Mr

Δημοσιεύθηκε από pentovaris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με την Μαρία είχαμε γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών όταν μετακόμισε με τους γονείς της. Ένα χρόνο περίπου μετά τον ερχομό της και παρόλο που είχαμε και οι δύο σχέση, αρχίσαμε να βλεπόμαστε.

Μια από αυτές τις φορές και αφού είχε τελειώσει ο πρώτος γύρος, την είχα ξαπλώσει ανάσκελα και της έγλειφα το μουνάκι. Μόλις το είχε ξυρίσει και είχα πέσει με τα μούτρα που λένε. Πιπιλούσα την κλειτορίδα της και τη χτύπαγα απαλά, ενώ έσφιγγα τα στήθη της. Τα χέρια της έπλεκαν τα μαλλιά μου όταν βύθισα τη γλώσσα μου μέσα της. Της άρεσε να την γαμάω έτσι, βελούδινο γαμήσι το έλεγε.

Κατέβαζα τα χέρια μου αργά, χαϊδεύοντας το κορμί της και τα έφερα στο μουνάκι της, τα δάχτυλα μου έπαιζαν και πέρναγαν απαλά πάνω από τα χείλη της. Έχυνε τα υγρά της και όσα δεν προλάβαινα να πιω μούσκευαν τα μπούτια της. Συνέχισα να την γλείφω και έφερα το δάχτυλο μου, περισσότερο διερευνητικά να δω πως θα αντιδράσει, στην τρυπούλα του κώλου της. Την ακουμπούσα απλά. Την ένιωσα που τραβήχτηκε ξαφνιασμένη. Δευτερόλεπτα μετά, αφέθηκε και ακούμπησε το κωλαράκι της στο δάχτυλο μου. Καμιά κίνηση εγώ. Ανασήκωσε τότε αργά τη μέση της μέχρι που η τρυπούλα της βρήκε το δάχτυλο μου. Κουνούσε την λεκάνη της πάνω κάτω και έσπρωχνε μέχρι που ο δείκτης μου γλίστρησε μέσα της και ένας βαθύς αναστεναγμός ακούστηκε.

-    Τι έγινε μωρό μου; Θέλεις να γαμηθείς από πίσω απόψε;

Τη ρώτησα. Απάντηση δεν πήρα, αντίθετα μου έπιασε το χέρι και το έσπρωξε βαθύτερα. Μέσα στην καύλα της στιγμής, μου σήκωσε το κεφάλι και μου λέει:

-    Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Ο πούτσος μου έγινε πέτρα στο λεπτό, φλέβες πετάχτηκαν, το πουτσοκέφαλο μου πρήστηκε και άρχισε να βγάζει σταγόνες.

-    Τι κάνετε τόσο καιρό με τον δικό σου;… απόρησα.

-    Όχι πολλά.

Σκαρφάλωσα πάνω της και έφερα το καυλί μου μπροστά της.

-    Κοίτα πως έχει γίνει με αυτά που μου λες.

Με κοίταξε στα μάτια, τον πήρε στο στόμα της, τον κάρφωσα δυο τρεις φορές μέχρι τα αρχίδια και βγήκα.

-    Αυτή τη φορά θα τα πιει το κωλαράκι σου…

της είπα και χώθηκα πάλι ανάμεσα στα πόδια της. Η γλώσσα μου χώθηκε αμέσως στο μουνάκι της και ο δείκτης μου στην πίσω τρύπα της. Έχυσε αμέσως και έτσι της έβαλα και δεύτερο δάχτυλο. Οι κινήσεις της έγιναν πιο αργές, τα χέρια της τραβούσαν τα μαλλιά μου, ανασηκώθηκα και τον έχωσα στο μουνάκι της για να τον λιπάνω. Τον έβγαλα έξω και τον οδήγησα στην πίσω τρυπούλα της. Η προεργασία και τα υγρά της είχαν κάνει την δουλειά τους και το πουτσοκέφαλο μου γλίστρησε σχετικά εύκολα μέσα της. Ένιωσα την ανάσα της να κόβεται αλλά το ήθελε και ήταν αποφασισμένη. Έμεινα έτσι κάποια δευτερόλεπτα και μετά σιγά άρχισα να κινούμαι μέσα της. Μόνο το κεφάλι όμως. Με κλειστά μάτια μούγκριζε από ηδονή. Την ένιωσα να χαλαρώνει και έσκυψα πάνω της. Ρούφηξα τις σκούρες ρώγες της, έσυρα την γλώσσα μου πάνω στο λαιμό της και έφτασα στα χείλη της. Φιληθήκαμε βαθιά και αργά κατέβασα τα χέρια μου και τα πέρασα από κάτω της, χούφτωσα τα σφιχτό κωλαράκι της και με μια σπρωξιά μπήκα όλος μέσα της.

Μόνο από τον αναστεναγμό που έβγαλε, κόντεψα να χύσω. Με έσφιξε πάνω της και με τράβαγε να μπω πιο βαθιά. Η αίσθηση στο καυλί μου ήταν απερίγραπτη. Κάθε εκατοστό του ούρλιαζε από καύλα. Χωρίς να βγω από μέσα της, ανασηκώθηκα και την τράβηξα κοντά μου. Έβαλα τα πόδια της στο στήθος μου και επιτάχυνα. Είχε χαλαρώσει και είχε αφεθεί. Τον έπαιρνε όλο μέσα της, το απολάμβανε. Αυτή η εικόνα, η Μαρία ανάσκελα με τα μάτια της κλειστά και το καυλί μου να εξαφανίζεται στο κωλαράκι της, με έκανε να χάσω τον έλεγχο. Άρχισα να την γαμάω γρήγορα, σαν να πηδούσα τη μουνάρα της. Τα κορμιά μας είχαν συγχρονιστεί και ο ήχος που έκαναν, αντηχούσε σε όλο το δωμάτιο. Δεν άντεξα για πολύ και με μια βαθιά σπρωξιά, έχυσα μέσα της, στράγγιξα και έπεσα πάνω της. Με κομμένη την αναπνοή φιλιόμασταν και τα κορμιά μας έμεναν ενωμένα μέχρι που ηρεμήσαμε και βγήκα από το κωλαράκι της μαζί με τα υγρά μου.

Με πήρε τηλέφωνο μια εβδομάδα αργότερα να μου πει ότι ο δικός της δεν ήθελε πρωκτικό.

-    Έλα να δεις πως έχει γίνει ο πούτσος μου με αυτά που μου λες.

 

(Copyright protected OW ref: 74091)