Κολλητά ζευγάρια

Δημοσιεύθηκε από dimitris73
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πως μια απιστία έκανε 2 ζευγάρια να μπουν για τα καλά στο χώρο του swing!

-    Σήμερα θα βγω με την Μαρία…

μου είπε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο,

-    θα πάμε για κάτι ψώνια και θα πιούμε και έναν καφέ.

-    Να πας, της απάντησα. Μόνο μη με πάρεις τηλέφωνο γιατί θα πέσω νωρίς για ύπνο. Έχω δέκατα, είμαι κομμένος και αύριο πρέπει να είμαι στη δουλειά οπωσδήποτε.

Τη Μαρία την ήξερα, μόνο που ήξερα επίσης ότι δεν ήταν στην δουλειά εκείνη την ημέρα γιατί ήταν από την προηγούμενη άρρωστη. Πήρα το αυτοκίνητο για να παρακολουθήσω την Γιώτα. Την είδα να φεύγει από τη δουλειά της και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κώστα ενός συναδέλφου της. Ο 2 ετών γάμος μας είχε τα μικρά "διάσημα" θέματά του, που παρόμοια ακούγαμε και μιλούσαμε με άλλα παντρεμένα ζευγάρια. Θέματα που στα 34 και 35 μας λύναμε εύκολα. Αυτό που έβλεπα το υποψιαζόμουν. Ένα επαγγελματικό ταξίδι έφερε στα χέρια μου μια φωτογραφία από το κινητό της Μαρίας με την Γιώτα και τον Κώστα να φιλιούνται στο στόμα και την Γιώτα να φορά λαμέ πουκάμισο χωρίς σουτιέν. Κανείς δεν ήξερε ότι είχα δει την φωτογραφία. Η ερωτική μας ζωή είχε πάρει μια πολύ καλή τροπή κάνοντάς με να την ποθώ περισσότερο χωρίς να τη ζηλεύω. Η Γιώτα δεν είναι όμορφη αλλά έχει μια θηλυκότητα που τη χρησιμοποιεί. Το στήθος της μικρό αλλά πεταχτό, ο κώλος της δεν είναι στητός και σφιχτός αλλά όταν περπατάει πολλοί καρφώνονται στο κούνημά του, όπως κι εγώ.

Ακολουθούσα από μακριά το ζευγάρι. Είχε ήδη σουρουπώσει, πράγμα που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για μένα. Κάθισαν σε ένα καφέ στα βόρεια προάστια για καμιά ώρα και συνέχισαν προς Νέα Μάκρη. Έστριψαν σε ένα χωματόδρομο και είδα τα φώτα να σβήνουν. Σταμάτησα πάρκαρα και πλησίασα με τα πόδια. Όταν έφτασα τους είδα αγκαλιά να φιλιούνται και την Γιώτα να γδύνεται. Η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον ήταν περισσότερο από εμφανής. Τον πήρε στο στόμα της γλείφοντάς τον με απίστευτο πάθος. Ανέβηκε επάνω του και της έγλειφε τις ρώγες, ενώ εκείνη ανεβοκατέβαινε απολαμβάνοντας τον μέσα της. Μπορούσα να τους ακούσω να μιλάνε ενδιάμεσα από τα βογκητά τους. Μου έκανε εντύπωση η τρυφερότητα ανάμεσά τους.

-    Τελειώνω…

της είπε και εκείνη ελάττωσε τον ρυθμό της. Τελείωσε μέσα της και έμειναν στην ίδια θέση αγκαλιασμένοι ανταλλάσσοντας φιλιά. Το τηλέφωνό του χτύπησε και έλεγε στην γυναίκα του ότι σε λίγη ώρα θα είναι πίσω. Έφυγα προβληματισμένος. Σπίτι έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα στον καναπέ. Μετά από μισή ώρα ήταν σπίτι.

-    Καλώς την!

-    Πως είσαι μωράκι μου;

-    Καλύτερα, πήρα αντιπυρετικό αλλά δείχνει ότι ήταν αδιαθεσία παρά ίωση. Νιώθω ακόμα λίγο κάπως αλλά θα την πέσω νωρίς για ύπνο. Αύριο έχω δύσκολη μέρα. Εσύ όλα καλά;

-    Μια χαρά τα είπαμε, πήρα και κάτι, ήπιαμε και καφεδάκι και γύρισα. Περνάω καλά με την Μαρία, μπορούμε και μιλάμε για πράγματα εκτός δουλειάς και περνάμε πιο χαλαρά.

-    Πολύ σημαντικό αυτό, μακάρι να κρατήσει η επαφή σας.

Ενδόμυχα πραγματικά ευχόμουν να κρατήσει η επαφή της με τον Κώστα. Αυτό που με προβλημάτιζε ήταν πως θα καταφέρω να τους δω πάλι. Κοιμήθηκα γρήγορα και στον ύπνο μου έβλεπα την Γιώτα να τον γλείφει. Σηκώθηκα και εκτονώθηκα χωρίς να νιώθω ζήλια ή άσχημα γενικότερα. Σίγουρα βρέθηκαν λίγες φορές σε ξενοδοχείο και με λίγη έρευνα βρήκα ποιο. Περίμενα το επόμενο ραντεβού τους. Πήγα νωρίτερα στο ξενοδοχείο και περίμενα διακριτικά. Είδα τον Κώστα να την παίρνει τηλέφωνο.

-    Θα είμαι στο 209, σε περιμένω κουκλίτσα μου.

Τρέμοντας πήγα στη ρεσεψιόν.

-    Ένα δωμάτιο παρακαλώ.

-    Αν περιμένετε θα έχω σε 10 λεπτά.

Κατάλαβε ότι ήμουν μόνος.

-    Ταξιδεύετε;

-    Ναι, μια στάση να κάνω ένα ντους, να κοιμηθώ λίγο και να συνεχίσω.

-    Πάτε μακριά;

-    Έδεσσα, απάντησα με ψυχραιμία.

-    Έχω το 210 και το 206, δίκλινα και τα 2 όμως.

-    Δεν με πειράζει, το 206 είναι στον δρόμο, το 210 είναι πιο ήσυχο.

-    Το 210 καλύτερα.

Ανέβηκα γρήγορα και άνοιξα την μπαλκονόπορτα. Τα παλιά χωρίσματα ήταν εύκολο να τα περάσω. Έστησα αυτί και άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Βγήκα έξω και μπορούσα να δω την γυναίκα μου να απολαμβάνει την γλώσσα του στο μουνί της ανάσκελα με ορθάνοιχτα πόδια. Δεν άκουγα τι έλεγαν αλλά έβλεπα ένα ζευγάρι να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Φορούσα προφυλακτικό γιατί ήξερα ότι θα τελείωνα και δεν ήθελα να γίνω χάλια. Όταν της έπιασε τα πόδια και τα άνοιξε μπαίνοντας μέσα της τελείωσα. Πήγα στο μπάνιο πλύθηκα και φόρεσα δεύτερο. Όταν βγήκα έξω τους είδα πάλι, ξαπλωμένοι στο πλάι να την σπρώχνει όσο μπορούσε. Κινήθηκαν λίγο και διαπίστωσα ότι είχε δεχτεί να της ανοίξει τον κώλο. εκείνος απολάμβανε το θέαμα του αφράτου κώλου της να κυματίζει σε κάθε σπρωξιά, και εκείνη είχε ρίξει το κεφάλι της απολαμβάνοντας το. Τελείωσα πάλι, αλλά δεν κινήθηκα. Τον είδα να ξαπλώνει και εκείνη από πάνω σε 69 να του βγάζει το προφυλακτικό και να γλείφει το σπέρμα του. Μπήκα μέσα.  Εκει έστησα αυτί.

-    Ήσουν υπέροχη, ελπίζω να μην πόνεσες.

-    Καθόλου, με βοήθησαν πολύ τα χαδάκια και το ζελέ.

-    Δεν ήθελα να βγεις από μέσα μου. Ήταν όμως καλό που δεν κράτησε πάρα πολύ.

-    Θα το απολαμβάνουμε μερικές φορές, όχι πολύ συχνά όμως, μην σε ανησυχεί.

-    Χαίρομαι που σου άρεσε. Κώστα, ο Δημήτρης θα λείψει για δυο ημέρες, θα μπορούσαμε να πάμε κάπου οι δυο μας;

-    Και η Ζωή θα πάει στους γονείς της. Μπορώ να της πω να πάρει τα παιδιά μαζί της γιατί θα έχω και εγώ ένα ταξίδι. Πότε θα λείψει;

-    Την άλλη εβδομάδα Πέμπτη, Παρασκευή θα επιστρέψει Σάββατο.

-    Ωραία, πάμε 2 μέρες Χαλκίδα που είναι κοντά;

-    Μια χαρά είναι, δεν θα περάσουμε ώρες στο αυτοκίνητο.

-    Και θα περάσουμε μέρες σαν κανονικό ζευγάρι.

-    Πόσο το θέλω αυτό!

Η γυναίκα μου πραγματικά τον αγαπούσε και εκείνος έτρεφε τα ίδια συναισθήματα για εκείνη. Ξάπλωσα γυμνός και έπαιζα το καυλί μου, ήθελα και άλλο. Φανταζόμουν την Γιώτα να απολαμβάνει έναν άντρα όπως πριν έτσι όπως δεν την έχω νιώσει εγώ. Ήθελα να δω περισσότερα, να δω το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της να ανοίγουν από το γαμήσι του Κώστα και να τη δω από κοντά πως καταπίνει το σπέρμα του. Έχυσα ακόμα μια φορά επάνω στην κοιλιά μου και κοιμήθηκα. Ξύπνησα γρήγορα πλύθηκα και πήγα σπίτι ικανοποιημένος και γεμάτος. Το γεγονός ότι με απατούσε με κάποιον που ναι μεν την ήθελε με πολλούς τρόπους αλλά είχε και κάτι βαθύτερο μαζί της με έκανε να θέλω να τους βλέπω όλο και πιο πολύ μαζί. Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να της μιλήσω ότι τα ήξερα όλα αλλά δέχομαι την σχέση που είχε αρκεί να μην εγκατέλειπε το σπίτι. Σκέφτηκα όμως και τη Ζωή, θα ήταν πολύ άδικο για εκείνη. Θα μιλούσα στη Ζωή. Σαν οικογένεια τους ήξερα. Μόλις έφυγε η Γιώτα για την εκδρομή της πήγα σπίτι του Κώστα και της Ζωής. Εκείνη ξαφνιάστηκε και πολύ γρήγορα της είπα ότι πρέπει να πάει τα παιδιά στους γονείς της γιατί κάτι έχει συμβεί στον Κώστα. Πήγε να πάρει τηλέφωνο και την εμπόδισα. Έδειξε ότι είχε καταλάβει. Πήγαμε τα παιδιά και ξεκινήσαμε για Χαλκίδα.

Η ζωή γνώριζε για το ειδύλλιο αλλά έκανε υπομονή. Της είπα ότι τους είχα παρακολουθήσει και τους είχα δει φροντίζοντας να δείξω ότι τους θαύμαζα σαν ζευγάρι, λέγοντας ότι η κατάσταση αυτή έχει ανεβάσει πολύ την ερωτική πλευρά του γάμου μου. Πράγμα που παραδέχτηκε και εκείνη. Σταματήσαμε για καφεδάκι και την αγκάλιασα προσπαθώντας να της δώσω κουράγιο και ότι όλα θα πήγαιναν καλά για όλους. Ένιωσα απίστευτα ζεστά αγκαλιάζοντάς την. Τόσο οικεία, μοιραζόμασταν το ίδιο πρόβλημα και θα προσπαθούσα να την πείσω ότι η εξωσυζυγική σχέση του Κώστα και της Γιώτας δεν έπρεπε να τελειώσει. Τους είδαμε αγκαλιά να απολαμβάνουν περίπατο στην περατζάδα αγκαλιά. Τους περιμέναμε στο ξενοδοχείο τους. Μόλις έβγαλε ο Κώστας το κλειδί εμφανιστήκαμε. Σοκαρίστηκαν και οι δύο και τους είπα να μπουν γρήγορα μέσα. Η ζωή ήταν έτοιμη να ορμήσει και στους 2 και την κρατούσα αγκαλιά. Τη χάϊδευα και της μιλούσα τρυφερά μέχρι που ηρέμησε ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο Κώστας είχε κατεβάσει το κεφάλι του και η Γιώτα είχε κρύψει το πρόσωπό της. Αυτό θα το διασκέδαζα και θα έπαιρνα την "εκδίκησή" μου. Του είπα ότι ήξερα και εκείνοι δεν αρνήθηκαν τίποτα. Δέχτηκαν και το γεγονός ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να μιλούσαν για να υπήρχε περίπτωση να φτάναμε σε πιο ακραία σημεία. Η Ζωή με κοιτούσε περίεργα ίσως περισσότερο διερευνητικά. Τότε ξεστόμισα την δική μου αλήθεια: Ότι είχα απολαύσει και χαρεί κάθε στιγμή τους. Με λίγα λόγια δεχόμουν την σχέση τους αλλά με κάποιους όρους. Η Γιώτα με κοιτούσε σχεδόν κεραυνοβολημένη, το ίδιο και ο Κώστας. Η Ζωή με κοιτούσε σχεδόν θυμωμένη. Τους είπα να βρεθούμε σε καμιά ώρα στο καφέ του ξενοδοχείου. Εκείνοι κατέβηκαν και έμεινα μόνος με την Ζωή.

Ήμουν έτοιμος να της εξομολογηθώ ότι πάντα την έβλεπα ερωτικά. Μια εύσωμη γυναίκα, στα 40, όχι όμορφη αλλά ελκυστική στα δικά μου μάτια. Μια γυναίκα που θα ήθελα να γευτώ και να νιώσω. της μίλησα όπως ακριβώς αισθανόμουν. Ότι εκείνοι είχαν πραγματική σχέση και την δεχόμουν όπως επίσης ότι θα ήθελα την Ζωή να μπει στη ζωή μου. Έσκυψα και τη φίλησα απαλά στα χείλη. Κοντοστάθηκε, μάλλον ήταν το τελευταίο που περίμενε. Της εξήγησα ότι δεν ήταν αντίδραση προς την Γιώτα αλλά έλξη προς εκείνη. Πήγαμε και τους βρήκαμε. Ήταν η σειρά της Ζωής να μιλήσει. Το ύφος της και η χροιά της φωνής της είχε αλλάξει. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο πάλι και έγδυσε τον Κώστα. Τον έβαλε να ξαπλώσει και τον έγλειψε. Εκείνος άρχισε να ανταποκρίνεται. Τότε πλησίασα τη Γιώτα, την έγδυσα και την έβαλα να ξαπλώσει στο πλάι του. Της έγλειψα τις ρώγες και την κλειτορίδα της και πήρα το χέρι της και το έβαλα επάνω στο καυλί του. Η Ζωή κάθισε δίπλα στον Κώστα και του ζήτησε να της δείξει τι αισθάνεται για την Γιώτα. Εγώ της ζήτησα να με κάνει για ακόμα φορά ευτυχισμένο.

Με τη Ζωή καθίσαμε στο διπλανό κρεβάτι βλέποντας το ζευγάρι γυμνό να απολαμβάνει το πάθος του πολύ πιο έντονα από ότι συνήθως. Μας παρέσυραν και εμάς και βρεθήκαμε και εμείς γυμνοί. Η αίσθηση του κορμιού της ήταν υπέροχη. Τελείωσα μέσα της όπως και ο Κώστας μέσα στη Γιώτα. Η αρχή μιας ιδιαίτερης σχέσης είχε γίνει. Μείναμε μέχρι την Κυριακή κάνοντας ότι δεν είχαμε κάνει ποτέ. Για πρώτη φορά άνοιξα τον κώλο της Γιώτας και ήμουν ο πρώτος που άνοιξε τον κώλο της Ζωής. Τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες και βίντεο όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και έξω σαν ζευγάρια. Η επιστροφή ήταν εύκολη και χαρούμενη. Η Γιώτα κλαίγοντας με ευχαρίστησε όπως και εγώ εκείνη. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα βγαίναμε εναλλάξ και ένα σαββατοκύριακο το μήνα όλοι μαζί δοκιμάζαμε όλους του πιθανούς συνδυασμούς. Ξεφύγαμε ακόμα και από ταμπού αφού μέσα στα διάφορα παιχνίδια που κάναμε η Ζωή και η Γιώτα ανακάλυψαν τα δικά τους παιχνίδια και με τον Κώστα ακολουθήσαμε.

Ο Κώστας ήταν πιο διστακτικός αλλά όταν ένιωσε την γλώσσα της Ζωής να του σαλιώνει το κεφάλι ενώ εγώ τον τρόμπαρα και σάλιωνα το μουνάκι της Γιώτας και το κεφάλι του με την γλώσσα μου ανταπέδωσε σε σημείο που δεν διστάσαμε να κάνουμε 69 μόνοι στο κρεβάτι, με τις γυναίκες να μας ενθαρρύνουν. Οι δοκιμές με τη Γιώτα να μας παίρνει και τους δύο από όλες τις τρύπες της και οι αλλαγές που κάναμε με την Ζωή στη θέσης της ήταν ονειρικές. Ο καιρός περνούσε και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω με ένα παιδί. Τότε η Ζωή μας εξέπληξε όλους. Πριν μείνει έγκυος στο πρώτο παιδί τους, αναζήτησε λίγες ώρες ηδονής στα χέρια 2 αντρών που την ικανοποίησαν και έκανε το παν να τους ικανοποιήσει και εκείνη. Όλοι αρχίσαμε να κολλάμε στην Γιώτα να κάνει το ίδιο. Τότε ο Κώστας έδωσε μια ιδέα. Γνώριζε έναν συνεργάτη του που ήθελε πολύ να "γνωρίσει" την Γιώτα.

-    Ποιος είναι;

Ρώτησε.

-    Ο διευθυντής της τράπεζας και ο υπεύθυνος του δανειακού μας.

-    Τι σου έχουν πει;

-    Ο διευθυντής έχει πει επανειλημμένα πότε θα σε γνωρίσει και ο άλλος τον πειράζει λέγοντας να περιμένει την σειρά του. Κάποια στιγμή άρχισαν να λένε να πηγαίνεις εσύ εκεί μπας και καταφέρουν να σε τουμπάρουν.

-    Γνωρίζω και τους δύο, μας είπε, είναι 2 πενηντάρηδες, φτασμένοι, παντρεμένοι, που ψάχνονταν διαρκώς. Είναι ελκυστικοί όχι σαν ομορφιά προσώπου αλλά σαν περιποιημένο σύνολο φτασμένου και γεμάτου αυτοπεποίθηση άντρα.

Ξεκίνησε λοιπόν να πηγαίνει εκείνη στην τράπεζα, πιο καλοντυμένη αλλά και πιο δεκτική. Ο Κώστας τους ενθάρρυνε να προχωρήσουν. «Η γκόμενα ψάχνεται, αν την πάτε με το καλό μπορεί κάτι να βγει», τους είχε πει. Κάποια στιγμή τη κάλεσαν προκειμένου να μιλήσουν στο τέλος της ημέρας και έδειξε ότι θα γινόταν το βήμα από μέρους τους. Είχαμε κανονίσει κάθε λεπτομέρεια ακόμα και το που θα πήγαιναν. Αφού μίλησαν, ο ένας κάθισε δίπλα της και της έπιασε το πόδι ενώ ο άλλος χαμογελούσε. Εκείνη καθόταν αναπαυτικά σταυροπόδι, σημάδι ότι όλα πήγαιναν όπως τα ήθελε. Θα τους πήγαινε σε ένα διαμέρισμα που είχε η Ζωή και χρησιμοποιούσαμε για να βρισκόμαστε. Εγώ ήμουν ήδη εκεί και περίμενα. Μόλις ξεκίνησαν, η Ζωή που παρακολουθούσε, μας ενημέρωσε και τους ακολουθούσε ο Κώστας για παν ενδεχόμενο. Στο τηλέφωνο μου είπε ότι έβλεπε ότι ήταν παραπάνω από πρόθυμη. Αυτό με εξίταρε ήθελα να τη δω να την κατακτούν απλά και μόνο για να την πηδήξουν.

Μπήκαν στο σπίτι και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν να γδύνονται. Τους οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα γυμνή, απαντώντας δεκτικά σε πρόστυχα σχόλια που της έκαναν. Επίσης δεκτικά αντέδρασε όταν ο ένας την πέταξε σχεδόν στο κρεβάτι και της είπε…

-    Ο άντρας σου ξέρει ότι γαμιέσαι;

Εκείνη απάντησε χαμογελώντας.

-    Πρέπει;

και έπιασε το καυλί του…

-    Τότε γλείψ’ το μουνάρα μου.

Δεν περίμενα να δω κάτι τρομερό, έκαναν ότι κάναμε και εμείς. Ήταν απλά πιο χυδαίοι, ευτυχώς όχι βίαιοι.

-    Σε πηδάει και από τον κώλο βλέπω...

-    Μ…

-    Εμείς θα σε πηδήξουμε από μουνί και κώλο, αλλά θα σε χύσουμε μέσα στον κώλο.

Όντως τελείωσαν και οι δύο μέσα στον κώλο της. Για 2 ώρες ακόμα πηδιόταν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της. Πότε-πότε κοίταζε προς το μέρος μου και μου έκλεινε το μάτι. Λίγο πριν τελειώσουν με κοίταξε χαμογελαστή έχοντας τα χύσια του ενός στο στόμα της. Πλέον ο Κώστας με τη Ζωή μαζί με την Γιώτα και εμένα είμαστε κοντά, τόσο σαν οικογένειες, αλλά και σαν εραστές.

 

(Copyright protected OW ref: 71807)