Στο κτελ

Δημοσιεύθηκε από liaas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Θα σας διηγηθώ μια ιστορία μου από τα φοιτητικά μου χρόνια που είναι πραγματική.

Λίγα λόγια για μένα. Είμαι ο Ηλίας, 1.84, αθλητικός τύπος, χωρίς παραπανίσια κιλά, αρρενωπός, με όρεξη πάντα για περιπέτειες, που μπορεί να σε βάλουνε και σε μπελάδες.

Ήμουν φοιτητής στην Κοζάνη και σε κάποια φάση τα είχα με κάποια κοπελιά που λεγόταν Σάσα. Η Σάσα ήταν κοκκινομάλλα, πράγμα που με καύλωνε πάρα πολύ, με σχετικά μικρό στήθος, αλλά στητό και κάτι ρώγες που δεν χόρταινα να της γλείφω. Είχε μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια, αλλά αυτό δεν με πείραζε. Το μουνί της έσταζε από υγρά με το που την ακουμπούσα και δεν χόρταινε γαμήσι και πούτσα. Επίσης ήταν απίστευτη στις πίπες. Αρκετά βέβαια σας κούρασα και ας μπω στο θέμα.

Είναι πέμπτη βράδυ, είμαστε στην Κοζάνη και βαριόμαστε απίστευτα. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να σκοτώσουμε την ώρα μας και σε κάποια φάση πετάει την ιδέα η Σάσα να φύγουμε για Θεσσαλονίκη και να μας φιλοξενήσουν τίποτα φίλοι για το σαββατοκύριακο. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ και λέω πάμε. Αφού ήπιαμε κάτι ποτάκια στο σπίτι, ξεκινάμε με τα πόδια και πάμε στο κτελ Κοζάνης για να πάρουμε το τελευταίο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη, στις 10:30 που έφτανε περίπου στη μια το βράδυ. Μπαίνουμε στο λεωφορείο και βλέπουμε ότι είναι εντελώς άδειο. Είμαστε εμείς ο οδηγός του κτελ και μια κυρία που έχει κάτσει μπροστά, παρέα με τον οδηγό. Εμείς πάμε κατευθείαν και καθόμαστε στην γαλαρία. Αφού ξεκινήσαμε, η Σάσα λόγω των ποτών κοιμήθηκε. Εμένα δεν μου κόλλαγε ύπνος και μόλις πιάσαμε τις στροφές με πιάσανε απίστευτες καύλες. Κατευθείαν χώνω το χέρι μου στο μουνί της Σάσας πάνω από το παντελόνι και αρχίζω να το χαϊδεύω, ενώ το άλλο χέρι μου το έχω βάλει μέσα από την μπλούζα και αρχίζω να χαϊδεύω τις ρώγες. Η Σάσα κοιμόταν του καλού καιρού, αλλά με το χαΐδεμα αρχίζουν οι ρώγες της να μεγαλώνουν και να σκληραίνουν.

Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, μου λέει… «τι κάνεις» και της απαντώ «τίποτα κοιμήσου και άστα όλα πάνω μου». Αμέσως ανταποκρίθηκε και παίρνει καλύτερη στάση, έτσι ώστε να έχω πρόσβαση καλύτερη προς τα επίμαχα σημεία. Είχε αρχίσει να καυλώνει και να μουγκρίζει με κλειστά τα μάτια ενώ ο πούτσος μου έχει γίνει πέτρα. Της ξεκουμπώνω το παντελόνι και χώνω το χέρι μέσα στο μουνί της που έχει αρχίσει να μουσκεύει. Με το ένα χέρι της χαϊδεύω το μουνί, και με το άλλο την κλειτορίδα που ήξερα ότι της αρέσει. Σε λίγο το χέρι μου έχει γίνει μούσκεμα από τα υγρά της, με βουτάει και αρχίζει να με φιλάει με πάθος και να μου λέει να μην σταματήσω. Όσο συνέχιζα, με πλημμύριζε με τα υγρά της ώσπου φτάνει σε ένα σημείο που αρχίζουν να την πιάνουν σπασμοί και να βογκάει έντονα ενώ εγώ της έκλεινα το στόμα με το ένα χέρι για να μην μας ακούσουν. Με τον οργασμό της και έχουν γεμίσει τα χέρια μου χυσια.

Ο πούτσος μου κοντεύει να εκραγεί και αφού την αφήνω να πάρει μια ανάσα, την τραβάω από τα μαλλιά και της κατεβάζω το κεφάλι στον πούτσο μου. Αρχίζει να τον γλείφει με μαεστρία όπως ήξερε αυτή. Βέβαια με τόση καύλα που είχα, δεν άντεξα πολύ, τη χύνω στο στόμα και τα καταπίνει όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει και της βγάζω το παντελόνι για να την ανεβάσω πάνω μου και να με πηδήξει. Στην αρχή φοβήθηκε μην μας πάρει χαμπάρι ο οδηγός, αλλά ήτανε και αυτή τόσο καυλωμένη που δεν την ένοιαξε και πολύ. Την ανεβάζω πάνω μου και βυθίζει τον πούτσο μου στο καυτό και υγρό μουνί της. Κατευθείαν της βγάζω τη μπλούζα και αρχίζω να της γλείφω τις ρώγες, ενώ αυτή δίνει ένα αργό ρυθμό στο γαμήσι μας.

Της χώνω ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και ήταν σαν να της έβαλα φωτιά. Αρχίζει να χοροπηδάει πάνω μου με μανία και να βγάζει κραυγές ηδονής και καύλας. Αρχίσαμε να ακουγόμαστε στο λεωφορείο. Ο οδηγός άκουσε τη φασαρία και μας φωνάζει τι γίνεται και αν είναι όλα καλά. Παγώσαμε εκείνη τη στιγμή και του απαντώ εγώ με τρεμάμενη φωνή από την καύλα ότι όλα είναι καλά. Συνεχίσαμε αυτό που είχαμε αφήσει στη μέση. Χοροπηδούσε πάνω μου με μανία χωρίς να μας ενδιαφέρει ότι ήμασταν σε λεωφορείο. Έχω τρελαθεί, την πιάνω από τον κώλο και αρχίζω να της δίνω ένα γρήγορο ρυθμό. Φωνάζει να μη σταματήσω ώσπου καταλαβαίνω ότι χύνει. Με το που με χύνει τελειώνω κι εγώ κατευθείαν μέσα στη μουνάρα της.

Έχουμε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Πέφτει πάνω μου και καθόμαστε έτσι για πέντε λεπτά ημίγυμνοι. Με το που σηκώνεται, όλα τα χυσια έχουν πέσει πάνω μου, αλλά ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Σκουπιστήκαμε, ντυθήκαμε και κάτσαμε φρόνιμα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Με το που φτάνουμε στα κτελ και κατεβαίνουμε, έρχεται ο οδηγός και μας λέει με υπονοούμενο ότι ήμασταν πολύ ανήσυχοι και αφού μας χαμογελάει φεύγει.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και συγνώμη αν σας κούρασα.

 

(Copyright protected OW ref: 73165)