Αλλάζοντας μυαλά (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ιανός
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: H συνέχεια της ιστορίας και του πώς κάποιοι φόβοι μπορούν να σε καθηλώσουν.

Η ζωή μου χάρη στο Χ. είχε αλλάξει 180 μοίρες. Μετά το κόλπο που έκανε στο πρώην μαγαζί που δούλευα και στην πρώην μου την Κ, έφτιαξε η ψυχολογία μου και η διάθεσή μου. Πέρασα όλα τα μαθήματα με άριστα. Η νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθησή μου με έκανε παράτολμο στο να την πέφτω σε μουνάρες και ειλικρινά δε μπορούσα να πιστέψω το πόσο μεγάλη επιτυχία είχα. Βοήθησαν και τα κορίτσια που ήταν στο κόλπο σε αυτό. Κακά τα ψέματα. Αν σε δουν να κυκλοφορείς με απίστευτα μωρά, οι γυναίκες σε γλυκό-κοιτάνε. Κατάφερα να βρω δουλειά σε ένα πολύ κυριλέ μπαράκι στα βόρεια προάστια, μόνο και μόνο επειδή πηδούσα την ανιψιά του τύπου που σας είχα περιγράψει την προηγούμενη φορά. Μάλιστα άρχισα να κάνω παρέα και με τον Ψ. Το παλικάρι ήταν απλά cross-dresser και δεν ήθελε να αλλάξει σαν το Χ. Εν τούτοις μου συμπεριφερόταν άψογα πάντα και μάλιστα έδινε το τηλέφωνό μου σε κάποιες παντρεμένες «υψηλές κυρίες» που της ξεκαύλωνα. Ήθελαν κάποιες να με χαρτζιλικώσουν, αλλά με το συμπάθιο δεν ήθελα να γίνω πουτάνα. Κάποιες άλλες έρχονταν στο μπαρ που δούλευα και άφηναν γενναίο φιλοδώρημα, αλλά όχι τόσο ώστε να τραβήξω την προσοχή πάνω μου. Με λίγα λόγια, είχα λεφτά, περνούσα καλά, η σχολή κόντευε να τελειώσει και η σχέση μου με το Χ. ήταν η καλύτερη δυνατή.

Με φιλοξενούσε πάντα. Μου μαγείρευε, μου έπλενε και μου σιδέρωνε τα ρούχα. Ήθελα να τον βοηθήσω, αλλά δε με άφηνε. Ζήτησα να μοιραστούμε τα έξοδα του σπιτιού και δεν ήθελε. Ένοιωθα σαν πασάς στα Γιάννενα που λένε, αλλά μέσα μου το κενό που είχε συμπληρώσει ο Χ. με τη φιλία του και την αγάπη του, άρχισε να αποκτάει άλλη διάσταση. Ο Χ. δε μου διαμαρτυρήθηκε ποτέ για κάτι. Ήταν πάντα καλόβολος μαζί μου. Ήταν το φιλαράκι και ο αδερφός μου. Η μάνα μου κι ο πατέρας μου. Έκανε τα πάντα για εμένα και δε δεχόταν τίποτα, παρά μόνο μια αγκαλιά και την υποστήριξη μου για την απόφασή του να αλλάξει φύλο. Όπως έχω πει πολλάκις όμως, όταν όλα πάνε καλά, κάτι θα στραβώσει. Στην προκειμένη περίπτωση ήμουν εγώ.

Ο Χ. και οι φίλοι του και οι φίλες του μου έδιναν τα πάντα και δε ζητούσαν τίποτα. Μέσα μου ένοιωθα υποχρεωμένος, αλλά δε σήκωναν κουβέντα σε πρόταση ανταπόδοσης. Μου έλεγαν ότι είμαι ο πιο καλός άντρας στον κόσμο. Μου έλεγαν ότι με αγαπάνε γι’ αυτό που είμαι. Και ένοιωθα να πνίγομαι. Το κάρμα είναι μεγάλος μπαμπέσης. Δε μπορεί να δέχομαι τόσα καλά και να μην τα ανταποδίδω. Η απάντηση που έλαβα από τον Ψ. ήταν ότι εδώ και καιρό ο τροχός έπρεπε να γυρίσει και να μου πάνε όλα καλά. Έπρεπε λοιπόν να το χαρώ και να πάψω να σκέφτομαι μαλακίες. Αλλά δε μπορούσα. Όταν κάτι σου σκαλώνει στον εγκέφαλο, δε φεύγει τόσο εύκολα. Περίμενα κάποια ευκαιρία για να ανταποδώσω τα τόσα καλά που μου είχαν συμβεί και δεν ερχόταν.

Άρχισα να κλείνομαι στον εαυτό μου. Παρατηρούσα τις αλλαγές πάνω μου, αλλά οι γύρω μου δεν τις αντιλαμβάνονταν. Δεν πηδούσα καμία γυναίκα. Ίσα που μιλούσα στη δουλειά, μόνο και μόνο για να επικοινωνώ. Είχα τελειώσει την πτυχιακή πριν καν την αναλάβω. Βαριόμουν αφόρητα. Αποφάσισα να προσεγγίσω τους γονείς μου. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ζω από μόνος μου (χωρίς επίδομα), ότι έχω καλύτερη αντίληψη του πεδίου μάχης που λέγεται ζωή και ότι ήθελα την οικογένεια μου, μου συμπαραστάθηκαν. Τους είπα ότι μένω με το Χ. και δεν παραπονέθηκαν. Πραγματικά όλα πήγαιναν καλά για εμένα, αλλά όχι μέσα μου. Ο Ψ. μόνο ένοιωσε την αλλαγή. Δεν την κατάλαβε εντελώς, αλλά είχε διαίσθηση. Πήγαμε για καφέ και προσπάθησε εντέχνως να μου πάρει κουβέντες. Το έκανε για καλό μου και δεν του κράτησα κακία, αλλά του το ξέκοψα. Με ρώτησε για την ερωτική μου ζωή και του απάντησα τέλεια. Τέλος με ρώτησε για τον Χ. Αν κάναμε κάτι ή όχι. Η απάντηση ήταν απλή. Με τον Χ. είμαστε φίλοι και η τελευταία φορά που κάναμε κάτι ήταν η νύχτα που πήγα πρώτη φορά στο μπαράκι που σύχναζε ο Ψ. Προσπαθούσε να μου κάνει ψυχανάλυση. Δεν τα κατάφερνε όμως, γιατί δε μπορούσε να βρει ούτε καν την ερώτηση του προβλήματος, πόσο μάλλον τη λύση. Τελικώς αρκεστήκαμε σε μια παρτίδα σκάκι που κράτησε κανένα δίωρο. Με το τάβλι δεν τα πηγαίναμε καλά και οι δύο. Όταν φύγαμε μου είπε ότι το επόμενο σαββατοκύριακο θα έπρεπε να πάρω ρεπό γιατί θα πηγαίναμε στο Πόρτο Ράφτη στο εξοχικό του για κανένα μπανάκι στη θάλασσα και να χαλαρώσουμε. Επίσης ανέφερε διακριτικά τα γενέθλια του Χ. Κι εγώ ο μαλάκας τα είχα ξεχάσει. Αυτό όμως δημιούργησε νέο πρόβλημα. Ο Χ. δεν ήθελε δώρα. Κι εγώ δεν είχα ιδέα τι να του δώσω. Έτσι αποφάσισα να πάω να ρωτήσω το πιο έμπειρο άτομο που ήξερα πάνω σε αυτά τα θέματα. Την κομμώτρια μου τη Στέλλα (δεν είναι το πραγματικό, αλλά δανεισμένο από το σκιτσάκι του Αρκά).

Πήγα στο κομμωτήριο της και την πρόλαβα λίγο πριν κλείσει. Τα κορίτσια που δούλευαν εκεί είχαν φύγει και τη ρώτησα αν έχει λίγο χρόνο να με κουρέψει σήμερα. Η Στέλλα ήταν πάντα καταδεκτική, αλλά πρότεινε να πάμε στο πίσω δωμάτιο του κομμωτηρίου και να κλείσουμε τα μπροστινά φώτα, γιατί δεν είχε όρεξη να της κάνουν καμία μήνυση για υπέρβαση ωραρίου. Δε με άφησε να κάνω τίποτα και μάλιστα μου έβαλε μια μπύρα από το ψυγειάκι της. Μόνη της φρόντισε να φαίνεται το μαγαζί κλειστό όσο εγώ απολάμβανα τη μπύρα μου και κάπνιζα (με την άδεια της) το τσιγαράκι μου.

-    Να τα πάρω όλα όπως συνήθως;

-    Ναι Στέλλα.

Άρχισε να κάνει τη δουλειά της και πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Της είπα ότι ήθελα να κάνω δώρο γενεθλίων σε μια φίλη μου, που δε δέχεται δώρα ή κοσμήματα ή λουλούδια ή έστω μια σοκολάτα.

-    Δεν της παίρνεις κανένα δονητή της ακατάδεχτης ρε συ Ιανέ;

Πέταξε την ιδέα της η Στέλλα και αμέσως απολογήθηκε.

-    Συγγνώμη δεν το εννοούσα. Απλά τώρα τελευταία μόνο με το δονητή μου έχω σχέση.

-    Ρε Στέλλα πας καλά; Εσύ να σφυρίξεις και θα έρθουν οι άντρες σα σκυλάκια. Μήπως δεν ξέρεις να σφυράς; Άμα θες να σου μάθω εγώ…

της είπα για να ελαφρύνω την κατάσταση και πράγματι χαμογέλασε. Η Στέλλα έχει ένα απίστευτο σώμα με πολλές καμπύλες και το πρόσωπο της θυμίζει λίγο τη Μίλα Γιόβοβιτς. Βέβαια έχει μεγαλύτερα βυζιά από αυτήν. Τα μαλλιά της είναι βαμμένα βαθύ κόκκινο με δύο πλατινένιες ανταύγειες να πέφτουν δίπλα από τα μάτια της. Τα μάτια της έχουν ένα απίστευτο σμαραγδί χρώμα και κάτω από το δεξί μάτι έχει μια μικροσκοπική ελίτσα που την κάνει να δείχνει πιο χαριτωμένη ακόμα και στα 35 της.

-    Ρε Ιανέ είμαι παντρεμένη εφτά χρόνια τώρα και έχω μια κόρη πέντε χρονών.

-    Και που είναι η βέρα ρε Στέλλα; Συνήθως οι γυναίκες τη φοράνε και οι άντρες τη βγάζουν.

-    Εμένα με δυσκολεύει στη δουλειά μου.

-    Καλά κι ο τυχεράκιας ο άντρας σου δε σε βάζει κάτω κάθε βράδυ;

Ρώτησα έχοντας αρχίσει να καυλώνω. Η φαντασίωση του να πας με την κομμώτρια μέσα στο κομμωτήριο είναι μέσα στο top-10 των ανδρών.

-    Αχ! Αναστέναξε. Ο άντρας μου έχει να μ’ ακουμπήσει από πριν γεννήσω.

Μου έπεσε το σαγόνι. Ένοιωσα την καρδιά μου να χτυπάει απίστευτα γρήγορα, για να στείλει αίμα και στο πάνω κεφάλι και να μπορέσω να πω κάτι πρωτότυπο. Κάτι που να την φτιάξει λίγο. Κάτι για να πραγματοποιήσω μία φαντασίωση μου. Δεν τα κατάφερα να σκεφτώ κάτι ωραίο.

-    Ο άντρας σου είναι αδερφή. Ή έγινε αδερφή, δήλωσα με απόλυτο τρόπο. Αν ήσουν γυναίκα μου ή έστω γκόμενά μου, κάθε βράδυ θα γινόταν της κακομοίρας (εδώ προσπάθησα να δώσω τον τόνο φωνής του αείμνηστου ηθοποιού). Θα έβρισκα δικαιολογίες για να φύγω από τη δουλειά και να τρέξω σε εσένα. Και θα σε ικανοποιούσα απόλυτα ώστε να μην ξενοκοιτάς. Δυστυχώς όμως δεν είμαι τίποτα από τα δύο.

Η Στέλλα καθώς με κούρευε, ακούμπησε δήθεν τυχαία τα βυζιά της πάνω μου. Εγώ έκανα πως πετάχτηκα, αλλά αποφάσισα ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις κάτι είναι η ευθεία και είπα στον εαυτό μου να τα παίξει όλα για όλα.

-    Ρε Στέλλα μην τα κάνεις αυτά. Άντρας είμαι κι εγώ. Ξέρω πόσοι σε γουστάρουν και πόσοι την έχουν παίξει για πάρτη σου. Κι εγώ το έχω κάνει. Και τόση ώρα που μου λες ότι είσαι αγάμητη φούντωνα. Και τώρα ακουμπάς τα βυζιά σου πάνω μου. Τα βυζιά που είναι ακόμα αντικείμενο του πόθου μου. Ε τι να κάνω;

Τη λοξοκοιτούσα μέσα από τον καθρέφτη. Είχε κοκκινίσει λίγο, αλλά το καλύτερο ήταν όταν άκουσα και είδα να παίρνει μια κοφτή ανάσα και να κοιτάει προς τη μέση μου. Μόνο που η ποδιά κάλυπτε το σημείο στύσης. Πήρε άλλη μία ανάσα και ξεροκατάπιε. Αυτό ήταν! Δε θα κρατιόμουν άλλο.

-    Στέλλα δε μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω παίξει αυτό το σενάριο στο μυαλό μου και τι απολαυστικές μαλακίες έχω τραβήξει για σένα. Η κόρη σου πού είναι;

Τη ρώτησα κοιτώντας τη κατ’ ευθείαν στα μάτια μέσα από τον καθρέφτη.

-    Στη μάνα μου. Θα μείνει εκεί απόψε.

-    Βγάλε τα ρούχα σου!

Διέταξα. Αμέσως σηκώθηκα από την καρέκλα και έβγαλα την ποδιά. Τρίχες πετάχτηκαν παντού, αλλά δεν καταλάβαινα. Η Στέλλα με κοιτούσε καθώς σήκωνε το t-shirt που φορούσε. Της έπιασα τα χέρια και τη φίλησα με όλο μου το κολασμένο πάθος. Με το απωθημένο χρόνων του να γαμήσω την κομμώτρια. Της έκοψα την ανάσα και την ένοιωσα να τρίβει με το γόνατό της, την ήδη καυλωμένη πούτσα μου. Τράβηξα τη μπλουζίτσα της με βιασύνη και κατέβασα τις τιράντες του σουτιέν που φορούσε αποφυλακίζοντας τα στρογγυλά βυζόμπαλα της. Δεν ήταν τόσο μεγάλα όσο του Χ. και σίγουρα δεν είχαν πέσει γιατί η Στέλλα μάλλον γυμναζόταν. Οι ρόγες τις ήταν κατακόκκινες και ορθωμένες. Άρχισα να φιλάω και να πιπιλίζω τη μία ενώ με τα χέρια μου έπαιζα και με τα δύο βυζιά της. Όταν τη δάγκωσα απαλά αναστέναξε. Με τα χέρια του μου έλυσε τη ζώνη και μου κατέβασε παντελόνι και μποξεράκι, ενώ εγώ συνέχιζα να βασανίζω πότε τη μία θηλή και πότε την άλλη. Μου έπιασε τον πούτσο με λαχτάρα. Έκανε να σκύψει καθώς τον έπαιζε, αλλά την πρόλαβα και τη φίλησα ξανά στο στόμα με πάθος. Η φούστα της και το εσώρουχό της είχαν εξαφανιστεί με κάποιο τρόπο που δεν αντιλήφθηκα (μάλλον ήμουν χαμένος στην ευδαιμονία των βυζιών της). Την έσπρωξα προς μια πολυθρόνα καθώς τη φιλούσα και το αριστερό μου χέρι κατέβηκε στο μουνάκι της. Ήταν περιποιημένο και είχε μόνο μια μικρή τουφίτσα πάνω από την κλειτορίδα.

Ήταν καυτό και υγρό μόλις το ακούμπησα. Συνέχισα να την φιλάω στο λαιμό απαλά καθώς τα δύο δάχτυλα μου εισχώρησαν μέσα στην τρυπούλα της. Ένοιωσα αμέσως τις συσπάσεις του οργασμού καθώς εκείνη αναστέναζε δυνατά και μου έσφιξε την πλάτη με τα χέρια της.

-    Χύνω…

είπε με πολύ βαθιά αισθησιακή φωνή. Ο οργασμός της τράνταζε το σώμα. Η μέση της και οι λαγόνες έτρεμαν. Τα δάχτυλα μου πηγαινοέρχονταν μέσα στο μουνάκι της και οι χυμοί της με πλημμύριζαν. Την έβαλα προσεκτικά στον καναπέ και γονάτισα ακουμπώντας τη γλώσσα μου στο κουμπάκι της κλειτορίδας. Τα δάχτυλα μέσα της ήταν τρία πια. Και καθώς τη φιλούσα εκεί κάτω με πάθος, αυτή άρχισε να γαμιέται πάνω στα δάχτυλα μου. Επιτέλους οι βρύσες του μουνιού της είχαν ανοίξει με έμβιο τρόπο και όχι με έναν άψυχο δονητή.

-    Χύνω!

Το επαναλάμβανε ξανά και ξανά, αναστενάζοντας. Δε σταμάτησα καθόλου. Ήταν απίστευτο το θέαμα που μου προσέφερε και η γεύση που είχε εκεί. Η πούτσα μου τιναζόταν θέλοντας να γαμήσει. Προσπερματικά υγρά έτρεχαν. Όμως όσο η Στέλλα βόγκαγε από καύλα, το στόμα μου παρέμενε στην κλειτορίδα της. Όντως μετά από περίπου πέντε λεπτά, διογκώθηκε πάρα πολύ και η Στέλλα έχτιζε σιγά-σιγά ένα δυνατό οργασμό έχοντας πολλαπλούς μικρούς. Εκείνη τη στιγμή και εγώ και η Στέλλα, σκεφτόμασταν το θέλω της Στέλλας. Να ικανοποιήσουμε την ανάγκη της να γαμηθεί σαν το σούπερ μουνί που είναι. Η καύλα μου πήρε δεύτερη μοίρα. Και αυτό ήταν καλό γιατί αν έμπαινα μέσα της θα έχυνα αμέσως. Όταν άρχισα να νοιώθω ότι τα πόδια της να τρέμουν περισσότερο σηκώθηκα και τη φίλησα μπαίνοντας μέσα της.

-    Γάμα με δυνατά…

μου είπε και έσφιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου. Μέσα σε ένα λεπτό μπήκα και βγήκα μέσα της βίαια και τουλάχιστον 30 φορές.

-    Χύνω…

φώναξε ακόμα πιο δυνατά. Τα πόδια της λες και είχαν συγκολληθεί στη μέση μου. Τα χέρια της στην πλάτη μου. Το στόμα της ανοιχτό και η γλώσσα μου να το εξερευνά και να παλεύει με τη δική της. Όλο της το σώμα τραντάχτηκε, λύγισε απίστευτα και ξαφνικά κοκάλωσε προσπαθώντας να πάρει ανάσα. Από τα καταπράσινα μάτια της έτρεχαν δάκρυα και όταν το είδα έχασα την ορμή μου (και το ηθικό μου). Είναι άβολο να βλέπεις γυναίκα να κλαίει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τα πάντα. Από το πόσο χάλιας μπορεί να είσαι στο σεξ ή ακόμα χειρότερα ότι μπορεί να πιστέψει ότι θα κάνεις πρόταση γάμου ή θα πεις πως την αγαπάς. Πλέον ήμουν αναίσθητος σε αυτά τα συναισθήματα κι έτσι μπλόκαρα. Η Στέλλα πάσχιζε ακόμα να ανασάνει και σκούπισε τα δάκρια της διακριτικά.

-    Αυτό ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει στη ζωή μου, ψιθύρισε. Δε συγκρίνεται με τίποτα. Σ’ ευχαριστώ.

Μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. Να πω την αλήθεια ένοιωσα να στυλώνομαι σα γύφτικο σκεπάρνι. Χαμογελούσε και έπιασε το μαλακό καυλί μου.

-    Τελείωσες; Γιατί δεν το κατάλαβα μετά από αυτόν τον οργασμό.

-    Όχι. Σκεφτόμουν τη δική σου ανάγκη.

Άρχισε να μου μαλάζει τον πούτσο και σύρθηκε προς τα κάτω, καθώς εγώ προσπαθούσα να σταθεροποιηθώ στο πάτωμα. Ένοιωσα την ανάσα της και τη γλώσσα της πάνω στη βάλανο. Γευόταν τα υγρά της που έσταζαν από την πούτσα μου. Δεν ήθελε και πολύ για να μου γίνει κάγκελο. Το στόμα της ήταν φιλόξενο και η πίπα της αρκετά καλή, αν και όχι βαθιά. Σκεφτόμουν το απίστευτο τσιμπούκι που μου έκανε ο Χ. και που είχε μπει πρώτο από όλα τα άλλα. Κανένα τσιμπούκι πλέον δεν ήταν τόσο καλό όσο το δικό του. Ένοιωσα την αριστερή παλάμη της να χουφτώνει και να μαλάζει τα αρχίδια μου. Τότε άφησα τον εαυτό μου να σκεφτεί ότι πηδούσα την κομμώτρια. Τη φαντασίωση μου.

-    Θέλω να χύσω στα βυζιά σου όπως έκανα άπειρες φορές στο μυαλό μου.

Η Στέλλα τράβηξε το στόμα της και άρχισε να μου βαράει μαλακία πάνω στα βυζιά της κοιτώντας με στα μάτια.

-    Χύνω!

Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τη φαντασία. Οι πίδακες σπέρματος προσγειώθηκαν πάνω στις βυζάρες της με ένα δυνατό «πλάτς» να ακούγεται και μετά πασάλειψαν όλη την περιοχή. Το σώμα μου είχε τσιτωθεί καθώς εκτόξευα την κρέμα από τα αρχίδια μου και πήγαινε παντού. Όταν κατάλαβε ότι τελείωσα με ξαναπήρε στο στόμα της για να γευτεί τα δικά μου υγρά. Τα είχαμε κάνει χάλια. Καθίσαμε μαζί αγκαλιά στην πολυθρόνα καθώς τα χύσια μου έτρεχαν στην κοιλιά της. Άναψα ένα τσιγάρο και η Στέλλα το πήρε και έκανε μια τζούρα. Έβηξε λίγο και χαμογέλασε.

-    Είχα να καπνίσω πριν τη γέννα.

-    Και καλό είναι να μην το αρχίσεις τώρα, της είπα.

-    Μετά από τέτοιο οργασμό, μια τζούρα την αξίζω. Πότε θα το ξανακάνουμε αυτό;

-    Όποτε θες. Πρέπει να τελειώσουμε και το κούρεμα.

Βάλαμε και οι δυο τα γέλια.

-    Την αγαπάς τη φίλη σου που έχει γενέθλια;

Με ρώτησε απότομα, αλλά δε διέκρινα ζήλια στη φωνή της. Ήταν περισσότερο κατανόηση.

-    Ναι την αγαπώ. Αλλά όχι σαν ερωμένη ή απλά φίλη ή έστω συγγενή.

-    Καταλαβαίνω, μου είπε η Στέλλα. Αν θες να της κάνεις ένα δώρο, τότε χάρισέ της έναν οργασμό σαν το δικό μου. Θα το εκτιμήσει όσο κι εγώ. Εξάλλου και ωραίο παιδί είσαι και προικισμένος και ξέρεις να γαμάς και εγκεφαλικά μια γυναίκα προετοιμάζοντάς την.

-    Τι εννοείς;

Ρώτησα με πραγματική απορία στη φωνή μου. Όμως το ένστικτό μου, προειδοποιούσε για μια αποκάλυψη που δεν είχα αντιληφθεί ως τώρα. Μπορεί να είχα μετριάσει την ομοφυλοφοβία μου, αλλά σαν αρσενικό είχα πάντα το φόβο ότι δεν τον έχω μεγάλο ή δεν μπορώ να τον χειριστώ καλά. Η Στέλλα αντιλήφθηκε αμέσως την ερώτησή μου.

-    Καλά ρε Ιανέ δεν την έχει μετρήσει;

-    Όχι.

Η απάντηση μου ήταν ειλικρινέστατη.

-    Λοιπόν πρέπει να την έχεις γύρω στους 25 πόντους. Και είναι και χοντρή όσο πρέπει. Του άντρα μου είναι λίγο παραπάνω από τη μισή δική σου. Καμιά κοπέλα δε στο έχει πει;

-    Να πω την αλήθεια. Είχα το φόβο…

-    Να πάψεις να φοβάσαι. Στο λέω εγώ η Στέλλα. Και την έχεις μεγάλη και ξέρεις να γαμάς. Αυτό σε κάνει περιζήτητο.

Γι’ αυτό με ήθελαν οι παντρεμένες. Γι’ αυτό προσπαθούσαν όλες οι γκόμενες να με κρατήσουν δικό τους. Αναρωτήθηκα γιατί σπούδαζα ψυχολογία. Ήμουν εντελώς ηλίθιος. Ο χειρότερός φόβος του άντρα είναι το πουλί του. Και εμένα με κρατούσε πίσω. Θυμήθηκα γεγονότα που είχα μπλοκάρει από το μυαλό μου. Τσόντες που έβλεπα στο ίντερνετ να δείχνουν κάτι τεράστια καυλιά και το δικό μου, έμοιαζε στα μάτια μου μικρό. Η Στέλλα όμως ήταν εκεί για να το επιβεβαιώσει. Πάντα καλόβολη και πάντα να λέει την αλήθεια.

-    Άσε που με τα λόγια σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι, προετοιμάζεις εγκεφαλικά μια γυναίκα. Είσαι το τέλειο αρσενικό.

Η τελευταία πρόταση αντήχησε στα αυτιά μου καμιά δεκαριά φορές. Η πούτσα μου σηκώθηκε και πάλι. Αυτή τη φορά κάναμε αργό σεξ με τη Στέλλα. Παρ’ όλα αυτά το πάθος υπήρχε και μετά από παρακάλια έχυσα μέσα στη μουνάρα της. Κοντά στα μεσάνυχτα κλείσαμε το κομμωτήριο και πλέον είχα και νέο look στο μαλλί. Αντί να πάω σπίτι πήγα στο μπαράκι που σύχναζε ο Ψ.

 

(Copyright protected OW ref: 72094)