Γυρίζοντας σπίτι με το τρένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μου συνέβη πριν λίγες μέρες στον ηλεκτρικό...

 

Περίμενα στο σταθμό του ηλεκτρικού να φτάσει το τρένο. Φτάνοντας το τρένο μου και ενώ κινήθηκα προς την πόρτα όσο το τρένο σταματούσε, παρατήρησα πως σηκώθηκε από το παγκάκι και μια ψηλή κοπέλα, κινήθηκε προς το τρένο και στάθηκε δίπλα μου. Οι πόρτες άνοιξαν, μπήκαμε και οι δύο μέσα και κάθισα σε ένα κάθισμα μερικές σειρές πιο μπροστά από εκείνη χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία. Όπως συνήθως είχα σηκωμάρες παρά το ότι γύριζα από τη δουλειά και ήμουν αρκετά κουρασμένος.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο και περίπου τρεις στάσεις, συνειδητοποίησα πως είχαν κατέβει όλοι και ήμουν μόνος με την κοπέλα στο βαγόνι μας. Με την πούτσα μου να με βασανίζει στριμωγμένη μέσα στο παντελόνι μου και αφού σιγουρεύτηκα πως δεν κινδύνευα να με δει κανείς, ξεκούμπωσα το φερμουάρ και το κουμπί του παντελονιού μου, ελευθερώνοντας το βάσανο μου και άρχισα να τη χαϊδεύω και να την παίζω διακριτικά. Σε κάθε στάση την ξανάβαζα μέσα μην τυχόν και μπει κανένας επιβάτης. Μετά από κάνα δυο στάσεις άκουσα μια γυναικεία φωνή πίσω μου μα με το θόρυβο του τρένου δεν άκουσα...

- Με συγχωρείτε, απάντησα.

- Θέλετε να κάτσετε δίπλα μου για να σας βλέπω;

Η φωνή μου κόλλησε στο λαιμό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει. Ανήμπορος να μιλήσω, μάζεψα όπως-όπως την πούτσα μου στο παντελόνι, σηκώθηκα και πήγα κι έκατσα δίπλα της.

- Συνέχισε...

μου είπε κοιτάζοντας προς το καυλί μου που φαινόταν σηκωμένο μέσα από το παντελόνι. Μην πιστεύοντας στην τύχη μου, έβγαλα χωρίς κανένα δισταγμό την πούτσα μου από το παντελόνι και άρχισα να την παίζω μπροστά της.

- Είναι τεράστια...

σχολίασε κάποια στιγμή απλώνοντας και πιάνοντας την πούτσα μου στο χέρι της και άρχισε να με μαλακίζει.

- Θέλω να σε δω να χύνεις...

μου είπε συνεχίζοντας να μου την παίζει.

- Πόσο θα ήθελα να νιώσω την πούτσα σου μέσα μου...

ήταν το επόμενο σχόλιο της που με έκανε να χάσω κάθε έλεγχο και να αρχίσω να χύνω τεράστιες ποσότητες σπέρματος στο χέρι της, το πάτωμα και το μπατζάκι μου. Μου χαμογέλασε καθώς τακτοποιούσα το καυλί μου μέσα στο παντελόνι. Μόλις είχαμε σκουπιστεί φτάνοντας σε κάποια στάση που μπήκαν στο βαγόνι μας τέσσερις άντρες. Η καρδιά μου χτυπούσε ακόμα δυνατά καθώς φτάναμε στη στάση μου. Γύρισα προς το μέρος της...

- Αντίο...

Ανταπέδωσε το αντίο και το χαμόγελο.

Κατέβηκα από το τρένο χωρίς ακόμα να πιστεύω τι μου είχε συμβεί. Είχα μόλις απολαύσει το τελειότερο handjob, από μια ξένη, αλλάζοντας απλά πέντε κουβέντες. Γυρίζω καθημερινά σπίτι με το τρένο την ίδια ώρα. Άραγε θα την ξαναδώ; Και αν την ξαναδώ θα μείνουμε μόνο στο handjob; Το σίγουρο είναι πως ότι και να γίνει θα το μάθετε.

 

(Copyright protected OW ref: 70732)