Το χτύπημα στο παράθυρο

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ήμουν μόνη στο σπίτι και βαριόμουν. Ήτανε 2 η ώρα το βράδυ και δεν με έπαιρνε ο ύπνος, όταν ξαφνικά άκουσα ένα ανεπαίσθητο χτύπημα στο παράθυρό μου.

Ξεκίνησε από βαρεμάρα. Μιλούσαμε όλο το απόγευμα στο τηλέφωνο περί ανέμων και υδάτων με αφορμή μια ξεχασμένη μπλούζα του, που όμως την αγαπώ πολύ. Ήμασταν εδώ και 4 μήνες χώρια πλέον. Την ήθελε πίσω, αλλά με τα πολλά πιάσαμε την κουβέντα. Μιλούσαμε για όλα, όπως δεν είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Σε κάποια φάση το γυρίσαμε σε μηνύματα και φτάσαμε και στο σεξ. Μόνο εκεί επικοινωνούσαμε πραγματικά. Του έστειλα πως είμαι μόνη στο σπίτι. Του θύμισα όλες εκείνες τις φορές που είχε συμβεί κάτι ανάλογο και περνούσαμε μαραθώνιους σεξ στο κρεβάτι. Το χτύπημα στο παράθυρο έγινε πιο δυνατό. Το άνοιξα.

-    Τι δουλειά έχεις εδώ; Γι' αυτό δεν μου απαντάς τόση ώρα;

-    Ε τι νόημα θα είχε αν στο έλεγα πως έρχομαι;

-    Έλα από την πόρτα.

-    Σιγά μην κάνω κύκλο, κάνε στην άκρη να πηδήξω μέσα.

Πράγματι με ένα σάλτο βρέθηκε μέσα.

-    - Να σου φέρω να πιεις κάτι;

-    Ένα νερό γιατί ήρθα με το ποδήλατο.

-    Ok έρχεται...

Ήξερα πως σε 2 δευτερόλεπτα το πολύ θα ερχόταν και το νερό θα πήγαινε περίπατο. Παρ’ όλα αυτά δεν ήρθε. Επέστρεψα στο δωμάτιο και τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τα κάγκελα, μόνο με την αμάνικη λευκή του φανέλα και το μποξεράκι, όπου έδειχνε ξεκάθαρα πως είχε καυλώσει. Ακούμπησα το νερό στο περβάζι του παραθύρου.

-    Το νερό σου αγαπητέ.

-    Ευχαριστώ, τι με κοιτάς έλα δίπλα μου.

Πήγα και ξάπλωσα δίπλα του έτσι ώστε να τον αγγίζω ανεπαίσθητα. Ένιωθα το δέρμα του να καίει. Το ένιωθα ακόμα κι εκεί που μας χώριζε το λεπτό ύφασμα από το γαλάζιο κοντό νυχτικάκι μου. Άπλωσε το χέρι του κι έκανε στην άκρη τα μαλλιά μου κι άρχισε να με χαϊδεύει με το δάχτυλο του στον λαιμό. Έφτασε αργά και βασανιστικά στο στήθος μου/ Οι ρώγες μου τόση ώρα από αυτό το απαλό άγγιγμα είχαν γίνει πέτρα. Ξεκίνησε να τις τσιμπάει με δύναμη, ενώ ταυτόχρονα με έγλειφε στο αυτί και στον λαιμό. Αναστέναζα αρκετά και ξεκάθαρα από καύλα πλέον. Γύρισα και τον φίλησα με πάθος και εκείνος κατέβασε το χέρι του στο μουνάκι μου που είχε γίνει μούσκεμα. Μου έβγαλε το βρακί με συνοπτικές διαδικασίες κι άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου πολύ έντονα. Άρχισα να τραντάζομαι κι έβαλε 2 δάχτυλα μέσα μου ξεκινώντας να τα παίζει μέσα έξω με απίστευτα αργό ρυθμό. Και ήρθε ο πρώτος οργασμός.

-    Τελείωσες κιόλας μωρό μου;

-    Αχ όχι ακόμα, μ… ναι μ' αρέσει, φίλα με...

-    Όχι, έλα 69 πάνω μου.

-    Δεν παίζει, μ… όχι, θέλω να μη με αποσπάς όταν θα γλείφω τον πούτσο σου.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν να είχαμε λύσσα, σαν να μην είχαμε αγγίξει σώμα 10 χρόνια τουλάχιστον. Το κρεβάτι έτριζε επικίνδυνα έτσι όπως τριβόμασταν ο ένας πάνω στον άλλον και ξεκίνησα να του φιλάω τον λαιμό κατεβαίνοντας αργά στο στέρνο και του έβγαλα το φανελάκι. Δάγκωσα τις ρωγίτσες του κι έβγαλε ένα βογκητό πόνου και ηδονής. Συνέχισα να κατεβαίνω και του έβγαλα αργά με τα δόντια μου το μποξεράκι τρίβοντας επιδέξια το πρόσωπό μου στον πούτσο του. Το έβγαλα τελείως και πετάχτηκε καυλωμένος έξω, αλλά εγώ αγνοώντας τον, συνέχισα να τον βασανίζω ανοίγοντας του τα πόδια, φιλώντας τον και δαγκώνοντάς τον ανάμεσα στα μπούτια.

-    Πάρε με στο στόμα σου ρε καριόλα, θα πεθάνω μ' αυτά που κάνεις, θα σε χύσω έτσι χωρίς να με έχεις ακουμπήσει.

-    Υπομονή καλέ μου, τώρα κουμάντο κάνω εγώ, θα χύσεις όταν θελήσω εγώ.

-    Ναι καλά, άμα σε αρπάξω από το μαλλί και στον χώσω μέσα θα σου πω εγώ.

-    Ναι αλλά δεν θα το κάνεις γιατί ξέρεις πως όπως το κάνω εγώ θα χύσεις περισσότερο...

του είπα και συνέχισα τη "δουλειά" μου. Όση ώρα μιλούσαμε άρχισα να αγγίζω με την άκρη των δαχτύλων μου το κεφαλάκι του. Σταμάτησα απότομα κι άρχισα να γλείφω τα αρχίδια του με πάθος παίζοντας τα ταυτόχρονα με τα χέρια μου, πλέον βογκούσε δυνατά. Τον ένιωθα πως δεν θα αντέξει και πολύ κι έτσι με μια απότομη κίνηση έβαλα τον πούτσο του βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου και ξεκίνησα να ρουφάω. Με έπιασε από τα μαλλιά θέλοντας και καλά να μου δώσει ρυθμό αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα παραιτήθηκε κι απλώς άφησε τα χέρια του απαλά στα μαλλιά μου αναστενάζοντας. Ξεκίνησα κι εγώ έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό για να τον τρελάνω κι εκεί που τον ένιωσα έτοιμο, σταμάτησα απότομα κι άρχισα να πηγαίνω πάρα πολύ αργά για να νιώθει σαν να μου τον καρφώνει στο στόμα, πιέζοντας τα αρχίδια του με το στήθος μου. Δεν άντεξε πάνω από 3 λεπτά με αυτό κι άρχισε να με χύνει απίστευτα πολύ στην γλώσσα. Άπειρες ρουκέτες σπέρματος ξεχύθηκαν, έχασα το μέτρημα. Απλά κατάπινα μέχρι που ολοκλήρωσε τελείως και του πάτησα μια ακόμα δυνατή ρουφηξιά.

-    Πω… πέθανα. Το καλύτερο σου μωρό μου.

-    Ναι, ok, πάντα το ίδιο λες.

-    Δεν ξέρω τι κάνεις, κάθε φορά είναι πάντα απίστευτο.

-    Το ξέρω.

Σηκώθηκα και ξάπλωσα δίπλα του. Πίστευα πως θα έπρεπε να περιμένω λίγο να συνέλθει για να ξανακαυλώσει, όμως για ακόμα μια φορά βρέθηκα προ εκπλήξεως. Τράβηξε με μια κίνηση από πάνω μου το νυχτικάκι μου και το έβγαλε κι ήρθε από πάνω μου με τον πούτσο του και πάλι καυλωμένο. Έπιασε και με τα 2 του χέρια το στήθος μου κι άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες, πότε τη μια, πότε την άλλη ενώ ταυτόχρονα μου τις ζουλούσε με δύναμη. Άνοιξε τα πόδια μου με το γόνατο του και ξεκίνησε να τρίβει τον πούτσο του στο υγρό μου μουνάκι. Ήμουν τελείως υγρή από την ώρα που του έπαιρνα τσιμπούκι και το ήξερε. Συνέχισε να τον τρίβει πάνω μου μέχρι που τον είχα κάνει τελείως μούσκεμα. Ένιωθα λες κι έχυνα συνέχεια. Ένας μόνιμος οργασμός απλωνόταν πάνω μου και δεν είχε μπει ακόμα.

-    Μπες... τι θέλεις δηλαδή; Να χύσω έτσι;

-    Ναι, θέλω να χύνεις συνέχεια.

Με αυτά τα λόγια μπήκε απότομα μέσα μου μέχρι την ρίζα και βόγκηξα από πόνο και ηδονή. Μπήκε μέσα έξω 2-3 φορές κι ήρθε αμέσως ο πρώτος οργασμός. Βρεθήκαμε να γαμιόμαστε πλαγιαστά και τύλιξα τα πόδια μου σφιχτά γύρω του. Άρχισε να με φιλάει ενώ με σφυροκοπούσε με δύναμη κι έμπηξα τα νύχια μου στην πλάτη του. Αφού τελείωσα απανωτά 5-6 φορές, με σήκωσε και με έστησε βάζοντας με να κρατιέμαι από τα κάγκελα στην μέση του κρεβατιού. Κατέβηκε από το κρεβάτι και όρθιος πλέον μπήκε ξανά με δύναμη μέσα στο μουνάκι μου σφαλιαρίζοντας μου τον κώλο και τότε πραγματικά ένιωσα πόνο. Με πηδούσε ξέφρενα, με απίστευτη μανία. Η φόρα του ήταν τόσο μεγάλη που το στήθος μου χτυπούσε με δύναμη στα κάγκελα, με αποτέλεσμα να καυλώνω ακόμα περισσότερο κι εκεί που νόμιζα πως δεν πάει παραπάνω, έπιασε κι άρχισε να πιέζει την κλειτορίδα μου, λες και το έκανε με μίσος ενώ δεν άλλαξε καθόλου τον ρυθμό του. Μπήκα σε άλλη διάσταση. Άρχισα να βογκάω δυνατά και να χύνω σε τέτοιο σημείο που σχεδόν δεν κατάλαβα πως έχυνε κι αυτός ταυτόχρονα.

Πέσαμε κι οι 2 στο κρεβάτι με κομμένη την ανάσα.

-    Αυτό είναι χύσιμο.

-    Ω ναι, ήταν.

Σηκώθηκα, πήγα μέχρι το μπάνιο και με ακολούθησε. Το νερό έπεφτε κρύο πάνω μας κι έβγαζε την κάψα μας σχεδόν ηδονικά. Ήμουν ακόμα τέρμα καυλωμένη. Άρχισε να με σαπουνίζει παίζοντας με το σφουγγάρι το μουνάκι μου και ξαναέχυσα. Πλύθηκε κι εκείνος, πιάσαμε 2 πετσέτες και κατευθυνθήκαμε ξανά προς το δωμάτιο. Κάθισα στην καρέκλα του γραφείου και πήρα ένα τσιγάρο, ενώ εκείνος κάθισε στο κρεβάτι. Είχα 2 τασάκια μέσα στο δωμάτιο. Δεν χρειαζόταν καν να υποκριθούμε πως μπορούμε να κάνουμε παρέα ο ένας με τον άλλον. Η στιγμή είχε περάσει και ξέραμε πως ήταν καθαρά σαρκικό και το πάθος και τα λόγια. Έτσι πίστευα τουλάχιστον. Τον έπιασα να με κοιτάει.

-    Δεν θα κάτσεις μαζί μου; Θα μείνεις κολλημένη στο pc;

-    Δεν ήξερα πως είχες πρόβλημα. Δεν θέλω να μπερδευτούμε και να το κάνουμε κάτι που δεν είναι όλο αυτό.

-    Δηλαδή τι να το κάνουμε;

-    Ε δεν είμαστε μαζί, δεν είναι ανάγκη να κάτσουμε να κάνουμε μαζί τσιγάρο...

-    μπορεί στην τελική να θέλω να είμαστε, πειράζει;

-    Θα δείξει...

του είπα, έσβησα το τσιγάρο και πήγα στο κρεβάτι. Έσβησε κι εκείνος το δικό του και μ' αγκάλιασε. Φιληθήκαμε λίγο ακόμα αργά και καυλωτικά και τράβηξα την πετσέτα του, ενώ πέταξα την δική μου στο πάτωμα κι άρχισα να τον γλείφω πάλι χαλαρά ίσα-ίσα για να του ξανασηκωθεί. Δεν έκανε πολύ ώρα κι έπιασα το λιπαντικό από το συρτάρι.

-    Όπα; Έχουμε τέτοιες ορεξούλες;

-    Α… μπορεί, δεν ξέρω.

Μου πήρε το λιπαντικό από τα χέρια κι έβαλε μια μεγάλη ποσότητα στο χέρι του κι άρχισε να παίζει με την τρυπούλα μου. Αφού άνοιξε κάπως, έβαλε μια γενναία ποσότητα και στον πούτσο του κι έκανε την κίνηση να πάει να με στήσει. Τον πάτησα στο στέρνο με το χέρι μου και τον κάρφωσα στο στρώμα. Έμεινε να με κοιτάει και κάθισα ανάποδα αργά πάνω στον πούτσο του με τον κώλο μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω με δυνατές απότομες κινήσεις κι εκείνος άρχισε να βογκάει χουφτώνοντας και σφαλιαρίζοντας με δύναμη τον κώλο μου. Καύλωνα απίστευτα. Το κωλαράκι μου ρουφούσε λαίμαργα τον πούτσο του και γούσταρα. Σε κάποια φάση σταμάτησα, γύρισα κανονικά να τον βλέπω και πάτησα στα πέλματα μου για καλύτερη διείσδυση. Προσπαθούσε να πιάσει το στήθος μου, αλλά μάταιος κόπος. Ξεκίνησα να πηγαίνω πάνω κάτω πολύ γρήγορα. Σε μια στιγμή, μη αντέχοντας άλλο, με αρπάζει, με κολλάει πάνω του κι αρχίζει να με φιλάει με πάθος. Δεν άντεξα και ενέδωσα. Πλέον η κλειτορίδα μου τριβόταν πάνω του, έχασα κάθε έλεγχο και του έδωσα τα ηνία. Με γύρισε, με ξάπλωσε, μπήκε ξανά στο κωλαράκι μου κι άρχισε να με καρφώνει αργά και δυνατά, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με όλο του το χέρι με το μουνάκι μου. Έχυνα ασταμάτητα. Έφτανα σε απανωτούς οργασμούς, σε σημείο να θέλω να λιποθυμήσω και σε μια στιγμή βγήκε απότομα κι έχυσε πάνω στο στήθος μου. Με σκούπισε με την πετσέτα κι έπεσε βογκώντας πάνω μου.

Κοιμηθήκαμε έτσι καμιά ώρα. Ξύπνησε και με φίλησε.

-    Ήταν απίστευτο.

-    Προφανώς, μην με ξυπνάς όμως.

-    Δεν θες πάλι;

-    Όχι, άσε με, νυστάζω.

-    Μήπως να φύγω να σε αφήσω να κοιμηθείς;

-    Ναι και φεύγοντας κλείσε και την πόρτα.

-    Εννοούσα να πάω στο σαλόνι.

-    Εγώ πάλι όχι, καληνύχτα. Θα σε πάρω αύριο.

Τον άκουσα να μπαίνει στο ντους, να κάνει πάλι μπάνιο κι άκουσα μετά από 20 λεπτά και την πόρτα να κλείνει. Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι και με ξαναπήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησα βρήκα 2 αναπάντητες κλήσεις στο κινητό μου κι ένα σημείωμα κολλημένο στα μαγνητάκια του ψυγείου. "Μωρό μου. μην είσαι σκληρή, πάρε με όταν ξυπνήσεις, σ' αγαπώ". Στάθηκα στην μέση της κουζίνας και χαμογέλασα. Ήπια καφέ, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει το απόγευμα πάλι από εδώ γιατί μου έλειψε.

 

(Copyright protected OW ref: 72944)