Σούζη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έχω μια μικρή επιχείρηση με 10 περίπου άτομα προσωπικό και δύο ακόμα που δουλεύουν part time (για να μπείτε λίγο στο κλίμα).

Η περασμένη εβδομάδα, ήταν ανέλπιστα καλή για την επιχείρηση κι αποφάσισα να πάρω το προσωπικό και να βγούμε για ποτάκι την παρασκευή το βράδυ. Πήγαμε λοιπόν σε ένα μπαράκι, κοντά στο γραφείο, και ξεκινήσαμε να διασκεδάζουμε. Τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά και οι σχέσεις μας δεν περιορίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά είναι πολύ φιλικές, με όλους εκτός από τη Σούζη που είναι ένα από τα δύο παιδιά που δουλεύουν part time. Ήταν πολύ νέα στην εταιρία και τα μόνα πράγματα που ήξερα ήταν τα της συνέντευξης που είχε γίνει κατά την πρόσληψη και το ότι ήταν παντρεμένη.

Η Σούζη είναι πολύ ελκυστικό κορίτσι, γύρω στα 30, με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, στητό στήθος και στρογγυλό κώλο. Το ντύσιμο της συντηριτικό, μα είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν δυσκολευόταν καθόλου να φλερτάρει με τα παιδιά στο γραφείο. Καθώς η νύχτα προχωρούσε, αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα και με έκπληξη έβλεπα πόσο ανοιχτή ήταν για προσωπικά της θέματα. Για παράδειγμα μιλώντας για τα φοιτητικά της χρόνια, έδινε την εντύπωση πως το έδινε αβέρτα σε όποιον της τύχαινε. Είχα ψιλομεθύσει και όπως καταλαβαίνετε η συζήτηση μαζί της δεν γίνονταν να αφήσει την πούτσα μου αδιάφορη. Μέσα στη ζάλη του ποτού λοιπόν, άρχισα να τη σκέφτομαι με εσώρουχα, να φαντάζομαι το μουνί της και βλέποντας τη να μιλά, φανταζόμουν να της τον είχα στο στόμα. Στο τέλος μπήκε και η ιδέα στο μυαλό μου να τη γυρίσω σπιτι, μήπως είχα κάνα τυχερό.

Είχαμε μείνει έξι και η Σούζη ήταν η μοναδική κοπέλα στην παρέα. Κάποιος από τα παιδιά λοιπόν ξεφούρνισε πως είχαν συνεννοηθεί να πάνε σε κάποιο στριπτιζάδικο εκεί της γειτονιάς και αμέσως δημιουργήθηκε η τέλεια προϋπόθεση για να τη διπλαρώσω μόνη της. Για μεγάλη μου έκπληξη η Σούζη εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει κι έτσι, πολύ σύντομα βρεθήκαμε να καθόμαστε όλοι μαζί σε ένα τραπεζάκι χαζεύοντας το show που προσέφεραν τα κορίτσια που δούλευαν εκεί και συνεχίζαμε τα ποτάκια μας.

Σηκώθηκε λοιπόν η Σούζη κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα και αμέσως ξεκίνησαν τα ανδρικά σχόλια για το πόσο άνετη είναι που ακολούθησε, ενώ γρήγορα μεταξύ σοβαρού και αστείου η κουβέντα γύρισε στο ότι θα ήταν μαλακία μας να μην τη γαμήσει κάποιος από εμάς και να αφήσουμε το βράδυ να πάει χαμένο. Αυτά κουβεντιάζαμε για κάνα τέταρτο όταν ξαφνικά έφαγα τη φλασιά ότι άργησε στην τουαλέτα και σηκώθηκα να δω αν ήταν καλά. Μπαίνοντας στις γυναικείες τουαλέτες έπαθα σοκ. Η Σούζη έστεκε ανάμεσα σε δύο άνδρες, ή για την ακρίβεια, ο ένας την κρατούσε και ο άλλος τη γαμούσε από πίσω. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να κινηθώ προς το μέρος τους για να τους σταματήσω, μα πλησιάζοντας, είδα την έκφραση της απόλαυσης στο πρόσωπο της και άκουσα τους αναστεναγμούς καύλας που έβγαιναν από τα χείλη της και φανέρωναν πως μόνο παρά τη θέληση της δε γίνονταν ότι γίνονταν. Κόλλησα και δεν ήξερα τι να κάνω.

Κάποια στιγμή, ο τύπος που την κρατούσε γύρισε, με είδε και μου είπε...

- Καλώς τον. Μετά την παίρνω εγώ και αν θέλεις μετά είναι δική σου.

Τότε συνειδητοποίησε και η Σούζη ότι ήμουν εκεί και μου χαμογέλασε καθώς πήγαινε μπρος πίσω στο ρυθμό που της τον κάρφωνε ο τυχερός που τη γαμούσε. Γύρισα στο τραπέζι να συνεχίσω το ποτό μου μέσα στην καύλα. Τα παιδιά στην παρέα με ρώτησαν που είναι η Σούζη και διακριτικά τους εξήγησα. Συμφώνησαν όλοι πως καλά έκανε αν ήθελε να το δώσει στους τύπους και αμέσως μετά μπήκε σαν θέμα το ότι αφού έδωσε μουνί σε αυτούς, γιατί να μη δώσει και σε εμάς. Επικράτησε ένας ενθουσιασμός ανάμεσα μας για το απροσδόκητο στην εξέλιξη της βραδιάς και σηκωθήκαμε όλοι μαζί από το τραπέζι.

Οι γυναικείες τουαλέτες όμως, παρουσίαζαν ήδη συνωστισμό. Μπαίνοντας μέσα, είδα τη Σούζη ανάσκελα στο πάτωμα να γαμιέται άγρια από κάποιον και γύρω στα 12 άτομα να του δίνουν οδηγίες και να τον ενθαρρύνουν να την ξεσκίσει. Δεν έμεινε για πολύ μέσα της ο τύπος και σε λίγο το σώμα του σφίχτηκε και έχυσε μέσα στο μουνί της. Το βλέμμα της Σούζη δεν είχε καμία σχέση με πριν. Ήταν εντελώς χαμένη. Την έβλεπα καθώς τα πεινασμένα χέρια τη χούφτωναν και καμιά ντουζίνα πούτσες ανυπομονούσαν να βασανίζουν τη μουνότρυπα ή την κωλότρυπα της. Εκεί ακούστηκε η ιδέα από κάποιον να πάμε όλοι μαζί κάπου αλλού, πριν μας πάρουν είδηση από το μαγαζί και μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Με τα πολλά, με τα λίγα, σε λίγο η Σούζη ήταν ξαπλωμένη στο πίσω μέρος κάποιου Βαν, με τις πίσω πόρτες ανοιχτές και τη πλαφονιέρα του βαν αναμένη για να βλέπουν όλοι. Δεν μπορώ να πω πως δεν είχα κατακαυλώσει βλέποντας να τη χρησιμοπποιούν με αυτό τον τρόπο. Τώρα ένας της γαμούσε τον κώλο και ένας άλλος της τον έχωνε στο στόμα. Οι υπόλοιποι περίμεναν τη σειρά τους. Κάποιοι από αυτούς ήταν και πολύ βίαιοι. Πραγματικά την ξέσκιζαν κάτω από τις παροτρύνσεις των υπολοίπων.

Πέρασε καμιά ώρα μέχρι να έρθει η σειρά μου. Η Σούζη ξαπλωμένη ανάσκελα με τον κώλω της στην άκρη της καρότσας του βαν, και τις τρύπες της να στάζουν χύσι. Όρθιος πατώντας στο δρόμο, έβγαλα έξω την πούτσα μου που πονούσε εδώ και αρκετή ώρα και ζητούσε ανακούφιση, την έχωσα χωρίς κανένα δισταγμό στο ξεσκισμένο μουνί της και ξεκίνησα να τη γαμάω δυνατά και γρήγορα. Τη γαμούσα την κοιτούσα στα μάτια και σκεφτόμουν αν ο άντρας της ήξερε πόσο πουτάνα ήταν. Στη σκέψη αυτή, η πούτσα μου εξερράγη, αδειάζοντας όλο μου το σπέρμα μέσα στο μουνί της.

Έμεινα και παρακολούθησα και τους υπόλοιπους να τη γαμάνε σχεδόν μέχρι το ξημέρωμα. Τη γύρισα σπίτι εγώ με το αμάξι μου, χωρίς σουτιέν, ξεμουνιασμένη από ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες πούτσες, αφού πρώτα σταμάτησα και πήρα δύο καφεδάκια για να συνέλθει λίγο. Με ρώτησε αν τη γάμησα κι εγώ και της απάντησα πως τη γάμησαν όλοι όσοι ήταν εκεί. Πλησιάζοντας στο σπίτι της τη ρώτησα αν ήθελε να σταματήσω κάπου για να διορθώσει την εμφάνιση της ώστε να μην την καταλάβει ο άντρας της και μου απάντησε πως με τον άντρα της έχει πολύ ανοιχτή σχέση και πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό βέβαια με καύλωσε περισσότερο από πριν.

Πριν την αφήσω στο σπίτι της, της δήλωσα πως θα τη γαμάω όποτε θέλω και πως τις ημέρες που έρχεται στο γραφείο πρέπει να μη φορά εσώρουχα. Με κοίταζε με ένα ύφος... λίγο τρομαγμένο, λίγο ενθουσιασμού, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και χάθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας.

 

 

(Copyright protected OW ref: 70577)