Περιπέτειες στο Μώλο (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nurcer
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδεση με προηγούμενο: Είχαμε κάτσει για 10 λεπτά για να ηρεμίσω εγώ κυρίως, γιατί με τέτοια καύλα που είχα με το που θα έμπαινα μέσα της θα έχυνα και δεν θα το ευχαριστιόμασταν. Οπότε αποφασίσαμε λίγο απλά να μιλήσουμε για εμάς και τα συναισθήματά μας.

Είχαμε κάτσει για 10 λεπτά για να ηρεμίσω εγώ κυρίως, γιατί με τέτοια καύλα που είχα με το που θα έμπαινα μέσα της θα έχυνα και δεν θα το ευχαριστιόμασταν. Οπότε αποφασίσαμε λίγο απλά να μιλήσουμε για εμάς και τα συναισθήματά μας. Η καύλα είχε αρχίσει να υποχωρεί. Βέβαια ο πούτσος μου δεν είχε πέσει τελείως.

-    Λοιπόν ξεκινάμε…

κάνει η Θάλεια με ένα πονηρό χαμογελάκι. Κλασσικά δεμένος όπως ήμουν σκύβει και αρχίσει να γλείφει με μαεστρία, όπως πάντα, τον πούτσο μου ίσα-ίσα για να σηκωθεί λίγο ακόμα. Δεν ήθελε και πολύ. Σε λίγα δεύτερα ήταν έτοιμος.  Ήρθε από πάνω μου και με κοίταζε με τα γκρίζα μάτια της. Πετούσαν φλόγες και αισθανόμουν τα μάτια μου να καίγονται. Αργά και βασανιστικά κάθισε πάνω μου. Το καυλί μου μπήκε μέχρι τη ρίζα καθώς εγώ πήρα μια πολύ βαθιά ανάσα. Έκαιγε γύρω μου κάνοντας με να νιώθω μια υπέροχη θαλπωρή. Είχαν περάσει αρκετά λεπτά από τον οργασμό της κι όμως την ένιωθα πιο υγρή από ποτέ. Βαθιά καθισμένη πάνω μου άρχισε να κάνει κύκλους με την λεκάνη της. Το πουλί μου ερχόταν σε επαφή και τριβόταν με όλα τα τοιχώματα του κόλπου της και η ευχαρίστηση που ένιωθα ήταν μοναδική. Είχα κλείσει τα μάτια και απλά απολάμβανα όλη αυτή την αίσθηση. Τον έρωτά της.

Ξεκίνησε να ενεργεί περισσότερο. Έβγαινε και έμπαινε όσο πιο αργά μπορούσε και εγώ άρχισα να βλέπω αστεράκια από την καύλα. Έβγαινε έξω, ενώ άφηνε το πουτσοκέφαλο μέσα και το έσφιγγε με τους μύες του κόλπου της, πριν ξανά κάτσει πάλι αργά-αργά μέχρι τέρμα. Είχα ανοίξει τα μάτια. Ήθελα να αφεθώ, αλλά πιο πολύ ήθελα να τη βλέπω, να τη χαζεύω και να την θαυμάζω εκείνη την ώρα. Το σώμα της είχε δοθεί σε μένα, τα στήθη της κινούνταν στον ίδιο ρυθμό με τα καθίσματά της. Οι γοφοί της. Αχ αυτοί οι γοφοί της… υπέροχοι. Έβλεπα αυτές τις καμπύλες, αυτή τη γυναίκα που γύρισε να με κοιτάξει.

-    Τι θηλυκό είσαι εσύ μωρό μου; Τι πλάσμα είσαι εσύ;

Με μια απαλή κίνηση έφερε τα μακριά ίσια μελαχρινά μαλλιά της μπροστά στον δεξί της ώμο και έπαιζε μαζί τους. Ήταν νάρκισσος. Είχε επίγνωση του τι μου κάνει και τι επίδραση έχουν αυτά σε μένα. Έσκυψε πάνω μου. Τρίφτηκε σαν χέλι ακουμπώντας τις θηλές της στην κοιλιά μου, στις δικές μου θηλές και ύστερα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό μου.

-    Σ… μη μιλάς.

Ήμουν δεμένος, είχα το στήθος της μπροστά τα μάτια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

-    Σε παρακαλώ άσε με να αγγίξω το στήθος σου.

-    Όχι μωρό μου. Το περιποιήθηκες αρκετά πριν. 20 λεπτά το πασπάτευες.

-    Σε παρακαλώ Θάλεια, άσε με να το φιλήσω τουλάχιστον το έχω ανάγκη. Σε θέλω. Θέλω να σου δείξω τα αισθήματά μου έστω με ένα φιλί.

Έρχεται, με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και η γλώσσα της ταξίδευε αγκαλιά μαζί με τη δική μου, ενώ την ίδια στιγμή είχε κάτσει τελείως και κούναγε την λεκάνη της πάλι κυκλικά. Ξεκίνησε τώρα να βγάζει ολόκληρο τον πούτσο μου έξω και να τον βάζει μέσα στην ζεστασιά του κόλπου της, όταν επανήλθα για λίγο στην πραγματικότητα.

-    Μωρό μου, δεν έχουμε πάρει προφυλάξεις.

-    Δεν πειράζει Μάξιμε. Παίρνω αντισυλληπτικά. Αυτό μωρό μου θέλω να το νιώσω σε όλο του το μεγαλείο. Δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση.

-    Φυσικά και όχι Θάλεια μου. Περίμενα καιρό αυτή τη γαμημένη στιγμή.

Σέρνει με μιας τα δάχτυλα της μέσα από τις τρίχες του στήθος μου και τις τραβάει με δύναμη Βόγκηξα από πόνο και απίστευτη καύλα.

-    Είπες γαμημένη; Έβρισες; Μ… αυτό δεν ήταν καλό.

Ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα. Τα στήθη της κινούνταν πέρα δώθε, ενώ είχε φύγει από πάνω μου και ξανά είχα θέαμα το απόλυτο θηλυκό που μου χάριζε τον υπέροχο έρωτά της. Η γυναίκα από πάνω ήταν μακράν η αγαπημένη μου στάση. Αισθάνθηκα έναν ευχάριστο πόνο κάτω στους βουβώνες μου αλλά δεν είχα ιδέα τι είχε κάνει η άτιμη.

-    Θέλω να κάνω έρωτα με τα πάντα σου

μου λέει και συνεχίζει…

-    Και με τα τρία που διαθέτεις.

Και τότε κατάλαβα. Είχε βάλει μέσα της και τα αρχίδια μου. Πώς τα κατάφερε πώς τα έβαλε πώς χώρεσαν (Δεν είναι και μπαλάκια του τέννις αλλά και πάλι). Ακάθεκτη συνέχισε να χοροπηδάει γρήγορα αυτή τη φορά. Σταγόνες ιδρώτα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπό μου και στο στέρνο μου. Την άναβε όταν ίδρωνα. Ειδικά όταν ήμουν σε φάση ξυρίσματος για αγώνες πόλο και γυάλιζε το κορμί μου από τον ιδρώτα. Τώρα βέβαια δεν γυάλιζε με τις τρίχες που είχα. Πέρασε τα χέρια της μέσα από τα μούσια μου και με κράτησε από τα μάγουλα. Έγλυψε τον ιδρώτα από το μέτωπο μου και ύστερα από το στήθος μου και τη ρώγα μου. Λάτρευα το γεγονός ότι είναι χορεύτρια και ειδικά όταν κάναμε έρωτα. Το κούνημα της λεκάνης της ήταν ασύλληπτο. Χόρευε στην κυριολεξία πάνω μου. Έκανε Twerking. Η ανάσα της άρχισε να γίνεται πιο γρήγορη κοφτή σαν λαχάνιασμα, το μουνί της μέσα άρχισε να γίνεται πολύ-πολύ υγρό. Βογγητά και αναστεναγμοί άρχισαν να ηχούν μέσα από τα χείλη της. Σε λίγα λεπτά άρχισε να φωνάζει ανεξέλεγκτα. Δεν μας ένοιαζε δεν ακουγόταν. Ο κόλπος της άρχισε να συσπάται έντονα και ένιωθα δυνατά σφιχταγκαλιάσματα στο πούτσο μου. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους για μένα. Άρχισα να πετάω το σπέρμα μου βαθιά μέχρι την μήτρα. 1,2,3 ρουκέτες έφευγαν με δύναμη, τέτοια που νόμιζα ότι θα πάω πίσω. Τελειώναμε μαζί και ήταν ότι πιο υπέροχο έχω ζήσει στο σεξ. Όταν κατάλαβε ότι έχυνα δεν σταμάτησε αντίθετα ανεβοκατέβαινε πιο γρήγορα και πιο βίαια από ποτέ. Ήταν τόσο βασανιστικό. Πονούσα και έχυνα κι άλλο. Τα μάτια μου είχαν γυρίσει. Είχα πάει σε έναν άλλο κόσμο. Είχα βγει από το σώμα μου. Αισθανόμουν το χύσιμο να μου σκίζει την τρυπούλα μου από τη δύναμη. 4,5,6 ρουκέτες χωρίς να μειώνεται η ένταση. Κι εκείνη να συνεχίζει να κάθεται με δύναμη. Φώναζα, ούρλιαζα, χτυπιόμουν και τρανταζόμουν ολόκληρος από την ένατση.7η και 8η ρουκέτα κύλισε από το πουτσοκέφαλο και έκαψε τα αρχίδια μου. Κατέβηκε από πάνω μου , ήρθε και με αγκάλιασε τρυφερά και με φίλησε.

-    Μέμο ήταν τόσο έντονο.

-    Ναι…

είπα ξεψυχισμένα καθώς με είχε αγκαλιά. Σηκώθηκε και ήρθε από πάνω μου.

-    Μετά από αυτό σου αξίζει και με το παραπάνω. Είναι δικά σου.

Έφερε τα στήθη της στο πρόσωπό μου και άρχισα να τα φιλάω, να τα γλείφω, να τα ρουφάω και να τα δαγκώνω. Ήταν υπέροχο, στητό, μεγάλο. Το λάτρευα. Τα γλειψίματα μου άρχισαν να την ερεθίζουν. Ανάσανε βαριά. Ταυτόχρονα ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Θα μπορούσα να πεθάνω χωμένος μέσα στο πλούσιο στήθος της. Καθώς τελείωνα και χτυπιόμουν, με τη δύναμη που είχα δεν κατάλαβα ότι είχα ξεχειλώσει τα εσώρουχα που με κρατούσαν δεμένο. Το καταλάβαινα γιατί τα χέρια μου δεν ήτα ν σφιχτά δεμένα αλλά απολύτως χαλαρά. Έβγαλα σιγά-σιγά προσεκτικά τα χέρια μου μέσα από το σουτιέν και το μπραζίλ της και ξαφνικά χωρίς να το περιμένει την άρπαξα από το σαγόνι. Την έβαλα κάτω και την κοίταξα έντονα στα μάτια. Έσκυψα και της ψιθύρισα ήρεμα στο αυτί της.

-    Ήρθε η δική μου σειρά να σου κάνω έρωτα μωρό μου. Αλλά δεν σε θέλω από μπροστά σε θέλω από πίσω. Πίστεψέ με δεν θα είναι τόσο αργό όσο μου έκανες εσύ πριν. Ξεκαθαρισμένο.

Πραγματικά τον λιγουρευόμουν αυτό τον κώλο από την ώρα που καθόταν και τον έτριβε πάνω στα μπούτια μου όταν ανεβοκατέβαινε. Αυτόν τον απίστευτό, μεγάλο σφιχτό κώλο. Την αναποδογύρισα και την έστησα στα 4.Πήρα το ένα σχοινί και της έδεσα τα χέρια και από εκεί στην ελιά, ενώ με τα ξεχειλωμένα εσώρουχά της έκανα νέο κόμπο και έδεσα τα πόδια της. Δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα ούτε στο ελάχιστο. Καθόμουν και την χάζευα. Θαύμαζα τα οπίσθιά της το κορμί της. Το γεγονός ότι ήταν τώρα πια αυτή ανίκανη να κάνει το οτιδήποτε. Περίμενε την επόμενη κίνηση. Αγωνιούσε και το καταλάβαινα. Το ένιωθα. Σκεφτόμουν για εκατομμυριοστή φορά πόσο γυναικάρα είναι πόση θηλυκότητα είναι συσσωρευμένη μέσα της. Είχα φουντώσει και έκαιγα ολόκληρος από πόθο. Τον ήθελα τόσο πολύ. Να χαθώ μέσα του και να τον ικανοποιήσω μέχρι τελικής πτώσης. Έτσι όπως ήταν στημένη το σπέρμα μου έσταζε από το μουνί της στο πάπλωμα κάνοντας μια μικρή λιμνούλα. Ξεκίνησα λοιπόν την προετοιμασία.

Πήγα κοντά της και στάθηκα στην κωλότρυπα της. Ήταν εμφανής χωρίς καν να διαχωρίσω τον κώλο της με τα χέρια μου. Τα πόδια της τα είχα ανοίξει ελαφρώς πριν τα δέσω. Ζούληξα τα κωλομάγουλα και ύστερα άρχισα να τα φιλάω εναλλάξ, από πάνω με το κάτω. Φίλαγα κάθε τετραγωνικό εκατοστό του κώλου της. Με είχε πιάσει λύσσα. Το φώς του φεγγαριού το έκανε να φωτίζει και με έκανε να το θέλω ακόμα πιο πολύ. Ξεκίνησα να τα δαγκώνω και να σέρνω την μύτη μου πάνω στο δέρμα. Η Θάλεια αναστέναζε και με παρακινούσε να συνεχίσω με το να τον κουνάει ελαφρά. Πήγα λοιπόν κοντά στην τρύπα της και άρχισα να γλείφω λίγο πιο πέρα διαγράφοντας κύκλους. Μέχρι που έφτασα στην τρυπούλα της. Έγλειφα αργά. Όσο πιο αργά μπορούσα. Ήθελα να τη βασανίσω όπως μου έκανε και εκείνη. Έκανα κύκλους. Η ανάσα της Θάλειας έγινε ένα ταχύ λαχάνιασμα.

-    Αχ τι μου κάνεις; Θα με κάνεις να χύσω.

Μου έκανε εντύπωση πως ήθελε να χύσει με ένα απλό γλείψιμο, όμως ύστερα κατάλαβα ότι άθελά μου γαργαλούσα την κλειτορίδα της με το μούσι μου. Με ένα πονηρό χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη μου που δεν μπορούσε να δει συνέχισα να γλείφω τον κώλο της με πιο έντονες κινήσεις του πιγουνιού μου. Τα βογγητά της ήρθαν να επιβεβαιώσουν την υποψία μου για τα μούσια. Καθώς την έγλειφα σκεφτόμουν το εξής. Μετά από όλα όσα μου έκανε. Όλα αυτά τα γλυκά βασανιστήρια συν του ότι ήθελα απεγνωσμένα να χωθώ στον κώλο της με έκανε να μπω απευθείας στεγνά χωρίς καμία προετοιμασία. Την αγαπούσα όμως και δεν ήθελα να είμαι τόσο βίαιος, να την πονέσω τόσο πολύ που να την κάνω να υποφέρει. Εκτός αυτού πέρα από τα βασανιστήρια υπήρχε συναίσθημα. Μάς είχαν κατακλίσει τα συναισθήματα και οι αισθήσεις. Είχαμε γίνει ένα σώμα ένα πνεύμα και μια ψυχή. Δεν της άξιζε. Έχωνα την γλώσσα μου μέσα στην τρύπα της και το σαγόνι μου πλέον ήταν σε απόλυτη επαφή με την κλειτορίδα της. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν και ένα ξεψυχισμένο «Αχ ναι» ήταν η απόδειξη ότι τελείωσε για άλλη μια φορά.

Σταμάτησα με την γλώσσα και έπιασα χειρονακτική εργασία. Έβαλα για αρχή τον δείκτη μέσα στη τρύπα της αργά-αργά για να συνηθίσει, αλλά και για να την βασανίσω. Έκαιγε το έντερό της. Σιγά-σιγά κουνούσα το δάχτυλο κυκλικά και ταυτόχρονα μέσα έξω. Αφού πέρασαν 5 λεπτάκια συνέχισα με δείκτη και παράμεσο με τις ίδιες ακριβώς κινήσεις. Η όλη προετοιμασία πήρε γύρω στα 15 λεπτάκια και φιλιά στη πλάτη και χάδια στα στήθη της με το άλλο μου χέρι. Πήγα μπροστά της και πήρα ένα προφυλακτικό μέσα από το παπούτσι μου και το άνοιξα μπροστά της. Το θεωρούσε πολύ σέξι και την άναβε πολύ όταν έβαζα προφυλακτικό. Το τοποθέτησα πάνω και το ξετύλιξα αργά μέχρι τέρμα. Η Θάλεια δάγκωνε το χείλος της.

-    Σε φτιάχνει που βάζω καπότα;

-    Απόλυτα.

-    Αφού σου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν με άφησες να βάλω στην αρχή;

-    Γιατί έχεις παράπονο;

-    Όχι, σου είπα περίμενα καιρό αυτή την στιγμή να έρθει. Λοιπόν τέλος το διάλειμμα. Πίσω στην δουλειά τώρα.

Πήγα πάλι από πίσω της και τη χάζεψα άλλη μια τελευταία φορά πριν αναλάβω δράση. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μουνί της και πήρα μπόλικο από το σπέρμα μου που είχε μείνει και πασάλειψα την κωλοτρυπίδα της. Έβαλα ύστερα τον πούτσο μου στο μουνί της με δύναμη κάνοντας την να της κοπεί η ανάσα βγαίνοντας με μιας έξω. Είχα γεμίσει χύσια. Έσκυψα πάνω της και της είπα σιγανά στο αυτί.

-    Το καλύτερο λιπαντικό…

και της δάγκωσα το λοβό της με δύναμη στέλνοντας ρίγη στην ραχοκοκαλιά της. Η στιγμή που περίμενα 2 χρόνια είχε φτάσει. Θα έμπαινα για 1η φορά στον κώλο της. Γενικά θα έκανα για πρώτη φορά σεξ από την πίσω πόρτα. Ξεκίνησα να μπαίνω σιγά-σιγά.Της έλεγα να παίρνει βαθιές ανάσες και να είναι χαλαρή. Το κεφαλάκι μπήκε με ευκολία. Χριστέ μου τι ήταν αυτό που ένιωθα. Ήταν τόσο μα τόσο στενά που δεν ήθελα να βγω. Στενά και ζεστά. Τη χάιδευα στα πλευρά και στο στήθος ενώ έμπαινα και άλλο. Σταματούσα που και που για να συνηθίσει και συνέχιζα. Μπήκα μέχρι τέρμα. Όλο αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Δεν το είχα ξαναζήσει. Μπορώ να πω πως πόνεσα λίγο γιατί ήταν πραγματικά στενό, αλλά μετά από λίγο άρχισε να μου αρέσει απίστευτα. Όλοι που έχουν έχουν κάνει έρωτα από κώλο με καταλαβαίνουν. Ένιωσε μια δυσφορία και παραπονέθηκε στην αρχή, αλλά και εκείνη με την σειρά της το συνήθισε. Άρχισα σιγά-σιγά να μπαινοβγαίνω ήρεμα και απαλά για κανένα 10λεπτο.

-    Λοιπόν τι λες; Να το κάνουμε λίγο πιο άγριο;

Δεν περίμενα να πάρω απάντηση θα έκανα το δικό μου ότι και αν μου έλεγε. Τέτοιος κώλος έπρεπε να τον γαμήσω όχι να του κάνω έρωτα. Μου έβγαζε άλλα ένστικτα. Την άρπαξα από τα κωλομάγουλα της και άρχισα να θερίζω τον κώλο της. Τον έσκαβα στην κυριολεξία. Ήταν τέτοια η μανία που με είχε πιάσει που θα ήθελα ακόμα και τα αρχίδια μου να βάλω μέσα όπως και όταν μου έκανε έρωτα εκείνη πριν. Καθώς την πήδαγα με λύσσα πήγαινε πιο μπροστά από την δύναμη που έβαζα. Ακουγόταν πλοφ-πλοφ καθώς τα μπούτια μου χτυπούσαν πάνω της και τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο μουνί της. Που και που της έχωνα δυνατές σφαλιάρες την μια πάνω στην άλλη στο ίδιο σημείο. Είχα σεληνιαστεί πλήρως. Δίπλα μου ήταν το κλαδί με το οποίο με χτυπούσε πριν όταν με βασάνιζε. Το άρπαξα διότι ήθελα να το χοντρύνω και άλλο. Τη γαμούσα με το με το κλαδί, τη χτύπαγα πλάγια στο στήθος στα πλευρά και στα κώλο της. Από ένα σημείο και μετά είχα την εντύπωση ότι θα έσπαγε το προφυλακτικό ή από το δυνατό μπες βγες θα έμενε μέσα. Φώναζε και ούρλιαζε. Με παρακαλούσε να συνεχίσω.

-    Ναι συνέχισε μωρό μου. Αντέχω μη φοβάσαι. Ο κώλος αυτός είναι μόνο για σένα. Πήδα με σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν να είναι η τελευταία φορά που με γαμάς. Πήδα πιο δυνατά, μπορείς.

Την άρπαξα από τα μαλλιά, τα τύλιξα και τα τράβηξα πίσω, ενώ συνέχισα να τη χτυπάω αραιά και πού με το κλαδί.

-    Γύρνα το κεφάλι. Θέλω να με βλέπεις. Θέλω να βλέπω τις εκφράσεις σου καθώς θα σου γαμάω τον πρώην παρθένο κώλο σου.

Είχα πάθει ανοσία πλέον. Δεν ήθελα να χύσω ούτε κατά διάνοια. Ο κώλος της πλέον είχε γίνει κόλπος. Τον είχα οργώσει. Η ένταση με είχε κάνει να ιδρώσω και να στάζω ολόκληρος. Τα μαλλιά μου ήταν λες και είχα βγει από το μπάνιο, η πλάτη μου γλίστραγε όταν την έπιανα για να δίνω ώθηση στο σπρώξιμο και από το κεφάλι μου έπεφταν καυτές σταγόνες ιδρώτα πάνω στην πλατούλα της. Είχα σχηματίσει λίμνη ακόμα και στη πλάτη της Θάλειας.

-    Έχει ιδρώσει το μωρό μου; μου είπε.

-    Σκάσε. Μη μιλάς. Η δουλειά σου τώρα είναι να δέχεσαι την πούτσα μου βαθιά μέχρι τα σπλάχνα σου.

-    Αχ έτσι… Μου αρέσει όταν είσαι Brutal στο σεξ και καλό παιδί τις υπόλοιπες ώρες.

Την αρπάζω από το σβέρκο σκύβω πάνω της και της δαγκώνω των λαιμό κάτω από το αυτί της. Σηκώνομαι πάλι. Η πλάτη της είχε γεμίσει από τον ιδρώτα μου και γυάλιζε. Παίρνω την μπλούζα μου, της σκουπίζω την πλάτη, σκουπίζω και τον ιδρώτα από εμένα και της το χώνω στο στόμα.

-    Τώρα θα το βουλώσεις θες δεν θες. Νιώσε την γεύση του ιδρώτα μου στο στόμα σου σκρόφα. Εσύ με έχεις κάνει έτσι.

Τα αρχίδια μου είχαν ερεθίσει πάλι την κλειτορίδα της καθώς χτυπούσαν με δύναμη πάνω τους κάνοντας με να νιώθω έναν ευχάριστο πόνο. Άρχισε πάλι να τρέμει και να τραντάζεται το κορμί της όλο. Μούγκριζε και ξανά μούγκριζε .

-    Σκάσε…

της φώναξα και την χτύπησα με το κλαδί ανάμεσα στους μηρούς. Εκείνη τότε τελείωσε και γονάτισε κάτω και παρέσυρε και μένα μαζί που ήμουν καρφωμένος πίσω της. Μετά από τρία τέταρτα ξεσκίσματος, έχυσα μέσα στο κώλο της με σπασμούς και κραυγές κρατώντας της από την μέση και καρφωμένος τέρμα μέσα της. Έμεινα μέσα της μέχρι να χύσω και την τελευταία σταγόνα και βγήκα από τον κώλο της. Έβγαλα το προφυλακτικό και το αναποδογύρισα. Το χύσι άρχισε να στάζει στην πλάτη της. Λαμπίριζε από το φως του φεγγαριού. Κάτι πρόστυχο πέρασε από το μυαλό μου και το έκανα. Ήμουν σε έκσταση και σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα καν. Έγλειψα την πλάτη της παίρνοντας το σπέρμα μου στο στόμα μου. Πήγα κοντά της και άρχισα να την φιλάω στο στόμα μοιραζόμενοι το σπέρμα μου. Την έλυσα και την πήρα στην αγκαλιά μου να ηρεμίσουμε. Ξεκινήσαμε να λέμε λόγια αγάπης και κάναμε χαδάκια.

-    Θάλεια είχα υποσχεθεί στο εαυτό μου ότι δεν θα κάνω σεξ αν δεν βρω την κατάλληλη. Ήσουν η κατάλληλη. Ήσουν η πρώτη μου σε όλα. Μου είσαι απαραίτητη. Σε έχω ανάγκη και θέλω να υπάρχεις στη ζωή μου. Θέλω να συνεχίζουμε να είμαστε μαζί.

-    Μάξιμε το πας κάπου;

-    Δεν κατάλαβες ακόμα;

-    Δηλαδή…

-    Ναι θέλω να το πάμε πιο σοβαρά. Θέλω να γίνεις γυναίκα μου. Δεν θέλω καμία άλλη. Λατρεύω τα πάντα σου και είσαι η ιδανική.

-    Δέχομαι.

Μείναμε έτσι αγκαλιά μέχρι την ώρα που άρχισε να ανατέλλει ο ήλιος και τα πάντα είχαν πάρει την απόχρωση του κόκκινου, μέχρι που αρχίσαμε να ακούμε βήματα πέρα μακριά. Σε δύο λεπτά είχαμε πάει στο αυτοκίνητο για το δρόμο της επιστροφής. Καθώς οδηγούσαμε η Θάλεια είχε ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο μου και με κοίταζε. Δεν λέγαμε τίποτα αλλά λέγαμε και τόσα πολλά ταυτόχρονα. Ύστερα κοιμήθηκε. Από τότε απελευθερωθήκαμε στο σεξ. Ήμουν ντροπαλός αλλά μετά από αυτό ξεπέρασε κάθε ντροπή ταμπού και ενδοιασμούς. Το κάναμε σε διάφορα σημεία, δάση, σπηλιές, βουνά, παραλίες, πίπα στο σινεμά, σε έξοδο ενός τούνελ, σε οικοδομή, στο μπαλκόνι μου, στο ασανσέρ, στον κήπο ενώ έβρεχε και, και, και. Μέτα από ένα μήνα παντρευτήκαμε. Τώρα είναι 6 μηνών έγκυος και περιμένω πως και πώς να έρθει στο κόσμο η πριγκίπισσα της ζωής μου. Ίσως κάποια στιγμή να ανεβάσω ιστορία από κάποια άλλη εμπειρία.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Συγγνώμη αν σας κούρασα αν ήμουν υπερβολικά αναλυτικός σε σημείο αηδίας. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

 

(Copyright protected OW ref: 72477)