Sakist - Night_fighter (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από sakist
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Το σαββατοκύριακο συνεχίζεται με πολύ sex και εκπλήξεις.

Το πρωινό μας στο γκαζόν ήταν ότι πρέπει. Χρειαζόμασταν δυνάμεις και οι δυο. Αφού λοιπόν πήραμε τις απαραίτητες δυνάμεις, μπήκαμε μέσα. Η night ανέβηκε λίγο στο δωμάτιο κι εγώ έμεινα στο σαλόνι. Έκατσα στον καναπέ και σκεφτόμουν όλα αυτά που έζησα μέχρι τώρα με αυτή την γυναικάρα. Μετά από κανένα τέταρτο την άκουσα να κατεβαίνει.

-    Όλα καλά μωρό μου;

-    Ναι όλα είναι τέλεια, θα μείνεις τελικά;

Και έρχεται και κάθετα δίπλα μου.

-    Ναι μωρό μου, θα μείνω, θέλω να σε χορτάσω.

Με μιας με φιλάει με πάθος και σχεδόν χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου, μου λέει…

-    Είσαι τέλειος σε ευχαριστώ.

Χαθήκαμε για λίγο στα φιλιά με πάθος. Ήμασταν ακόμα γυμνοί και οι δυο και τα σώματα μας ενωμένα. Έκανε μια κίνηση άνοιξε τα πόδια και ανέβηκε από πάνω μου. Έκλεισε τα πόδια της πίσω μου και η πούτσα μου ακουμπούσε το υγρό μουνί της. Όσο άρχιζε να σκληραίνει ο πούτσος μου, τόσο πίεζε τη μουνάρα της και τόσο νιώθαμε την κάβλα μας να φουντώνει πάλι.

-    Σου έχω μια έκπληξη!

-    Τι έκπληξη γυναικάρα μου;

-    Σ… δε θα μάθεις τίποτα άλλο ακόμα.

Είχαμε όρεξη και οι δυο να γαμηθούμε ξανά, αλλά τα σώματα μας ένιωθαν εξάντληση. Μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ γυμνούς. Η ώρα της ξεκούρασης πέρασε γρήγορα. Ένιωσα ένα χέρι να μου πιάνει τον πούτσο και δυο χείλη να ψάχνουν τα δικά μου. Άνοιξα τα μάτια μου και σχεδόν μηχανικά το χέρι μου έψαξε την μουνάρα της. Ήταν τόσο υγρή που τα μπούτια της γλιστρούσαν και αυτά. Έβαλα με την μια μέσα της δυο δάχτυλα, με το που το έκανα έβγαλε ένα βογκητό καύλας και μου έσφιξε τον πούτσο. Της έβαζα δυο δάχτυλα μέσα της με δύναμη και μανία, ένιωθα σταγόνες από τα υγρά της να πετάγονται. Την πιάνω από τα μαλλιά και την οδηγώ προς τον πούτσο μου.

-    Αυτή είναι πούτσα, πέτρα είναι…

και με μιας αρχίζει μία υγρή και γρήγορη πίπα. Τον έβαζε όλο μέσα της, τον εξαφάνιζε κανονικά. Από μόνη της σηκώθηκε και ανέβηκε από πάνω μου. Πατούσε στα πόδια της, έκανε βαθύ κάθισμα και με τα χέρια της στηριζόταν στο στήθος μου. Έκατσε στον πούτσο μου και καρφωνόταν. Με κοιτούσε στα μάτια και γαμιόμασταν. Μόνο αυτό μας ένοιαζε. Τα βογκητά της με απογείωναν. Μετά από το αρκετό σφυροκόπημα την πιάνω και όπως είμαι μέσα της την γυρίζω αλλιώς. Αμέσως την πιάνω από τα μπούτια και την καρφώνω. Κουνιέται ολόκληρη. Τα βυζιά της ακολουθούν το ρυθμό μας. Οι ρόγες της έχουν γίνει πέτρα. Κλείνει τα μάτια και βογκάει. Τη νιώθω ότι χύνει. Νιώθω τα υγρά της να πετάγονται πάνω μας. Δεν σταματάω καθόλου, συνεχίζω κανονικά το σφυροκόπημα. Νιώθω το σώμα της να αφήνεται. Έχει λιώσει από την καύλα. Τα υγρά της έχουν τρέξει μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Όπως είναι χαλαρή και υγρή στην τρυπούλα της, βγάζω τον πούτσο μου από την μουνάρα της και βάζω από πίσω. Το μωρό μου, με το που άρχισα να μπαίνω στην κωλάρα της ένιωσα να ταράζεται ολόκληρη. Οδήγησε το ένα χέρι της στην μουνάρα της και άρχισε να χώνει δυο δάχτυλα μέσα της.

-    Είσαι η πιο μεγάλη μουνάρα που έχω γαμήσει μωρό μου.

-    θα είσαι μόνο δικός μου. Όλες οι άλλες θα είναι δεύτερες.

Ήμουν όλος μέσα της και της έσκιζα την κωλάρα. Πάλι η γυναικάρα άρχισε να χύνει, ένιωθα της συσπάσεις του σώματος της στην πούτσα μου. Δεν είχα πολύ αντοχή πλέον, ήθελα να χύσω. Έβγαλα τον πούτσο μου, τον έχωσα ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισα να χύνω. Τα χύσια μου πετάχτηκαν στο πρόσωπο και τα βυζιά της. Βρήκαμε τις ανάσες μας και πήγαμε στο μπάνιο για ένα ντουζάκι.

Βγήκαμε. Η night έβαλε ένα καυτό αεράτο σορτσάκι χωρίς εσώρουχο και από πάνω ένα τιραντάκι πάλι χωρίς σουτιέν. Βγήκαμε στον κήπο, καθίσαμε και μιλούσαμε όταν χτύπησε το κινητό της.

-    Έλα ειρήνη. Καλά εσύ; Ναι εδώ με το Σάκη όπως σου είπα. Ναι βρε να έρθεις όπως κανονίσαμε, θα δεις θα είμαστε μια χαρά. Σούπερ θα περάσουμε. Άντε τα λέμε κατά τις 9.

Αυτά είπαν και το κλείνει.

-    Ήταν η κολλητή μου η Ειρήνη. Της έχω μιλήσει για σένα και είπαμε να έρθει να μας κάνει παρέα.

-    Ok μωρό μου, κανένα πρόβλημα.

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε και ήρθε το βραδάκι. Χτυπάει η πόρτα και ήταν η ειρήνη. Μια κοπέλα 1.66, μελαχρινή, με ίσο μαλλί, 65 κιλά, με ωραίο στήθος και τουρλωτή κωλάρα. Φορούσε ένα λίγο μακρύ μαύρο φουστανάκι, με καυλωτικό μπούστο και πλατφόρμες παπούτσια.

-    Γεια σου, είμαι η ειρήνη. Έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα για σένα.

-    Γεια σου ειρήνη, χάρηκα. Εγώ είμαι ο Σάκης.

Πήγαμε όλοι μαζί στην αυλή και ανοίξαμε ένα κόκκινο κρασί να πιούμε και τα λέγαμε. Το ένα μπουκάλι έγιναν 2 και στα μισά του τρίτου, ενώ υπάρχει πολύ καλό κλίμα έρχεται η night, κάθεται στα πόδια μου και αρχίζει να με φιλάει.

-    Έχω καυλώσει...

και μου πιάνει τον πούτσο. Η ειρήνη μας κοιτάει, χαμογελάει, ανοίγει τα πόδια της και χαϊδεύεται.

-    Η ειρήνη είναι η έκπληξη μου μωρό μου. Θα σου δοθούμε και οι 2 απόψε.

Εγώ είμαι χαμένος και καυλωμένος. Όπως κάθομαι, πέφτει στα γόνατα μου τον βγάζει και μου τον παίζει.

-    Έλα κι εσύ…

λέει στην ειρήνη η οποία πλησιάζει και γονατίζει. Με λαιμαργία τον βάζει στο στόμα της και με πιπώνει.

-    Ελπίζω να γαμάς όπως μου είπε η φίλη μου.

-    Θα σε σκίσει!

Με πίπωναν εναλλάξ κι εγώ έλιωνα. 2 μουνάρες στον πούτσο μου.

-    Πάμε μέσα…

λέει η night και πηγαίνουμε στο σαλόνι. Ξαπλώνουμε κάτω και ξεκινάμε. Η ειρήνη επάνω μου σε στάση 69 ενώ η night μου γλείφει τα αρχίδια. Η Ειρήνη έχει μια πολύ ωραία μουνάρα, τέλεια ξυρισμένη. Ήμασταν τουλάχιστον 20 λεπτά σε αυτή τη στάση. Μετά σηκώθηκε η Ειρήνη, ανέβηκε στον πούτσο μου και η night έκατσε στο πρόσωπο μου. Την έγλειφα και ταυτόχρονα γαμούσα την κολλητή της, η οποία βογκούσε αρκετά δυνατά. Τα υγρά της night έτρεχαν συνεχόμενα στο στόμα μου.

Σύντομα αλλάξαμε και στήθηκαν στα τέσσερα. Σφυροκοπούσα την Ειρήνη και της έδινα σφαλιάρες στον κώλο, πολύ δυνατές, ενώ η night της έπιανε τα βυζιά και τα έγλειφε. Η ειρήνη έχυσε γρήγορα και έπεσε μπρούμυτα. Πιάνω την night, τη φιλάω και της λέω…

-    Η ωραιότερη έκπληξη μωρό μου, είναι τέλειά.

Δεν είπε κάτι, μόνο χαμογέλασε. Στήθηκε στα τέσσερα σαν τη μεγαλύτερη πουτάνα του κόσμου και μου είπε…

-    γάμα με!

Αυτό και έκανα. Την κάρφωσα γρήγορα. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει. Τη γαμούσα έτσι για όσο άντεξα.

-    Μωρό μου χύνω!

-    Και στις δυο μας γαμιά μου…

και μου πιάνουν τον πούτσο και οι 2. Τον παίρνουν εναλλάξ μέχρι που χύνω πάνω στα πρόσωπα τους. Τις φιλάω και τις δυο.

-    Είσαστε τέλειες.

Αφού συμμαζευτήκαμε λίγο, η Ειρήνη έφυγε. Ήρθε ουσιαστικά μόνο για το γαμήσι. Αγκάλιασα τη night και της είπα…

-    ήταν η καλύτερη έκπληξη που μου έχουν κάνει!

-    Αυτό ήθελα μωρό, να σου μείνει αξέχαστα. Να θυμάσαι όμως, είσαι μόνο δικός μου όλες οι άλλες είναι δεύτερες. Πάμε πάνω στο κρεβάτι τώρα. Σε λίγες ώρες φεύγεις κι εμείς ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.

Ήταν ένα 3ήμερο φωτιά, με πολύ σεξ και εκπλήξεις. Και το καλύτερο είναι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα ξαναβρεθούμε με αυτή την γυναικάρα. Την Κυριακή το βράδυ ήμουν Θεσσαλονίκη, εξαντλημένος για σχεδόν 3 μέρες. Όμως άξιζε και με το παραπάνω.

 

(Copyright protected OW ref: 74476)