Κάθε βράδυ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ξαφνικό sex ανάμεσα σε φίλους...

-    Σε έχουν φάει ποτέ;

Ήταν από αυτές τις λίγες φορές που μιλούσαμε περί σεξ. Ήταν σχετικά νωρίς, είχαμε χαλαρώσει και πάντα θα μας έβγαινε σε αυτό το θέμα η ιστορία, όχι ότι με πείραζε φυσικά. Έτσι κι αλλιώς γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια και από τότε είμαστε αχώριστοι, στο σημείο που ξέρει που κρύβω τα κλειδιά του σπιτιού μου. Είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερος μου (23) και μέχρι πριν από κάποιους μήνες πριν τη φάση που παρακάτω τον έβλεπα πάντα ή μάλλον, κυρίως, σαν ένα στήριγμα, μέχρι που κατάλαβα ότι οι φαντασιώσεις μου ήταν αυτός. Ώρες-ώρες ήθελα απλά να του «επιτεθώ» και να τον «διαλύσω», να κάτσω πάνω του για ώρα αλλά υπήρχε πάντα αυτή η τυπική απόσταση που κρατούσαμε που με έκανε να ντρέπομαι λίγο μετά από τέτοιου είδους «όνειρα». Σαφώς υπήρχε και ο φόβος ότι εκείνος δεν θα αντιδρούσε καν, οπότε, έθαβα όλες αυτές τις σκέψεις και τα αισθήματα για να μην χάσω και τα αυγά και τα πασχάλια. Εξάλλου, ήταν απλή λαγνεία, ή έπρεπε να γνωρίσω κάποιον, πίστευα. Όμως αυτές τις φορές μου ήταν δύσκολο να κρατήσω τον έλεγχο, δυσκολευόμουν σε ένα βαθμό να μην του πω αυτά που περιέγραψα παραπάνω, την αλήθεια δηλαδή.

Αλλά και αυτός το τραβούσε και το πάλευε και ας μην το καταλάβαινε, μέχρι εκείνη την ημέρα. Για αρχή, τον λένε Άρη. Από Καβάλα, ψηλός, μαύρα μαλλιά και μάτια, πολύ καλό και αστείο άτομο, λίγο γυμνασμένος. Εγώ από την άλλη, καστανή με μπλε μάτια, με λίγα παραπάνω κιλά, είκοσι χρονών. Και οι δύο είχαμε δεσμούς που τέλειωσαν άσχημα, και σαν να φοβόμασταν να κάνουμε βήμα γενικά, για αρκετό διάστημα. Αλλά φαίνεται πώς είχαμε σκεφτεί και ακολουθήσει τις ίδιες σκέψεις, και κάποιος έπρεπε να σπάσει επιτέλους και έσπασε αυτός.

Καθόμασταν στο σαλόνι, όταν μου έκανε αυτήν την ερώτηση. Εγώ γέλασα και του είπα ένα σκέτο «όχι» ενώ αυτός με κοιτούσε κατάματα χαμογελώντας. Παραμείναμε σιωπηλοί για ένα διάστημα. Δεν μπορούσα να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου είναι ο δικός μου λόγος τουλάχιστον. Σε λίγο σηκώθηκα, του είπα ότι πάω στην κουζίνα να πιο λίγο νερό, σκατά δικαιολογία το ξέρω, μα εκεί αρχίσαμε. Φορούσα άνετο παντελόνι φόρμας, και ένα σχετικά ελαστικό μαύρο μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν. Τον πέτυχα να κοιτάζει πολλές φορές και αυτό με άναψε. Με ακολούθησε πάντως, γύρισα να τον κοιτάξω μα δεν πρόλαβα να κάνω και τίποτα άλλο. Κόλλησε πίσω μου, ενώ τα χέρια του χούφτωναν τα στήθη μου πάνω από την μπλούζα. Μου κόπηκαν τα πόδια μα δεν έβγαλα άχνα και ας φιλούσε τον λαιμό μου. Απολάμβανα το άγγιγμα του.

-    Θα σε φτιάξω απόψε.

Μου ψιθύρισε και εγώ απλά ξεφύσησα από ηδονή. Σύντομα με μια βίαιη κίνηση μου κατέβασε το μπλουζάκι, δεν ήθελε και πολύ. Εκεί δάγκωσα τα χείλη μου θυμάμαι ενώ γυρνούσα να τον δω, αμέσως φιληθήκαμε. Το παθιασμένο φιλί διήρκεσε ώρα ενώ με έπιανε παντού. Σύντομα το χέρι μου έτριβε το παντελόνι του για να το ανταποδώσω, αλλά με σταμάτησε. Ήταν νωρίς.

-    Κάτσε πάνω στο τραπέζι.

Χωρίς να χάσω χρόνο, υπάκουσα. Γλείφοντας το λαιμό μου ξανά, πέρασε από τα στήθη μου και κατευθύνθηκε πολύ κάτω. Είχα καυλώσει αφάνταστα, οι κινήσεις του ήταν το κάτι άλλο, ήξερε ακριβώς τι ήθελα και τι έπρεπε να κάνει, τα κουμπιά μου. Μου κατέβασε το παντελόνι και το κιλοτάκι, άνοιξε τα πόδια μου και φιλούσε τα μπούτια μου. Ήταν τρυφερός στην αρχή. Κάποια στιγμή αργότερα έβλεπα θολά λόγο της μανίας του όμως. Βογκούσα δυνατά, ήμουν που ήμουν υγρή, τώρα... Η γλώσσα του πήγαινε πάνω κάτω και μέσα χωρίς σταματημό. Βογκούσε και αυτός και το ένιωθα σαν δονήσεις. Δεν άντεξα παραπάνω φυσικά, αυτή ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν γλειφομούνι έτσι και αλλιώς. Μόνο τότε σήκωσε το κεφάλι του. Αφού με γεύτηκε. Εγώ είχα ξαπλώσει εν τω μεταξύ, προσπαθώντας να ξαναβρώ την αναπνοή μου.

-    Θέλω να στο κάνω αυτό κάθε βράδυ.

Τον άκουσα να λέει καθώς προχωρούσε. Σύντομα στάθηκε πάνω από το κεφάλι μου. Κατέβασε τα ρούχα του και αμέσως μετά και έτριψε την πούτσα του στο πρόσωπο μου. Τρελάθηκα.

-    Και θα το κάνω μόνο αν πιεις όλα μου τα χύσια.

Το ένα του χέρι κρατούσε το λαιμό μου. Με τράβηξε προηγουμένως όμως λίγο πιο πίσω, ώστε το κεφάλι μου να είναι στον αέρα έτσι ανάσκελα όπως ήμουν για ευνόητους λόγους. Πριν προλάβω να απαντήσω, είχε χώσει το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Εγώ άρχισα να γλείφω. Ήθελα να με χρησιμοποιήσει για να χύσει εκείνη την στιγμή και τι στον κόσμο. Μετά θα έβλεπε αυτός. Τα χέρια του χούφτωσαν ξανά τα βυζιά μου μόνο όταν όλη του η πούτσα ήταν μέσα στο στόμα μου, πήγαινε για deepthroat από την αρχή. Το βογκητό του, εκείνης της στιγμής με καύλωσε ξανά, ενώ άρχισε να κουνιέται μπρος και πίσω, προσεχτικά. Μετά από λίγη ώρα για να πάρω ανάσα τον έβγαλε. Ήταν καλυμμένος με τόσα σάλια και εγώ επιτέλους μπορούσα να μιλήσω.

-    Θέλω να κάτσω πάνω στο πρόσωπο σου.

Το βλέμμα του δεν θα το ξεχάσω. Σαν τρελός με τράβηξε κάτω και με γονάτισε, πιάνοντας τα μαλλιά μου κότσο με έβαλε ξανά να του πάρω πίπα. Γρήγορα αυτή την φορά. Έκλεισα τα μάτια μου ενώ ακουγόταν αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος (gagging) μέχρι που έχυσε και δεν του χάλασα χατίρι, κατάπια όσα μπορούσα.

-    Θα κάτσεις πολλές φορές. Μου άρεσε η γεύση σου.

-    Δεν αντέχω άλλο.

-    Το ξέρω.

 

(Copyright protected OW ref: 74456)