Η γειτόνισσα

Δημοσιεύθηκε από Johnytheone
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είδα τη γειτόνισσα μου να ξενογαμιέται...

Γεια σας, είμαι ο Γιάννης και η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν λίγες μέρες. Ζω στη Θεσσαλονίκη σε μια ήσυχη γειτονιά και σε μια ακόμη πιo ήσυχη πολυκατοικία. Με τους γείτονες γνωριζόμαστε καλά και έχουμε καλές σχέσεις. Στον ίδιο όροφο με εμάς μένουν ο Κώστας με την Νανά. Πρέπει να σας πω ότι η Νανά είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, ψιλή με μεγάλο μπούστο και ένα πολύ, μα πολύ ωραίο κωλαράκι. Πολλές φορές μου είχε περάσει από το μυαλό πως θα ήταν να γαμάς τέτοια γυναίκα, αλλά δεν τολμούσα, γιατί ήταν πολύ καθώς πρέπει κυρία.

Ένα βράδυ λοιπόν γυρνάω αργά στο σπίτι λόγο ποδοσφαίρου που έβλεπα μέχρι αργά. Πρέπει να ήταν γύρω στης 2:30. Βάζω το αυτοκίνητο στο γκαράζ της πολυκατοικίας το οποίο είναι περιφραγμένο, σβήνω το αυτοκίνητο και προσπαθούσα να σκεφτώ πριν ανεβώ στο σπίτι τι έχω να κάνω αύριο στην δουλειά. Μετά από δυο λεπτά περίπου μπαίνει η Νανά με το αυτοκίνητο της και επειδή ήθελα να δω την κωλάρα της μαζεύτηκα λίγο για να μη με δει. Αργεί να κατεβεί και σε μισό λεπτό περίπου μπαίνει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ήταν ένας νεαρός 25 χρόνων περίπου, καλό-γυμνασμένος και γύρο στο 1,85 ύψος. Πρώτη φορά τον έβλεπα στα μέρη μας. Την ίδια ώρα ακούω την γκαραζόπορτα να κατεβαίνει, σβήνει και το αυτόματο φως και επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Δεν με είχε αντιληφθεί κανένας τους. Τότε κατεβαίνει η Νανά. Ήταν απλώς θέα. Φορούσε μια μπλούζα κολλητή με ένα βαθύ ντεκολτέ, που τόνιζε της βυζάρες της και από κάτω μια φούστα μακριά και χαλαρή. Τότε ο νεαρός την πλησιάζει, την παίρνει αγκαλιά και την φιλάει στο στόμα.

Εγώ έχω μείνει κάγκελο και ταυτόχρονα ένιωθα την κάβλα να ανεβαίνει στα ύψη. Όπως την έχει αγκαλιά, το ένα χέρι πάει στα κωλομέρια της και τη χουφτώνει απαλά. Η Νανά δείχνει να καυλώνει και αυτός την κολλάει στην πόρτα του αυτοκίνητου και γονατίζει μπροστά της. Της σηκώνει τη φούστα και της βγάζει το στριγκ. Τη βάζει να ανοίξει λίγο τα πόδια και χώνει το κεφάλι του ανάμεσα στα μπούτια της. Η Νανά φαίνεται να έχει τρελαθεί από την κάβλα. Πετάει έξω της βυζάρες της και αρχίζει να τα χουφτώνει και να παίζει με της ρώγες. Ο νεαρός έχει βάλει την γλώσσα του ανάμεσα στα μουνόχειλα της και τη γλείφει, παίζοντας με την κλειτορίδα της. Τα πόδια της Νανάς αρχίζουν να τρέμουν ελαφρώς και τότε ο νεαρός κατάλαβε ότι είναι έτοιμη να εκραγεί. Σηκώνεται όρθιος, κατεβάζει το παντελόνι του και πετάει έξω ένα παλαμάρι 20-22 πόντων και χοντρό. Όπως την έχει ακουμπισμένη στο αυτοκίνητο την πιάνει από τα μπούτια, της τα σηκώνει και αυτή τον αγκαλιάζει.

Με το ένα χέρι ο νεαρός πιάνει την πούτσα του και την κατευθύνει στην μουνάρα της Νανάς. Αυτή αναστενάζει και μόλις το πουτσοκέφαλο του ανοίγει τα μουνόχειλα και μπαίνει λίγο μέσα αυτή τον αγκαλιάζει ποιο δυνατά. Αυτός την ξεσκίζει σιγά-σιγά μπαίνοντας μέσα της και όταν φτάνει τέρμα, τη σηκώνει στον αέρα και την ανεβοκατεβάζει, στην αρχή-σιγά και μετά από λίγο δυνατά. Η Νανά προσπαθεί να πνίγει την κάβλα της και βγάζει σιγανές κραυγές ευχαρίστησης. Μετά από δυνατό ξέσκισμα στον αέρα, την αφήνει κάτω και την γυρνάει πισωκολλητά. Η Νανά ακουμπάει με τα χέρια της στο αυτοκίνητο και αυτός πάει από πίσω της και της τον καρφώνει άγρια. Την πιάνει από την μέση και όπως της ξεσκίζει την μουνάρα, τα αρχίδια του χτυπάνε δυνατά την κλειτορίδα της.

Μετά από λίγο τα πόδια της Νανάς άρχισαν να τρέμουν και αυτός άρχισε και την χτυπούσε πιο δυνατά. Ο πούτσος του φαινόταν να διαλύει κανονικά την μουνάρα που είχε αρχίζει να χύνει τα ζουμιά της. Σε λίγο έχυσε και ο νεαρός γεμίζοντας την μουνάρα της. Όπως είναι, σκουπίζει την πούτσα του με την φούστα της, τη φιλάει στην πλάτη και ανεβάζει το παντελόνι. Η Νανά έχει μείνει με τα πόδια ανοιχτά και σκυμμένη στο αυτοκίνητο. Τα πρώτα χυσια αρχίζουν να βγαίνουν από την μουνάρα και να στάζουν στα μπούτια της. Προσπαθεί να σηκωθεί σιγά-σιγά και ανοίγει το αυτοκίνητο. Παίρνει την τσάντα και βγάζει το κομπιουτεράκι να ανοίξει την γκαραζόπορτα. Με το που ανοίγει η πόρτα ο νεαρός εξαφανίζεται. Τότε και η Νανά έφυγε κι εγώ μη πιστεύοντας τι έχει γίνει, κατεβαίνω από το αυτοκίνητο μου και πάω στο αυτοκίνητο της Νανάς. Βλέπω κάτω το στριγκ της. Το πήρα και ανέβηκα στο σπίτι. Εκείνο το βράδυ γαμούσα τη γυναίκα μου για δυο ώρες σκεπτόμενος φυσικά ότι γαμάω τη Νανά. Την άλλη μέρα το πρωί περίμενα πότε θα κατέβει να πάρει το αυτοκίνητο της στο πάρκινγκ και έχοντας το στριγκ της στη τσέπη την πλησιάζω και της το δίνω. Της είπα ότι το ξέχασε εδώ μετά από μεγάλη μάχη. Αμέσως το πήρε και εξαφανίστηκε βιαστικά. Ελπίζω κάποια μέρα να την ξεσκίζω κι εγώ.

 

 (Copyright protected OW ref: 72184)