Η μητέρα μου και ένας οικογενειακός φίλο μας

Δημοσιεύθηκε από energyman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η μητέρα μου και ένας οικογενειακός φίλος μας...

Η παρακάτω ιστορία εξελίχτηκε το 2009 και περιγράφει το τι είδα να κάνει η μητέρα μου και ένας φίλος. Είναι 100% αληθινή. Αφορά σε ένα γεγονός σχετικά με την μητέρα μου. Εκείνη είναι τώρα 54 ετών κοκκινομάλλα με όχι πολύ παχουλό σώμα, γενικά έχει πολύ ωραίες καμπύλες και ύψος περίπου 1,70. Ντύνεται αρκετά μοντέρνα με φορέματα και κολλητά μπλουζάκια, με αποτέλεσμα να διαγράφονται ωραία τα βυζάκια της, τα οποία για την ηλικία της είναι μεγάλα και όχι πολύ πεσμένα.

Η ιστορία εξελίχθηκε το 2009 οπότε και εκείνη ήταν 49 ετών. Γενικά είναι μια γυναίκα όχι προκλητική απλώς της αρέσει να ντύνεται μοντέρνα. Ο πατέρας γενικά λείπει περίπου 5-6 μήνες από το σπίτι για δουλειά με αποτέλεσμα να είμαστε εγώ και η μαμά μου τον περισσότερο καιρό μόνοι μαζί. Το σπίτι μας πιάνει δύο ορόφους δηλαδή στον κάτω όροφο είναι το σαλόνι και η κουζίνα και πάνω τα δωμάτια.

Ήταν ένα πρωί Κυριακής, τέλη Μαΐου του 2009. Είχα γυρίσει από έξοδο που είχα το Σάββατο βράδυ και κοιμόμουνα στον πάνω όροφο. Κατά τις 12 30 – 13 00 λοιπόν που σηκώθηκα για να πάω κάτω τουαλέτα και ενώ άρχισα να κατεβαίνω τις ξύλινες σκάλες, με το που έκανα δύο τρία βήματα είδα την μητέρα μου γονατιστή στο πάτωμα με την φούστα της σηκωμένη προς τα πάνω και με ένα μαύρο στρίνγκ και κάτι αντρικά πόδια. Ομολογώ ότι τρόμαξα και σταμάτησα αμέσως. Αφού κατέβηκα μερικά σκαλιά ακόμα σιγά-σιγά αλλά κολλητά στον τοίχο για να μην με καταλάβουν, είδα την μητέρα έτσι γονατιστή να έχει στο στόμα της τον πούτσο ενός φίλου μας. Εκείνος είναι 45 τώρα απ’ ότι ξέρω, οπότε τότε θα ήταν περίπου 40. Έπαθα σοκ. Η μητέρα μου ήταν γονατιστή με σηκωμένη τη φούστα και έκανε πίπα σε αυτόν. Τον έπαιζε γρήγορα πάνω κάτω και αυτός της τον έβαζε στο στόμα βαθιά σπρώχνοντας της το κεφάλι κάτω με αποτέλεσμα από το ρούφηγμα να ακούγεται αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά, ώσπου αυτός την τράβηξε απότομα κάτω και έχυσε μέσα στο στόμα της. Την κράτησε κάτω αρκετά δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα εκείνη να βγάζει τους χαρακτηριστικούς αναστεναγμούς με τον πούτσο στο στόμα. Εκείνη καθόταν ακίνητη και εκείνος άρχισε σιγά-σιγά να της κάνει το κεφάλι πάνω κάτω μέχρι ότου της τον έβγαλε από το στόμα.

Την άκουσα ψιθυριστά να λέει ότι ήταν τέλειος ο πούτσος του και ότι τον είχε βάλει βαθιά στο λαιμό της με αποτέλεσμα να πονάει. Εκείνος της είπε ότι καύλωσε τρελά που έχυσε μέσα στο λαιμό της και που τα κατάπιε όλα. Τότε εκείνη έφτιαξε την φούστα της και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο δίπλα στο σαλόνι, ενώ εκείνος σκούπιζε τον πούτσο του από τα χύσια και τα σάλια της μητέρας μου. Εγώ φυσικά πήγα σιγά-σιγά στο δωμάτιο μου και έκατσα εκεί αρκετή ώρα μέχρις ότου ξανακατεβώ κάτω, δήθεν ότι τότε ξύπνησα. Είχα πάθει σοκ η αλήθεια είναι και ήμουν λίγο τρακαρισμένος όταν μίλαγα με την μητέρα μου που είχε πλέον βάλει τις πυτζάμες της. Φυσικά και δεν μπορούσα να της πω τίποτα γιατί δεν ήθελα να στενοχωρηθεί που θα ήξερα.

Από τότε δεν έχει τύχει να ξαναγίνει κάτι και να το πάρω χαμπάρι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βρίσκονται ακόμα που και που , γιατί κάποιες φορές η μητέρα μου ντύνεται λίγο πιο προκλητικά και βάζει γόβες πιο συχνά. Στην αρχή τον πρώτο καιρό ένιωθα ότι η μητέρα μου είναι πουτάνα που τα κάνει αυτά αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια συμφιλιώθηκα με αυτό που είχα δει και πλέον θεωρώ ότι αν την ευχαριστεί εκείνη να το κάνει, τότε είναι δικό της θέμα και δεν μπορώ να της πω η να κάνω τίποτα.

 

(Copyright protected OW ref: 72437)