Προχωρημένες δοκιμές

Δημοσιεύθηκε από dimitris73
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πως ένα μπάνιο στη θάλασσα, μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Αληθινά γεγονότα. Θα καταλάβετε όμως τι είναι φαντασίωση.

Ήμασταν πλέον μια τρομερή τετράδα εραστών που δεν βαριόμασταν ποτέ. Η Γιώτα έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί και με την υποστήριξη του Κώστα και την πολύτιμη βοήθεια της Ζωής όλα μας πήγαιναν καλά. Η ερωτική μας ζωή ήταν λίγο πιεσμένη λόγω του μωρού, αλλά πάντα βρίσκαμε τον χρόνο για να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας. Το διαμέρισμα της Ζωής, το διαμερισματάκι, μας πρόσφερε όλη την άνεση που θέλαμε. Η Ζωή δοκίμασε πρώτη να πάρει τον Κώστα και εμένα ταυτόχρονα στο μουνί της, πράγμα που μας έκανε να τελειώσουμε σε 2 λεπτά, τόσο που μας έπιασαν στο δούλεμα. Η Γιώτα από την άλλη ήταν η πρώτη που μας πήρε και τους 2 από τον κώλο πράγμα που επίσης μας έκανε να μην αντέξουμε πάνω από 1 λεπτό πριν την γεμίσουμε με το σπέρμα μας.

Αν και με τον χρόνο βελτιωθήκαμε πάντα πειραζόμασταν με το γεγονός. Πριν λίγο καιρό ήμασταν σε παραλία γυμνιστών που επισκεπτόμασταν συχνά. Καθόμασταν και μιλούσαμε όταν το μάτι του Κώστα έπεσε πάνω σε ένα ζευγάρι σαν και εμάς μόνο που ο άντρας του ζευγαριού ήταν πραγματικά τεράστιος. Σε μια κατάσταση προ-ερεθισμού ήταν πιο χοντρός και πιο μακρύς από το σύνηθες. Η Ζωή τότε ξεστόμισε την επιθυμία της να δοκίμαζε έναν τέτοιον άντρα. Σηκώθηκα πλησίασα το ζευγάρι και δείχνοντας τη Ζωή ρώτησα εάν υπάρχει ενδιαφέρον. Μετά από τα πρώτα λεπτά κουβέντας βρισκόμασταν και οι 6 μιλώντας για ερωτικά θέματα και καταλήξαμε λίγο μακρύτερα βλέποντας τη Ζωή να χάνεται στα χέρια του. Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα και η Ζωή κάθισε επάνω του ανοίγοντας το στόμα της από την ένταση του στρεσαρίσματος στο μουνάκι της.

Η γυναίκα του είχε καθίσει στο προσκεφάλι του φιλώντας τον και ενθαρρύνοντάς τον. Η Γιώτα είχε ξεκινήσει να γλείφει τον Κώστα και εμένα χωρίς όμως να παίρνει τα μάτια της από τον άντρα. Η Ζωή ανοιχτή πλέον είχε σκύψει επάνω του και απολάμβανε το καυλί του καθώς και το γλείψιμο στις ρώγες της. Σηκώθηκε, ξάπλωσε πλάι του και τον κάλεσε να συνεχίσουν ιεραποστολικά. Πραγματικά τους απολαμβάναμε όταν η Ζωή του ζήτησε να την πάρει από πίσω. Τότε Η Γιώτα και η γυναίκα του σάλιωσαν την τρύπα της Ζωής και άρχισε να την ανοίγει. Δεν άργησε να τον συνηθίσει και του ζήτησε να την καβαλικέψει. Γύρισε μπρούμυτα και εκείνος την πήδηξε κυριολεκτικά. Βογκούσε σε κάθε κάρφωμα μέχρι που τελείωσε και περίμενε μέχρι να τελειώσει και ο εραστής της. Εκείνος έβγαλε το προφυλακτικό και η Γιώτα με την γυναίκα του, του έγλειφαν το πουτσοκέφαλο, μέχρι που έχυσε στα κωλομέρια της Ζωής.

Περάσαμε όλη την ημέρα με εκείνο το ζευγάρι και επιστρέψαμε στο διαμερισματάκι μας. Εκεί περιποιηθήκαμε τη Γιώτα αφήνοντας τη Ζωή να συνέλθει και να μας τραβήξει σε βίντεο. Ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα με τη Γιώτα να έχει κάτσει επάνω μου, έχοντας τα βυζιά της στο πρόσωπο μου και ο Κώστας πίσω της να της ανοίγει τον κώλο. Την γεμίσαμε με σπέρμα αλλά εκείνη ακόμα δεν είχε τελειώσει αν και ήταν σε πλήρη έκσταση. Την ξαπλώσαμε ανάμεσά μας όταν η Ζωή είπε:

-    Ξέρω τι θέλει για να τελειώσει.

-    Τι;

ρώτησε ο Κώστας. Τότε η Ζωή έβαλε τα δάχτυλά της με τη μία στο μουνί της Γιώτας και με λίγες απότομες κινήσεις η Γιώτα είχε σπασμούς και έναν πολύ έντονο οργασμό. Έσκυψε και την φίλησε στο στόμα κάνοντας την Γιώτα να χαμογελάει ικανοποιημένη.

-    Θέλει και η Γιώτα κάτι μεγάλο, και χαμογέλασε... Αυτό δεν σκεφτόσουν;

-    Σε έβλεπα να σε ανοίγει τόσο και νόμιζα ότι θα σε σκίσει πραγματικά. Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου.

-    Θέλεις να βρούμε κάτι ανάλογο;

-    Θα ήθελα κάτι μεγάλο τόσο που να ικανοποιήσει την καύλα μου, θέλω πολύ να το δοκιμάσω.

Την επόμενη μέρα μαζί με τον Κώστα ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τρόπο για να βρούμε κάποιον αξιόπιστο άντρα με τα προσόντα που έψαχνε η Γιώτα. Η λύση ήρθε από έναν κοινό γνωστό. Ο Αργύρης ήταν λίγο κάτω από τα 50, ψηλός, με τα σημάδια του καναπέ, κοιλίτσα δηλαδή αλλά σοβαρός. Έπρεπε να τον πείσουμε πράγμα που αποδείχτηκε λιγάκι δύσκολο. Η νύξη που κάναμε με τον Κώστα βρήκε τοίχο. Μας απέκρουσε πολύ ευγενικά χωρίς να αισθανθούμε άσχημα. Το ίδιο η δεύτερη και η τρίτη φορά. Αποφασίσαμε να αποδείξουμε ότι όντως είμαστε αυτοί που λέμε. Πήγαμε όλοι μαζί και τον βρήκαμε έτσι ώστε να γνωρίσει και την Γιώτα. Καταφέραμε να τον πείσουμε να πάμε για φαγητό και να το κουβεντιάσουμε. Του εξηγήσαμε ήρεμα και χαλαρά ότι ζούμε σαν σε κοινόβιο μεταξύ μας και ψάχναμε κάποιον να αφιερώσει χρόνο και να προσφέρει στην Γιώτα αυτό που φαντασιώνονταν, μόνο για μια φορά. Του είπαμε ότι θα ήμασταν και εμείς μπροστά χωρίς να συμμετάσχουμε.

Ο Αργύρης ζήτησε το τηλέφωνό μου, το τηλέφωνο του Κώστα και το τηλέφωνο του σπιτιού μας μάλλον για επιβεβαίωση. Όταν άρχισα να του τα υπαγορεύω κράτησε μόνο το δικό μου κινητό. Βγήκαμε άλλη μια φορά όλοι μαζί όπου έφερε πάλι πολλές αντιρρήσεις. Κάποια στιγμή τον πήρε τηλέφωνο η Γιώτα και του ζήτησε να έρθει στο διαμερισματάκι μας. Εκεί μόλις ήρθε τον έπιασε από το χέρι και τον ρώτησε:

-    Σου αρέσω σαν γυναίκα;

-    Σαφώς είσαι πολύ ελκυστική.

-    Θα με κοίταζες δηλαδή;

-    Βεβαίως όχι όμως να σε ενοχλήσω.

-    Λοιπόν ο λόγος που σε ενοχλήσαμε εμείς είναι ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης, υγιής και δεν θα μας δημιουργήσεις προβλήματα. Με άλλα λόγια θα ικανοποιήσεις τη φαντασίωσή μου και μετά θα συνεχίσουμε τις ζωές μας. Ψάχνουμε κάποιον να μου προσφέρει λίγες ωραίες στιγμές και όχι ένα πήδημα.

Με μια κίνηση έλυσε το φόρεμά της και έμεινε με το σουτιέν και το στρινγκ, της αφήνοντάς τον να απολαύσει το ημίγυμνο θέαμα.

-    Θα είμαι στην απόλυτη διάθεσή σου, θέλω να σε νιώσω να με γεμίσεις από παντού, χωρίς όμως βία, βιασύνες και πόνους, ακόμα και εάν θελήσεις να τελειώσεις μέσα μου θα μπορείς να το κάνεις χωρίς φόβο. Φροντίζω για αυτό.

-    Είσαι σίγουρη κοπέλα μου;

-    Ναι.

-    Δεν ξέρω αν θα μπορέσω, δεν μου βγαίνει.

Η Γιώτα τον αγκάλιασε και τον φίλησε στα χείλη.

-    Πότε θα μπορέσεις να μου αφιερώσεις λίγες ώρες;

-    Την Κυριακή το πρωί.

-    Θα βρεθούμε οι δυο μας έξω και μετά θα έρθουμε εδώ.

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα. Την Κυριακή το πρωί ξυπνήσαμε νωρίς. Την προηγούμενη είχε πάει για αποτρίχωση και το βράδυ της είχα κάνει κλύσμα. Μόλις σηκώθηκε της έκανα και ένα δεύτερο και πήγε στο μπάνιο. Όταν βγήκε ήταν υπέροχη. Ένα λινό παντελόνι με ένα όμορφο μπλουζάκι που αναδείκνυαν το στήθος της και τις καμπύλες της. Όταν ήρθαν στο διαμερισματάκι ήταν πιασμένοι αγκαζέ. Τον είχε κάνει να αισθανθεί πολύ άνετα και τον είχε μάλλον ερεθίσει, γιατί ο καβάλος του φούσκωνε αρκετά. Επίσης Δεν φόραγε το σουτιέν της. Είχε έρθει η στιγμή της. Γδύθηκε εκεί μπροστά μας κοιτώντας τον στα μάτια χωρίς περιττές κινήσεις. Όταν έμεινε τελείως γυμνή τον ρώτησε:

-    Σου αρέσω ακόμα;

-    Ναι πολύ,

απάντησε εκείνος τρυφερά. Τον είχε κερδίσει. Ξεκίνησε να τον γδύνει και μείναμε άλαλοι. Ένα καυλί πραγματικά μεγάλο, μεγαλύτερο από εκείνο που πήρε η Ζωή, όχι πολύ μακρύτερο αλλά χοντρότερο. Ξεκίνησε να τον γλείφει κοιτάζοντάς τον στα μάτια και τον πήρε στο στόμα της όσο μπορούσε. Εκείνος την χάιδευε στα μαλλιά και στους ώμους. Την σήκωσε και την έβαλε να ξαπλώσει στον καναπέ ξεκινώντας ένα γλειφομούνι που την έκανε να αδημονεί ακόμα πιο πολύ. Τη σήκωσε και της είπε να ανέβει επάνω του. Εμείς ανυπομονούσαμε περισσότερο. Τον έπιασε, του έβαλε λιπαντικό και κάθισε αργά επάνω του. Της πήρε σχεδόν 10 λεπτά να τον πάρει μέσα της και πάλι όχι ολόκληρο. Εκείνος την σήκωσε μέχρι που έμεινε μέσα της μόνο το πουτσοκέφαλο και μετά την άφησε να κάτσει πάλι με το βάρος της. Εκείνη έχασε τον έλεγχο. Το μουνί της ήταν σε πλήρη διαστολή και βογκούσε δυνατά. Εκείνος της ψιθύριζε γλυκόλογα και την προκαλούσε να συνεχίσει. Τελείωσε με σπασμούς και συνέχισε.

Τη γύρισε στο πλάι για λίγο και μετά στα 4 να την πηδάει δυνατά. Τα μάτια της είχαν γυρίσει αλλά του έλεγε συνεχώς να μην σταματήσει. Για μια ακόμα φορά τελείωσε. Εκείνος σχεδόν πνιγμένος, της είπε ότι δεν αντέχει άλλο και τραβήχτηκε.

-    Μέσα μου, του φώναξε, γέμισέ με μωρό μου.

Όταν τραβήχτηκε, το σπέρμα του σχεδόν πετάχτηκε από μέσα της. Την πήρε στην αγκαλιά του και την φιλούσε στον λαιμό. Εκείνη είχε πάρει το καυλί του και το έτριβε στα μουνόχειλά της. Γονάτισε και άρχισε να τον γλείφει καταπίνοντας ότι σπέρμα είχε μείνει από επάνω του. Τους αφήσαμε μόνους και ακούσαμε που έκαναν μαζί ντους. Μετά από λίγο ήρθαν κοντά μας χαμογελαστοί και πραγματικά χαλαρωμένοι. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα για ερωτικά κυρίως θέματα και για διάφορες εμπειρίες που είχαμε. Τότε η Γιώτα άρχισε να τον χαϊδεύει στα μπούτια και να του παίζει το μισοσηκωμένο καυλί του. Εκείνος ανταποκρίθηκε χουφτώνοντας τα βυζιά της και το μουνάκι της. Εκείνη σηκώθηκε και τον τράβηξε μαζί της. Τους ακολουθήσαμε στην κρεβατοκάμαρα. Είχε βγάλει το μπουρνούζι της και περπατούσε μπροστά του κουνώντας την μέση της όσο πιο προκλητικά μπορούσε. Ο Αργύρης μάλλον έπιασε το μήνυμά της. Τον ξάπλωσε ανάσκελα και κάθισε επάνω του ανοίγοντας άλλη μια φορά το μουνί της. Έμεινε ακίνητη και του ζήτησε να την πάρει από πίσω. Κοιταχτήκαμε με τον Κώστα και θα ήθελα να τον έπιανα και να τον οδηγούσα μέσα στην Γιώτα. Εκείνη το κατάλαβε και του το είπε. Σηκώθηκα και άρχισα να αλείφω όλο τον κώλο της Γιώτας με ζελέ και μετά έβαλα αρκετό μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Έπιασα το καυλί του Αργύρη, φίλησα την άκρη του και τον ένιωσα να ξαφνιάζεται. Η Γιώτα του μιλούσε λέγοντάς του ότι μόνο εκείνη θα τον είχε σήμερα.

Έβαλα το κεφάλι του στο στόμα μου και τον σάλιωσα, πράγμα που κάναμε με τον Κώστα σε αντίστοιχες φάσεις.

-    Είναι όλος δικός σου μωράκι μου,

της είπα και ακούμπησα το κεφάλι του στην τρύπα της. Μούγκριζε καθώς τον έσπρωχνα μέσα της. Όταν μπήκε μέσα της κάθισα μαζί με τους άλλους και παρακολουθούσα μαγεμένος το θέαμα. Πέρασε σχεδόν ένα τέταρτο μέχρι να αρχίσει να κινείται άνετα επάνω σε αυτή την πούτσα. Προσπαθούσε να τον πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε και όταν ένιωσε ότι δεν μπορεί άλλο άρχισε να κουνιέται πολύ γρήγορα σαν σε αμόκ. Εκείνος την σήκωσε και την έβαλε στο πλάι. Είδαμε την κωλοτρυπίδα της να χάσκει και εκείνη να αδημονεί να την ξαναγεμίσει. Μπήκε μέσα της όχι εύκολα αλλά δυνατά. Βλέπαμε να συσπάται η κοιλιά της και έτσι καταλαβαίναμε πότε είχε οργασμό. Την έβαλε μπρούμυτα και την καβάλησε. Τον βλέπαμε να την σουβλίζει. Έμπαινε σχεδόν όλος μέσα στον κώλο της και η Γιώτα ανταποκρινόταν σε κάθε του κίνηση ενθαρρύνοντάς τον.

-    Δεν αντέχω άλλο, της είπε.

-    Γέμισέ με κάνε με πάλι δική σου καύλα μου.

Πραγματικά τη γέμισε. Βλέπαμε το σπέρμα μέσα της να της έχει γεμίσει την τρύπα. Ξάπλωσε δίπλα της την αγκάλιασε και τη φίλησε παθιασμένα. Τους αφήσαμε πάλι μόνους και πήγαμε στο σαλόνι. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά από την καύλα μου. Η Ζωή έσκυψε και πήρε το καυλί μου στο στόμα και σε 1 λεπτό είχα τελειώσει. Κατάπιε το σπέρμα μου και σε λίγο ήμουν πάλι έτοιμος. Οι εραστές ήρθαν στο σαλόνι τελείως γυμνοί και νωποί από το ντουζάκι τους. Ο κώλος της Γιώτας ακόμα έσταζε τα χύσια του Αργύρη. Είχε καθίσει στο πάτωμα έχοντας το μάγουλό της επάνω στο καυλί του. Θα του έδινε όσο χρόνο ήθελε εκείνος μέχρι να της γέμιζε και το στόμα.

Αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να κοιμηθούν μόνοι και να επιστρέψουμε για να τους δούμε. Επιστρέψαμε όταν μας πήραν τηλέφωνο. Ήδη η Γιώτα επιδιδόταν σε στοματικό. Κράτησε πολύ ώρα και η ποσότητα που της πρόσφερε ήταν λίγη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Όμως ικανοποίησε την Γιώτα και αυτό μετρούσε εκείνη τη στιγμή. Ο Αργύρης έφυγε και δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ. Η Γιώτα ήταν ράκος, κοιμήθηκε για μία μέρα σχεδόν και για μέρες είχε ένα θέμα με τις τρύπες της. Τόσο η Γιώτα όσο και η Ζωή δεν έχουν αναφερθεί στα 2 αυτά γεγονότα. Σίγουρα το σκέφτονται αλλά ο χρόνος θα δείξει τι θα ζητήσουν παραπάνω. Θα δούμε.

 

(Copyright protected OW ref: 72979)