Εγώ τα ποτά, αυτός τη γυναίκα μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνεχεια της ιστοριας μετά τη συνάντηση μας με το Νίκο.

Αποφασίσαμε να πάμε στο σπίτι του Νίκου. Μπροστά αυτός με τη μηχανή του και πίσω εμείς με το αμάξι. Καθοδόν η Ελένη με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό που θα κάναμε. Αντί απάντησης πήρα το χέρι της και το ακούμπησα στον ερεθισμένο μου πούτσο. Τη ρώτησα με αγωνία να μου πει τι έγινε. Την πήρε από το χέρι την οδήγησε σε ένα σημείο που δε φαινόταν από τον κόσμο την κόλλησε στο δέντρο και άρχισαν να φιλιούνται. Ταυτόχρονα της έπιασε το χέρι και της το κατέβασε στον πρησμένο του πούτσο. Σταμάτησαν τα φιλιά και μαζί βγάλανε τον πούτσο του έξω. Όπως μου τον περιέγραψε, αλλά τον είδα κι εγώ αργότερα , ήταν γύρω στους 19 με 20 πόντους τελείως ίσιος και αρκετά χοντρός. Την έπιασε από το σβέρκο και της είπε:

-    Σκύψε να την δεις από κοντά.

Με τη μια η Ελένη χαμήλωσε και άρχισε να παίζει την πούτσα του μπροστά στο πρόσωπο της. Ο Νίκος χωρίς να αφήσει το σβέρκο της οδήγησε το κεφάλι της στον πούτσο του και αυτή άνοιξε το στόμα της και τον υποδέχτηκε σε ένα λάγνο τσιμπούκι.

-    Έτσι πουτάνα, ρούφα την πούτσα μου ενώ ο αντρούλης σου σε περιμένει στο μπαρ…

της είπε και άρχισε να επιταχύνει ρυθμό γαμώντας της στόμα. Τραβήχτηκε για λίγο της έδωσε μερικά πουτσοσκάμπιλα στο μέτωπο και το στόμα και συνέχισε να της γαμάει το στόμα και να τη βρίζει μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την έχυσε στο στόμα. Η γυναίκα μου τα κατάπιε όλα (ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το σπέρμα ), εκτός από μερικές σταγόνες που έσταξαν στο μπλουζάκι της τις οποίες μου έδειχνε με το δάχτυλο της ενώ μου έλεγε τι έγινε.

Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και η Ελένη προσφέρθηκε να μου πάρει μια πίπα αλλά της είπα να κρατήσει δυνάμεις για το γαμιά της. Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στο σπίτι του Νίκου πάρκαρα και κατεβήκαμε. Ο Νίκος ήρθε να μας συνοδέψει. Πήρε αγκαλιά την Ελένη ενώ το χέρι του χάιδευε το τουρλωτό της κωλαράκι.

-    Θα σε τρελάνω στο γαμήσι…

της είπε και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Μπήκαμε στο ασανσέρ το οποίο ήταν πολύ στενό και πάτησε να πάμε στον πέμπτο όροφο. Δεν πρόλαβε το ασανσέρ να ανέβει ένα δυο ορόφους και πάτησε το στοπ.

-    Έλα μωρό μου της λέει θέλω πάλι τις τσιμπουκοχειλάρες σου στον πούτσο μου

και βγάζει την πούτσα του έξω από τη βερμούδα που φορούσε. Ο καριόλης ήξερε τι μας καύλωνε μιας και είχαμε μιλήσει πολλές φορές στο ίντερνετ. Κατέβασε πάλι την Ελένη στα γόνατα και άρχισε να της ταΐζει την πούτσα του. Είχε γείρει μπροστά με το ένα του χέρι στηριζόταν στον ώμο μου και με το άλλο στην πόρτα του ασανσέρ. Η Ελένη ίσα του κρατούσε με το ένα χέρι τα κρεμαστά του αρχίδια ενώ αυτός είχε πιάσει ρυθμό και της γαμούσε το στόμα πάλι.

-    Καμάρωσε τη γυναικούλα σου τι πούτσο τρώει μου λέει. Είναι αχόρταγη.

Όπως έσπρωχνε την πούτσα του στο στόμα της Ελένης, η πλάτη της Ελένης πίεζε τους μηρούς μου ενώ το πίσω μέρος του κεφαλιού της τριβόταν στον πούτσο μου ο οποίος ήταν έτοιμος να εκραγεί. Η Ελένη τραβήχτηκε λίγο από την πίπα και τρίβοντας το κεφάλι της στην πούτσα μου γυρίζει και με κοιτάζει ενώ παίζει την πούτσα του Νίκου και μου λέει…

-    Καύλωσες μωρό μου;

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της και ο Νίκος συμπλήρωσε.

-    Πάμε σπίτι, δεν αντέχω, θέλω να σε ξεσκίσω. Εκεί να δεις πόσο θα καυλώσει ο κερατάς σου…

και πατάει το κουμπί ώστε να πάμε στον όροφο. Μπήκαμε στο σπίτι και γδυθήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτοί τελείως, εγώ έμεινα με το σλιπάκι. Ο Νίκος με διέταξε να ξαπλώσω στο πάτωμα ενώ την Ελένη την έβαλε να κάτσει στο στόμα μου για να τις ετοιμάσω το μουνί της για το γαμήσι. Αυτός στάθηκε όρθιος μπροστά της και της έδινε πότε την πούτσα του πότε τα αρχίδια του να γλείψει, ενώ της έλεγε βρομόλογα.

-    Βλέπεις πόσο καυλώνει η πουτάνα που παντρεύτηκες με την πούτσα μου;

έλεγε ενώ η Ελένη έβγαζε βογκητά καύλας χωρίς να σταματάει να ρουφάει ούτε στιγμή. Το μουνί της είχε πλημμυρίσει από τα υγρά της, σημάδι πόσο πολύ είχε καυλώσει. Σε μια στιγμή σταμάτησε και έφερε ένα προφυλακτικό.

-    Εγώ δεν το φοράω είπε. Αν θέλετε θα μου το φορέσετε εσείς. Μαζί όμως.

Πήρε η Ελένη το προφυλακτικό στο χέρι της, το άνοιξε και με κοίταξε με νόημα. Κράτα τον να του το βάλω μου είπε. Διστακτικά άπλωσα το χέρι μου και έπιασα την πούτσα του. Ήταν η πρώτη φορά που έπιανα πούτσα άλλου. Ήταν σκληρή, πολύ πιο μεγάλη από τη δικιά μου και την ένιωθα καυτή στο χέρι μου. Τράβηξα το πετσάκι πίσω και η Ελένη άρχισε να του φοράει το προφυλακτικό.

-    Πως σου φαίνεται η πούτσα που θα φάει η γυναίκα σου;

-    Τέλεια…

είπα και ένιωσα την πούτσα του να φουσκώνει λίγο ακόμα. Το προφυλακτικό ήταν στη θέση του και ο Νίκος σήκωσε τη γυναίκα μου και την πήγε στον καναπέ, όπου την έστησε με τα γόνατα και τα χέρια να στηρίζονται στην πλάτη του καναπέ.

-    Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε γαμήσω καυλοπούτανο…

της είπε ενώ η Ελένη του απάντησε…

-    έλα γαμιά μου σκίσε με, σκίσε το μουνάκι μου με την ψωλάρα σου.

Ακούμπησε την ψωλάρα του στα υγρά της μουνόχειλα και σιγά-σιγά γλίστρησε μέσα στο μουνί της γυναίκας μου μέχρι που τερμάτισε στη μήτρα της.

-    Τι στενό μουνί που έχεις καργιόλα…

είπε ο Νίκος ενώ η Ελένη σχεδόν ταυτόχρονα αποκρίθηκε…

-    πω… τι πούτσος είναι αυτός ψωλάρα μου, μου ανοίγεις το μουνί.

-    Θα στο ξεσκίσω…

της απάντησε χωρίς να χάσει χρόνο ο Νίκος και άρχισε να τη σφυροκοπάει. Κάπου εκεί έχυσα για πρώτη φορά εγώ με τον Νίκο να το σχολιάζει λέγοντας στην Ελένη.

-    Κοίτα τον αντρούλη σου ξεκωλιάρα τον παίζει και χύνει που του γαμιέσαι, που τον κάνεις κερατά.

Ο Νίκος δε θα άντεχε πολύ ακόμα να γαμάει το στενό μουνί της γυναίκας μου σε αυτή τη στάση και το ήξερε και έτσι την έβαλε να τον καβαλήσει.

-    Έλα πουτανάρα μου, καβάλησε τον πούτσο μου…

της είπε και άλλο που δεν ήθελε αυτή. Με τη μια τον έβαλε μέσα της και άρχισε τα δικά της. Σύντομα την είδα να τεντώνεται πίσω σημάδι ότι θα τελειώσει και αυτή και όντως στο επόμενο δευτερόλεπτο άρχισε να λέει.

-    Χύνω ψωλαρά μου, χύνω την ψωλάρα σου πάρ’ τα καριόλη.

Αφού ηρέμησε λίγο η Ελένη της λέει.

-    Σειρά μου τώρα…

τη βάζει σε κλασσική ιεραποστολική στάση και αρχίζει να τη γαμάει με ένα σταθερό ρυθμό χουφτώνοντας της τα βυζιά.

-    Τι στενό μουνί είναι αυτό που έχεις καργιόλα…

έλεγε και ξανα-έλεγε ο Νίκος και η Ελένη για να τον κάνει να χύσει του έλεγε…

-    βολεύτηκε η ψωλάρα σου στο μουνάκι μου; Γαμάς καλά; Ευχαριστήθηκε η πούτσα σου γαμήσι;

-    Θα χύσω…

απάντησε και τραβήχτηκε. Έβγαλε το προφυλακτικό και ένας καυτός πίδακας από σπέρμα πετάχτηκε πάνω στη γυναίκα μου γεμίζοντας τη στο πρόσωπο, στήθος και κοιλιά.

Κάπου εκεί έχυσα κι εγώ για τρίτη ή τέταρτη φορά. Η Ελένη σηκώθηκε ήρθε μου έδωσε ένα καυτό φιλί και μου είπε…

-    σ’ ευχαριστώ μωρό μου.

-    Εγώ ευχαριστώ

της απάντησα. Νέοι ορίζοντες μόλις είχαν ανοίξει στη ζωή μας. Με το Νίκο δεν κράτησε πολύ η σχέση μας γιατί άρχισε να γίνεται ενοχλητικός. Όμως είχα τον κατάλληλο υποψήφιο. Αυτό σε άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 72410)