Η πρώτη φορά της Ρένας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έτσι πήρα την παρθενιά της Ρένας.

Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το γυμνό της σώμα, νιώθοντας το σφριγηλά της στήθη να πιέζουν βαριά το στήθος μου και την κράτησα εκεί όρθια καθώς η πούτσα μου ορθώνονταν και γλίστρησε ανάμεσα στα μπούτια της. Μου χαμογέλασε, τραβήχτηκε πίσω και ξάπλωσε στον καναπέ ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια της για να μου δώσει πλήρη θέα στο κορμί της. Καύλωσα όσο ποτέ άλλοτε. Έκανα δυο βήματα προς το μέρος της, έπιασα την πούτσα μου και άρχισα να την παίζω μπροστά της. Με το βλέμμα της και μόνο παραλίγο να με κάνει να χύσω επί τόπου.

- Θέλω να παίξουμε λίγο πρώτα.

Αυτό το αθώο βλέμμα, και το μικρό της χέρι που ανεβοκατέβαινε χαϊδεύοντας μου την κοιλιά και το στήθος, με έκαναν να μπορώ να απαντήσω μόνο μουρμουρίζοντας.

- Ότι θέλει το μωρό μου.

Με αυτό, ανασηκώθηκε και καθιστή πια στον καναπέ, άρχισε να παίζει απαλά την πούτσα μου. Έκλεισα τα μάτια και άρχισα να απολαμβάνω. Αμέσως μετά ένοιωσα την υγρασία της γλώσσατ της στο πουτσοκέφαλο μου και ανέβηκα στα ουράνια. Άνοιξα τα μάτια, την κοίταξα, έβαλα το χέρι πίσω από το κεφάλι της και για μεγάλη μου έκπληξη, πήρε στο στόμα της ολόκληρη την πούτσα μου με τη μία. Ένοιωθα την πούτσα μου να πιέζει το πίσω μέρος του στόματος της, τη γλώσσα της να ανεβοκατεβαίνει στην πούτσα μου, ενώ ταυτόχρονα με ρουφούσε δυνατά.

- Με τρελαίνεις καύλα μου...

μουρμούρισα. Είχα φτάσει στο σημείο που έπρεπα να διαλέξω ανάμεσα στο να χύσω για να ανακουφιστώ, ή να παρατείνω την καύλα μου για να συνεχίσουμε. Αν συνέχιζε το τσιμπούκι, δεν θα άντεχα για πολύ. Τραβήχτηκα από το στόμα της και την έσπρωξα πίσω στον καναπέ. Δεν είπε τίποτα. Ξάπλωσα πάνω της φιλώντας τη βαθιά και τρίβωντας το κορμί μου ανάμεσα στα πόδια της έχωσα αργά την πούτσα μου στη στενή φωλιά της. Μια μικρή κραυγή ξέφυγε από τα χείλη της με το σπάσιμό του υμένα. Την κοίταξα και είδα ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλο της, μα μου έγνεψε να συνεχίσω.

Συνέχισα βυθίζοντας όλο μου τον πούτσο μέσα της και κλείδωσα το στόμα της με ένα βαθύ φιλί, αποσιωπώντας την κραυγή της. Έσπρωξα με όλη μου τη δύναμη κι εκείνη αναστέναξε καυλιάρικα. Η αίσθηση δεν περιγράφεται με λόγια. Ένοιωθα πως το εσωτερικό του μουνιού της αρμέγει την πούτσα μου. Δεν θα άντεχα για πολύ μέσα της. Έκανα να τραβηχτώ μα με τύλιξε με τα πόδια της εμποδίζοντας με και τραβώντας με προς τα μέσα βυθίστηκα ξανά μέσα της. Ξανά έξω και μετά πάλι μέσα. Με κάθε κίνηση πλησίαζα περισσότερο στο σημείο χωρίς επιστροφή και όταν πια δεν άντεχα άλλο βύθισα το καυλί μου όσο πιο βαθια μέσα της μπορούσα αδειάζοντας όλο μου το είναι μέσα στο στενό μουνί της, καθώς εκείνη βογκούσε κι αναστέναζε...

- Σ' αγαπώ... είμαι δική σου.

 

(Copyright protected OW ref: 70764)