3 νύχτες (δεύτερη νύχτα)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όνειρα και πραγματικότητα, διαχωρισμός που κρέμεται από μια λεπτή γραμμή. Αλήθεια πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις ένα όνειρο να πραγματοποιείτε; Και πόσο μα πόσο πραγματικά ευλογημένος νιώθεις όταν συμβαίνει αυτό; Ένα τέτοιο όνειρο θα προσπαθήσω να διηγηθώ στην πρώτη μου απόπειρα περιγραφής καταστάσεων-γεγονότων της προσωπικής μου ζωής. Το όνομα μου είναι Μιχάλης και είναι το μόνο πραγματικό όνομα μέσα στην ιστορία. Όλα τα υπόλοιπα ονόματα και οι τοποθεσίες έχουν αλλαχτεί για ευνόητους λόγους.

Το τηλεφώνημα έγινε μία εβδομάδα αργότερα, σύντομο, λακωνικό «Σε δύο μέρες έρχομαι», ήταν τα μόνα λόγια της και απάντησα με τον ακριβώς ίδιο ελαφρός ψυχρό τρόπο «ok». Το τηλέφωνο έκλεισε κι εγώ πετούσα από την χαρά μου.

Η πρώτη βραδιά ήταν εκπληκτική αλλά τίποτα δεν πήγε όπως το είχα σχεδιάσει. Αυτό ήταν κάτι που δεν θα άφηνα να ξανασυμβεί. Ο όρος παρέμενε. Πλήρης υποταγή και σε 2 μέρες θα έπαιρνε μια γεύση από την σημασία των λέξεων, αν είχε το θάρρος να εμφανιστεί φυσικά. Μετά την σύντομη συνομιλία με την Τόνια ξεκίνησαν οι προετοιμασίες αν και όχι από εμένα, αλλά από την Μαρία που ανέλπιστα ενθουσιασμένη με βοηθούσε προσθέτοντας συνεχώς μικρές πιπεράτες λεπτομέρειες στο στήσιμο του σκηνικού και ενθαρρύνοντας με να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα. Το μικρό μου διαβολάκι είχε πάρει φωτιά και η αλήθεια είναι ότι δοκιμάσαμε ορισμένα από αυτά στην πράξη τις επόμενες δύο μέρες. Ζούσα σε ένα όνειρο.

Η Κυριακή είχε φτάσει. Ώρα 20:00. 3 εβδομάδες πριν από το γάμο. Η Μαρία είχε φύγει πάλι από το μεσημέρι αφήνοντας με μόνο μου σπίτι να προετοιμαστώ. Κλασική περιπετειώδης παιχνιδιάρικη μουσική σε ήχους βιολιού έπαιζε χαμηλά στο ηχοσύστημα (κομμάτια επιλεγμένα από την ίδια). 2 έντονα χτυπήματα στην πόρτα. Σηκώθηκα, άνοιξα και η Τόνια σαν deja vu όρμησε σαν σίφουνας για μία ακόμα φορά μέσα στο δωμάτιο. Έκλεισα την πόρτα πίσω της. Φορούσε το ίδιο λαχταριστό τζίν και την κόκκινη μπλούζα. Θεά στην κυριολεξία. Πήρα βαθιές αναπνοές μυρίζοντας και το απίστευτο άρωμα που άφηνε η αύρα της και χαλάρωσα. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να παρασυρθεί ξανά. Έφτασε στην μέση του δωματίου και μόλις άκουσε την πόρτα να κλείνει πίσω της γύρισε και έτρεξε πάνω μου. Το φιλί της ήταν κόλαση και ότι σκεπτόμουν μέχρι τώρα εξανεμίστηκε, αφέθηκα στην ένταση του. Το στόμα της, το κολλημένο σώμα της πάνω μου, το έντονο άρωμα που θόλωνε όλες τις αισθήσεις μου, αυτό το κορίτσι ήθελε να με τρελάνει. Την γύρισα απότομα με το φιλί να συνεχίζεται κολλώντας την πλάτη της στον τοίχο. Εγώ είχα τον έλεγχο και έπρεπε να το δείξω. Το φιλί συνεχιζόταν. Με αγκάλιαζε όλο και πιο σφιχτά, όλο και πιο δυνατά ρουφώντας την ψυχή μου μέσα από το στόμα της και ανταπέδιδα με την ίδια ορμή δημιουργώντας ένα παράλληλο σύμπαν σε έναν κόσμο που ήμασταν μόνο εμείς οι δύο τυλιγμένοι στην ομίχλη και κάθε προσπάθεια έλεγχου είχε πάει περίπατο. Έναν αιώνα μετά με βαθύ αίσθημα ικανοποίησης βρήκα την δύναμη και ξεκόλλησα από πάνω της, γύρισα το σώμα της με το πρόσωπό της να κοιτάζει τον τοίχο και κόλλησα το σώμα μου πάνω της δαγκώνοντας τον λαιμό της. Η Τόνια έδειχνε να το απολαμβάνει. Από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου έβγαλα ένα μεγάλο μαύρο μαντίλι. Το πέρασα από το κεφάλι της και της έκλεισα τα μάτια δένοντας το καλά από πίσω.

Ξαφνιάστηκε και ενστικτωδώς πήγε να το βγάλει. Έπιασα τα χέρια της και με ένα άλλο μαντίλι που είχα έτοιμο τα έδεσα πίσω από την πλάτη της. «Πλήρης υποταγή» ήταν ο όρος και τώρα ένιωθε τι σημαίνει. Τη γύρισα προς τα εμένα. Η Τόνια παραδόξως δεν έλεγε κουβέντα, είχε αφεθεί στις ορέξεις μου. Άρχισα να την φιλάω και δειλά ανταπέδιδε. Έβαλα τα χέρια μου στους ώμους της και την πίεσα ελαφρά προς τα κάτω. Κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και υπάκουσε πέφτοντας στα γόνατα. Απομακρύνθηκα λίγο και την κοιτούσα. Ήταν υπέροχη και της το είπα. Η Τόνια χαμογελούσε ικανοποιημένη. Τι υπέροχο θέαμα! Το πρόσωπο της ήταν πρόσωπο αγγέλου αλλά εγώ είχα ορέξεις δαίμονα. Ξεντύθηκα γρήγορα και πήγα μπροστά της. Η αίσθηση της Τόνια ντυμένης, υποταγμένης στις ορέξεις μου και εγώ γυμνός λίγα εκατοστά μακριά από το στοματάκι της ήταν κάτι που με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να χαϊδεύω τα μαλλάκια της και της άρεσε. Ένιωθε τον ερεθισμό μου λίγα εκατοστά από τα χειλάκια της, τον μύριζε, γλειφόταν απαλά με την άκρη της γλώσσας της σαλιώνοντας, προετοιμάζοντας τα χείλια της για αυτό που θα ακολουθούσε. Άρχισε να το γλείφει να παίρνει μια γεύση εξερευνώντας το μέγεθος του. Δειλά-δειλά το έβαλε μέσα στο στόμα της ρουφώντας το και δαγκώνοντας το προσπαθώντας να με πειράξει. Τα χέρια μου συνέχιζαν να χαϊδεύουν τα ξανθά μαλλάκια της δίνοντας έναν ελαφρός γρηγορότερο ρυθμό σε αυτό που έκανε. Ένιωθα την απόλυτη καύλα. Το έχωνα όλο και πιο μέσα, όλο και πιο βαθιά. Την δοκίμαζα και το ήξερε. Βασικά αισθανόμουν ότι το απολάμβανε κιόλας. Δεν άντεχα άλλο, με μια απότομη κίνηση το κάρφωσα όλο μέσα στο στοματάκι της και άρχισα να χύνω. Προσπαθούσε να κινηθεί αλλά δεν την άφηνα και με τα χέρια δεμένα δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Έμεινα ακίνητος καρφωμένος μέσα της μέχρι την τελευταία σταγόνα. Είχε παραδοθεί. Μερικές κινήσεις μέσα έξω πλήρης ικανοποιημένος και βγήκα.

Της έδωσα εντολή να καταπιεί ότι είχε μείνει μέσα στο στόμα της και το έκανε χωρίς αντιρρήσεις παγωμένη. Τη σήκωσα όρθια φιλώντας την στον λαιμό δεξιά. Μικροί αναστεναγμοί επέστρεψαν. Ένα φιλί στο στόμα ακλούθησε ζεστό-λαχταριστό και ξαφνιασμένη ανταπέδωσε. Απομακρύνθηκα. Δυνάμωσα την μουσική και πλησίασα ξανά. Έλυσα τα χέρια της και άρχισα να της βγάζω τα ρούχα αργά. Πρώτα βγήκε το τζιν αποκαλύπτοντας ένα κόκκινο κολασμένο στρινγκ, μετά η μπλούζα με τα υπέροχα μαλλιά της να έχουν ανακατωθεί ελαφρός και το μαντίλι τα έκανε ακόμα χειρότερα. Λάτρεψα τον τρόπο που μύριζαν εκείνη την στιγμή. Φυσικά δεν μπορούσε να δει τι έκανα μόνο να αισθάνεται τα ρούχα που έβγαιναν από πάνω της και το στόμα μου που δάγκωνε το στήθος της λίγο πιο πάνω από την ρόγα όταν έβγαλα και το κόκκινο σουτιέν. Η πρώτη πιπιλιά για σήμερα, αλλά σίγουρα όχι και η τελευταία μέσα στην νύχτα.

Την καθοδήγησα και την ξάπλωσα πάνω στο κρεβάτι μόνο με το κόκκινο λαχταριστό στρινγκάκι και το μαύρο μαντίλι να της κλείνει τα μάτια. 2 ζευγάρια χειροπέδες (όχι κατά τύχη), υπήρχαν στα κολονάκια του κρεβατιού και έδεσα τα χεριά της με αυτές. Η Τόνια υπάκουγε σε κάθε εντολή συνεχίζοντας να μου έχει εμπιστοσύνη. Είχε έρθει η ώρα για το κυρίως γεύμα και το τραπέζι ήταν στρωμένο σερβιρισμένο και περίμενε. Έτρεξα στο ψυγείο, άνοιξα την κατάψυξη και πήρα ένα παγάκι (το αγαπημένο μου παιχνίδι). Το θέαμα καθώς κοίταξα το κρεβάτι μου έκοψε την ανάσα. Το μαύρο σοκολατένιο δέρμα της (αποτέλεσμα ηλιοθεραπείας), τα λευκά στηθάκια της, το υπέροχο γλυκό προσωπάκι της και τα ξανθιά μακριά μαλλιά της έφτιαχναν ένα τέλειο σύνολο. Πλησίασα αθόρυβα. Ακούμπησα το παγάκι στα δάχτυλα του ποδιού της και το τράβηξε ξαφνιασμένη.

Χαμογελούσα. Ανεβαίνοντας περισσότερο στο κρεβάτι έκανα υγρές γραμμές πάνω στο σώμα της και η γλώσσα μου ακολουθούσε από πίσω μαζεύοντας, πίνοντας καθαρίζοντας τα ίχνη. Η Τόνια βογκούσε από κάτω μου με τις χειροπέδες να κάνουν θόρυβο στα κολονάκια του κρεβατιού. Το παγάκι ακούμπησε στην ρόγα της και η γλώσσα μου έγλειφε γύρω-γύρω. Μικρές ανατριχίλες διαπερνούσαν το κορμί της. Ανέβηκα στον λαιμό της. Όλο το σώμα μου ακουμπούσε πάνω στο δικό της. Άρχισα να της δαγκώνω ελαφρά το αφτί της. Τα δεμένα της μάτια βοηθούσαν όλη την κατάσταση. Η θερμοκρασία στο σώμα της έκανε το παγάκι να λιώνει γρήγορα. Ένα φιλί ακλούθησε και άρχισα να κατεβαίνω πάλι προς τα κάτω. Είχα ανακαλύψει ότι η Τόνια γαργαλιόταν εύκολα και φυσικά δεν έχανα την ευκαιρία να την πειράζω αρκετά συχνά, ειδικά όταν το ακουμπούσα το παγάκι στα πλευρά της έχανε κάθε έλεγχο και το έκανα άλλη μια τελευταία φορά πριν λιώσει τελείως. «Όχι μη…» φώναζε γελώντας, πηγαίνοντας σπασμωδικά πέρα-δώθε και κατέβηκα κατευθείαν στο κόκκινο στρινγκάκι. Η Τόνια σοβάρεψε απότομα. Είχα φροντίσει να μην το πειράξω καθόλου αλλά ήταν ελαφρός μούσκεμα και λιγάκι άσπρο απ’ ότι παρατήρησα ικανοποιημένος.

Άρχισα να δαγκώνω το ύφασμα πάνω από το μουνάκι της. Βογγητά άρχισαν να βγαίνουν από το στοματάκι της και τα πόδια της άνοιξαν περισσότερο. Ξάπλωσα ανάμεσα σε αυτά αγκαλιάζοντας τα, προσπαθώντας να τα ακινητοποιήσω. Η μυρωδιά στο κόκκινο ύφασμα ήταν υπέροχη. Δάγκωνα περισσότερο το στρινγκ τεντώνοντας το δέρμα από κάτω με τα χέρια μου. Η Τόνια τεντωνόταν και χαλάρωνε με συνεχόμενες κινήσεις βγάζοντας μακρόσυρτους αναστεναγμούς. Σπασμοί άρχισαν να διαπερνούν το κορμί της. Έχυνε με το στρινγκ να απορροφά όλα τα υγρά της.

-    Μιχάλη δεν αντέχω άλλο, σε παρακαλώ… έλα

είπε με κομμένη την ανάσα και αυτό έκανα ανεβαίνοντας προς τα πάνω και παραμερίζοντας το κόκκινο ύφασμα στην άκρη μπήκα μέσα της με μία απότομη κίνηση. Το μουνάκι της ήταν σαν θάλασσα και κολυμπούσα μέσα της με όλη μου την δύναμη. Ήχοι που τρελαίνουν κάθε άντρα έβγαιναν από αυτό. Συνέχιζα όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά να την πηδάω δεμένη πάνω στο κρεβάτι και μη μπορώντας να δει, μόνο να φαντάζεται, να ταξιδεύει με ήχους έντονης μουσικής και όντος ταξίδευε. Δεν ήξερε τι έλεγε, μονολογούσε, είχε χάσει κάθε αίσθηση της πραγματικότητας. Με μαγικές κινήσεις πίεζε να αυξήσω ρυθμό. Την πήδαγα σαν τρελός και το μουνάκι της ήταν τελείως μούσκεμα. Φώναζε. Έχυνε ξανά. Κραυγές έφταναν στα αυτιά μου τρελαίνοντας με περισσότερο. Η μουσική δεν ακουγόταν πια αν και συνέχιζε να παίζει. Η έντονη ανάσα της και ο καυλωμένος ήχος από το μουνάκι της ήταν τα μόνα που άκουγα. Πετούσα δεν ήμουν εδώ και η Τόνια ήταν μαζί μου, οι δύο μας ενωμένοι σε ένα σώμα, σε μια τέλεια αρμονία κινήσεων. Όχι, σε αυτή την διάσταση ήταν κάτι που δεν έλεγχα, έχυνα μέσα της. Τα πόδια της άνοιγαν ακόμα περισσότερο και εγώ έμπαινα ακόμα πιο μέσα χωρίς προφυλακτικό πλημυρίζοντας το μουνάκι της και χωρίς την ψευδαίσθηση του χαπιού με ένα ρίσκο που ήμουν εγωιστικά πρόθυμος να πάρω από καιρό.

Έλυσα το μαντίλι, αφαίρεσα και τις χειροπέδες φιλώντας την συνεχώς. Αφού ηρεμίσαμε λίγο, η Τόνια έβγαλε το κόκκινο στρινγκάκι πετώντας το πάνω στο κρεβάτι και πήγε να κάνει μπάνιο. Της πήγα ένα θαλασσί μπουρνούζι της Μαρίας ρίχνοντας κλέφτες ματιές μέσα στην ντουζιέρα και βγήκα αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Η ώρα είχε πάει 21:30. Στο ψυγείο είχα έτοιμο χυλό και κρέπες και έπιασα αμέσως δουλειά. Το μαγείρεμα είναι η δεύτερη λατρεία μου. Μαγείρεμα με θέα. Το μπάνιο είχε τελειώσει. Το ίδιο κόντευαν να τελειώσουν και οι κρέπες. Η Τόνια στεκόταν στο τραπέζι και περίμενε. Η συζήτηση περιφερόταν γύρω από αυτά που έγιναν πριν και έδειχνε αρκετά ενθουσιασμένη. Ήταν περίεργη αν έκανα τα ίδια πράγματα και με την Μαρία. Είχε πλάκα όταν της είπα ότι τα περισσότερα που κάναμε ήταν δικές της ιδέες.

-    Δηλαδή ξέρει για εμάς;

ρώτησε ξαφνιασμένη.

-    Φυσικά…

απάντησα και η συζήτηση πάγωσε.

-    Θέλω να την γνωρίσω

είπε μετά από λίγο.

-    Ίσως γίνει, αλλά η δική μας βραδιά δεν τελείωσε ακόμα

ανακοίνωσα χαρούμενα. «Ε;» ήταν το μόνο που βγήκε από το στόμα της και σέρβιρα τις κρέπες. Αλμυρές, γλυκές και όλα ήταν έτοιμα.

-    Τι έχεις σκοπό ακόμα να μου κάνεις;

ρωτούσε παιχνιδιάρικα με τις μυρωδιές να μας έχουν ανοίξει την όρεξη. Φυσικά δεν απαντούσα. Οι κρέπες ήταν πεντανόστιμες και εξαφανίστηκαν στο μπάμ. Μάζεψα τα πιάτα αφήνοντας μόνο το μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα στο τραπέζι. Έμεινε καθισμένη στο τραπέζι και με κοιτούσε. Τα μάτια της έλεγαν ότι είχε καταλάβει τι θα ακολουθούσε. Τη σήκωσα από την καρέκλα και έλυσα το μπουρνούζι. Δεν το έβγαλα, αλλά την ξάπλωσα πάνω στο τραπέζι με αυτό. Το μεγάλο στήθος της και τα υπέροχα πόδια της είχαν αποκαλυφθεί μπροστά μου. Είχε έρθει η ώρα της διασκέδασης. Με το μπολ της σοκολάτας στα χέρια άρχισα να αλείφω το σώμα της, σχηματίζοντας μαύρες, σοκολατένιες, γλυκές γραμμές.

-    Μόλις έκανα μπάνιο…

φώναζε γελώντας. Της έδωσα να δοκιμάσει σοκολάτα από το δάχτυλο μου και έτρωγα και εγώ γλείφοντας το σώμα της. Η πιο γλυκιά σοκολάτα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου.

-    Μια ακόμα ιδέα της Μαρίας…

είπα με χαμόγελο.

-    Τώρα θέλω να τη γνωρίσω ακόμα πιο πολύ,

είπε και μου δάγκωσε το δάχτυλο. Δεν μπορούσα να αφήσω την πρόκληση αναπάντητη οπότε ανταπέδωσα δαγκώνοντας της ελαφρά τα πλευρά και άρχισε να χτυπιέται πάνω στο τραπέζι από τα γέλια. Σταμάτησα μετά από πολλά παρακάλια και συνέχισα να απλώνω σοκολάτα στο κορμί της. Την είχα μετατρέψει σε σοκολατένιο έργο τέχνης. Απαλά χαϊδέματα, η επαφή της γλώσσας μου με το σώμα της, ελαφριά παιχνιδιάρικα δαγκώματα σε ευαίσθητα σημεία είχαν κάνει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο άκρως ερεθιστική και η λίμπιντο είχε ανέβει σε επικίνδυνα επίπεδα. Η Τόνια μην αντέχοντας άλλο να παραμένει παθητική έβαλε το χέρι της στο μπολ παίρνοντας σοκολάτα. Ύστερα την άπλωσε στον λαιμό μου και στο πρόσωπό μου και τραβώντας με τα χέρια της με έφερε κοντά της φιλώντας με στον λαιμό και στα χείλη. Ανταπέδωσα το φιλί με το ένα μου χέρι να κατεβαίνει προς τα κάτω. Το μουνάκι της ήταν εντελώς μούσκεμα. Ένα δάχτυλο ήταν ήδη μέσα της εξερευνώντας. Το φιλί της έγινε πιο έντονο. Το δάχτυλο μου διείσδυε όλο και πιο βαθειά. Το φιλί μου γινόταν όλο και πιο απαιτητικό. Κατέβηκα στον λαιμό της. Το δάχτυλο μου μπαινόβγαινε με έναν σταθερό ρυθμό μέσα στο κρατήρα του ηφαιστείου. Η Τόνια βαριανάσαινε από κάτω μου. Τα χείλη μου φιλούσαν τον λαιμό της. Έπιασε το χέρι μου και με τα δύο της χέρια και σπασμοί εξαπλώθηκαν σε όλο της το σώμα. Υπέροχο να βλέπεις μια γυναίκα να σε κοιτάει με τόση λατρεία, τόση ευγνωμοσύνη, τόση ηδονή και τόσο πάθος. Το παιχνίδι στο τραπέζι είχε τελειώσει μαζί με εκείνη.

Το παιχνίδι στο κρεβάτι μόλις είχε αρχίσει με την Τόνια γυμνή τώρα. Το μπουρνούζι μαύρο όπως είχε καταντήσει ήταν πεταμένο κάτω στα πλακάκια. Μαύρα είχαν αρχίσει να γίνονται και τα μπλε σεντόνια. Μαύρο γινόταν και το δικό μου σώμα πάνω στο δικό της. Ο πιο παθιασμένος έρωτας που έχω βιώσει ποτέ μου. Χωνόμουνα μέσα στην κόλαση και οι αναστεναγμοί της με επέστρεφαν πίσω στον παράδεισο. Ήθελα να κρατούσε αυτή η στιγμή για πάντα. Έκανα ότι ήταν ανθρώπινα δυνατόν να κάνω για να διαρκέσει για πάντα. Σταθερός μέτριος ρυθμός, με τις κινήσεις του σώματος της να συμβαδίζουν σε αρμονία με μένα πάντα από πάνω. Δυο σώματα ενωμένα σε ένα και η σοκολάτα να γυαλίζει από τον ιδρώτα που αναδυόταν. Οι αναστεναγμοί γινόντουσαν όλο και ποιο έντονοι. Το μουνάκι της όλο και πιο μούσκεμα. Ο ερεθισμός μου όλο και πιο έντονος. Οι κινήσεις όλο και πιο γρήγορες. Η κορύφωση πλησίαζε αλλά δεν ήθελα να γίνει με αυτόν τον τρόπο. Βγήκα από μέσα της. Η Τόνια δεν έδειχνε να το αντιλαμβάνεται. Σηκώθηκα στα γόνατα. Άλειψα το σκληρό σε πλήρη στύση όργανο μου με σοκολάτα. Έπιασα την Τόνια με τα δυο μου χέρια και την σήκωσα, ώσπου το στοματάκι της να φτάσει στο ύψος αυτού. Είχε παραδοθεί ακόμα μια φορά σε ότι έκανα.

Άνοιξε το στόμα της και το πήρε όλο μέσα κατευθείαν. Δεν έφερε ούτε μία αντίσταση. Αμφιβάλω αν καταλάβαινε τι γινόταν εκείνη την στιγμή. Η γλώσσα της γύριζε γύρω από την σοκολάτα γλείφοντας την. Έπιασα το κεφάλι της και άρχισα να το σπρώχνω ώστε να το πάρει όλο και πιο βαθειά. Το στόμα της άνοιγε ακόμα περισσότερο. Πηδούσα το στοματάκι της χωρίς και εγώ να αντιλαμβάνομαι πλήρως τι έκανα. Σκεπτόμουν μόνο μια εικόνα χρησιμοποιώντας την παθητικότητα της για να την πετύχω και δεν άργησε να έρθει. Με μια απότομη κίνηση καρφώθηκα μέσα στο στόμα της και άρχισα να αδειάζω όλη την ουσία της ψυχής μου μέσα της για δεύτερη φορά σήμερα, και… όπως μου είπε αργότερα δεν είχε αφήσει κανέναν άλλον να το κάνει αυτό. Αυτή την φορά δεν δοκίμασε να τραβηχτεί. Τα δέχτηκε όλα μέσα της καταπίνοντας τα. Τίποτα δεν βγήκε προς τα έξω. Την ξάπλωσα πάλι κάτω και έπεσα πάνω της ξεψυχισμένος φιλώντας την. Μείναμε αγκαλιασμένοι για λίγο μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Ένα όμορφο ντουζάκι και με τους δύο μας κάτω από το νερό, αλλαγή στα σεντόνια και ξαπλωμένοι-αγκαλιασμένοι μιλούσαμε μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. Δεν άργησε με την κούραση που είχαμε αλώστε.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα βλέποντας την Τόνια να τρέχει γυμνή μέσα στο δωμάτιο.

-    Ούτε να το σκέφτεσαι…

είπε αλαφιασμένη κοιτώντας με.

-    Έχω αργήσει για το λεωφορείο και δεν βρίσκω στο εσώρουχο μου.

Μέτρησα 5 έντονες πιπιλιές γύρω από το στήθος της (το αγαπημένο μου σημείο) και το είπα με χαμόγελο. Κατευθείαν έτρεξε στο μπάνιο να κοιτάξει. Το κόκκινο λαχταριστό στρινγκάκι με τα λευκά σημαδάκια και την τέλεια μυρωδιά το είχα εγώ.

-    Αυτό κατάσχεται…

είπα δείχνοντας το όταν επέστρεψε. Αναγκαστικά φόρεσε ένα της Μαρίας που της πέταξα. Ντύθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, ένα αποχαιρετιστήριο παθιασμένο φιλί στο στόμα και έκλεισε την πόρτα φεύγοντας τρέχοντας.

 Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 71175)