Νησιωτική καύλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια απλή συνομιλία στο chat με μια Κερκυραία, θα καταλήξει σε καυτές νύχτες πάθους και δυνατών γαμησιών στην ερωτική και όμορφη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε την ιστορία και αφήστε τα σχόλια σας αν σας άρεσε.

Γεια σας. Είμαι ο Σάκης από Θεσσαλονίκη, 21 χρονών, με κανονικό ύψος, λίγα παραπάνω κιλά και μελαχρινός. Η κοπέλα από την Κέρκυρα είναι η Ειρήνη, 22 χρονών, ψηλή, με εκπληκτικά μπλε μάτια, μακριά ξανθά μαλλιά, μικρά βυζάκια, λίγα κιλά παραπάνω, τα όποια της έκαναν έναν κώλο για πολλές σφαλιάρες και δυνατό πήδημα. Το ατού της ήταν το πρόσωπο της και το πανέμορφο μουνάκι της. Τα ονόματα είναι αλλαγμένα για ευνόητους λόγους.

Όλα άρχισαν πριν 2 χρόνια περίπου, όταν περνούσα βαρετά το βραδύ μου στο chat. Εκεί άρχισα την κουβέντα με την Ειρήνη. Βρήκαμε κοινό σημείο τη Θεσσαλονίκη, στην όποια και σπούδαζε για 2 χρόνια. Με την ώρα η συζήτηση γινόταν πιο ενδιαφέρουσα και πιο καυτή. Για να μη σας τα πολυλογώ, κρατήσαμε επαφή και σιγά-σιγά άρχισαν να αναπτύσσονται αισθήματα. Ο χρόνος κυλούσε με πολύ καβλωτικές φώτο και από τους 2 και πολλά τηλεφωνικά. Η Ειρήνη μου έβγαζε κάτι πολύ καβλωτικό και ας μην ήταν του στυλ μου. Και οι 2 πλέον περιμέναμε πως και πως να βρεθούμε από κοντά να κάνουμε πράξη όλα αυτά που σκεπτόμασταν ο ένας για τον άλλον. Η μεγάλη μέρα ήρθε όταν μου είπε πως θα ερχόταν Θεσσαλονίκη για διακοπές. Χωρίς να χάσω καιρό της είπα τη διεύθυνση μου και την περίμενα, αφού ταχτοποιηθεί σε μια κολλητή της φίλη να έρθει.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, με πήρε τηλέφωνο και με είπε πως περιμένει από κάτω. Μέχρι να ανεβεί πάνω, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Τα πρώτα λεπτά που κάτσαμε μαζί ήταν λεπτά αμηχανίας. Στη συνέχεια, ενώ καθόμασταν κοντά στο κρεβάτι μου και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Πλησιάσαμε αρκετά, λογική συνέπεια ήταν το πρώτο καυτό φιλί. Για 10 λεπτά συνεχιζόταν το χαμούρεμα, ξαπλωμένοι πλέον και άρχισα σιγά-σιγά να της βγάζω τα ρούχα. Αφού έπαιξα λίγο με τα βυζάκια της, κατέβηκα στο μουνάκι της το οποίο ήταν το ωραιότερο που έχω δει πότε. Ξυρισμένο στην τρίχα, στενό από την απραξία του σεξ και την τρυπούλα της να στάζει καύλα με υπέροχη μυρωδιά.

Άρχισα να γλείφω την υπέροχη κλειτορίδα της και να της βάζω με δυσκολία 2 δάχτυλα. Βογκούσε έχοντας ανοίξει τα πόδια της όσο μπορούσε και πίεζε το κεφάλι μου στο μουνάκι της, καθώς έπινα όλη της την καύλα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, με ξάπλωσε, ήρθε από πάνω και αφού μου έβγαλε τα ρούχα, πήρε στα χέρια της τον πούτσο μου κι άρχισε να τον παίζει. Αφού τον σκλήρυνε με τα μαγικά χέρια της, άρχισε να τον ρουφά υπέροχα, κοιτάζοντας με, με απίστευτη καύλα στα μάτια, την ώρα που τον έβαζε μέχρι το λαρύγγι της. Μετά από 10 λεπτά υπέροχης πίπας της είπα ότι δεν θα αντέξω για πολύ και μου απάντησε…

-    τα πρώτα τα θέλω στο στόμα μου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σπαρταρώ από καύλα χύνοντας πολύ σπέρμα βαθιά στο λαρύγγι της με την Ειρήνη να τα καταπίνει με απόλαυση. Αφού κάτσαμε κανένα τέταρτο, τον πήρε πάλι στα χέρια της και τον σήκωσε με την υπέροχη πίπα της. Σε 2 λεπτά ήμουν από πάνω της και της τον έτριβα στο μουνάκι, που περίμενε πως και πως να το σκίσω. Της έβαλα απαλά το κεφαλάκι και άρχισε να παραπονιέται πως πονάει. Σιγά-σιγά της τον έβαλα όλο μέχρι που ακούμπησαν τα αρχίδια μου στο μουνί της. Το πήδημα ξεκίνησε αργά και όσο περνούσε η ώρα άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς, μέχρι που κατέληξα να τον βγάζω ολόκληρο και να τον βυθίζω μέχρι τη μήτρα της, με αυτή να βογκάει σαν πουτάνα από την καύλα.

Στην συνέχεια, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου για να ακολουθητέε ένα 5λεπτο δυνατού καρφώματος. Με σταμάτησε, με έβαλε από κάτω, τον έπιασε και με την μια τον έβαλε στο μουνί της. Άρχισε να κάνει σαν λυσσασμένη μπρος πίσω ενώ βογκούσε. Μετά από κάνα 3λεπτο, πάτησε στα πόδια της και άρχισε να τον γαμάει με πολύ δύναμη, ενώ καθόταν δυνατά στα αρχίδια μου κι εγώ της ρουφούσα τις ρόγες δυνατά. Αφού κουράστηκε, έβαλε τα χέρια της στο στήθος μου κι άρχισε να ιππεύει τον πούτσο μου με μαεστρία, πράγμα που με έκανε να πεθαίνω στην καύλα και να θέλω να χύσω βαθιά μέσα στο μουνί της.

Της είπα να σταματήσει και την έβαλα να κάτσει στα 4. Ο μεγαλούτσικος κώλος της ήταν εκπληκτικός στημένος στα 4. Χωρίς να καθυστερήσω, της τον κάρφωσα απότομα βαθιά στο μουνί. Έβγαλε ένα δυνατό βογκητό και άρχισε να φωνάζει να την σκίσω με όλη μου τη δύναμη. Της έπιασα τα μαλλιά κι άρχισα να τη γαμάω με όση δύναμη είχα, ενώ της έκανα τον κώλο κόκκινο από τις σφαλιάρες. Βογκούσε σαν την τελευταία πουτάνα που σκυλογαμιόταν και έλεγε πόσο καύλα είναι ο πούτσος μου και πόσο τέλεια τη γαμάω. Της είπα πως είναι μεγάλο πουτανάκι και ότι θα της σκίσω τ μουνί. Εκεί, με μια απότομη κίνηση και ενώ ήταν στημένη στα 4, άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Αυτό με έκανε να θέλω να σκάσω από καύλα και για να μην τη γεμίσω με το σπέρμα μου. Τον έβγαλα κι άρχισα να της κάνω την κωλάρα κάτασπρη με τα χύσια μου, ενώ αυτή έχυνε τρίβοντας την κλειτορίδα της.

Ακολούθησαν κι άλλα γαμήλια εκείνη τη μέρα, γύρω στα 7, χύνοντας τη σε όλο το κορμί, από τον κώλο της μέχρι την κοιλιά και τα βυζιά της. Όσες μέρες ήταν εκεί, τα γαμήσια συνέχισαν να είναι πολλά και δυνατά, μέχρι που έφυγε πίσω στην Κέρκυρα. Από τότε έχει έρθει αρκετές φορές και το πάθος είναι ίδιο. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Θα χαρώ να δω σχόλια σας. Καλό βράδυ και να γαμάτε συχνά.

 

(Copyright protected OW ref: 73964)