Η πρώτη μου φορά με τη δασκάλα μου

Δημοσιεύθηκε από antonis1971
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου φορά με τη δασκάλα που μου έκανε ιδαίτερα μαθηματικών.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ήμουν 16 χρονών. Επειδή δεν ήμουν και ο καλύτερος μαθητής, οι γονείς μου αποφάσισαν να μου ξεκινήσουν ιδιαίτερα στα μαθηματικά. Το όνομα της κοπέλας ήταν Ελένη. Ήταν 26 χρονών, κοντούλα, γύρω στο 1.60, λεπτή, με ωραίο σώμα. Φορούσε ένα στενό πουκάμισο που τόνιζε το κανονικό προς μεγάλο βυζί της και μια στενή φούστα που έφτανε λίγο πάνω από το γόνατο και έδινε θέα στις λεπτές, μακριές γάμπες της. Είχε μακριά μαύρα μαλλιά και ένα γλυκό πρόσωπο με ελαφρύ μακιγιάζ. Μετά τις συστάσεις ξεκίνησε το μάθημα.

Όποτε μου δινόταν ευκαιρία κοίταζα το σώμα της, μια το στήθος της όπως διαγραφόταν μέσα από το στενό πουκάμισο και μια τα μακριά πόδια της, τα οποία μια τα σταύρωνε, μια τα άπλωνε. Μετά από μερικές εβδομάδες η Ελένη έγινε η φαντασίωσή μου. Δεν έβλεπα την ώρα να κάνουμε μάθημα κι εγώ να χαζεύω, όσο πιο διακριτικά μπορούσα, το σώμα της, που κάθε φορά τονιζόταν με τα στενά ρούχα που φορούσε. Κάθε βράδυ όταν έπεφτα για ύπνο ήταν η φαντασίωσή μου στις μαλακίες που τράβαγα. Δύο μήνες περίπου μετά το πρώτο μάθημα ήρθε η Ελένη ντυμένη με ένα στενό μαύρο μίνι φόρεμα, βαμμένη και ντυμένη στην εντέλεια και με ένα άρωμα που με τρέλαινε. Στη σύντομη συζήτηση που είχε με τη μητέρα μου της είπε ότι μετά θα έβγαινε με τον φίλο της. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω. Τα υπέροχα φρεσκοξυρισμένα πόδια της, το βαθύ ντεκολτέ της ή το γλυκό καλοβαμμένο πρόσωπό της. Έκανα τεράστιες προσπάθειες να μην καυλώσω όμως ήταν αδύνατο.

Η Ελένη μετά από λίγο παρατήρησε τις ματιές που τη έριχνα και την είδα να κοιτάει διακριτικά το καυλί μου. Είδε τον φουσκωμένο πούτσο μου να διαγράφεται στο παντελόνι μου, το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο μου και έσκασε ένα χαμόγελο. Εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Αυτή κατάλαβε πόσο άσχημα αισθανόμουν και μου είπε:

-    Συγγνώμη βρε Αντώνη, σε αναστάτωσα με αυτά που φοράω, ε; Μην αισθάνεσαι άσχημα, είναι φυσικό, ιδίως στην ηλικία σου.

Με όλο το θάρρος που μπόρεσα να μαζέψω της είπα:

-    Εγώ συγγνώμη Ελένη που σε κοιτάω έτσι.

Παρόλα αυτά δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.

-    Μη φοβάσαι δεν θα το πω σε κανένα…

μου είπε και μου άγγιξε το χέρι. Ένιωσα σαν να με διαπερνάει ηλεκτρικό. Αυτή μου χαμογέλασε τρυφερά και μου έδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλο.

-    Τι σου αρέσει πιο πολύ πάνω μου; με ρώτησε.

-    Τα πάντα Ελένη, είσαι πολύ όμορφη, της είπα.

-    Έχεις κοπέλα;

-    Όχι.

-    Είσαι παρθένος;

-    Ναι,

της απάντησα κοκκινίζοντας ακόμα περισσότερο. Αυτή μου χαμογέλασε τρυφερά κοιτώντας με στα μάτια και τότε αισθάνθηκα το χέρι της πάνω στην καυλωμένη πούτσα μου.

-    Ελένη;

είπα και τινάχτηκα λίγο.

-    Σ... μου είπε αυτή κοιτώντας με στα μάτια, μην λες τίποτα.

Άρχισε να με τρίβει με δύναμη, όλο και πιο γρήγορα. Μετά από ένα λεπτό ένοιωσα έτοιμος να εκραγώ.

-    Ελένη, θα...

-    Ξέρω μωρό μου, μην κρατιέσαι...

-    χύνω Ελένη…

της είπα. Αυτή αμέσως σκέπασε το στόμα μου με το άλλο της χέρι γελώντας σιγά.

-    Σ… θα μας ακούσει η μάνα σου.

Έχυσα με όλη μου τη δύναμη για ένα διάστημα που μου φάνηκε αιωνιότητα.

-    Σου άρεσε μικρούλη μου; με ρώτησε.

-    Ήταν το καλλίτερο χύσιμο που έχω ρίξει…

της απάντησα κοιτώντας την στα μάτια. Αυτή μου χαμογέλασε και μου έδωσε ένα φιλάκι στα χείλη.

-    Τώρα τρέξε στην τουαλέτα να καθαριστείς μην μας πάρει χαμπάρι η μάνα σου και φάμε ξύλο.

Την επόμενη φορά άφησα επίτηδες την πούτσα μου να καυλώσει καρφώνοντας τα μάτια μου στα βυζιά της που φαίνονταν ακόμα περισσότερο μιας και αυτή τη φορά είχε ξεκούμπωτο ένα κουμπί παραπάνω. Η Ελένη κοίταξε χαμογελώντας το φούσκωμα στο παντελόνι μου.

-    Τι έγινε μικρούλη μου, βλέπω πήραμε θάρρος;

-    Ελένη, κάθε μέρα εσένα σκέφτομαι. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.

Χωρίς να πει τίποτα μου έπιασε πάλι την πούτσα μου και άρχισε να την τρίβει. Μου ανασήκωσε το παντελόνι της φόρμας που φορούσα και ένιωσα τα δάχτυλά της να χαϊδεύουν την πούτσα μου. Ήμουν και πάλι στον παράδεισο. Το άλλο της χέρι έπιασε το δικό μου και το έβαλε πάνω στο γυμνό μπούτι της. Αμέσως άρχισα να χαϊδεύω την επιδερμίδα της χαϊδεύοντας το μπούτι της πάνω κάτω. Με κάθε κίνηση έφερνα το χέρι μου όλο και πιο ψηλά, ελπίζοντας να φτάσω στον πολυπόθητο στόχο, το μουνάκι της. Η Ελένη άρχισε και αυτή να αναστενάζει μισοκλείνοντας τα μάτια της. Όσο πιο ψηλά έφερνα το χέρι μου, τόσο πιο βαθιά αναστέναζε, ώσπου ένιωσα, παραμερίζοντας το κιλοτάκι της, να αγγίζω με τα δάχτυλα μου τις τρίχες του μουνιού της.

-    Έλα μωρό μου βάλε το δάχτυλό σου στο μουνάκι μου, δεν κρατιέμαι, έλα.

Άρχισα να τρίβω το μουνάκι της και να χώνω το δάχτυλό μου βαθιά μέσα της. Με τα βίας έπνιξε ένα βογγητό της.

-    Γάμα με μικρέ μου, μου ψιθύρισε, γάμα με δυνατά, σαν πουτάνα.

Ταυτόχρονα έσφιξε το χέρι της στην πούτσα μου και άρχιζε να μου την παίζει με δύναμη. Έβαζα και έβγαζα το δάχτυλό μου στην καυτή μουνάρα της νοιώθοντας τα καυτά υγρά της στο δάχτυλό μου καθώς έχυνε βογκώντας. Μετά από μια στιγμή γαλήνης, έβγαλε το χέρι της από τη φόρμα μου και επιδεικτικά έγλειψε τα δάχτυλά της καταπίνοντας λίγο από τα χύσια μου. Ακολουθώντας το παράδειγμά της έγλειψα κι εγώ τα χύσια της από το δάχτυλο της. Ήταν το ομορφότερο πράγμα που είχα δοκιμάσει ποτέ.

-    Ελένη, σε ευχαριστώ, ήταν υπέροχα, της είπα.

Αυτή με φίλησε στο στόμα αγγίζοντας λίγο της γλώσσα μου με τη δική της. Την επόμενη φορά η μάνα μου είχε κάτι δουλειές και θα ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Ένιωθα σαν να είχα κερδίσει το πρώτο αριθμό στο λαχείο. Θα έμενα μόνος με την Ελένη! Της άνοιξα την πόρτα και της ανακοίνωσα όλο χαρά ότι θα ήμασταν μόνοι. Αυτή γέλασε με τον ενθουσιασμό μου. Μπήκαμε στο δωμάτιό μου και αντί να κάτσει στην καρέκλα έκατσε στο κρεβάτι μου σταυρώνοντας επιδεικτικά τα μακριά πόδια της.

-    Μήπως προτιμάς να κάνουμε μάθημα μου είπε ειρωνικά;

-    Θέλω να ξαναπαίξω με το μουνί σου καύλα μου, της είπα.

-    Κάτσε δίπλα μου.

Έκατσα και αμέσως αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Μετά από λίγο μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Η πούτσα μου πετάχτηκε καυλωμένη και αυτή την άρπαξε με τα μακριά δάχτυλά της και άρχισε να μου την παίζει απαλά.

-    Σήμερα θα κάνουμε κάτι άλλο.

Έσκυψε και άγγιξε την κεφαλή της πούτσας μου με τη γλώσσα της.

-    Ω… Θεέ μου Ελένη, ρούφα τον, σε παρακαλώ.

-    Ότι πει το μωρό μου…

είπε και άρχισε να μου τον γλείφει. Πρώτα ένιωσα τη γλώσσα της να γλείφει γύρω-γύρω το πουτσοκέφαλο μου και μετά σιγά-σιγά να μου το ρουφάει για ώρα όλο και πιο βαθιά. Ένιωσα τον κόσμο να χάνεται από κάτω μου.

-    Ελένη, θα χύσω…

-    Θα στα ρουφήξω όλα μωρό μου, δεν θα αφήσω σταγόνα,

μου φώναξε και μου τον ρούφηξε με όλη της τη δύναμη. Την έπιασα από το πίσω μέρος του κεφαλιού και άρχισα να χύνω βαθιά μέσα στο στόμα της. Ένιωσα την Ελένη να καταπίνει όλο το σπέρμα μου μην αφήνοντας σταγόνα να πάει χαμένη.

-    Η σειρά σου τώρα Αντώνη μου,

μου είπε κοιτάζοντας με προκλητικά. Ξεκούμπωσε το πουκάμισό της, έβγαλε το σουτιέν την και είδα τα υπέροχα στήθη της με δυο υπέροχες μεγάλες σκληρές ρώγες. Μετά σήκωσε ψηλά τη φούστα της, κατέβασε την κυλόττα της και είδα το υπέροχο μουνάκι της, αυτή τη φορά ξυρισμένο τελείως. Δεν άντεξα και όρμησα πάνω της. Άρχισα να γλείφω και να χουφτώνω τα βυζιά της, να πιπιλάω τις σκληρές ρόγες της ενώ η Ελένη βόγκαγε όλο καύλα.

-    Γλείψε τη μουνάρα μου μωρό μου, δεν αντέχω άλλο.

Έσκυψα και όρμησα στην μουνάρα της. Έγλειφα με μανία τα μουνόχειλα της, την κλειτορίδα της, έβαζα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της, ρουφώντας τα υγρά της. Το ένα μου χέρι ήταν κολλημένο στο βυζί της παίζοντας με τη ρόγα της ενώ το άλλο χάιδευε το μουνάκι της βάζοντας δύο δάχτυλα μέσα της. Μετά από λίγο μου έπιασε με δύναμη το κεφάλι μου σπρώχνοντας το στο μουνί της και χύνοντας ούρλιαζε…

-    Αχ… ρούφα τα χύσια μου, πιες τα όλα κωλόπαιδο.

Μέχρι να σκουπιστούμε ο πούτσος μου είχε γίνει πάλι κάγκελο.

-    Ελένη θέλω να σε γαμήσω της είπα κοιτάζοντας το ιδρωμένο, γυμνό κορμί της.

-    Αυτό είναι μόνο για τον φίλο μου μικρέ μου, μου είπε.

Βλέποντας την απογοήτευσή μου, με αγκάλιασε και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. Σιγά-σιγά με φίλησε σε όλο το σώμα και μου πήρε μια υπέροχη πίπα καταπίνοντας πάλι όλο μου το σπέρμα. Αν σας άρεσε, στην επόμενη ιστορία μπορώ να σας πω πώς τελικά τη γάμησα.

 

(Copyright protected OW ref: 74523)