Άγριες καταστάσεις

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Υπόθεση: Ήταν καινούριο, ήταν πρωτόγνωρο. Με άγγιζε ελαφρά με τις άκρες των δαχτύλων του και ήξερα πως με ήθελε. Μπορούσε μόνο να υποθέτει πως τον ήθελα κι εγώ, αλλά κατά βάθος ήξερε πως γι' αυτό του είχα πει να έρθει σπίτι μου, είχε πέσει στα δίχτυα μου και δεν ήθελε να ξεφύγει. Άκουγα τους χτύπους του να ανεβαίνουν. Δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Έφτασε σπίτι μου απογευματάκι αργά. Τον περίμενα στο σαλόνι με κεριά κι έτοιμο φαγητό. Είχα σχεδιάσει το βράδυ έτσι ώστε να είμαι σίγουρη πως θα μείνει. Φάγαμε γρήγορα, λέγοντας αερολογίες και υπονοούμενα όλο υποσχέσεις. Αρχίσαμε να πίνουμε κόκκινο κρασί, μέχρι που αποφάσισα να περάσουμε από τα υπονοούμενα στην πράξη.

-    Θέλεις να κατεβούμε κάτω στην κρεβατοκάμαρα να δούμε καμιά ταινία που είναι πιο μεγάλη η τηλεόραση να είμαστε και πιο αραχτοί;

-    Ναι αμέ, γιατί όχι;

Έσβησα όλα τα φώτα και άναψα το φως της σκάλας. Πριν πατήσω στο πρώτο σκαλί ήρθε και κόλλησε πίσω μου και με έπιασε από την μέση φιλώντας μου το λαιμό. Τον ένιωθα καυλωμένο στο κωλαράκι μου. Ήμουν ήδη υγρή και μόνο με αυτή του την κίνηση και τρίφτηκα πάνω του για να του δώσω το πράσινο φως. Τότε έβαλε τα χέρια του πάνω στο στήθος μου έτσι όπως ήταν από πίσω μου κι άρχισε να μου τσιμπάει με δύναμη τις ρώγες.

-    Κοντεύει να σπάσει ο πούτσος μου τόση ώρα.

-    Και τι περιμένεις;

-    Μη με προκαλείς γιατί μπορώ να γίνω πολύ άγριος.

-    Όχι σε προκαλώ, τι θα κάνεις;

-    Τώρα θα δεις τι θα κάνω καριόλα!

Δεν το περίμενα, άρχισε να μου σκίζει με μανία τα ρούχα και να με δαγκώνει παντού. Με κατέβασε και με κάθισε πάνω στην κουπαστή της σκάλας, έβγαλε ότι τον εμπόδιζε και μπήκε στεγνά μέσα στο μουνάκι μου. Με πονούσε, δεν ήμουν τελείως υγρή κι ένιωθα κάθε εκατοστό της χοντρής του πούτσας να με ξεσκίζει. Βογκούσα από πόνο και καύλα κι αυτό τον έκανε να επιταχύνει. Δεν πρόλαβα να τελειώσω κι άρχισε να χύνει. Με είχε αφήσει επίτηδες καυλωμένη και τσατισμένη. Βγαίνει και μου χώνει ένα δυνατό χαστούκι.

-    Πολύ καιρό ήθελα να το κάνω αυτό, να τελειώσω επιτέλους μέσα σου.

-    Εσύ, εγώ δεν πρόλαβα.

-    Ε τόσο καιρό που με καυλώνεις και δεν μου κάθεσαι και δεν τελειώνω να δεις πως είναι.

-    Ξενέρωσα.

-    Μην ξενερώνεις καύλα μου, πάνε πλύσου κι έλα στο κρεβάτι να δεις πως θα σε κάνω να θες μόνο εμένα.

Πήγα, ήμουν τελείως καυλωμένη και τσατισμένη. Ούτε το κρύο νερό δεν μπορούσε να με ξεκαυλώσει. Πήγα φορώντας μια πετσέτα στο δωμάτιο και τον είδα γυμνό με την πούτσα σηκωμένη. Με άρπαξε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου άνοιξε την πετσέτα.

-    Απόψε θα νιώσεις όσο πόνο δεν έχεις νιώσει στην ζωή σου.

-    Γιατί;

-    Σκάσε! Είπες σου αρέσει ο πόνος. Για να δούμε πόσο αντέχεις…

είπε και μου έχωσε ένα χαστούκι. Τόσο καιρό νόμιζα πως είχα το παιχνίδι στα χέρια μου αλλά αυτός άλλαζε επίπεδο. Μου έδωσε άλλα 2 χαστούκια κι άρχισε να χουφτώνει τα βυζιά μου με δύναμη. Έπεσε πάνω μου και ξεκίνησε να μου δαγκώνει τις ρώγες, πρώτα απαλά και σιγά-σιγά όλο και πιο δυνατά μέχρι που ούρλιαξα από τον πόνο. Πράγμα που τον έκανε να μου δώσει άλλο ένα χαστούκι. Ήμουν κάθυγρη. Όσο πιο πολύ με πονούσε, τόσο πιο πολύ καύλωνα και το είχε καταλάβει. Δεν μπορούσα να ξεφύγω έτσι όπως είχε πέσει πάνω μου. Άρχισε να τρίβει με το πουτσοκέφαλο του τα μουνόχειλα μου. Είχε αποφασίσει επιτέλους να τελειώσει το μαρτύριο μου και να μπει. Έτσι νόμιζα. Αφού με έκανε καλά-καλά μούσκεμα και κόντεψα να χύσω σηκώθηκε και μου πάτησε μια γλειψιά από την σχισμή του μουνιού μου μέχρι την κλειτορίδα μου. Μετά ξάπλωσε και με πήρε στην αγκαλιά του χωρίς καμία πρόθεση να συνεχίσει.

Δεν άντεξα πολύ. Έτσι όπως με κρατούσε άρχισα να κωλοτρίβομαι πάνω του και να παίζω με μανία το μουνάκι μου. Κάθισε και με κοίταξε για λίγο και μου άρπαξε τα χέρια.

-    Τσουλάκι θα τελειώσεις όταν γουστάρω εγώ να τελειώσεις.

-    Άφησε με ρε μαλάκα!

-    Μαλάκα;

Αυτό ήταν έφαγα ένα ξεγυρισμένο χαστούκι, ανέβηκε πάνω μου κι έχωσε την πούτσα του στο στόμα μου.

-    Ρούφα τώρα καριόλα.

Με έπνιγε αλλά τον ήθελα από παντού. Με είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο. Τον ρούφαγα συνέχεια και προσπαθούσα με τα χέρια μου να το βάλω όσο το δυνατόν πιο μέσα. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα κανονικά, αλλά είχε πολλές αντοχές ο κερατάς ότι κόλπα κι αν του έκανα. Έτσι όπως ήταν από πάνω μου και κάρφωνε το στόμα μου, κατέβασε το χέρι του στο μουνάκι μου κι άρχισε να το τρίβει. Τα είδα όλα. Τόση ανυπομονησία και μόλις έπαιξε λίγο με την κλειτορίδα μου ήρθα σε οργασμό. Πρώτο, δεύτερο, τρίτο. Πάνω στον τέταρτο έχυσε κι αυτός μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα με λύσσα. Αλλά δεν του έπεφτε με τίποτα.

-    Βλέπεις πως με έχεις κάνει που με είχες τόσο καιρό στο περίμενε;

-    Σκίσε με επιτέλους…

κι αμέσως κατέβηκε και τον κάρφωσε στο μουνάκι μου. Άρχισε να μου χουφτώνει με δύναμη το στήθος, να μου τσιμπάει τις ρώγες απλά για να με πονέσει. Εγώ κάθε φορά που έμπαινε ο πούτσος του μέσα μου τελείωνα. Είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο. Άρχισε τότε πάλι τα χαστούκια κι εγώ καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Σταμάτησε για λίγο και με γύρισε έτσι ώστε να είμαι εγώ από πάνω του. Άρχισα κι εγώ να κάνω κυκλικές κινήσεις πάνω του και μικρά ανεβοκατεβάσματα. Τότε ξεκίνησε να μου ρίχνει απανωτές δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και να μου βάζει δάχτυλο στον κώλο. Ούρλιαζα από καύλα. Έχυνα συνέχεια. Τον ένιωθα να γίνεται πέτρα και να επιταχύνει. Έχυσε απότομα πάνω στον οργασμό μου, που δεν ήξερα ποιος ήταν, πόσοι ήταν. Απλά έχυνα. Βγήκε με μια κίνηση, σκουπίστηκε με την πετσέτα από τα υγρά μου, σκούπισε κι εμένα κι έκατσε να κάνει τσιγάρο.

-    Αντέχεις; Δεν παραδίνεσαι ακόμα;

-    Αντέχω, αλλά σκλάβα σου μωρό μου, χτύπα με, βάρα με, κάνε με να χύσω όμως...

Τελείωσε το τσιγάρο και με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Ήρθε δίπλα μου και με μια απότομη κίνηση μου άνοιξε τα πόδια και μου έριξε ένα χαστούκι στο μουνί. Ξανά και ξανά και ξανά μέχρι που ήμουν μούσκεμα και τελείως κοκκινισμένη. Με μια ακόμα απότομη κίνηση με γυρνάει στα 4 κι αρχίζει να μαζεύει τα υγρά μου με τα δάχτυλα του και να μου βάζει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Μετά δεύτερο και ξεκίνησε να μου γαμάει το κωλαράκι κι εγώ να αναστενάζω. Σε μια στιγμή σηκώθηκε και μου τον κάρφωσε όλο μέσα στον κώλο μέχρι την ρίζα. Άρχισε τότε να με σφυροκοπάει άγρια. Μου χτυπούσε τα κωλομάγουλα και μου τραβούσε τα μαλλιά με δύναμη. Με σηκώνει και με κολλάει πάνω του και με το ένα χέρι μου τσιμπάει δυνατά την ρώγα και με το άλλο να μου τρίβει την κλειτορίδα. Δεν άντεξα και πολύ κι ήρθα σε πολλαπλούς οργασμούς. Φώναζα, βογκούσα...

-    Μη σταματάς, μη σταματάς, χύνω, χύνω…

-    Χύσε καριόλα, χύσε.

-    Σκίσε με, μη δείχνεις έλεος…

-    Έτσι, δικιά μου είσαι και θα σε κάνω ότι θέλω τώρα.

Συνέχισε έτσι για κανένα δεκάλεπτο, με ξάπλωσε ανάσκελα και μπήκε βαθιά μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι μου. Μετά έβγαλε τον πούτσο του κι άρχισε να τον τρίβει στην κλειτορίδα μου με δύναμη τόσο που με έκανε να χύσω ξανά. Με τράβηξε από τις ρώγες κι έφερε το κεφάλι μου σε θέση για να τον γλείψω. Άρχισα να γλείφω με λύσσα και δυνατά και άρχισε να χύνει, τον τράβηξε από το στόμα μου και το σπέρμα του έπεφτε καυτό στο στήθος μου και γενικώς πάνω μου. Έπεσε δίπλα μου κι εγώ το άπλωσα πάνω μου με καυλιάρικες κινήσεις ικανοποιημένη.

-    Μην χαλαρώνεις μωρό μου. Θα πάω να πλυθώ κι έπεται συνέχεια.

-    Περιμένω...

 

(Copyright protected OW ref: 72146)