Μια βραδιά αλλιώτικη

Δημοσιεύθηκε από BeeVillage
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια βραδιά αλλιώτικη, που μας οδήγησε σε πρωτόγνωρα συναισθήματα και αισθήσεις. Απρόσμενα και αναπάντεχα αλλά τόσο φυσικά γίναμε πρωταγωνιστές μιας κρυφής μας φαντασίωσης.

Αποφασίσαμε με την σύζυγο μου, μετά από πολύ καιρό, να βγούμε για φαγητό και ποτό. Φτάσαμε στο μαγαζί που είχαμε κάνει κράτηση, στο και ο μαιτρ μας οδήγησε στο τραπέζι μας. Πριν παραγγείλουμε, ήρθε στο τραπέζι μας η υπεύθυνη του καταστήματος και μας ζήτησε με πολύ ευγένεια να δεχτούμε να καθίσουν δίπλα μας, σε ξεχωριστό φυσικά τραπέζι ένα ζευγάρι, καθώς δεν είχε σημειωθεί η κράτηση τους εκ παραδρομής. Φυσικά δεχτήκαμε και το ζευγάρι τακτοποιήθηκε στο τραπέζι που τοποθέτησαν οι σερβιτόροι. Η υπεύθυνη εξήγησε το λάθος αλλά και την παραχώρηση μας στο ζευγάρι και για τον λόγο αυτό μας ευχαρίστησαν μόλις κάθισαν.

Ο σύζυγος ήταν περίπου 45 χρονών και η γυναίκα του κοντά στα 40. Ο τρόπος που ήταν τοποθετημένα τα τραπέζια ήταν τέτοιος ώστε φαινόταν σαν να ήμασταν μια παρέα και να θέλαμε να πούμε κάτι μεταξύ μας ήταν βέβαιο ότι το ζευγάρι θα μας άκουγε, οπότε μετά από λίγα λεπτά και αφού συστηθήκαμε, αρχίσαμε να συζητάμε μεταξύ μας. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και λίγο το κρασί που έρεε άφθονο, λίγο η διάθεση, γίναμε μια παρέα με τον Ιάσονα και την Άρτεμη. Στην κουβέντα πάνω αντιληφθήκαμε ότι ο Ιάσονας είναι γόνος πλούσιας οικογένειας αλλά ο ίδιος επέλεξε να ασχοληθεί με την δημιουργία δικής του εταιρείας, πολύ γνωστής στο εξωτερικό, (δεν αναφέρετε για ευνόητους λόγους) που επιθυμούσε να αναπτύξει και στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη, που ήταν ο τόπος καταγωγής της συζύγου του, επίσης γόνος πλουσίων και πιθανόν πιο πλούσια από τον Ιάσονα. Σε καμία περίπτωση η καταγωγή ή η οικονομική τους κατάσταση δεν επηρέασε την κουβέντα μας, αντίθετα μάλιστα υπήρξαν και οι 2 ιδιαιτέρως φιλικοί και προσιτοί και φυσικά τους ενημερώσαμε ότι είμαστε γονείς με 3 παιδιά και ότι πιθανά περιμένουμε το 4ο.

Η Άρτεμις έδειχνε ενθουσιασμένη και συνεχώς ρωτούσε την Ζωή για τα παιδιά, πως τα καταφέρνει και αν έχει βοήθειες. Η ίδια παρόλο που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει παιδί δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες με εξωσωματικές και κορυφαίους γιατρούς, στάθηκε αδύνατο μέχρι τώρα να συλλάβει. Ο δε Ιάσονας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια τόσο μεγάλη οικογένεια μπορούσε να συντηρηθεί με τα δικά μου εισοδήματα. Υπολόγισε ότι τα χρήματα αυτά τα δαπανά μόνο για την συντήρηση των αυτοκινήτων του. Έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον και μάλιστα ζήτησαν αν δεν έχουμε υποψήφιο νονό να βαφτίσουν το μωρό που θα γεννηθεί. Η Ζωή, παρόλο που αισθανόταν πολύ άνετα με τους απροσδόκητους νέους φίλους μας, με κοίταξε και αποζήτησε την συναίνεση μου, αλλά ταυτόχρονα διέκρινα και έναν προβληματισμό! Δύσκολα το ένστικτό μου για τους ανθρώπους πέφτει έξω και οι άνθρωποι με τους οποίους ήμασταν μαζί, είχαν πολλά θετικά στοιχεία παρά τα πολλά λεφτά τους και αν μη τι άλλο την στιγμή εκείνη οι πρόθεση τους ήταν ειλικρινής. Με όλες αυτές τις σύνθετες αλλά ταχύτατες σκέψεις απάντησα θετικά στους "ζάπλουτους κουμπάρους ".

Για να το γιορτάσουμε ο Ιάσονας προσφέρθηκε να κεράσει ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί και ζήτησε τον μαιτρ. Δυστυχώς όμως το εν λόγω κρασί ήταν αδύνατο να το διατηρεί το μαγαζί, καθώς όπως μας πληροφόρησε ο μαιτρ η χονδρική τιμή πώλησης είναι άνω των 500 ευρώ και στην Θεσσαλονίκη τέτοια κρασιά δεν καταναλώνονται ποτέ. Χωρίς να απογοητευτεί ο Ιάσονας κάλεσε από το κινητό του στο σπίτι όπου προφανώς μίλησε με κάποιον από το προσωπικό και του ζήτησε να αναζητήσει στο κελάρι το πανάκριβο μπουκάλι και να τον ενημερώσει άμεσα. Πράγματι σε 3 λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο του και από το ύφος καταλάβαμε όλοι ότι το κρασί υπάρχει. Ο Ιάσονας του ζήτησε χωρίς σκέψη να το συσκευάσει και να μας το φέρει ο ίδιος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως καταλαβαίνετε η όλη κατάσταση μας έκανε να "ψαρώσουμε", αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας χάλασε.

Τότε ήταν που η Άρτεμις πρότεινε αντί να περιμένουμε την αποστολή του κρασιού να πάμε στο σπίτι τους και να απολαύσουμε εκεί το κρασί με την ανάλογη περιποίηση του προσωπικού! Ο Ιάσονας με κοίταξε με ενθουσιασμό και περίμενε την απάντηση μου, αφού αντάλλαξα ένα συγκαταβατικό βλέμμα με την Ζωή, συμφώνησα και για να πω την αλήθεια δεν νομίζω να έχανα ποτέ την ευκαιρία να μπω στο σπίτι ενός ζάμπλουτου επιχειρηματία. Ο Ιάσονας μου ζήτησε ευγενικά να πληρώσει το τραπέζι με το πρόσχημα ότι μας είχαν "φορτωθεί" και δεν αρνήθηκα, με τη συμφωνία ότι θα πληρώσω εγώ την επόμενη φορά. Συμφώνησε και μάλιστα του άρεσε η στάση μου γιατί προφανώς είχε χορτάσει στην ζωή του τζαμπατζήδες. Μπήκα στο αμάξι μου και ακολούθησα το Porsche Cayenne μέχρι την οικία τους στο Πανόραμα. Φτάσαμε στην κεντρική είσοδο της έπαυλης και ο φύλακας χαιρέτισε και μίλησε με τον Ιάσονα για λίγο που προφανώς του εξήγησε για εμάς, παρκάραμε και αντικρίσαμε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο συγκρότημα όπου το γυαλί κυριαρχούσε.

Στην είσοδο μας περίμενε ο Mr John και τότε καταλάβαμε τι σημαίνει να είσαι πλούσιος, μας υποδέχτηκε και μας οδήγησε στο σπίτι ενώ παράλληλα μας ξεναγούσε, προφανώς ο Ιάσονας τον είχε προετοιμάσει για μας. Εμείς καθ’ όλη την διάρκεια δεν είχαμε χάσει το χιούμορ μας και συνεχώς τους λέγαμε πόσο “δύσκολο” είναι, να είναι κανείς πλούσιος και γελούσαμε όλοι μαζί. Προφανώς τους άρεσε το χιούμορ μας και πολύ περισσότερο η παρέα μας αλλά και σε μας το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Έτσι περνούσαμε όλοι καλά. Οι γυναίκες ταίριαξαν πολύ και ήδη είχαν αρχίσει να συζητούν τα της βάφτισης. Η Άρτεμις πρότεινε στην γυναίκα μου να την ξεναγήσει στο αχανές σπίτι και φυσικά αυτή δέχτηκε με χαρά. Οι άντρες παρέμειναν σε ένα από τα σαλόνια και εκεί ο Mr John μας σέρβιρε το περιβόητο κρασί, το οποίο παρεμπίπτοντος ήταν θεσπέσιο, ήταν μοναδικό, ήταν ότι καλύτερο έχω πιει και το εξέφρασα με έντονο τρόπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μόνο το sex μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Το σχόλιο μου έκανε τον Ιάσονα να πνιγεί από τα γέλια και να μου πει ότι το ίδιο πράγμα έχει αισθανθεί κι ο ίδιος και μάλιστα το έχει συζητήσει με την Άρτεμη.

Είχαμε τελειώσει το μισό μπουκάλι σχεδόν όταν μπήκαν στο χώρο οι γυναίκες και μας ρώτησαν γιατί γελάμε και ο Ιάσονας τους εξήγησε τον λόγο και μάλιστα η Άρτεμις επιβεβαίωσε τα λεγόμενα μας. Η Ζωή ζήτησε με ανυπομονησία να δοκιμάσει επιτέλους το αφροδισιακό και περίφημο κρασί. Ο Mr John γέμισε λοιπόν 2 ποτήρια και πρόσφερε στις κυρίες. Το μόνο που ακούστηκε ήταν ένα άκρως ερωτικό «μ…». Ήδη είχαμε πιει πολύ αλλά τούτο το κρασί μας αποτέλειωσε. Σχεδόν μεθυσμένοι βγήκαμε στη βεράντα και ο Ιάσονας ζήτησε από τον Mr John μια νέα φιάλη. Καθίσαμε σε κάτι τεράστιους καναπέδες και χυθήκαμε. Ήταν 3 η ώρα και πίναμε σχεδόν όλο το βράδυ. Η Ζωή κάθισε στο πλάι μου, πέρασε το χέρι της στο λαιμό μου και έσκυψα και την φίλησα. Γύρισα να κοιτάξω το ζευγάρι και είδα τον Ιάσονα να έχει επιδοθεί σε ένα άκρως ερωτικό φιλί με την σύζυγό του και τα χέρια του άγγιζαν το στήθος της. Γύρισα στην Ζωή και την φίλησα ξανά. Η εικόνα ενός ξένου να φιλάει και να χαϊδεύει την γυναίκα του με είχε ξεσηκώσει. Κατάλαβε τον ερεθισμό μου και μου ψιθύρισε στο αυτί «φρόνιμα».

Πρότεινε να φύγουμε να πάμε σπίτι, αλλά για μένα ήταν αδύνατον να οδηγήσω στην κατάσταση που ήμουν μετά από τόσο αλκοόλ. Φυσικά ούτε εκείνη ήταν σε θέση να οδηγήσει και της είπα να περιμένουμε λίγο και να φύγουμε σε καμιά ώρα. Όση ώρα μιλούσαμε, ο Ιάσονας ήταν απασχολημένος με την Άρτεμη που πλέον είχε παραδοθεί στα χάδια του και τα φιλιά του. Υπήρξε μια αμηχανία στην αρχή γιατί δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε, αλλά όταν άρχισε να την φιλάει στον λαιμό η Άρτεμη με ανοιχτά μάτια μας κοίταξε και αφού χαμογέλασε κουνώντας το κεφάλι προς την γυναίκα μου της έκανε νόημα να μου ορμήσει. Η Ζωή με κοίταξε και μου λέει…

-    Έχω ένα τρόπο να σε ξεμεθύσω…

και εντελώς αναπάντεχα σκύβει και με φιλάει με πάθος. Είμαστε με πλάτη προς το ζευγάρι και το χέρι της καθώς δεν φαίνεται το έχει πάνω στον πούτσο μου και τον χαϊδεύει. Όπως τη φιλάω ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τα χέρια του Ιάσονα, που μας έχει πλάτη, ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας του της οποίας το φόρεμα έχει ανέβει τόσο ψηλά που πλέον είναι ορατό το μπεζ κιλοτάκι της. Τα δάχτυλα του τρίβουν το μουνάκι της και αυτή με τα μάτια διάπλατα ανοιχτά με κοιτάει με καύλα σαν να μου λέει μην μασάς προχώρα. Δεν μιλάει κανείς, μόνο οι ανάσες ακούγονται. Παρατηρώ ότι το φως σταδιακά έχει ελαττωθεί και περισσότερο φαίνονται οι σιλουέτες παρά τα πρόσωπα. Μάλλον ο Mr John εκτελούσε χρέη φωτιστή, που σήμαινε ότι κι αυτός ήταν κάπου κοντά και παρακολουθούσε, περιμένοντας τις «εντολές του αφεντικού». Το όλο θέαμα με είχε καυλώσει φοβερά, δεν σας κρύβω ότι με την Ζωή είχαμε πάντα την φαντασίωση ότι γαμιόμαστε και κάποιος «μας παίρνει μάτι». Η φαντασίωση μας λοιπόν γινόταν πραγματικότητα με αυτό τον απρόσμενο τρόπο και με ένα ζευγάρι που μας έκαναν να αισθανθούμε τόσο οικεία και άνετα, ώστε να μην μας ενοχλεί το γεγονός ότι χαμουρευόμασταν άγρια ο ένας μπροστά στον άλλον. Ο επαγγελματίας όμως μπάτλερ, είχε φροντίσει με μοναδικό τρόπο να δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα, χαμηλώνοντας σταδιακά τα φώτα ώστε να μην αισθάνεται κανείς άβολα.

Στο μεταξύ η Άρτεμις είχε γονατίσει και έτριβε τον πούτσο του Ιάσονα πάνω από το παντελόνι και είχε αρχίσει να τον ξεκουμπώνει. Η Ζωή είχε γυρίσει και τους κοιτούσε και ενώ περίμενα να αντιδράσει, ακούμπησε την πλάτη της προς έμενα και έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα. Τα χέρια μου σήκωσαν από μπροστά τη φούστα της και άγγιξα το γυμνό δέρμα των μηρών της. Το χέρι μου ανέβαινε προς το εσωτερικό των ποδιών και την είδα να τεντώνει το κορμί βολεύοντας τα πόδια της για να απολαύσει τα χάδια μου. Η φούστα της είναι τόσο ψηλά που σίγουρα ο Ιάσονας μπορούσε να διακρίνει το κιλοτάκι της, ενώ η Άρτεμις είχε ήδη βγάλει τον πούτσο του και τον χάιδευε. Τα μάτια όλων πλέον ήταν πάνω της. Έσκυψε πάνω στο ερεθισμένο όργανο του συζύγου της και η γλώσσα της άγγιξε την βάλανο και επιδόθηκε σ’ ένα αργό και βασανιστικό παιχνίδι της γλώσσας και των χειλιών με το σκληρό και όρθιο πούτσο του Ιάσονα.

Το δικό μου χέρι δεν είχε επιστροφή πλέον. Άγγιξα το μουνάκι της πάνω από το κιλοτάκι και ένιωσα το εσώρουχο της υγρό. Γύρισε και μου ψιθύρισε ότι είναι πολύ καυλωμένη και θέλει να την γλείψω. Τη γύρισα και την έβαλα να καθίσει στον καναπέ, γονάτισα και της άνοιξα τα πόδια. Παραμέρισα το κιλοτάκι της και η γλώσσα μου άγγιξε την κλειτορίδα της. Τινάχτηκε σαν να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Συνέχισα να την γλείφω αργά. Η γλώσσα μου έπαιξε πολύ ώρα με την κλειτορίδα της. Καταλάβαινα τους αθόρυβους οργασμούς της και ο πούτσος μου κόντευε να τρυπήσει το παντελόνι. Όσο την έγλειφα την κοιτούσα. Το βλέμμα της ήταν καρφωμένο πότε στην Άρτεμη που έγλειφε τον Ιάσονα και πότε στον Ιάσονα που την κοιτούσε στα μάτια να χύνει παραδομένη στην γλώσσα και τα δάχτυλα μου.

Η Άρτεμις σηκώθηκε και ακούμπησε τους αγκώνες της στην πλάτη του τεράστιου καναπέ σηκώνοντας τη φούστα της ψηλά και στημένη περίμενε τον άντρα της να καρφωθεί μέσα της. Δεν άργησε και άρχισε να γαμάει το μουνί της γυναίκας του δυνατά και γρήγορα. Τα βογγητά έγιναν πιο δυνατά και πλέον ξεθάρρεψε και η γυναίκα μου που έχυνε με ένταση ξανά στο στόμα μου. Σηκώθηκα όρθιος και όπως ήταν καθισμένη, έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον ρουφούσε βαθιά σχεδόν ακουμπούσε τα αρχίδια μου με την γλώσσα. Ήθελα τόσο πολύ να χύσω στο στόμα της! Κρατήθηκα όμως, τη γύρισα στην στάση που ήταν η Άρτεμις και κάρφωσα δυνατά το μουνί της με το καυλί μου. Βόγκηξε δυνατά και γύρισαν και την κοίταξαν. Είχε σκύψει τόσο πολύ που το πρόσωπο της ακουμπούσε στο κάθισμα του καναπέ. Ο κώλος ήταν ορθάνοιχτος και στημένος. Την σφυροκοπούσα ανελέητα και έχυνε συνεχώς. Τα βογκητά δυνάμωσαν κι άλλο. Ο Ιάσονας άρχισε να πηδάει κι αυτός το μουνί της γυναικάς πιο γρήγορα και πιο βαθιά. Η Άρτεμις σε παραλήρημα φώναζε συνεχώς …

-    με ξέσκισες καριόλη… με έλιωσες στο γαμήσι.

Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Γαμούσα το μουνί της με πρωτόγνωρη ταχύτητα και δύναμη και με κοιτούσε με έκπληξη λέγοντας μου…

-    τι κάνεις ρε, με έχεις τρελάνει, έχει φύγει το μυαλό μου. Μην τυχόν και χύσεις μέσα μου. Τα θέλω στο στόμα μου.

Δεν άντεξα άλλο, έβγαλα τον πούτσο μου, πετάχτηκε και γυρνώντας γονάτισε προσκυνώντας τον πούτσο μου, με την γλώσσα έξω. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνομαι σε απόσταση αναπνοής την Άρτεμη να γονατίζει δίπλα στην Ζωή και να περιμένει τα χύσια του γαμιά της ακριβώς στην ίδια στάση με τη γυναίκα μου. Τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται. Ήταν τέτοια η ορμή, που πετάχτηκαν παντού, στο στόμα της, στα βυζιά της, στο πρόσωπο. Είχε τέτοια καύλα στο βλέμμα της που δεν είχα δει ποτέ. Ίσως και να έχυσε όταν ένιωσε τα χύσια μου να πετάγονται πάνω της. Όταν καθάρισε το βλέμμα μου από την ένταση και την καύλα είδα την Άρτεμη με τα χύσια του Ιάσονα στο πρόσωπο να κλαίει από χαρά και καύλα. Ήταν κάτι εκπληκτικό που χωρίς να προσβάλει κανένα απογείωσε την καύλα και την λίμπιντο μας για πάρα πολύ καιρό και τα γαμήσια πλέον μεταξύ μας ήταν μαγικά. Ιάσονα, Άρτεμη, σας ευχαριστούμε, είστε οι μέντορες μας!

 

(Copyright protected OW ref: 74601)