Σεξ με την κοπέλα του φίλου μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ioannis87
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: (Δεύτερη μέρα) Τετάρτη... Την άλλη μέρα σηκώθηκα κατά της 11 και πήγα στην κουζίνα. Έλειπε η κυρία Βίκυ και είχε έρθει ο Μανώλης και κάθονταν με την Έλλη και φιλιόντουσαν.

Με είδαν και έκατσα και εγώ και τα είπαμε για λίγο και αποφασίσαμε να πάμε για καφέ έξω. Η Έλλη φανερά φαινόταν ότι της πονούσε ο κώλος (μαλακιά έπρεπε να της τον γαμούσα εχθές τον κώλο σκεφτόμουν και άρχιζα να καυλώνω). Λοιπόν πήγαμε σε μια διπλανή καφετέρια και έτσι όπως μιλάγαμε αποφασίσαμε να πάμε το βράδυ σπίτι του Μανώλη για να δούμε ταινία. Θα ήταν και τα αδέρφια του Μανώλη, (τα είχα γνωρίσει και είχαμε μιλήσει κάποιες φορές στο τηλέφωνο). Σε λίγη ώρα χτύπησε το τηλέφωνο του Μανώλη και μας είπε ότι έπρεπε να φύγει για κάτι έτυχε και είπαμε πως θα κάτσουμε λίγο ακόμα και μετά θα πάμε σπίτι. Του είπε η Έλλη να φάμε πάλι όλοι μαζί στο σπίτι της για μεσημέρι αλλά ο Μανώλης απάντησε ότι θα αργήσει και έτσι έφυγε και είχα τον χρόνο να είμαι μόνος με την Έλλη να τα πούμε για εχθές βράδυ. (Φορούσε μια τζίν φούστα και μία μπλούζα φαρδιά και μπαλαρίνες).

-    Λοιπόν Έλλη μου πως πέρασες εχθές;

-    Μ… Γιάννη μου ήταν φανταστικά!

-    Για πες μου, με το Μανώλη τι κάνετε στο σεξ;

-    Τι να σου πω Γιάννη, δεν κάνουμε και πολλά, τα απλά.

-    Τι δηλαδή;

-    Ο Μανώλης δεν έχει πολύ αντοχή και τελειώνει γρήγορα.

-    Δηλαδή στο σεξ σε αφήνει ανικανοποίητη;

-    Δεν έχω παράπονο, τον αγαπάω και αυτό το λίγο μου αρκεί.

-    Αλλά εχθές έδωσες ρεσιτάλ στα βογκητά (της κλείνω πονηρά το μάτι).

-    Ωραία ήταν, πρώτη φορά πέρασα έτσι καλά (χαμόγελο και μου άγγιξε το χέρι απαλά).

-    Εχθές δεν κάναμε πολλά, και τώρα που μιλάμε σκέφτομαι ότι λείπει και η μάνα σου και το σπίτι σου είναι άδειο.

-    Έλα, δεν γίνεται θα έχει γυρίσει η μάνα μου. Το βράδυ όταν γυρίσουμε από του Μανώλη.

-    Για πάρε μια την μάνα σου να δούμε που είναι.

-    Όχι δεν γίνεται πασά μου.

-    Καλά όπως νομίζεις. Έλα πες μου όμως με το Μανώλη τι κάνετε στο σεξ;

-    Ε… πίπα σεξ στην κλασική στάση και λίγο στα τέσσερα, αυτά.

-    Μόνο, δηλαδή τίποτα έτσι; Με άλλον έχεις πάει;

-    Όχι ο Μανώλης είναι ο πρώτος μου και ο τελευταίος μου.

-    Όπα, εγώ τι είμαι, μια περιπέτεια, άρα είμαι ο δεύτερος.

-    Σιγά… λεπτομέρειες (γελάκια).

-    Γιατί ο τελευταίος; Αν δηλαδή χωρίσετε δεν θα ξανακάνεις σχέση;

-    Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.

-    Καλά χρυσή μου (πονηρό γελάκι εγώ).

Αφού ήπιαμε τους καφέδες μας πήγαμε στο σπίτι, μπήκαμε και η μάνα της έλειπε ακόμα. Έκατσα στον καναπέ να δω τηλεόραση και η Έλλη πήρε την μάνα της και έμαθε ότι θα αργήσει διότι ήταν σε μία δουλειά και μετά πήρε τον Μανώλη ο οποίος της το έκλεισε γρήγορα και ήρθε έκατσε δίπλα μου και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα. Εγώ όμως άρχισα να καυλώνω και άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη, τα πόδια (δεν φορούσε και καλτσόν) άρχισα να της φιλάω τον λαιμό και σιγά-σιγά να της πιάνω και το στήθος. Η Έλλη ήταν στο μη και μη, αλλά φαινόταν ότι ήθελε και κάποια στιγμή άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο που ήταν φανερά καυλωμένος και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Σε λίγο είχε κατεβάσει και το μποξεράκι μου. Έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Ωραία φάση.

Κάποια στιγμή σηκώνεται και ανεβάζει το μποξεράκι και μου λέει να περιμένω λίγο και πήγε και πήρε το κινητό της και πήρε τηλέφωνο την μάνα της και την ρώτησε πότε θα γυρίσει για να δει τι θα γίνει με το φαγητό. Δεν ξέρω τι είπαν πάντως γύρισε και μου είπε πως η μάνα της θα αργήσει λίγο ακόμα και με πονηρό χαμόγελο μου είπε να πάμε στο δωμάτιο μέσα αν θέλω. Σηκώθηκα, την άρπαξα, άρχισα να την φιλάω και της είπα να περιμένει εδώ και πήγα στο δωμάτιο έβγαλα το παντελόνι και το μποξεράκι φόρεσα μια βερμούδα και ένα προφυλακτικό και πήγα μέσα.

-    Γιατί άλλαξες πασά μου;

-    Για να σε πηδήξω εδώ.

-    Όχι εδώ, μέσα στο δωμάτιο πάμε.

Ορμάω, τη ρίχνω στον καναπέ και αρχίζω να την φιλάω παθιασμένα. Με το ένα χέρι της κρατούσα το κεφάλι και με το άλλο ξεκούμπωσα την βερμούδα μου και την κατέβασα. Μετά της έτριβα το μουνί πάνω από το εσώρουχο της μέχρι που έγινε μούσκεμα και άρχισε να αναστενάζει η καριόλα. Σε λίγο της έβαλα και δάχτυλο μέσα.

-    Αχ πασά μου, πάμε μέσα να μου τον βάλεις.

-    Όχι μωρή, εδώ θα τον φας!

-    Όχι μη, αν έρθει η μάνα μου θα μας δει.

-    Μη φοβάσαι, θα την καταλάβουμε. Όταν θα βάλει τα κλειδιά στην πόρτα, σταματάμε και ντυνόμαστε.

Της βγάζω το εσώρουχο και της καρφώνω τον πούτσο μου στο βρεγμένο μουνί της. Τα «μη, μη» έγιναν «αχ βαχ». Τη γαμούσα αρκετή ώρα έτσι, ώσπου τη σήκωσα, την έστησα στα τέσσερα και της έμπηξα πάλι τον πούτσο μου στο μουνί. Αλλά δυστυχώς μετά από λίγο ακούστηκαν τα κλειδιά στην πόρτα και γρήγορα σταματήσαμε και ντυθήκαμε. Η Έλλη έφυγε στο μπάνιο κι εγώ προσπαθούσα να πάρω με ήρεμο τρόπο ανάσες μην καταλάβει κάτι η μάνα της (αν και κατά βάθος ήθελα να το καταλάβει).

-    Επ… τι κάνεις Γιάννη μου;

-    Καλά κυρία Βίκυ.

-    Βρε Γιάννη, είπαμε από εχθές να με λες σκέτο Βίκυ, δεν είμαι ούτε καμία γριά ούτε ήμαστε ξένοι.

-    Καλά, καλά Βίκυ.

-    Που είναι η Έλλη;

-    Στο μπάνιο.

Μετά από λίγο ήρθε και η Έλλη και πήγαν στην κουζίνα για να κάνουν το φαγητό. Εγώ πήγα στο μπάνιο γιατί ήθελα να βγάλω το προφυλακτικό, αλλά ήθελα και να χύσω μιας και ήμουν ακόμα καυλωμένος. Πήγα στο μπάνιο και αφού έβγαλα το προφυλακτικό άρχισα να τον παίζω και κάποια στιγμή πήγε το μάτι μου στα άπλυτα. Από περιέργεια πήγα και άρχισα να τα ψαχουλεύω (και ποιος δεν το έχει κάνει) και εκεί που ψαχούλευα βρήκα ένα εσώρουχο που κατάλαβα ότι θα ήταν της Έλλης και το έβαλα στην άκρη για να βάλω την πούτσα μου μέσα και να τον παίξω και συνέχισα να ψάχνω. Ήθελα να δω τι άλλα εσώρουχα είχε και αν έβρισκα και κανένα της Βίκυς. Έτσι όπως έψαχνα, βρήκα ένα μαύρο εσώρουχο με λίγη δαντέλα στης άκρες και από πάνω και από μέσα είχε ξεραμένα υγρά. Αμέσως καύλωσα πιο πολύ από όσο ήμουν. Στάνταρ θα έπαιζε με το μουνί της η Βίκυ και θα γέμισε υγρά και έτσι έβαλα τον πούτσο μου μέσα στο εσώρουχο της και άρχισα να τον παίζω μέχρι που τελείωσα μέσα του. Το σκούπισα με χαρτί και μαζί με της Έλλης τα έβαλα στα άπλυτα πάλι. Έπλυνα λίγο τον πούτσο μου, ντύθηκα και βγήκα από το μπάνιο. Τότε μου ήρθε φλασιά!
Το περιτύλιγμα από το προφυλακτικό πρέπει να είναι ακόμα στο καθιστικό κάτω στο πάτωμα δίπλα από τον καναπέ και πήγα γρήγορα. Ευτυχώς δεν το είδαν, γιατί ήταν ακόμα μέσα στην κουζίνα και το μάζεψα.

-    Γιάννη θα πάμε λίγο σούπερ μάρκετ να πάρουμε κάποια πράγματα για το φαγητό θέλεις να έρθεις;

-    Μπα ευχαριστώ Βίκυ. Θα κάτσω να δω λίγο αθλητικά στο ίντερνετ αν δεν σας πειράζει.

-    Τι να με πειράζει βρε; Εντάξει αλλά να θα σου έδινα τον υπολογιστή μου αλλά έχει χαλάσει αν είναι πάρε της Έλλης.

-    Όχι δεν χρειάζεται θα μπω από το κινητό μου, ευχαριστώ πάντως.

-    Καλώς. Έλα Έλλη πάμε, δεν θα αργήσουμε...

και έτσι έφυγαν. Μόλις έκλεισε η πόρτα ένα πράγμα ήρθε στο μυαλό μου. Να πάω να ψαχουλέψω τα πράγματα της. Πήγα στο παράθυρο να δω μήπως τους βλέπω αλλά τίποτα. Έκατσα, περίμενα ένα 5λέπτο, όρμησα στην κρεβατοκάμαρα και πήγα στα συρτάρια και στα κομοδίνα και στης ντουλάπες και το μόνο που βρήκα ήταν απλά εσώρουχα που έχει μια γυναίκα. Κανένα σέξι σετάκι, κανένα σεξουαλικό αντικείμενο δεν βρήκα, αλλά τουλάχιστον βεβαιώθηκα ότι το εσώρουχο που βρήκα με τα αποξηραμένα υγρά στο μπάνιο ήταν δικό της επειδή βρήκα το ασορτί σουτιέν. Αφού έψαξα, έκατσα στο κρεβάτι λίγο απογοητευμένος γιατί περίμενα να βρω κάτι επειδή σκεφτόμουν ότι είναι μια γυναίκα τόσο καιρό μόνη, ο άντρας της καπετάνιος, άρα θα ήταν πουτανιάρης και συν ότι βρήκα το εσώρουχο με αποξεραμένα υγρά στο άπλυτα. Εκεί που τεντώνω τα χέρια μου προς τα πίσω, ακουμπάω το λάπτοπ της (ήταν μικρό και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει όταν έψαχνα). Βλέπω το πράσινο φωτάκι αναμμένο και αμέσως τον ανοίγω. Όταν άνοιξε με έβγαλε αμέσως στα βίντεο.

Έκατσα, τον ψαχούλεψα λίγο και βρήκα έναν φάκελο που μέσα είχε κάτι βιντεάκια. Τα άνοιξα και είδα τσόντες. Η Βίκυ είχε βιντεάκια με τσόντες στο λάπτοπ, το οποίο υποτίθεται ήταν χαλασμένο και δεν φαντάζεστε τι καύλες είχα. Αφού είδα στα πεταχτά τα βιντεάκια έβαλα πάλι το φάκελο που βρισκόταν, τον έκλεισα και τον άφησα όπως τον είχα βρει. Έτσι όπως γύρισα το βλέμμα μου και κοίταξα τον καθρέφτη, είδα ένα μωβ κουτί (αυτά που έχουν τα jumbo για διάφορα αντικείμενα) κάτω από το κρεβάτι. Έσκυψα, το έβγαλα από κάτω, το άνοιξα και ναι πέτυχα διάνα στις σκέψεις μου που είχα. Μέσα είχε δύο σέξι σετάκια (ζαρτιέρες καλτσόν κορμάκια), είχε δύο σέξι στολές (νοσοκόμας και καμαριέρας), ψηλές γόβες, τρεις χειροπέδες, οι δύο με γουνάκι, ένα μικρό μαστίγιο, μία μάσκα για τα μάτια, ένα φτερό άσπρο και το αντικείμενο… έναν μαύρο μεγάλο δονητή (πρέπει να ήταν περίπου 20 με 25 πόντους), ένα δονητή στο χρώμα του δέρματος σε φυσιολογικό μέγεθος, λιπαντικό (για τον κώλο) και χάπια αντισυλληπτικά (εκεί ξαφνιάστηκα λίγο και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα) αλλά εκείνη την στιγμή ακούστηκε η πόρτα και έτσι γρήγορα έβαλα το κουτί στην θέση του και πήγα τάχα ότι έβγαινα από το μπάνιο.

-    Γυρίσατε κιόλας;

-    Ναι Γιάννη μου, δεν πιστεύω να βαρέθηκες;

-    Όχι Βίκυ μου.

Τέλος πάντων φάγαμε και μετά κάναμε καφέ και τα λέγαμε η τρεις μας, ώσπου το βράδυ κατά της 9 πήγαμε στου Μανώλη και εκεί κάτσαμε και είδαμε μια ταινία (το The Mist). Ήταν ο Μανώλης, τα αδέρφια του και αυτοί είχαν φέρει της κοπέλες τους και όλοι ήταν αγκαλιά κι εγώ μόνος. Βλέπαμε την ταινία, τρώγαμε πίτσα και πίναμε μπυρίτσες. Τέλος πάντων όταν τελείωσε η ταινία τα αδέρφια του έφυγαν και μείναμε η τρεις μας. Κάποια στιγμή λέει ο Μανώλης πως θα πεταχτεί στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και έφυγε και μείναμε εγώ και η Έλλη στο σπίτι (η γονείς του Μανώλη έλειπαν). Εκεί που καθόμουν στην καρέκλα και η Έλλη στον καναπέ, σηκώνεται και πάει στο μπάνιο. Φορούσε ένα γκρίζο φόρεμα που έφτανε λίγο πιο κάτω από το γόνατο με μικρό άνοιγμα στο ντελκοτέ και πέδιλα. Είχε βάψει και τα νύχια της σε ένα απαλό ροζ, χέρια και πόδια. Όταν ήρθε, μου έσκασε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και μου χαμογέλασε. Της έπιασα το χέρι και την έφερα να κάτσει στα γόνατα μου.

-    Έχω ακόμα πολλές καύλες από το μεσημέρι που μας έκανε χαλάστρα η μάνα σου. Θέλω να σε πηδήξω.

-    Έλα μη τώρα, όταν πάμε σπίτι (γελάκια).

-    Θέλεις να σε πάρουμε παρτούζα εδώ με τον Μανώλη; (γελούσα εγώ)

-    Τι είναι αυτά που λες (λίγο θιγμένη)…

και σηκώνεται και φεύγει. Μετά από λίγο, ήρθε και ο Μανώλης και αρχίσαμε να τα λέμε αλλά κατάλαβα ότι ο Μανώλης ήταν φανερό ότι μάλλον πρέπει να κάπνισε κάτι άλλο εκτός από το κανονικό τσιγάρο. Κάποια στιγμή που ο Μανώλης ήταν σε αφασία, μίλαγε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του και η Έλλη άρχισε να μαζεύει τα σκουπίδια και τα πιάτα, και του είπε πως θα πλύνει τα πιάτα και έμεινε στην κουζίνα. Τότε εμένα μου ήρθε μια ξαφνική όρεξη για σεξ. Ο Μανώλης δεν επικοινωνούσε και τόσο με το περιβάλλον. Ήταν στον κόσμο του, μιλούσε αλαμπουρνέζικα στο τηλέφωνο και κοιτούσε τηλεόραση ενώ καθόταν στον καναπέ. Η κουζίνα ήταν ακριβώς δίπλα και ο νεροχύτης ήταν δίπλα στην πόρτα της κουζίνας. Όπου αν στεκόσουν εκεί, έβλεπες την πλάτη του καναπέ που καθόταν ο Μανώλης. Σηκώθηκα, πήγα στην κουζίνα και έκατσα δίπλα στην Έλλη τάχα να μιλάμε μιας και ο Μανώλης μιλούσε στο κινητό, αλλά με ματιές πρόσεξα ότι αν έκανα κάτι στην Έλλη θα μπορούσα άνετα να έχω τον νου μου στον Μανώλη και έτσι άρχισα να της χαϊδεύω την πλάτη και τον αφράτο κώλο της.

-    Έλα Γιάννη μη! Μέσα είναι ο Μανώλης, είναι επικίνδυνο θα μας δει.

-    Έλα καυλίτσα μου δεν πρόσεξες ότι ο Μανώλης έκανε τσιγαράκι του θεού και τώρα δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον;

-    Ναι το πρόσεξα και με έχει νευριάσει.

-    Αλλά τον αγαπάς.

-    Ναι γαμώτο τι να κάνω;

-    Και εμένα με έχεις για σεξουαλική περιπέτεια και ξεπέτα;

-    Ε… ναι αλλά που το πας;

-    Έχεις ζήσει σκηνικά όπως το μεσημεριανό στο σπίτι σου με τον Μανώλη;

-    Όχι δεν έχουμε κάνει τίποτα τέτοια.

-    Σου άρεσε όμως να φανταστώ.

-    Ναι η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε.

-    Μ… ξέρεις τι σκέφτομαι;

-    Τι για πες μου.

-    Λοιπόν άσε λίγο τα πιάτα και πιάσου από τα πλαϊνά του νεροχύτη.

-    Γιατί;

-    Κάνε ότι σου λέω, ο Μανώλης είναι αλλού τώρα και τον βλέπω αν κάνει κάτι.

-    Τι έχεις στον νου σου δηλαδή; Με τρομάζεις.

-    Θα σου πω.

Πάω πίσω της, της ακουμπάω τον καυλωμένο πούτσο μου στον κώλο της και αρχίζω να της χουφτώνω τα βυζιά.

-    Μ… λοιπόν… (της έριχνα πεταχτά φιλιά και γλειψιματάκια στο λαιμό και στο σβέρκο και αυτή ανατρίχιαζε σε όλο της το κορμί) δεν μπορώ να σε πηδήξω αλλά μπορώ να σου κάνω μια ξεπέτα και ας μη χύσουμε.

-    Τι λες; Δεν γίνεται.

-    Θα σου τον βάλω στο μουνί, θα σε γαμήσω και ο Μανώλης θα είναι μέσα.

-    Όχι, όχι με τίποτα. Θα μας καταλάβει και δεν θέλω να χαλάσω την σχέση μου μαζί του για κάτι τρελό.

-    Δεν θα πάρει τίποτα χαμπάρι, θα βλέπω τι κάνει και έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει τίποτα…

έβαλα το αριστερό μου χέρι κάτω από το φόρεμα και άρχισα να της χαϊδεύω το μουνί.

-    Όχι Γιάννη μη σε παρακαλώ (κουνιόταν να το αποφύγει αλλά η στάση της έδειχνε ότι έλειωνε και το ήθελα να συμβεί)

-    Έχε μου εμπιστοσύνη Έλλη.

-    Όχι μη… μη σε παρακαλώ στο σπίτι κάνε μου ότι θέλεις.

Με τα πολλά το μουνί της ήταν έτοιμο γεμάτο υγρά και έτσι και εγώ με το άλλο χέρι ξεκούμπωσα και κατέβασα το παντελόνι, της άνοιξα τα πόδια, της σήκωσα το φόρεμα, παραμέρισα το εσώρουχο της, μπήκα μέσα και άρχισα να της γαμάω το μουνί αργά και σιγά-σιγά λίγο πιο γρήγορα, ενώ η Έλλη έσκυψε το κεφάλι της έκλεισε τα μάτια και δάγκωνε τα χείλη της. Τη γαμούσα στα όρθια ενώ ο Μανώλης ήταν δίπλα μαστουρωμένος και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ήταν γαμάτα να την γαμάω όρθια και με τον κίνδυνο να καραδοκεί.

-    Σου αρέσει;

-    Ναι μου αρέσει πασά μου.

-    Να φύγουμε σπίτι γρήγορα.

-    Ναι, θέλω να με πάρεις και από τον κώλο.

-    Ναι θα σε πάρω μωρή.

-    Αχ πρέπει να σταματήσουμε όμως.

-    Σκάσε πουτανάκι, τρώγε την ψωλή μου και μην μιλάς.

-    Αχ ναι μάλιστα αφέντη μου, πασά μου, βασιλιά μου…

-    Σκάσε…

-    Μ…

Τη γάμησα κανένα 15λεπτό περίπου, όταν είδα τον Μανώλη να κλείνει το τηλέφωνο και να προσπαθεί να σηκωθεί.

-    Πουτανάκι μου σταματάμε, ο δικός σου προσπαθεί να σηκωθεί.

-    Όχι ρε γαμώτο τώρα βρήκε;

Σταματάω, βγαίνω και της λέω:

-    Έλα πουτανάκι μου, γλείψε λίγο τον πούτσο μου στα γρήγορα να καθαρίσει.

Γυρνάει γονατίζει και αρχίζει να μου κάνει μια γρήγορη πίπα. Σηκώνεται, ταίριαξε το εσώρουχο της και το φόρεμα, ενώ εγώ ντύθηκα και πήγα μέσα. Μετά από λίγο ήρθε και η Έλλη. Ο Μανώλης καθόταν στον καναπέ με την Έλλη ενώ εγώ σε μια πολυθρόνα και λέγαμε μαλακίες (ο Μανώλης ήταν αλλού πραγματικά). Μετά κάποιες σεξουαλικές μαλακιές, κάποια στιγμή ο Μανώλης άρχισε να την ψιλό χουφτώνει (είχε καυλώσει σίγουρα και δεν επικοινωνούσε να δει τι κάνει και ότι ήμουν και εγώ μπροστά). Αυτή άρχισε τα «μη Μανώλη δεν ήμαστε μόνοι» και τέτοια. Της έκανα νόημα να πάρει το κινητό στο χέρι, πήγα στο μπάνιο και της έγραψα μήνυμα. «Έλλη, ώρα να ζήσεις κάτι διαφορετικό τώρα που είναι και σκνίπα ο δικός σου, πάτε στο δωμάτιο του με κλειστά τα φώτα, ξάπλωσε τον και παρ’ του πίπα αλλά σήκωσε το φόρεμα σου και κατέβασε το εσώρουχο σου. Θα του κάνεις πίπα και εγώ θα σου γαμήσω το μουνί, τι λες;»

Σκεφτόμουν την φάση και καύλωνα. «Όχι δεν μπορώ» «Έλα μωρή, δεν καταλαβαίνει τίποτα, για λίγο μόνο θα το κάνουμε» «Όχι, δεν μπορώ» «Καλά έρχομαι έξω» βγήκα από το μπάνιο και είδα τον Μανώλη να προσπαθεί να της πιάσει τα βυζιά. Η Έλλη με κοιτούσε και έλεγε μη στο Μανώλη, αλλά αυτός ήταν στον κόσμο του. Τέλος πάντων με τα μη και τα μη τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

-    Έλα πάμε να φύγουμε

μου λέει η Έλλη.

-    Εντάξει, αλλά ο Μανώλης;

-    Ασ’ τον εδώ.

Καλά όπως νομίζεις. Φύγαμε και φτάσαμε σπίτι. Πριν μπούμε μέσα, γυρίζει η Έλλη, μου σκάει ένα φιλί στο στόμα, μου λέει να πάω στο δωμάτιο και θα έρθει σε λίγο, αλλά όταν μπήκαμε μέσα την άρπαξα, την κόλλησα στην πόρτα και άρχισα να την φιλάω στο στόμα και να της ζουλάω το μπούτι.

-    Μη εδώ, πάμε μέσα, η μαμά μου κοιμάται μην μας πιάσει.

-    Σκάσε μωρό μου.

-    Αχ ναι θα σκάσω…

και άρχισε να δέχεται τη φάση και να μου πιάνει τον πούτσο που ήταν κάγκελο. Σιγά-σιγά την οδήγησα πιο μέσα στο σπίτι και φτάσαμε στην τραπεζαρία εκεί. Την έβαλα πάνω στο τραπέζι της, άνοιξα τα πόδια και άρχισα να παίζω το μουνί της. Σε λίγο έσκυψα και παραμέρισα το εσώρουχο της που ήταν μούσκεμα και ξεκίνησα με γλειφομούνι. Η Έλλη αναστέναζε και μου τράβηξε το κεφάλι. Σηκώθηκε με φίλησε και με οδήγησε στο δωμάτιο που κοιμόμουν, με ξάπλωσε, ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει αλλά σταματήσαμε απότομα από έναν θόρυβο που ακούσαμε και η Έλλη σηκώθηκε και μου είπε να κάνω ησυχία και έφυγε. Εγώ άρχισα να φαντάζομαι ότι μας πήρε χαμπάρι η μάνα της και τον θόρυβο τον έκανε αυτή και αυτό με καύλωσε περισσότερο. Έβγαλα τα ρούχα μου, άναψα τα κεράκια, έβαλα τα προφυλακτικά δίπλα στο κρεβάτι και περίμενα ξαπλωμένος.

Σε λίγο ήρθε η Έλλη, φορούσε ένα μπουρνούζι ροζ και κρατούσε ένα βαζάκι με βαζελίνη. Κλείδωσε την πόρτα, ήρθε έβγαλε το μπουρνούζι και ήταν γυμνή. Άφησε τη βαζελίνη να πέσει στο πάτωμα και κατευθείαν έπεσε στην πούτσα μου και άρχισε μια φανταστική πίπα. Σε λίγο σηκώθηκε και μου ζήτησε να κάνουμε την 69. Ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να μου κάνει πάλι πίπα και εγώ να της γλείφω το μουνί και να της βάζω τη γλώσσα μέσα της.

-    Βάλε μου και δάχτυλο στον κώλο πασά μου.

Της έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνί για να το βρέξω και στην συνέχεια στον κώλο. Αναστέναξε αλλά δεν είπε κάτι. Το ένα έγιναν δύο και στη συνέχεια μου ζήτησε να βάλω κι άλλο. Με μια δυσκολία της έβαλα και τρίτο δάχτυλο. Πόνεσε αλλά δεν έβγαλε άχνα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που εγώ άρχισα να νιώθω πως έρχεται η ώρα να τελειώσω.

-    Πουτανάκι, αχ καυλιάρα μου πρέπει να χύσω, μου έρχονται.

-    Δωσ’ τα μου στο στόμα, θέλω να τα δοκιμάσω, να γίνω το πουτανάκι σου πασά μου.

Σε λίγο της άδειασα τα καυτά μου χύσια μέσα στο στόμα της. Κατάλαβα ότι στην αρχή δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάπιε και άρχισε να μου τον περιποιείται με τη γλώσσα της. Σταμάτησα για λίγο αλλά άρχισα πάλι το γλειφομούνι και τα δάχτυλα στον κώλο. Σε λίγο την ένοιωσα να σπαρταράει.

-    Αχ πασά μου θα τελειώσω, αχ δεν κρατιέμαι.

-    Σκάσε και χύσε με

-    Αχ ναι, ναι, ναι…

και σε χρόνο μηδέν άρχισε να ρίχνει τον πίδακα με τα υγρά της στο πρόσωπο μου και στο στόμα. Της τα έγλειψα και τότε σηκώθηκε, ήρθε μπροστά μου και άρχισε να μου γλείφει το πρόσωπο και να με φιλάει στο στόμα με πάθος. Σε λίγο άρπαξε ένα προφυλακτικό, μου το φόρεσε, έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Της ζουλούσα τα βυζιά και μετά την πετάω στην άκρη και πάω από πάνω. Βάζω τα πόδια της στους ώμους μου, μπαίνω μέσα στο μουνί της και άρχισα να τη σφυροκοπάω. Η Έλλη έβαλε το μαξιλάρι στο στόμα της, το δάγκωνε και έβγαζε βογκητά σιγανά. Τη γαμούσα έτσι για αρκετή ώρα ώσπου πέταξε το μαξιλάρι, μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να με φιλάει με γλώσσα και πάθος.

-    Πασά μου πάρε με και από πίσω!

Σηκώνομαι, τη σηκώνω, τη στήνω στα τέσσερα, την έβαλα να κρατιέται από το προσκεφάλι του κρεβατιού και άρχισα να τη γαμάω πάλι από μουνί. Τη γαμούσα και έφτασε πάλι η στιγμή να τελειώσω.

-    Σύντομα θα στον βάλω στον κώλο, αλλά πρώτα έλα να μου αδειάσεις τα αρχίδια από το σπέρμα μου.

Γυρνάει, μου βγάζει το προφυλακτικό, αρχίζει να μου παίρνει πίπα και τον παίζει με το ένα χέρι ώσπου έχυσα στο στόμα της πάλι. Αφού μου άδειασε τα αρχίδια, με κοίταξε με ένα πουτανίστικο βλέμμα, σηκώνεται, με φιλάει στο στόμα και με αγκαλιάζει. Σε λίγο άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο και να μου τον παίζει. Τη σταματάω, τη σηκώνω και την πάω στον τοίχο. Τη στήνω στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω το μουνί και τον κώλο και να της βάζω δάχτυλα (τρία) και στο μουνί και στον κώλο. Της γαμούσα τις τρύπες γρήγορα, ώσπου άρχισε να μου λέει πως τελειώνει. Τότε την πήρα, την πέταξα στο κρεβάτι, της έβαλα και τα πέντε δάχτυλα μου στο μουνί της και της το γαμούσα μέχρι πού έχυσε πάλι. Αφού έχυσε ξάπλωσα δίπλα της να πάρουμε ανάσες.

Αρχίσαμε της αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά και φτάσαμε πάλι στην στάση 69. Σε λίγα λεπτά, αφού ήμουν πάλι ντούρος, της λέω ότι ήρθε η ώρα και να στηθεί στα τέσσερα. Στήθηκε, της έβαλα λίγη βαζελίνη στην τρυπούλα της και σιγά-σιγά έβαλα τον πούτσο μου στον κώλο της.

-    Μ… φανταστικά, αχ ναι, όλο τον θέλω μέσα πασά μου!

-    Όλο θα στο βάλω και θα στον χύσω.

-    Ναι πασά μου…

της γαμούσα τον κώλο για πολύ ώρα. Την έβαλα να χαϊδεύει το μουνί της με το ένα χέρι και με το άλλο να στηρίζεται. Σε κάποια στιγμή βγήκα και την έβαλα να κάτσει έτσι ώστε να έχει μόνο τον κώλο όρθιο και τουρλωμένο να έχω οπτική επαφή και με της δύο τρύπες, πήγα διαγώνια και της έβαλα πάλι τον πούτσο μου στον κώλο της και της τον καρφώνω. Πραγματικά μέχρι να βάλει το μαξιλάρι βόγκηξε και σίγουρα ακούστηκε. Της γαμούσα τον κώλο και σε μια φάση της τον κάρφωσα στο μουνί, δεν το περίμενε και έβγαλε μια δυνατή άχνα. Της γαμούσα εναλλάξ της τρύπες για αρκετά λεπτά μέχρι που άρχισε πάλι να σπαρταρά, μου έπιασε το πόδι και το έσφιγγε με δύναμη. Σε λίγο πάλι έχυνε καθώς της γαμούσα το μουνί. Γίναμε μούσκεμα και οι δύο από τα υγρά της και στάζαμε, αλλά δεν την άφησα να πάρει ανάσες και καθώς έτρεμε άρχισα να της καρφώνω τον κώλο ενώ με παρακαλούσε να σταματήσω για λίγο, εγώ συνέχισα μέχρι που έχυσα μέσα βαθιά στον κώλο της. Αφού άδειασα τελείως, την πέταξα κάτω στο κρεβάτι να ξαπλώσει και ξάπλωσα δίπλα της. Ήταν τέλεια! Ήταν γαμάτα. Η Έλλη ήταν κουλουριασμένη, έτρεμε και με δυσκολία έπαιρνε ανάσες ενώ γυάλιζαν στο φως των κεριών τα υγρά πάνω της. Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου, με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με ευχαριστεί με τρεμάμενη φωνή.

-    Σε ευχαριστώ, ήταν τέλεια! Με έστειλες σε άλλο κόσμο…

και έτσι όπως ήμασταν μας πήρε λίγο ο ύπνος. Κάποια στιγμή ξύπνησα όταν σηκώθηκε να πάει στο δωμάτιο της. Με φίλησε στο στόμα, ντύθηκε και έφυγε. Έξω είχε αρχίσει να ξημερώνει. Συνέχισα τον ύπνο μου έτσι γυμνός όπως ήμουν.

 

(Copyright protected OW ref: 74242)