Η πρώην η πουτανίτσα μου

Δημοσιεύθηκε από sakist
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: 100% αληθινή ιστορία. Μια ιστορία από την πρώτη ξεκωλιάρα κοπέλα που είχα στην ζωή μου. Πλέον είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους.

Κάποτε όταν ήμουν 18, τα είχα με μια κοπέλα μικρότερη μου. Ήταν 16 και την έλεγαν Λίνα. Ήταν κοντούλα, γύρω στο 1.66, 63 κιλά, με βυζάρες, τουρλωτό κωλαράκι, που μόνο στρινγκάκια έβαζε και τίποτα άλλο και ένα πρόσωπο γατίσιο. Τη γνώρισα τυχαία μέσω ενός φίλου. Τότε ήταν παρθένα. Είχε μόνο φιλήσει ένα παιδί στο χωριό της. Φαινόταν ότι έλεγε αλήθεια από τον τρόπο της. Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε μεγάλο ξεκωλάκι.

Όταν ακόμα ήταν αρχή, χαμουρευόμασταν σε παγκάκια και πάρκα και η μουνάρα της ήταν τόσο υγρή που μούσκευε το τζιν (αν θέλετε το πιστεύεται αν θέλετε όχι). Σταδιακά άρχισα να πηγαίνω σπίτι της όταν έλειπαν οι δικοί της και μάλιστα εν γνώσει της μάνα της (απίστευτο μουνί, 36 χρονών τότε, γυναικάρα). Τα χαμουρέματα και τα γλωσσόφιλα έγιναν δακτυλάκια στο μουνί και μαλακία για εμένα από εκείνη. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που μου πήρε πίπα. Ήμασταν σπίτι της, πρωί ήταν και την είχα στριμώξει. Στην αρχή ντρεπόταν και μου ζήτησε να πάμε στο μπάνιο που θα ήταν πιο σκοτεινά. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μου έπαιρνε πίπα στις τουαλέτες στις καφετέριες ή σε σκοτεινά παρκάκια και μάλιστα χωρίς να κολλάει καθόλου.

Περίπου στον έναν χρόνο που ήμασταν μαζί, τη γάμησα. Ήμασταν σπίτι της στο κρεβάτι των γονιών της και της έγλειφα το μουνάκι. Πάντα ήταν τέλεια ξυρισμένο και είχε φοβερή μυρωδιά. Θυμάμαι ότι έτρεμε από καύλα και ειδικά όταν έτριβα το πουτσοκέφαλο μου στην μουνάρα της σπαρταρούσε. Μόλις λοιπόν την ακούμπησα με το πουτσοκέφαλο μου και την χτύπησε ρεύμα, παραμέρισα το στρινγκάκι της και σιγά-σιγά μπήκα μέσα της. Έλιωνε, με φιλούσε με κρατούσε να μην βγω και έχυνε. Από τότε δεν υπήρξε μέρα που να μην κάναμε κάτι. Γαμιόμασταν κάθε μέρα, είτε σπίτι της όταν οι δικοί της έλειπαν, είτε στο υπόγειο στην οικοδομή της, είτε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου έπαιρνε πίπα και ότι μα ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το έζησα με αυτή την γκόμενα.

Όταν ήμασταν πιο βολικά τρελαινόταν να είναι από πάνω και να γαμιέται με όση δύναμη είχε επάνω στον πούτσο μου. Γαμιόταν σε αυτή την στάση, ξαφνικά σηκωνόταν, έτρεχαν τα χύσια από την μουνάρα της πάνω μου λες και κατουρούσε και μετά ξανά συνέχιζε. Ένα από τα παιχνίδια μας που άρχισε να μου αποδεικνύει το τι μεγάλο πουτανάκι που είχε γίνει ήταν ότι γούσταρε να την πάρω παρτούζα. Με ξάπλωνε, με πίπωνε αισθησιακά και μου έλεγε για πρόσωπα που ήθελε να την γαμήσουν. Πάνω στην καύλα μου ζητούσε να της πω με ποιους θα ήθελα να την πάρω. Ήταν ένα παιχνίδι που γαμιόμασταν για ώρες. Μετά και αφού όλα αυτά ήταν καθημερινά πλέον, όταν ήταν σπίτι της κι εγώ στο δικό μου, κλειδωνόταν στο δωμάτιο της , ξεγυμνωνόταν και γινόταν μια πουτάνα από τσόντα που έβγαζε φωτογραφίες και μου τις έστελνε.

Το μεγαλύτερο της ελάττωμα είναι ότι ήταν ζηλιάρα όμως. Ήθελε μόνο μαζί της να ασχολούμαι και η πουτάνα το κατάφερνε και με κρατούσε με το γαμήσι της. Την είχα τραβήξει τόσα βιντεάκια που γέμισα μια κάρτα μνήμης μόνο με τα γαμήσια μας, με φωτογραφίες που την τραβούσα ή μου έστελνε. Πλέον ξέραμε πως η καθημερινότητα μας ήταν να βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ στα γρήγορα και ξεμοναχιαστούμε κάπου να γαμηθούμε, η να πάω σπίτι της και να με περιμένει έτοιμη ντυμένη σαν πουτάνα να με ευχαριστήσει. Ακόμα και όταν μαλώναμε καταλήγαμε να γαμιόμαστε και κάναμε τα καλύτερα γαμήσια τότε. Είναι τόσα τα σκηνικά που μπορώ να γράψω δεν ξέρω και εγώ πόσες ιστορίες. Όλα αυτά κράτησαν για 2 χρόνια, μετά χωρίσαμε και άσχημα μάλιστα και αυτή πήγε και γαμήθηκε κατευθείαν με άλλον. Μέσα στα νεύρα του χωρισμού, έσβησα και βίντεο και φωτογραφίες της που μου έστελνε. Τώρα βέβαια το μετανιώνω οικτρά.

 

(Copyright protected OW ref: 73382)