Πρωινό σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το πρωινό σεξ, πάντα είναι το καλύτερο, γιατί τα taboo μας δεν έχουν προλάβει να ξυπνήσουν...

Ήταν αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί. Ξύπνησα και ήταν δίπλα μου, ημίγυμνος με το μποξεράκι του. Εγώ μόνο με το στρινγκάκι και μια ημιδιάφανη μπλούζα. Κάθισα και τον παρατηρούσα για αρκετά λεπτά. Ήθελα να τον πειράξω αλλά φοβόμουν να μην μου θυμώσει επειδή τον ενόχλησα στον ύπνο του. Καθώς τον κοιτούσα καύλωνα όλο και πιο πολύ, ήθελα απελπισμένα να γλιστρήσω την γλώσσα μου σε όλο του κορμί και να καταλήξω εκεί, στον πούτσο του, να τον καβαλήσω και να τον νιώθω να με γεμίζει βαθιά μέσα μου.

Χωρίς να το καταλάβω είχα γίνει μούσκεμα, είχα καυλώσει πολύ. Έγειρα λοιπόν στο πλάι κοιτάζοντας τον και έβαλα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο μου. Έπαιζα με το μουνί και δάγκωνα το χείλος μου για να συγκρατήσω τα βογγητά. Έβαλα το εσώρουχο μου στην άκρη και με το μεσαίο μου δάχτυλο έπαιζα πολύ γρήγορα την κλειτορίδα μου, μέχρι που δεν άντεξα άλλο. Άρχισα το τρέμουλο και θα έχυνα. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τις φωνές μου και όσο έχυνα ακουστήκαν δυνατά τα βογγητά του οργασμού μου. Όταν άνοιξα τα μάτια μου και πηρά ανάσα είχε ξυπνήσει, ήταν στο πλάι και με κοίταζε χαμογελώντας μου πονηρά. Ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα ντροπής και καύλας συνάμα. Ήταν η πρώτη φορά που με έπιανε κάποιος να βάζω δάχτυλο.

Δεν μίλησε, απλά πηρέ τα δάχτυλα μου και τα έβαλε στο στόμα του. Τα πιπίλησε για λίγο και αφού σκούπισε τα μουνο-υγρά μου, ζήτησε να μουσκέψω και τα δικά του δάχτυλα. Τα έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τα γλείφω. Αμέσως μετά μου ζήτησε να γυρίσω πλευρό και άρχισε να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου. Ένιωθα αρκετά καυλωμένη και σοκαρισμένη. Κατάλαβα ότι θα μου γαμούσε τον κώλο για πρώτη φορά, αλλά δεν έφερα αντίρρηση. Άλλωστε ήμουν σε αυτό το σπίτι μόνο για τον ικανοποιώ. Ήμουν η πουτάνα του. Αυτή ήταν η συμφωνία, να τον επισκέπτομαι που και που για να γαμιόμαστε. Δε μίλησα λοιπόν, απλά τον άφησα να κάνει κύκλους με το δάχτυλο του στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν βασανιστικό, καβλωτικό, ένιωθα το μουνί μου να βγάζει υγρά, να θέλω να τον παρακαλέσω να μπει μέσα μου, μέχρι που ένιωσα το δάχτυλο του να μπαίνει με μιας μέσα.

Ένιωσα περίεργα και του τράβηξα το χέρι με μια κίνηση. Δεν είδα την έκφραση του, αλλά πλησίασε στο αυτί και μου είπε…

-    Εντάξει, αφού δεν θέλεις δάχτυλο, έτσι θα γίνει…

και πριν προλάβει να απομακρυνθεί από το αυτί μου ένιωσα έναν φριχτό πόνο. Έχωνε τον πούτσο του με μιας στον κώλο μου. Δεν κινήθηκα, τούρλωσα όμως τον κώλο μου μήπως αν συναινέσω πονέσω λιγότερο. Μαλακιες! Απλά τον καύλωσα περισσότερο και τον ένιωσα με μιας στον κώλο μου. Ένιωσα τσούξιμο και άρχισα να κλαίω. Νομίζω με την αντίδραση μου τρελαινόταν. Έφτυσε στον πούτσο του και άρχισε να με γαμάει αργά και μετά πολύ γρήγορα και πιο γρήγορα. Η καύλα όμως δεν είχε περάσει με τον πόνο. Αντιθέτως το μουνί μου ζητούσε πούτσο. Το ένιωθα να συσπάται. Ένιωθα σαν πουτάνα, γιατί ήθελα κάποιον να μου γεμίσει το μουνί.

Άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου και σκεφτόμουν ότι με πηδάνε δυο, ότι μου γεμίζουν τις τρύπες δυο άντρες. Η αίσθηση ντροπής με έκανε να καυλώνω ακόμα πιο πολύ. Δεν άντεξα και άρχισα να χύνω. Οι φωνές μου πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία. Τον άκουσα να βαριανασαίνει. Ο ρυθμός του δεν είχε όρια, αλλά ο πόνος δεν ήταν ίδιος. Πρέπει να είχε ανοίξει για τα καλά την τρύπα μου.

-    Χύνω παλιό καργιόλα μου…

είπε και ένιωσα τα υγρά του να κυλάνε μέσα μου. Όταν βγήκε, ο κώλος μου τα απωθούσε και άρχισαν να βγαίνουν κι αυτά. Δεν δίστασε να τα σκουπίσει και να μου τα χώσει στο στόμα. Κοιταζόμασταν στα μάτια και όταν τα κατάπια μου ψιθύρισε πόσο καλό κορίτσι είμαι.

 

(Copyright protected OW ref: 73690)