Η Κατερίνα με τα μεγάλα βυζάκια

Δημοσιεύθηκε από ChrisBig
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου κοπέλα, επηρέασε και την υπόλοιπη μου σεξουαλική μου ζωή.

Με την Κατερίνα ξεπαρθενέψαμε ο ένας τον άλλο. Αυτή στα 17 και εγώ 22, ναι άργησα πολύ αλλά μετά έπεσα με τα μούτρα σχεδόν. Αυτή γεματούλα, «με πολύ μεγάλα βυζάκια» όπως της τα έλεγα κι εγώ με χοντρό πούτσο που δεν είχα όμως ανακαλύψει ακόμα την διαφορά του ως προς το μέγεθος.

Την πρώτη μας φορά δεν τα καταφέραμε, λόγω απειρίας στενότητας και μεγέθους, αλλά την δεύτερη με τη βοήθεια και κάποιου λαδιού έμπαινε άνετα και σε λίγες μέρες το είχε συνηθίσει. Περιμέναμε για πολλές μέρες κάθε φορά, να βρούμε διαθέσιμο σπίτι και μετά ξεσκιζόμασταν ανακαλύπτοντας το σεξ. Τρελαινόμουν να την έχω στα τέσσερα και τα μεγάλα της βυζιά να κουνιούνται από το δυνατό γαμήσι. Ήταν και κοντούλα οπότε στη στάση αυτή μπορούσα να την φτάνω ώστε να ρουφάω τη γλώσσα της και να της ψιθυρίζω διάφορα στο αυτί της. Άρχισα σιγά-σιγά να της μιλάω πρόστυχα και να φαντασιωνόμαστε διάφορα.

Είχα προσέξει πως την κοιτούσαν οι άντρες, τις λίγες φορές που έκανε μπάνιο γυμνόστηθη, και της έλεγα κατά τη διάρκεια του σεξ πως την φαντάζομαι να κάνει τσιμπούκι σε άλλον την ώρα που την παίρνω πισωκολλητά. Αυτή αν και διστακτική στην αρχή μετά άρχισε να γουστάρει να το συζητάμε, αλλά με ρωτούσε κιόλας αν με πειράζει αυτό. Μου έλεγε πως δεν θα μπορεί να έχει άλλον στο στόμα της γιατί θα φωνάζει από την καύλα που θα της δίνω και τότε της έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα στο στόμα της λέγοντας της…

- τώρα πως σε πηδάω και έχεις μπουκωμένο και το στοματάκι σου;

Γενικά πηδιόμασταν σε όποιο δημόσιο χώρο βρίσκαμε όπως πάρκα, παγκάκια, πυλωτές και αρκετές φορές μου ερχόταν με φουστανάκι και χωρίς εσώρουχο. Ένα βράδυ ενώ είμαστε για άλλη μια φορά σε ένα παγκάκι και φιλιόμαστε με πάθος της λέω με περιπαικτικό ύφος.

- Μωρό μου μυρίζει περίεργα το στοματάκι σου, σαν να έχεις πάρει τσιμπούκι.

Κομπιάζοντας λίγο μου λέει.

- Ναι Χρήστο μου, κάνω σεξ με ένα αγόρι εδώ και ένα μήνα σχεδόν.

Ήταν η πρώτη μου επαφή στη ζωή μου με ένα διπλό συναίσθημα, από την μία κάποιου που μαθαίνει τελευταίος τι έχει γίνει, αλλά από την άλλη αυτού που το κοριτσάκι του ανακαλύπτει και άλλες ηδονές και εξελίσσεται. Για λίγο δεν της μιλούσα αλλά γρήγορα συνήλθα και για το επόμενο διάστημα κάναμε απίθανο σεξ λέγοντας μου παράλληλα λεπτομέρειες από τις συνευρέσεις τους. Το ξανάκανε άλλη μια φορά μαζί του και μετά τον άφησε. Χωρίσαμε μετά από 4,5 χρόνια έχοντας προσφέρει πολλά πράγματα ο ένας στον άλλο πέρα από την σεξουαλική μας απελευθέρωση.

 

(Copyright protected OW ref: 70653)