Αρχέγονο ένστικτο

Δημοσιεύθηκε από Ιανός
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: H ιστορία αυτή είναι καθαρή μυθοπλασία. Δε θέλω να θίξω οποιαδήποτε θεολογικά πιστεύω κανενός. Μην μπερδεύετε λοιπόν τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα. Ευχαριστώ.

Ήξερε για την προφητεία και περίμενε. Είχε δώσει τη ζωή του για χάρη των απογόνων της θνητής γυναίκας του. Βέβαια όχι ακριβώς τη ζωή του, μιας και ήταν παρόν. Ζωντανός και νεκρός μαζί. Σε κατάσταση στάσης! Πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου. Είχε μάθει να συμπαθεί τους ανθρώπους. Εξ’ αιτίας εκείνης. Και ήξερε ότι οι αθάνατοι απόγονοι του, που τρέφονταν με το αίμα των έμβιων όντων, θα προκαλούσαν κάποτε την ολοκλήρωση της προφητείας. Αλλά παρόλα αυτά δεν ήξερε το πότε, το πώς, αλλά και το τι θα έπρεπε να κάνει στη συνέχεια. Η απόλυτη δύναμή του, θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο ή να τον φέρει σε απόγνωση. Όλα πλέον εξαρτιόνταν από το «δοχείο». Εκείνον τον άνθρωπο που θα στέγαζε την ψυχή του.

Χιλιετίες πριν αναλάβουν οι τωρινοί θεοί, ο κόσμος ήταν διαφορετικός. Η μαγεία ήταν αυτή που εξουσίαζε τον κόσμο. Κανείς δεν χρειαζόταν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν αυτήν την εποχή. Αν ήθελες να ταξιδέψεις, έπαιρνες ένα ιπτάμενο χαλί ή πλήρωνες κάποιον μάγο για να σε τηλεμεταφέρει. Αν ήθελες να μιλήσεις σε κάποιον που ήταν μακριά, πήγαινες σε ένα κρυσταλλοσκόπο και επικοινωνούσες. Αν ήθελες να χτίσεις ένα κάστρο, πήγαινες σε έναν ισχυρό συναχτή. Η μαγεία κυβερνούσε. Αλλά οι επικλητές της μαγείας μπορούσαν να κάνουν λάθη. Να καταστρέψουν αντί να δημιουργήσουν. Και ο κόσμος άρχισε να φοβάται.

Ο φόβος αυτός με τα χρόνια έγινε τρόμος και πανικός. Έτσι, κάποια άτομα που είχαν από φυσικού τους μία ανοχή στη μαγεία, άρχισαν να κυνηγάνε και να σκοτώνουν τους μάγους. Οι καλοί μάγοι, αυτοί που πίστευαν ότι η μαγεία υπηρετεί και δεν εξουσιάζει, αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από τα εγκόσμια, παρά να προκαλέσουν καταστροφές έστω και αν αμύνονταν. Όμως οι κακοί συγκεντρώθηκαν στο τελευταίο προπύργιο τους και τόλμησαν να κάνουν το ακατανόμαστο. Να καλέσουν τη βασίλισσα της κολάσεως ώστε να τους δώσει πιο ισχυρά ξόρκια για να επιτεθούν. Το ξόρκι για να καλέσεις ένα τόσο ισχυρό πλάσμα ήταν πολύπλοκο και απαιτούσε μεγάλες θυσίες. Η ίδια η βασίλισσα τους είχε εμπνεύσει την ιδέα αυτή. Γιατί από μόνη της δε μπορούσε να περπατήσει στη γη. Μόνο εάν την καλούσαν.

Ήταν πανσέληνος εκείνη τη νύχτα, αλλά το φεγγάρι είχε αρχίσει να χάνεται στη σκιά της γης. Όταν η έκλειψη θα ήταν ολική, οι πιο ισχυροί μάγοι θα έψελναν τα απαραίτητα λόγια για να την καλέσουν, στεκόμενοι στις κορυφές του τελετουργικού πενταγράμμου. Οι πέντε ακόλουθοι, θα φρόντιζαν να καίγονται τα θυμιάματα και τίποτα άλλο να μην ενοχλήσει τους αρχιμάγους. Πραγματικά η πύλη στο πεδίο της κόλασης άνοιξε και παρέμενε σταθερή για όλη τη διάρκεια της έκλειψης. Η βασίλισσα ήρθε με όλη της τη χάρη και το μεγαλείο. Η ομορφιά της ήταν απερίγραπτη. Οι καμπύλες τις τέλειες. Το σχεδόν διάφανο φόρεμα της δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Τα λόγια της ήταν μέλι. Όμως οι αρχιμάγοι είχαν επιλεχθεί προσεκτικά για την απόλυτη πειθαρχεία τους και ήξεραν τι θα αντιμετώπιζαν. Τη διέταξαν να τους δώσει ξόρκια και εκείνη ζήτησε το αντίτιμο. Ένα λύκο, ένα άλογο, έναν τράγο, κι έναν άνθρωπο. Η ίδια είχε παρατηρήσει ότι ακόμα κι αν οι μάγοι πέθαιναν, ή αν έσπαγε η επίκλησή τους, δε θα μπορούσε να παραμείνει στο πεδίο ύπαρξης της γης. Οι μάγοι τα είχαν προβλέψει όλα. Όχι όμως και αυτό που προετοίμαζε να κάνει.

Τα ζώα μαζί με τον εθελοντή μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο. Όλα ήταν ανήσυχα, αλλά ο άνθρωπος παρέμενε σιωπηλός και στωικός. Η βασίλισσα σήκωσε το χέρι της και με το δείκτη κάλεσε το λύκο να μπει μέσα στο πεντάγραμμο. Τα αρχέγονα ένστικτα του ζώου, το έκαναν να κλαίει και να ουρλιάζει, αλλά τα πόδια του το οδηγούσαν προς εκείνη. Με μια χαριτωμένη κίνηση το φόρεμα της έπεσε στο πάτωμα και εκείνη έσκυψε στα τέσσερα. Το ζώο δεν είχε καμιά ελπίδα να αντισταθεί. Κινήθηκε προς το πεντάγραμμο πιο γρήγορα και αμέσως την καβάλησε. Δευτερόλεπτα αργότερα τελείωνε μέσα στη βασίλισσα και καθώς ο τράγος άρχισε να πλησιάζει, ο λύκος συρρικνώθηκε και φάνηκε να απορροφιέται βαθειά μέσα στο αιδοίο της. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στον τράγο. Το άλογο που ακολούθησε όμως επέζησε πιο πολύ. Η τεράστια πούτσα του, παρόλο που έχυσε δύο φορές μέσα στη μήτρα της βασίλισσας, την ικανοποιούσε και γι’ αυτό κράτησε ζωντανό το ζώο.

Ο άντρας που είχε ήδη απαλλαχτεί από τα ρούχα του πήρε σειρά. Σαν αυτόματο καβάλησε κι αυτός τη βασίλισσα, αλλά εκσπερμάτωσε σε ένα δευτερόλεπτο. Η καύλα που προξενούσε και μόνο η παρουσία της, τον είχαν φέρει πέρα από τα όρια. Η βασίλισσα ούρλιαξε γιατί δεν είχε ικανοποιηθεί και καθώς γύρισε, άνοιξε το στόμα της τόσο πολύ, που αποκεφάλισε τον άντρα όταν δάγκωσε. Κατόπιν το υπόλοιπο κομμάτι του ακολούθησε την πορεία των ζώων. Οι μάγοι διέταξαν ακόμα μια φορά για να τους δώσει δύναμη να πολεμήσουν τους εχθρούς τους και η βασίλισσα χαμογέλασε. Άνοιξε τα πόδια της σε πλήρη διάσταση και καθώς ξάπλωνε με την πλάτη στο πάτωμα, σήκωσε τη μέση της αψιδωτά προς τα πάνω. Από το βάθος του μουνιού της ακούστηκε κάτι σαν ουρλιαχτό. Μια θεσπέσια ευωδιά απλώθηκε στην αίθουσα. Και οι ακόλουθοι των μάγων, χωρίς να το θέλουν, μπήκαν στο πεντάγραμμο.

Οι δύο άρχισαν να της φυλάνε τις κατακόκκινες καυλωμένες ρώγες. Ο ένας ξάπλωσε από κάτω της και έβαλε την καυλωμένη πούτσα του στον κώλο της, καθώς ένας άλλος έβαζε τη δικιά του στο μουνί της. Η μόνη γυναίκα ακόλουθος, κόλλησε το δικό της μουνί στο στόμα της βασίλισσας. Τα χέρια της βασίλισσας έπιασαν τις πούτσες των ανδρών που δάγκωναν και έγλειφαν τις ρόγες της. Η γλώσσα της επιμηκύνθηκε και έφτασε μέσα στη μήτρα της γυναίκας και αυτή άρχισε να κινείται τόσο γρήγορα, αναζητώντας την ηδονή που της προσέφεραν και οι πέντε. Όλοι άρχισαν να χύνουν δυνατά και ξανά και ξανά. Οι οργασμοί τους προκαλούσαν τον τέλειο ερεθισμό της βασίλισσας. Και τα σώματά τους άρχισαν να μικραίνουν και να απορροφιούνται ώστε τα παιδιά της να τραφούν. Η κοιλιά της αμέσως φούσκωσε και καθώς εκείνη ούρλιαζε από καύλα και χαρά, δύο μικρά χέρια άνοιξαν πέρα για πέρα το μουνί και την κοιλιά της.

Εκείνη τη στιγμή οι μάγοι αποφάσισαν να την εκδιώξουν. Αλλά το φόρεμα της, έχοντας αποκτήσει ζωή κινήθηκε στα στόματά τους, φράζοντάς τα ώστε να μη μπορούν να μιλήσουν και το υπόλοιπο ύφασμα μεγάλωσε και δέθηκε γύρω τους ώστε να μην κινηθούν. Το πλάσμα που βγήκε πρώτο από τη μήτρα της ήταν ανθρώπινο. Έμοιαζε με βρέφος μερικών μηνών. Αμέσως ακολούθησε ένα μωρό κένταυρος, ένα μωρό τραγοπόδαρο και ένα μωρό με σώμα ανθρώπου και κεφάλι λύκου. Καθώς η γέννα προκαλούσε μεγάλη ηδονή στη βασίλισσα, αλλά σε σημείο που να μην την ικανοποιεί ώστε να φτάσει σε ένα πλήρες και δυνατό οργασμό, κοίταξε προς τα παιδιά της. Είδε το ανθρώπινο μωρό. Τα μάτια του ήταν μαύρα και εκεί που έπρεπε να ήταν η ίριδα είχε μια άλικη απόχρωση. Το μωρό κινήθηκε προς το στήθος της και δάγκωσε με λαιμαργία. Δύο δοντάκια σαν ξυράφια, προκάλεσαν μια πληγή και το μωρό ρουφούσε γάλα και αίμα με μανία. Η έκσταση του οργασμού την πλημύρισε. Το λάγνο βλέμμα της κινήθηκε προς το μωρό που καθώς έπινε το γάλα και το αίμα της μεγάλωνε σε ηλικία. Οι γνώσεις της εμποτίστηκαν μέσα στον ενήλικο άντρα πλέον. Και όταν είδε την ομορφιά του, κλώτσησε με μανία τα άλλα βρέφη που βρέθηκαν εκτός πενταγράμμου και έπεσαν με λύσσα στους ακίνητους μάγους κατατρώγοντάς τους.

Η βασίλισσα με την υπερφυσική της δύναμη έπιασε το γιο της και τοποθέτησε τη μεγάλη και καυλωμένη πούτσα του μέσα στο μουνί της. Εκείνος συνέχισε να ρουφά το νέκταρ της και καταλαβαίνοντας την προσταγή της, άρχισε να την γαμάει άγρια και δυνατά. Η βασίλισσα, στην ιδέα της ανίερης αυτής αιμομικτικής πράξης, άρχισε να χύνει από την καύλα. Ο γιος της δε σταματούσε να την γαμάει και επιτάχυνε το ρυθμό του σε σημείο ώστε οι κινήσεις του να μην γίνονται αντιληπτές από ανθρώπινο μάτι. Εκείνη έχυνε και ούρλιαζε από την ηδονή, απομυζώντας την ενέργεια του γιου της. Κι εκείνος αντιλαμβανόμενος ότι η ζωή του κινδυνεύει, έμπηξε τους κοφτερούς κυνόδοντές του στη σφαγίτιδα φλέβα της μητέρας του, αποκτώντας νέα ενέργεια και ορμή. Η πούτσα του διογκώθηκε περισσότερο και άρχισε να χύνει αμέτρητους πίδακες σπέρματος μέσα στη μητέρα του. Η βασίλισσα νοιώθοντας τα υγρά του γιού της έφτασε σε έναν ακόμα πιο πρωτόγνωρο οργασμό. Το παιδί της την είχε ικανοποιήσει όσο κανένας και έτσι αποφάσισε ότι θα του χάριζε και αυτή την έκσταση.

Η πούτσα του δε φαινόταν να πέφτει με τίποτα καθώς εξακολουθούσε να μπαινοβγαίνει με γοργή μανία μέσα της. Τα δόντια του ήταν ακόμα καρφωμένα στο λαιμό της μητέρας του. Τα πνιχτά ουρλιαχτά των μάγων τους καύλωναν ακόμα πιο πολύ. Η βασίλισσα έτρεμε από την ηδονή, αλλά απότομα τράβηξε το γιο της από πάνω της και έσκυψε βάζοντας όλη την τεράστια πούτσα του μέσα στο στόμα της. Κινήθηκε με τέτοια ταχύτητα, καταπίνοντας την ψωλή του μέχρι τη ρίζα. Το κεφάλι της ανεβοκατέβαινε σχεδόν τόσο γρήγορα, όσο τη γαμούσε εκείνος προηγουμένως. Και τα χύσια του γιου της πλημύρισαν το λαιμό της και την έκαναν να τελειώσει ακόμα μια φορά.

Η έκλειψη κόντευε να τελειώσει, αλλά η έκσταση της βασίλισσας είχε ξεφύγει από τα όρια που η ίδια είχε γνωρίσει στο παρελθόν.

-    Πηγαίνετε και σκοτώστε τους ανθρώπους. Στείλτε όσες πιο πολλές ψυχές μπορείτε στο βασίλειο μου. Φέρτε την κατάρα μου στον κόσμο τους. Όλοι οι θεοί θα γονατίσουν!

Και έτσι τα τέκνα της βασίλισσας ακολούθησαν τις εντολές της. Για χρόνια βασάνιζαν την ανθρωπότητα και μετέτρεπαν τους αθώους σε πλάσματα ανάλογα με αυτούς. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα μιαρά πλάσματα. Βρικόλακες, λυκάνθρωποι, σάτυροι, κένταυροι, φαντάσματα, μαινάδες και άλλα πολλά. Η γη αναστέναζε κάτω από το ζυγό τους. Και μια έκκληση ξεκίνησε από τα σπλάχνα της. Έτσι η πρώτη θεά, κόρη και μητέρα, ούρλιαξε από τον πόνο που προξενούσαν τα τέκνα της βασίλισσας της κολάσεως. Και η γη σείστηκε με ένα τεράστιο σεισμό. Και η κόλαση άνοιξε! Και θυσιάζοντας τον εαυτό της, η πρώτη μητέρα, κατάφερε ένα τελειωτικό πλήγμα στη βασίλισσα, στους υπόλοιπους θεούς και στα κακά πλάσματα, με αντίτιμο τη ζωή της.

Όμως δεν είχε υπολογίσει στην τεράστια πανουργία της βασίλισσας, η οποία χρησιμοποίησε τα πλάσματα της μητέρας-φύσης για να δημιουργήσει τα τέκνα της και έτσι αυτά επιβίωσαν. Με μεγάλες όμως απώλειες και βαριές κατάρες πάνω τους. Ο μοναδικός γιος της μεγάλης μητέρας θεάς που επιβίωσε από την ύστατη μάχη, ήταν επειδή δεν αναμείχθηκε καθόλου. Ο ίδιος επιζητούσε ειρήνη και επέμενε στο ότι ο κάθε άνθρωπος έπρεπε να έχει ελευθερία στις πράξεις του. Γι’ αυτό και επιβίωσε από τη μάχη και μοίρασε τις εξουσίες στα πλάσματα που είχε δημιουργήσει. Τέλος έσβησε από τις μνήμες όλων των πλασμάτων την ανάμνηση της μάχης, όπως θα το ήθελε και η μητέρα του και κυβέρνησε τον κόσμο με τη σοφία του και από μακριά χωρίς ο ίδιος να επεμβαίνει. Για να διατηρηθεί η ισορροπία, όρισε έναν από τους αγγέλους που είχε δημιουργήσει να γίνει αρχηγός των κακών δαιμονίων και της κολάσεως. Σιγά-σιγά η ανθρωπότητα ανέκαμψε. Η μαγεία ήταν πλέον λιγοστή και οι μύστες που τη χειρίζονταν δεν επέτρεπαν να ξεφύγει η γνώση της στο ευρύ κοινό. Οι απόγονοι της βασίλισσας είχαν χάσει μεγάλο κομμάτι από τις δυνάμεις τους. Πλέον δεν ήταν αθάνατοι. Όλοι εκτός από τους βρικόλακες και τα φαντάσματα πέθαιναν από γεράματα. Οι κατάρες πλέον δεν περνούσαν με το απλό δάγκωμα, αλλά πιο πολύπλοκα. Και η ανθρωπότητα οπλίστηκε με γνώση στο πώς να τους αντιμετωπίσει.

Γνώση όμως που κατά καιρούς χανόταν γιατί επενέβαιναν κατακλυσμοί, σφαγές ή και ολικές διαγραφές μνήμης. Και εκεί που ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ώστε οι τσακαλοκέφαλοι να κυβερνήσουν την περιοχή της Αιγύπτου. Ο πρώτος γιος ένοιωσε το σκίρτημα της αγάπης στην καρδιά του. Ήταν κατάλοιπο της ανθρώπινης φύσης του πατέρα του που είχε εμποτιστεί μέσα του, αλλά ποτέ ως εκείνη την ημέρα δεν το είχε νοιώσει. Και έτσι αγάπησε μια θνητή γυναίκα και αποφάσισε να της κάνει το χατίρι. Να σώσει τους ανθρώπους. Η αγάπη του γι’ αυτήν, ο οίκτος της προς αυτόν που ποτέ δε θα μπορούσε να βρει γαλήνη μιας και ήταν αιώνια καταραμένος, καθώς και το ειλικρινές κλάμα του πρώτου ανθρώπινου παιδιού απόγονου που απέκτησε μαζί της, μετακίνησαν τη δίψα για αίμα και σφαγές, σε απόπειρα εξιλέωσης προς τα μάτια του τωρινού θεού. Και ο θεός επειδή ήθελε να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα πλάσματα, όρισε πως αν η εξιλέωση και η μεταμέλεια ήταν αληθινή, όλοι θα κέρδιζαν μια θέση στον παράδεισο.

 

(Copyright protected OW ref: 72330)