Μετά το στρινγκ τι; (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά το ξεπαρθένεμα από τα δάκτυλα της Ελένης, ήρθε το γαμήσι που μετέτρεψε το κωλαράκι μου σε μουνάκι.

Έχουν περάσει μερικά λεπτά και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που προ ολίγου έζησα, όταν η Ελένη αρχίζει με ένα χαλαρό τσιμπούκι να σπάει τον πάγο και την αμηχανία που με είχε καταλάβει. Η γλώσσα της Ελένης μετά από λίγο έφτασε εκεί που ήθελε και άρχισε πάλι να κάνει ένα καλό γλειφομούνι, όπως μου είπε, για να ετοιμάσει το μουνάκι μου για ένα κανονικό γαμήσι. Η καύλα δεν άφηνε περιθώρια για καμία σκέψη για το τι εννοούσε και τι ήθελε να κάνει. Η γλώσσα της ανέβαζε την καύλα μου στο κόκκινο και κάθε αναστολή για το γίνεται και το τι θα γίνει έχει ξεπεραστεί και αφήνομαι να απολαύσω αυτό που ζω.

Η ώρα περνά ευχάριστα, το γλείψιμο της κωλοτρυπίδας συνεχίζεται και με τη βοήθεια από το δάκτυλο της Ελένης δεν αργεί να φέρει και η χαλάρωση της τρύπας μου, ώστε να δεχτεί τα δυο δάκτυλα της Ελένης με ευχαρίστηση και χωρίς έντονο πόνο. Η Ελένη με βάζει να σταθώ στα τέσσερα όπως την έβαζα εγώ έως τώρα και συνεχίζει να γλείφει και να γαμάει την τρυπούλα μου με την γλώσσα της και τα λεπτά, μακριά δάκτυλα της χωρείς να αργήσει να προσθέσει και τρίτο δάκτυλο και να μου προκαλέσει έντονο πόνο και αντίδραση. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει. Με τα τρία δάκτυλα για αρκετή ώρα, η χαλάρωση της τρύπας μου ήταν δεδομένη. Η γλώσσα της Έλενας δεν σταμάτησε και αυτή να προσφέρει τη δική της βοήθεια στο άνοιγμα της τρύπας μου αλλά και στην καύλα η οποία με έχει βγάλει εκτός εαυτού, τόσο, που έφτασα στο σημείο να ζητώ από την Έλενα να με γαμήσει, να με κάνει την πουτάνα της, να με ξεσκίσει, να γίνει ο γαμιάς μου.

-    Αυτό θα κάνω πουτάνα μου...

ήταν η απάντηση της Έλενας και φορώντας ένα στραπόν που της είχα κάνει δώρο να το χρησιμοποιεί όταν λείπω στο μέγεθος της πούτσας μου, ακουμπά την παρθένα τρύπα μου και με αρκετό λιπαντικό και απαλές κινήσεις προσπαθεί να χώσει αυτό το πράγμα στον κώλο μου. Με την προεργασία που είχε γίνει και με αρκετή πίεση η παρθένα έως τότε τρύπα μου δεν άργησε να δεχτεί το καυλί από το στραπόν της γυναίκας μου. Ο πόνος αφόρητος. Η κραυγή πρέπει να ακούστηκε στα διπλανά διαμερίσματα. Η ανάσα μου κόπηκε και παρακαλούσα την Έλενα να σταματήσει γιατί πονούσα.

-    Η πρώτη φορά έτσι πονάει πουτάνα μου…

ήταν η απάντηση της και συνέχισε να σπρώχνει τη πούτσα της στο μουνάκι μου όπως αποκαλούσε πλέων το κώλο μου. Δεν ξέρω πόση ώρα χρειάστηκε μέχρι η πούτσα να χωρέσει όλη στον κώλο μου, γιατί από τον πόνο που ένιωθα δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω τίποτα… ούτε τα πρόστυχα λόγια της γυναίκας μου όπως, «έτσι θα σε γαμάω πούστη, καριόλη άνδρα, να καταλάβεις τη εστί γαμήσι από τον κώλο» και πολλά άλλα. Όσο περνά η ώρα ο πόνος δίνει τη θέση του στη καύλα και ο πούτσος της Έλενας είναι όλος μέσα στο μουνί μου όπου έχει χαλαρώσει αρκετά και απολαμβάνει το γαμήσι του. Χωρίς να βγάλει τη πούτσα από το μουνί μου αλλάζει στάση. Ξάπλωσε κι εγώ από πάνω της να γαμιέμαι σαν πουτάνα. Δεν πίστευα ούτε εγώ αυτό που ζούσα, να κάθομαι επάνω στον πλαστικό πούτσο της γυναίκας μου. Η πούτσα μου τρέχει συνεχώς και η καύλα που ζούσα πρωτοφανής. Κάθομαι επάνω και προσπαθώ να μη χάσω ούτε χιλιοστό.

Γαμιόμουνα αρκετή ώρα σε αυτή την στάση. Τα πόδια μου έχουν κουραστεί, η κοιλιά μου πονάει από το καυλί που κτυπά το στομάχι μου, η πούτσα μου έχει πρηστεί αφάνταστα και η ώρα που τα χύσια μου θα παταχτούν σαν σιντριβάνι και θα γεμίσουν το πρόσωπο, τα βυζιά και την κοιλία της αγάπης μου δεν θα αργήσει. Τόση ποσότητα από σπέρμα δεν είχα βγάλει ποτέ. Αφού ηρέμησα λίγο χωρίς να αποχωριστώ από το μουνάκι μου τη πούτσα που μου πήρε την παρθενιά αλλά μου χάρισε μια πρωτόγνωρη καύλα και εμπειρία, ξάπλωσα δίπλα στη γυναίκα μου σε αυτή που μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας και γάμου ήρθε η σειρά της να πάρει την παρθενιά μου όπως εγώ της είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια. Σφιχταγκαλιαστήκαμε και τα χύσια μου γέμισαν τα κορμιά μας. Η πούτσα που με ξέσκισε σιγά-σιγά γλίστρησε από την τρύπα μου αφήνοντας ένα κενό και μια ανακούφιση. Αγκαλιασμένοι όπως είμαστε, μας πήρε ο ύπνος. Το πρωί ξύπνησα από ένα πόνο που ένιωθα στο γαμημένο κωλαράκι μου, στη κοιλία μου και την μυρωδιά από τα χύσια και τον δυο μας να έχουν γεμίσει το δωμάτιο. Για δυο ημέρες δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα. Το μόνο που με ανακούφιζε είναι το γλειφομούνι που μου έκανε η γυναίκα μου και γαμιάς μου.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 71696)