Τηλέφωνο από παλιά γκόμενα

Δημοσιεύθηκε από beloslina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια τηλεφωνική εξομολόγηση μιας πρώην γκόμενας για την πρώτη της παρτούζα.

Όντας στο στρατό, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, όπως οι περισσότεροι που έχουν υπηρετήσει. Προσπαθούσα όποτε ήμουν μόνος να σκαλίζω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο και να τηλεφωνώ σε κάθε είδους γνωστού, φίλου, πρώην και νυν γκόμενες. Μια από αυτές ήταν μια πρώην γκόμενα, μια μικρούλα που είχα γνωρίσει στον τόπο που σπούδαζα. Η Χρύσα, ένα κορίτσι κοντό, μελαχρινό, με μακρύ μαλλί, απίστευτες βυζάρες, γλυκό πρόσωπο με γυαλάκια και κανονικό κωλαράκι. Πρόστυχο και έκφυλο γκομενάκι, κάτι που δεν της φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Χτυπάει το τηλέφωνο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

Εγώ: Γεια σου Χρύσα, τι κάνεις;

Χρύσα: Βρε βρε-βρε… που χάθηκες εσύ;

Εγώ: Που χάθηκα. Στρατό είμαι και έχω χαθεί από όλους. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα βράχο με άλλους 9 μαντράχαλους και θα φύγω σε 2 βδομάδες. Εσύ πως περνάς;

Χρύσα: Α… μια χαρά περνάς δηλαδή. Καλά είμαι κι εγώ. Να σου πω.. Στο μέρος σου πότε θα επιστρέψεις είπες; Σε δύο εβδομάδες; Μπορείς να μου πεις ακριβώς ημερομηνία γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθουμε με τη σχολή χορού για κάποιες παραστάσεις.

Εγώ: Σε δύο εβδομάδες. Θα μπορούμε να βρεθούμε ή θα είσαι απασχολημένη όλη την ώρα; Αν μου πεις μέρα θα φροντίσω να είμαι ελεύθερος.

Χρύσα: Κοίτα μάλλον Παρασκευή θα έρθουμε και θα κάτσουμε μέχρι και Κυριακή. Οπότε φρόντισε τότε.

Εγώ: Πολύ ωραία. Θα φροντίσω Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ να σε δω. Ελπίζω να είσαι το ίδιο κάβλα όπως σε θυμάμαι.

Χρύσα: Ε… δεν έχω αλλάξει και πολύ.

Εγώ: Ακόμα θυμάμαι τις βυζάρες σου και τα κουνήματά σου. Είσαι τσαχπίνα πολύ.

Χρύσα: Έχουν φουσκώσει λίγο. Όποτε παίρνω ένα δυο κιλά πρώτα εκεί πάνε.

Εγώ: Ε, αυτό είναι καλό. Δίνεις τροφή… για σκέψη. Κάνα γκόμενο έχεις τώρα να ταλαιπωρείς;

Χρύσα: Να ταλαιπωρώ; Γιατί μωρέ; Εγώ τους ταλαιπωρώ τους άντρες; Εγώ τους αγαπάω!

Εγώ: Καλά, καλά, ξέρω εγώ τι λέω. Για πες. Έχεις κανένα;

Χρύσα: Μπα. Είχα έναν αλλά χωρίσαμε εδώ και λίγες βδομάδες. Ήταν πολύ ζηλιάρης.

Εγώ: Γιατί τι σου έκανε;

Χρύσα: Ε να μωρέ είχαμε πάει σε ένα γάμο στο χωριό και με συνόδευε αυτός. Ποτό στο ποτό γίναμε στουπί. Μαζί κι εγώ και άλλοι δύο φίλοι του. Στο τέλος καταλήξαμε να κάνουμε σεξ όλοι μαζί και αυτός μετά έκανε μούτρα και ζήλιες.

Εγώ: Όπα-όπα… τι λες τώρα. Κάνατε παρτουζίτσα δηλαδή; Για πες; Ακούγεται ενδιαφέρον.

Χρύσα: Να αυτός έλεγε συνέχεια στους φίλους του τι καλές πίπες του παίρνω και κοκορευόταν σαν πετεινός. Έλεγε διάφορα στους φίλους του και αυτοί καύλωναν. Με πείραζαν κατά καιρούς αλλά δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα μέχρι εκείνη μέρα στο γάμο.

Εγώ: Μάλιστα. Θες να μου πεις πως έγινε το σκηνικό; Έκλεψες πάντως την παράσταση από ότι κατάλαβα ε;

Χρύσα: Άκου τι έγινε.. Μας είχαν βάλει στο ίδιο τραπέζι όλους, τρώγαμε πίναμε χορεύαμε και η ώρα περνούσε. Αυτοί είχαν πιει πολύ, όπως κι εγώ. Κάποια στιγμή που χορεύαμε, ο ένας άρχισε και με χούφτωνε. Στην αρχή σιγά, μετά πιο έντονα. Το είδε ο δικός μου και για να μην γίνει χαμός με τράβηξε και λέει πάμε κάπου αλλού όχι εδώ. Στην αρχή δεν κατάλαβα που το πήγαινε αλλά με τραβούσε και προχωρούσαμε να πάμε στο σπίτι του που ήταν κοντά. Με έβριζε. μου έλεγε…

-    Μωρή πουτάνα μες τον κόσμο κάθεσαι και παίζεις με τον Κώστα; Τουλάχιστον να κάνουμε κάτι και να μην μας πάρει άλλος μάτι.

-    Τι λες μωρέ; Ποιο μάτι και ποιος κόσμος;

-    Καλά, πάμε σπίτι και θα δεις.

Πάμε σπίτι και μόλις μπαίνουμε, άρχισε με χούφτωνε, με δάγκωνε, με φιλούσε και μου τραβούσε τα ρούχα. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω. μια το ποτό μια η κάβλα της στιγμής αφέθηκα. Αυτός είχε καβλώσει πολύ και μόλις το κατάλαβα του έβγαλα την πούτσα και άρχισα να τον γλείφω. Μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και ήταν οι φίλοι του. Φαινόταν ότι ήταν φτιαγμένοι από το ποτό και μόλις μας βλέπουν να τον πιπώνω λένε:

-    Καλά ρε ξεκινήσατε χωρίς εμάς;

και με μιας κατεβάζουν τα παντελόνια τους και πετάνε μπροστά στα μούτρα μου τις πούτσες τους. Με είχαν καθηλωμένη κάτω και με τις πούτσες στο πρόσωπό μου δεν μπορούσα να ξεφύγω. Έγλειφα ασταμάτητα και τους είχα καβλώσει απίστευτα. Ο δικός μου μετά με σήκωσε και με έβαλε στον καναπέ. Έκατσα πάνω του, ο ένας μου τσιμπούσε και έγλειφε τις ρόγες μου και ο άλλος μου είχε χώσει την πούτσα του στο στόμα. Είχα υγρανθεί πολύ. Χοροπηδούσα πάνω στο δικό μου και τον γέμιζα υγρά. Ο άλλος ο μαλάκας με δάγκωνε στις ρόγες και πονούσα και ο τρίτος το καταλάβαινε και έχωνε πιο βαθιά το καβλί του στο στόμα μου για να μη μουγκρίζω. Μετά όταν σταμάτησε να ασχολείται με τις ρώγες μου πήγε από πίσω και άρχισε να σαλιώνει τον κώλο μου. Ήξερε ότι μου άρεσε να γαμιέμαι από πίσω και μου τον κάρφωσε απότομα. Όλα τους τα είχε πει ο βλάκας. Τι μου αρέσει τι δεν μου αρέσει. Με έπαιρναν και οι τρεις ταυτόχρονα και μόλις συγχρονίστηκαν άρχισα και έχυνα πολύ.

Εγώ: Με έχεις καβλώσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να σε γαμούσα εδώ στη σκοπιά που είμαι μόνος. Πως τελείωσε η παρτούζα για πες μου, συνέχισε.

Χρύσα: Αυτοί είχαν συγχρονιστεί και μόλις άρχισα να χύνω τότε άρχισαν ένας-ένας και με έχυναν. Ο καθένας στην τρύπα που είχε. Αυτός που έχυσε περισσότερο ήταν αυτός στον κώλο μου.

Εγώ: Καλοπέρασες δηλαδή.

Χρύσα: Ναι, ήταν η πρώτη μου παρτούζα. Αλλά μετά ο δικός μου έκανε ζήλειες και τον ενόχλησε που γαμηθήκαμε όλοι μαζί. Δεν ξανακάναμε τίποτα αλλά εμένα μου άρεσε.

Εγώ: Θα ήθελες να κανονίσουμε τίποτα όταν έρθεις;

Χρύσα: Ναι. Φέρε κάνα φίλο σου και βλέπουμε.

Εγώ: Ανυπομονώ να έρθεις καυλιάρα μου. Σε κλείνω τώρα γιατί έρχονται για έφοδο.

Χρύσα: Φιλάκια.

Το σκηνικό είναι αληθινό και σε επόμενη ιστορία ακολουθεί τι έγινε όταν μας επισκέφθηκε το πουτανάκι.

 

(Copyright protected OW ref: 71404)