Μαζί στο ντους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Αισθησιακές στιγμές του ζευγαριού .

Άνοιξα τα μάτια μου μέσα στους ατμούς του μπάνιου και ήταν εκεί. Έστεκε γυμνή στη ντουζιέρα και μου χαμογελούσε. Τράβηξε τα μαλλιά της από το πρόσωπο της που τα είχε ρίξει το νερό που έτρεχε πάνω τους και συνέχιζε να γλιστρά στους ώμους της. Την κοιτούσα καθώς το νερό εξερευνούσε κάθε καμπύλη του κορμιού της. Έβαλε αφρόλουτρο πάνω στο σφουγγάρι και μου το έδωσε.


- Πλύνε με...

μου ζήτησε με καυλιάρικη φωνή. Γύρισε την πλάτη της προς το μέρος μου. Πέρασα το σφουγγάρι πάνω από τα μακριά της πόδια και συνέχισα πιο πάνω προς τα σκέλια της. Το πρόσωπο μου στο ίδιο επίπεδο με το τέλειο κωλαράκι της. Φύσηξα απαλά ανάμεσα στα πόδια της και γέλασε. Το σφουγγάρι συνέχισε να τρίβει το κωλαράκι της. Μου πήρε το σφουγγάρι από το χέρι και ξαναέβαλε το χέρι μου εκεί που ήταν πριν. Συνέχισα να ανεβάζω το χέρι μου απλώνοντας τη σαπουνάδα στην πλάτη της μέχρι που έφτασε στο λαιμό της. Γύρισε προς το μέρος μου, ήλθε κοντά φέρνοντας τα κορμιά μας να ακουμπούν το ένα στο άλλο και με φίλησε με πάθος.

Συνέχισα να απλώνω το αφρόλουτρο στο στήθος της, προσπαθώντας να μην παραλείψω ούτε εκατοστό. Η αίσθηση του αφρόλουτρο πάνω στο βελούδινο κορμί της, μαγευτική. Οι λεκάνες μας ενώθηκαν και το χέρι της πέρασε ανάμεσα μας βρίσκοντας το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος μου. Ακούμπησα την πλάτη μου πίσω στα κρύα πλακάκια και την άφησα να ακολουθήσει το δρόμο της. Είχα αφεθεί στα χέρια της και απολάμβανα την ηδονή που μου προσέφερε. Είχα τα πόδια μου ανοιχτά διάπλατα και τα χέρια της ήξεραν ακριβώς που και πως ήθελα να με αγγίζουν.

Αφέθηκα να γλιστρήσω στα γόνατα μου και χωρίς καμία καθυστέρηση βύθισα τη γλώσσα μου στο μουνί της. Αναστέναξε και άνοιξε τα πόδια ακόμα περισσότερο για να με διευκολύνει ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε τα μουνόχειλα της με τα δάχτυλα καθώς ακουμπούσα τη γλώσσα μου εκεί που ξέρω πως της αρέσει καθώς τα δάχτυλα μου βυθίζονταν στο μουνί της. Ρούφαγα την κλειτορίδα της κι έτρεμε.

Κάποια στιγμή γύρισε, γονάτισε φέρνοντας το μουνί της στο πρόσωπο μου και έγειρε μπροστά παίρνοντας την πούτσα μου στο στόμα. Εκεί παραδοθήκαμε στις αισθήσεις μας που πολύ σύντομα μας οδήγησαν στην υπέρτατη ηδονή, κάνοντας τα σώματα μας να τρέμουν σαν ένα, πλημμυρισμένα στις απολαύσεις.

Μείναμε ξαπλωμένοι το πάτωμα της ντουζιέρας με το νερό να πέφτει πάνω στα κορμιά μας που ανεβοκατέβαιναν από τις κοφτές ανάσες.

 

(Copyright protected OW ref: 70940)