότι είσαι παρθένα και θέλεις να αλλάξει αυτό.

Εκείνη την στιγμή πάγωσα από φόβο μην κάνω κάτι λάθος αλλά και από καύλα που επιτέλους θα γίνει.

-    Ναι θέλω να νιώσω επιτέλους γυναίκα και να κάνω σεξ.

Τότε έρχεται προς το μέρος μου, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και αρχίζει να μου πιάνει τα βυζιά. Αμέσως νιώθω την καύλα να κατεβαίνει προς τα κάτω και να θέλω να τον νιώσω μέσα μου. Συνεχίζοντας να με φιλάει πάει το χέρι του ανάμεσα από τα πόδια μου και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο. Εκεί αναστέναξα και του είπα ότι θέλω να τον νιώσω μέσα μου. Γδύνεται λοιπόν και εμφανίζει ένα καυλί τουλάχιστον 18 εκατοστά και τριχωτά μεγάλα αρχίδια. Μου λέει τότε:

-    Αν με βοηθήσεις εσύ να καυλώσω θα σε βοηθήσω και εγώ να τελειώσεις.

Αμέσως τον έπιασα στο χέρι μου και στην συνέχεια στο στόμα μου. Ευτυχώς το είχα ξανακάνει πολλές φορές και ήξερα πώς να τον κάνω να καυλώσει. Μετά από 5 λεπτά πίπα μου λέει…

-    ήρθε η ώρα να μπω μέσα.

Ξαπλώνω στο κάθισμα και σηκώνω το φόρεμα μου και ανοίγω όσο πιο πολύ μπορούσα τα μπούτια μου. Αμέσως μου λέει…

-    Βλέπω καυλάκι ξύρισες το μουνάκι σου για να στο γαμήσω εγώ, τέλεια.

Έρχεται από πάνω μου και αμέσως χώνει το παλούκι του στο μουνί μου. Φώναξα από καύλα και λίγο πόνο αλλά γούσταρα τρελά. Ξεκίνησε να με γαμάει δυνατά και τα αρχίδια του βαρούσαν τον κώλο μου. Μου έλεγε…

-    Αχ καυλίτσα είσαι πολύ στενή και γουστάρω, έχω γαμήσει πολλές φίλες της άλλης αλλά εσύ σαν παρθένα είσαι άλλο πράγμα.

Εγώ από την καύλα δεν έδινα σημασία το τι μου έλεγε και δεν θυμάμαι κιόλας αλλά είχα τελειώσει 3 φορές μαζί του. Μετά από 20 λεπτά που μου φάνηκαν αιώνας από καύλα έχυσε πάνω στα βυζιά και πρόσωπο μου. Μετά από αυτό σκουπίστηκα και είπα να με πάει σπίτι. Με πήγε σπίτι όπου με ξαναγάμησε άλλες 3 φορές επειδή το ζήτησα εγώ. Μετά από αυτό βρισκόμασταν κάθε μέρα και με είχε γαμήσει σε όλα τα σημεία του χωριού. Σε όλα τα εκκλησάκια, στο μαγαζί του, στο σπίτι της φίλης μου, αλλά εννοείται και στο αμάξι του.

Συνέχεια τον προκαλούσα φορώντας γόβες ή πλατφόρμες, κοντές φούστες και φορέματα χωρίς εσώρουχα. Πάντα κατέληγα να με πηδάει κάπου. Βέβαια μετά από αυτόν κατάλαβα το τι πρέπει να κάνω για να πηδηχτώ και το εκμεταλλεύτηκα σε αυτό αλλά και στα επόμενα καλοκαίρια. Αλλά αυτά θα είναι μια άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 74729)