Με το τεκνάκι στο Διόνυσο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Το πρώτο ραντεβού... με την καύλα.

Άνοιξη. Η μέρα είναι ζεστή και ο ήλιος λάμπει. Φοράς ένα καλοκαιρινό φόρεμα πρώτη φορά φέτος. Ανάλαφρο και σου προκαλεί ανατριχίλα η επαφή του υφάσματος με το κορμί σου και μαζί με την αίσθηση από το σχεδόν ανύπαρκτο στριγκάκι σου σε κάνει να νοιώθεις σχεδόν γυμνή. Το λατρεύεις αυτό το συναίσθημα. Συναντάς το ραντεβού σου και σε κοιτά από πάνω μέχρι κάτω και σχολιάζει πόσο πολύ του αρέσεις. Κι εσένα σου αρέσει. Υπέροχο χαμόγελο και πάντα με πολύ απλό ντύσιμο. Φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι που τόνιζε το όμορφο σώμα του. Αδύνατος, γυμνασμένος μα όχι πολύ μυώδης. Αισθάνεσαι όμορφα, σέξι και έχεις την αίσθηση του ρίσκου της γνωριμίας με έναν άγνωστο.

Περπατάτε δίπλα-δίπλα ανάμεσα στα πεύκα και προσπαθείς να τον οδηγήσεις σε όσο το δυνατόν πιο απόμερο μέρος, μακριά από κάθε αδιάκριτο βλέμμα. Σε παίρνει αγκαλιά καθώς περπατάτε και σε τραβά πιο κοντά του. Αρχίζετε να καλαμπουρίζετε, και δήθεν να σπρώχνετε ο ένας τον άλλο. Δικαιολογία για να έρχεστε σε επαφή. Ξέρεις αυτό το παιχνίδι. Ξέρεις που οδηγεί και το θέλεις. Τον θέλεις. Θυμάσαι τη φωτογραφία με την πούτσα του που είχες δει στο προφίλ του. Αποτυπωμένη το μυαλό σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πως θα την πάρεις στο στόμα σου. Τι θα σκεφτεί αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση;

Δεν σου παίρνει πολύ χρόνο για να αποφασίσεις. Τον τραβάς και τον σπρώχνεις πάνω στον κορμό ενός δέντρου. Κοιτάζεις αν υπάρχει κανείς γύρω και ξεκουμπώνεις το παντελόνι του. Βάζεις το χέρι σου μέσα και τραβάς έξω την πούτσα του. Δεν καυλώνει παρά μόνο όταν τη βάζεις στο στόμα. Τη νιώθεις να μεγαλώνει και ενθουσιάζεσαι καθώς μεγαλώνει και σκληραίνει μέσα στο στόμα σου. Μετά από ελάχιστο χρόνο και χωρίς καμία προειδοποίηση χύνει γεμίζοντας το πρόσωπο σου και η μυρωδιά του σπέρματος του κατακλύζει τις αισθήσεις σου. Είσαι τόσο υγρή. Παίρνεις ξανά την πούτσα του στο στόμα σου και μαζεύεις όσο χύσι έχει απομείνει στο πουτσοκέφαλο. Σηκώνεσαι, το χέρι σου ακόμα στην πούτσα του και φιλιέστε με πάθος. Είναι ακόμα καυλωμένος. Έτοιμος για συνέχεια. Αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξες δεκαοκτάχρονο.

Σε τραβά ακόμα πιο απόμερα, κάθεστε στα ξεραμένα πούσια, σου σηκώνει λίγο το φορεματάκι και φέρνει με μιας το πρόσωπο του στο μουνί σου. Ρουφάει, γλύφει, βυθίζει μέσα σου τα δάχτυλα του καθώς η γλώσσα του παίζει με την κλειτορίδα σου. Εσύ απολαμβάνεις και αναστενάζεις βαριά. Αρχίζει να σε γαμάει κανονικά με τα δάχτυλα χωρίς να σταματήσει να τρώει την κλειτορίδα σου. Τον τραβάς από τα μαλλιά σφίγγοντας το κεφάλι του στο μουνί σου. Θέλεις περισσότερη απόλαυση. Δυναμώνει τις κινήσεις της γλώσσας του και του χεριού του. Θα χύσεις...

Χύνεις έντονα. Πρώτη φορά τόσο έντονα. Τα υγρά σου πετάγονται με δύναμη στο πρόσωπο του και ξαναχύνεις μετά από δευτερόλεπτα. Έχεις χάσει τον κόσμο. Γρήγορα έρχεται από πάνω σου και η μεγάλη σκληρή πούτσα βυθίζεται στο μουνί σου. Τελείως διαφορετική αίσθηση από πριν. Η πούτσα του γλιστρά μέσα έξω. Η ηδονή σε κυριεύει ξανά. Θα χύσεις πάλι. Κατεβάζεις το χέρι σου και τρίβεις με μανία την κλειτορίδα σου μέχρι που χύνεις ξανά.

Σου σηκώνει τα πόδια και τον νιώθεις πολύ βαθιά μέσα σου. Αισθάνεσαι υπέροχα. Νιώθεις τ' αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια σου καθώς σε εμβολίζει. Κάπου-κάπου σταματά, βγάζει το παλούκι του από μέσα του και το ξαναχώνει στο μουνί σου. Έχει πλήρη έλεγχο του κορμιού σου. Ο μικρός είναι ταλέντο. Σηκώνεται, σε τραβά και σε στηρίζει στο δέντρο. Το αριστερό σου πόδι στηριγμένο στο χέρι του και η πούτσα του βυθίζεται ξανά μέσα σου. Σε γαμάει δυνατά σα ζώο. Πρόσωπο με πρόσωπο. Φιλιέστε και γλείφεστε. Η ανάσα του ζεστή στο πρόσωπο και στο λαιμό σου και η πούτσα του να οργώνει το μουνί σου. Αυτή τη φορά χύνεις ουρλιάζοντας σαν τη σκύλα. Είναι το καλύτερο γαμήσι που είχες εδώ και χρόνια.

Σε γυρίζει να ακουμπήσεις στο δέντρο και τρίβει την πούτσα του στα μουνόχειλα σου. Τα πειράζει, φέρνει το καυλί του στην τρύπα σου μα δε σε γαμάει. Προσπαθείς να κάνεις πιο πίσω για να μπει μέσα σου μα δεν σε αφήνει. Τραβιέται για μερικά δεύτερα πιο πίσω και θαυμάζει το ξεχειλωμένο μουνί σου. Ξαφνικά και πολύ βίαια αρχίζει πάλι να σε γαμάει. Τόσο δυνατά, τόσο βαθιά που νιώθεις το πουτσοκέφαλο του να χτυπά τον πάτο του μουνιού σου.

Αδειάζει το σπέρμα του μέσα στο μουνί σου ρίχνοντας σου δυνατά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μέχρι που αδειάζει όλη του την καύλα μέσα σου. Παραμένει βυθισμένος στο μουνί σου, σε ανασηκώνει και σε κρατά αγκαλιά από πίσω προσπαθώντας να αναπνεύσει κανονικά.

Το μωράκι απεδείχθη πραγματικό ταλέντο και αυτό ήταν το γαμήσι της χρονιάς.

 

(Copyright protected OW ref: 70918)