Tον πρώτο πούτσο δεν τον αλλάζεις με κανέναν

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είχα αρκετό καιρό να τον δω και μου είχε λείψει. Όμως ήξερα πως μόλις κοιταζόμασταν, θα ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μια ώρα από την τελευταία μας φορά. Δεν είχε σημασία. Τίποτα δεν είχε σημασία. Ούτε πως ήμουν με κάποιον άλλον πριν μισή ώρα, ούτε που είχαμε καιρό να μιλήσουμε. Τίποτα. Μόνο όλα όσα θα κάναμε σε μερικά δευτερόλεπτα αφότου άνοιγε η πόρτα.

Χτύπησα την πόρτα του στις 5 το πρωί. Ήξερα πως ήταν μόνος. Ήξερα πως με περίμενε. Με περίμενε από την ώρα που του είπα πως θα βγω για ποτό με τα παιδιά. Δε μίλησε. Μου άνοιξε και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω μου. Με άρπαξε, με κόλλησε στην πόρτα και μου πάτησε ένα γλωσσόφιλο με πάθος, χουφτώνοντας μου τον κώλο.

-    Πέρασες καλά πουτανάκι; Τα ήπιατε με τα παιδιά κι ήρθες σε μένα μεθυσμένη και καυλωμένη;

-    Καλά πέρασα, αλλά σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου...

-    Σκάσε.

Μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι και άρχισε να με φιλάει με μεγαλύτερο πάθος οδηγώντας με προς τον καναπέ. Πέσαμε στον καναπέ με χουφτώματα προσπαθώντας να βγάλουμε τα ρούχα σαν αφηνιασμένοι. Γδυθήκαμε τελείως κι ανέβηκα πάνω του τρίβοντας το ξυρισμένο μου μουνάκι πάνω στην τεράστια σηκωμένη πούτσα του. Τον είχα κάνει τελείως μούσκεμα όταν με σηκώνει απότομα και μου λέει...

-    Θέλεις να τελειώσω γρήγορα; Δεν θέλεις να έχει διάρκεια;

-    Θέλω, δεν θέλω να τελειώσεις νωρίς.

-    Οπότε κατέβα.

Άρχισα να τον φιλάω στον λαιμό και να τον δαγκώνω απαλά κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα κάτω. Προσπέρασα την πούτσα του κι άρχισα να του ρουφάω και να του μαλάσσω τα αρχίδια. Μετά το πρώτο βογκητό έβγαλα την γλώσσα μου κι άρχισα να την παίζω πάνω στο κεφαλάκι της πούτσας του. Με μια απότομη κίνηση την πήρα όλη μέσα. Άρχισα να ρουφάω γρήγορα ενώ την έπαιζα ταυτόχρονα. Παράλληλα έκανα τρέλες με τη γλώσσα μου για να τον κάνω να καυλώσει κι άλλο, να θέλει να σπάσει από την ανάγκη για να χύσει. Μου έπιασε το κεφάλι δυνατά κι άρχισε να με πιέζει. Άρχισε τότε να κουνιέται και να μου γαμάει το στόμα με ταχύτητα. Έχυσε απότομα στο στόμα μου. Δεν χρειαζόταν να μου πει να καταπιώ. Το είχα ήδη κάνει και συνέχιζα να τον γλείφω μέχρι να ηρεμήσει και να του πέσει τελείως.

Αφού ηρέμησε κάπως και καθίσαμε δίπλα-δίπλα, άρχισε να με ρουφάει και να με δαγκώνει στο λαιμό. Τα χέρια του έτρεξαν στις ρώγες μου που ήταν σηκωμένες τόση ώρα κι άρχισε να τις τσιμπάει δυνατά. Η γλώσσα του ξεκίνησε να κατεβαίνει. Σταμάτησε στις ρώγες μου κι άρχισε να μου τις γλείφει ηδονικά απαλά. Το χέρι του κατέβηκε στο μουνάκι μου κι άγγιξε την κλειτορίδα μου. Κατέβηκε κι άλλο.

-    Μούσκεμα σε έκανα ε;

-    Σε θέλω μέσα μου. Τώρα...

-    Όχι ακόμα... να μην σε βασανίσω λιγάκι πρώτα;

Είπε και πήρε τα υγρά μου με τα δάχτυλα του κι άρχισε να παίζει την κλειτορίδα μου. Σε λίγο ξεκίνησα να βογκάω, πράγμα που τον έκανε να δαγκώνει τις ρώγες μου για να μου δώσει την απόλυτη καύλα. Απότομα έβαλε 2 δάχτυλα μέσα μου κι άρχισε να γαμάει το μουνάκι μου. Έλιωνα, ώσπου με σήκωσε και με έστησε στα 4 πάνω στον καναπέ. Ήρθε ανάποδα από κάτω μου κι άρχισε να με γλείφει με μανία.

-    Δεν αντέχω άλλο, δωσ' το μου, το θέλω τώρα...

Με μια κίνηση βρέθηκε από κάτω μου ολόκληρος και με κάρφωσε πάνω στην πούτσα του που είχε σηκωθεί από τα βογγητά μου. Με ανεβοκατέβαζε πάνω του με μανία για λίγο και μετά μου έδωσε τα ηνία. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω αργά κι εκείνος με δάγκωνε παντού. Στις ρώγες, στο λαιμό, στους ώμους. Ξαφνικά μου έβαλε 2 δάχτυλα στον κώλο με το ένα χέρι και με το άλλο να μου δίνει σφαλιάρες. Έχυνα ξανά και ξανά.

-    Χόρτασε πούτσα το μουνάκι σου ή ακόμα;

-    Ποτέ δεν χορταίνει μωρό μου.

-    Ναι αλλά εγώ σήμερα θέλω να ξεπατώσω το κωλαράκι σου... και θα το κάνω.

-    Αχ…

-    Ορίστε καργιολίτσα και μόνο που το σκέφτεσαι χύνεις.

-    Σκάσε, χύνω…

-    Έτσι χύσε να σε ξεκωλιάσω μετά.

Ανέβασε ταχύτητα κι έχυσε κι αυτός μαζί μου μέσα μου. Σηκώθηκα από πάνω του και μπήκαμε κι οι 2 μαζί στο ντους. Αφού ξεπλυθήκαμε καλά, με κόλλησε πάνω στο κρύο πλακάκι κι άρχισε να με φιλάει με πάθος. Έπαιξε λίγο με το μουνάκι μου που είχε αρχίσει να στάζει πάλι.

-    Δε θα στο ξαναγαμήσω απόψε κι ας είναι αχόρταγο. Το κωλαράκι σου θα ευχαριστηθεί πούτσα σήμερα.

-    Αχ... κάνε ότι θες. Μόνο κάνε με να χύσω, το θέλω, δωσ' το μου όπου θες.

Βγήκαμε με φιλιά από το ντους και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Έπιασε το λιπαντικό κι έβαλε μια γερή δόση στην πούτσα του κι άλλη μια στην κωλοτρυπίδα μου.

-    Τι έτσι χωρίς προετοιμασία; Στεγνά θα μπεις;

-    Έτσι, σε θέλω στενή και να πονάς. Αφού γουστάρεις τον πόνο, σήμερα θα πονέσεις.

Με ξάπλωσε ανάσκελα κι έπεσε πάνω μου. Άρχισε να τρίβεται πάνω στο μουνάκι μου. Μπήκε απότομα 1-2 φορές και βγήκε. Ένιωθα έτοιμη να χύσω πάλι.

-    Μη χαίρεσαι, το εννοώ, δεν θα σε γαμήσω ξανά από εκεί αν δεν χορτάσω το κωλαράκι σου…

και μπήκε απότομα στο κωλαράκι μου. Έμεινε εκεί για λίγο να νιώσω όλο του το μέγεθος. Άρχισα να κουνιέμαι μπρος πίσω από την καύλα του να τον έχω από πάνω μου και να μην μπαίνει στο μουνάκι μου. Τότε λύσσαξε. Άρχισε να με σφυροκοπάει στον κώλο χωρίς έλεος. Με έφερε σε 1-2-3-4 απανωτούς οργασμούς.

-    Τι έγινε μωράκι μου; Σε γαμάω από το κωλαράκι και χύνεις;

-    Ναι, ναι, ναι... αχ κι άλλο, πιο δυνατά. Σκίσε με...

-    Ο,τι πεις!

Άρχισε να με σκίζει κανονικά. Με γαμούσε πολύ δυνατά συνεχόμενα για κανένα 15αλεπτο. Τότε ήρθε η απόλυτη ηδονή. Έτσι όπως ήταν από πάνω μου, με το χέρι του μου έβαλε και 2 δάχτυλα μέσα στο μουνάκι μου και για λίγη ώρα με γαμούσε και από τις 2 τρύπες ταυτόχρονα. Τα είχα δει όλα. Έχυνα συνέχεια και δεν μπορούσα να σταματήσω.

-    Χόρτασα... θέλω να σε δω να με γαμάς...

και βγαίνει από το κωλαράκι μου, βγάζει το χέρι του από το μουνί μου και καρφώνεται όλος μέσα μου μέχρι την ρίζα. Αρχίζει να πηγαίνει σιγά-σιγά επειδή ξέρει πόσο το γουστάρω όταν είμαστε σε αυτήν την στάση. Γαντζώνομαι πάνω του τυλίγοντας τα πόδια μου γύρω του και μπήγοντας τα νύχια μου στην πλάτη του. Μου έρχεται ένας απίστευτα δυνατός οργασμός και νιώθω κι εκείνον να έχει σπασμούς και να τελειώνει μέσα μου.

Πέφτει πάνω μου μέχρι να ξαναβρεί την ανάσα του και μου φιλάει το στήθος. Μετά σηκώνεται, ξαπλώνει δίπλα μου και με τραβάει στην αγκαλιά του.

-    Με όποιον και να είσαι θα είσαι πάντα δικιά μου.

-    Ναι μωρό μου, τι να κάνουμε. Την πρώτη αγάπη δεν την αλλάζεις με καμία.

-    Και τον πρώτο πούτσο.

-    Ναι... κι αυτόν.

 

(Copyright protected OW ref: 71911)