3 νύχτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όνειρα και πραγματικότητα, διαχωρισμός που κρέμεται από μια λεπτή γραμμή. Αλήθεια πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις ένα όνειρο να πραγματοποιείται; Και πόσο μα πόσο πραγματικά ευλογημένος νιώθεις όταν συμβαίνει αυτό; Ένα τέτοιο όνειρο θα προσπαθήσω να διηγηθώ στην πρώτη μου απόπειρα περιγραφής καταστάσεων-γεγονότων της προσωπικής μου ζωής. Το όνομα μου είναι Μιχάλης και είναι το μόνο πραγματικό όνομα μέσα στην ιστορία. Όλα τα υπόλοιπα ονόματα και οι τοποθεσίες έχουν αλλαχτεί για ευνόητους λόγους.

Το όνομα της είναι Τόνια, ένα τέλειο όνομα για μία θεά σαν αυτή! Ψηλή, ξανθιά με τέλειο σώμα και ένα πρόσωπο τόσο όμορφα αρμονικό, τόσο απίστευτα γλυκό που μόνο να θαυμάζεις μπορείς. Αυτό το μαγικό πλάσμα ήταν ο πρώτος μου μυστικός έρωτας και γράφω μυστικός γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα. Η Τόνια είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη από μένα και φυσικά πολύ πιο ώριμη-έμπειρη από μένα τότε. Αποκλείετε μία τέτοια θεά να κοιτούσε εμένα ερωτικά σκεφτόμουν συνέχεια. Εκείνη την εποχή η Τόνια δούλευε μαζί με την μητέρα μου σε μία μεγάλη επιχείρηση της περιοχής και φυσικά εγώ με πρόσχημα την βοήθεια ήμουν συνέχεια δίπλα τους.

Με τον καιρό είχε αναπτυχτεί μια πολύ καλή φιλική σχέση μεταξύ μας καταλήγοντας να μιλάμε για τα πάντα. Αυτό ήταν ένα ακόμα εμπόδιο στην εξομολόγηση του μυστικού μου, γιατί φοβόμουν ότι αν αποκάλυπτα τον έρωτα μου θα χάλαγε η φιλία μας και αυτό δεν ήθελα με τίποτα να συμβεί. Κάτι όμως που έγινε λίγους μήνες μετά, όταν η Τόνια γνώρισε τον Αντώνη. Έναν γοητευτικό τριαντάρη που είχε έρθει για διακοπές στην περιοχή. Όλα έγιναν σε χρόνο αστραπής. Γνωρίστηκαν, ερωτευτήκανε ο ένας τον άλλον και 2 εβδομάδες μετά η Τόνια μετακόμιζε σε άλλη πόλη. Ήμουν απαρηγόρητος, νευριασμένος συνέχεια με όλους και με όλα. Αλλά πιο πολύ ήμουν νευριασμένος με τον εαυτό μου που ήμουν τόσο δειλός και δεν της είπα ποτέ αυτά που πραγματικά ένιωθα. Τότε ήταν που πρόσεξα τη Μαρία, η μάλλον… η Μαρία πρόσεξε εμένα. Μία κολασμένη εικοσιεπτάχρονη που μόλις είχε χωρίσει από έναν γάμο αρκετών χρόνων και έψαχνε κάτι καινούργιο για να απασχολήσει το μυαλό της.

Η Μαρία ήταν αυτή που με μύησε στον έρωτα με όλη την σημασία της λέξεως αλλά αυτές οι εμπειρίες ανήκουν σε άλλη ιστορία που ίσως διηγηθώ κάποια άλλη στιγμή. Την Τόνια την είδα ξανά χρόνια αργότερα. Ήταν εκπληκτική! Με πλησίαζε από μακριά σε ένα λευκό φόρεμα και ο χρόνος γύρο μου είχε σταματήσει. Τα δευτερόλεπτα έγιναν αιώνες και εγώ ρουφούσα κάθε λεπτομέρεια μέσα στην εικόνα μπροστά μου εκστασιασμένος.

- Μιχάλη τι κάνεις; Δεν το πιστεύω πόσο καιρό έχω να σε δω.

Ήταν δίπλα μου και ήταν ενθουσιασμένη. Αυτό ήταν αρκετό για να με συνεφέρει.

- Τόνια! Που εξαφανίστηκες εσύ; Δύο χρόνια και ούτε ένα τηλέφωνο, για να σε δω. Ομόρφυνες επικίνδυνα το ξέρεις;

- Κι εσύ δεν πάς πίσω, έλεγε χαρούμενη. Μιχάλη τώρα βιάζομαι γιατί πήγαινα σε μια δουλίτσα και με περιμένουν αλλά θα επανορθώσω. Το βραδάκι κατά τις 10 στο αγνάντιο για ποτάκι οκ; Θέλω οπωσδήποτε να μάθω νέα σου, μην πεις όχι.

- Οκ θα τα πούμε το βράδυ τότε…

είπα και εξαφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά όπως είχε εμφανιστεί μπροστά μου μετά από τόσο καιρό. Το βράδυ είχε φτάσει και οφείλω να ομολογήσω πως είχα λίγο άγχος. Πάρκαρα το αμάξι, έσβησα την μηχανή και κατέβηκα. Το μπαράκι ήταν πάνω στο κύμα. Η Τόνια καθόταν σε ένα τραπεζάκι δίπλα στην θάλασσα μακριά από τον κόσμο. Το φόρεμα που φορούσε μου έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα. Μόλις με είδε σηκώθηκε και με αγκάλιασε εγκάρδια και το άγχος μου έφυγε στην στιγμή. Κάτσαμε στο τραπέζι και αρχίσαμε να συζητάμε σαν τον παλιό καλό καιρό, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε. Σαν δύο πολύ καλά φιλαράκια. Μου είπε τα πάντα για τον Αντώνη που απ’ ότι κατάλαβα, με μερικά ψήγματα ζήλιας, ήταν ακόμα μαζί και εγώ της είπα τα πάντα για την Μαρία όπου σε όλη την διάρκεια παρατήρησα ότι με κοιτούσε αρκετά σοβαρά. Υπήρχε κάτι σε αυτό το βλέμμα η μήπως ήταν η ηδέα μου; Δεν γνωρίζω. Όταν της είπα ότι με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί η συζήτηση πάγωσε για λίγο. Την σιωπή την έσπασε η Τόνια κοιτώντας με παράξενα ανάφερε ότι κάτι είχε αλλάξει πάνω μου από το πρωί αναρωτιόταν τι ήταν αυτό όπως μου είπε. Όντως κάτι είχε αλλάξει αυτά τα δύο χρόνια και αυτό ήταν η αυτοπεποίθηση μου. Η γλώσσα μου λύθηκε τελείως, άλλαξα την ροή της συζήτησης και άρχισα να της εξομολογούμε ότι ένιωθα για αυτήν όλα αυτά τα χρόνια. Η Τόνια με κοιτούσε με ύφος έκπληξης. Έτρεμε.

- Ξέρεις Μιχάλη, άρχισε να λέει. Τον άλλο μήνα παντρεύομαι. Αυτό ήρθα να ανακοινώσω στους δικούς μου από κοντά…

έλεγε τρέμοντας.

- Αυτό ήθελα να σου πω και σένα σήμερα και να σου δώσω και το προσκλητήριο για τον γάμο…

είπε βγάζοντας έναν φάκελο από την τσάντα της.

- Και πότε θα φύγεις;

ρώτησα λίγο απότομα.

- Μεθαύριο το πρωί.

- Ωραία ένας μήνας μέχρι τον γάμο είναι αρκετός. Θα σου προσφέρω τρείς νύχτες διαφυγής. Τρείς νύχτες εξιλέωσης και καθαρής συνείδησης. Μία γεύση από τον δρόμο που θα ακολουθούσες αν τα πράγματα εξελισσόντουσαν αλλιώς. Πρώτη νύχτα αύριο. Θα σε περιμένω από τις 8 και μετά στο σπίτι μου. Τις επόμενες τις διαλέγεις εσύ μέσα στον μήνα ειδοποιώντας με μια μέρα πριν έρθεις. Αν δεν εμφανιστείς αύριο η προσφορά ακυρώνεται και προσωπικά θα σε βλέπω σαν μια καλή φίλη αν και εσύ θέλεις φυσικά . Αν όμως αποφασίσεις να έρθεις θα είναι με τους δικούς μου κανόνες. Πλήρη υποταγή σε ότι και να πω, πλήρη υποταγή σε ότι και να κάνω χωρίς αντιρρήσεις…

είπα και σηκώθηκα από το τραπέζι, πλήρωσα τα ποτά στο μπαρ και έφυγα αφήνοντας την Τόνια καθισμένη, χαμένη μέσα στις σκέψεις τις την νύχτα. Το επόμενο πρωί μίλησα στην Μαρία για το τι έγινε το βράδυ. Της είπα και για την προσφορά που έκανα στην Τόνια και φυσικά όπως το περίμενα η Μαρία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που ζήτησε ήταν να της περιγράψω μετά με λεπτομέρειες την νύχτα που θα ακολουθούσε. Όλες οι ετοιμασίες είχαν γίνει στην εντέλεια. Η Μαρία είχε φύγει αφήνοντας μου το πεδίο ελεύθερο από νωρίς. Το μόνο που χρειαζόταν τώρα ήταν να εμφανιστεί η Τόνια.

Νύχτα πρώτη Οκτώ ακριβώς. Η πόρτα χτύπησε. Χαμήλωσα την μουσική βάζοντας έναν απαλό ήρεμο ρυθμό ίσα-ίσα να ακούγεται. Πήρα μια βαθειά ανάσα και άνοιξα την πόρτα. Η Τόνια μπήκε μέσα σαν σίφουνας και άρχισε να γυρίζει πέρα δώθε στο δωμάτιο μουρμουρίζοντας λέξεις που δύσκολα άκουγα. Έκλεισα την πόρτα πίσω της και την κοιτούσα. Θεέ μου ήταν όμορφη. Και το σημαντικότερο ήταν ότι το ήξερε. Φορούσε ένα χαμηλοκάβαλο κολλητό τζιν που τόνιζε όλο το σώμα της και από πάνω μία κόκκινη κολλητή μπλουζίτσα. Αν υπήρχε άγγελος με σώμα γυναίκας σίγουρα θα ήταν κάπως έτσι σκεφτικά χαμογελώντας. Ο χώρος ήταν ενιαίος με υπνοδωμάτιο, σαλόνι και κουζίνα όλα σε ένα στούντιο-γκαρσονιέρα 50 τ.μ. που λάτρευα και είναι στην κορυφή μιας τριώροφης κατοικίας που η τεράστια μπαλκονόπορτα βλέπει προς την δύση με απίστευτη θέα όλης της περιοχής από κάτω ως την άκρη της θάλασσας.

- Δεν έπρεπε να έρθω εδώ…

έλεγε στον εαυτό της πιο δυνατά τώρα,

- αυτό είναι τρέλα…

συνέχιζε μονολογώντας.

- Τόνια. Τόνια. Τόνια, φώναξα.

- Τι;

- Βγάλε τα ρούχα σου.

Ήταν σαν να την χτύπησε κεραυνός. Τα χέρια της έπεσαν στο κενό άψυχα για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά άρχισε να βγάζει τα ρούχα της υπακούοντας.

- Πιο αργά…

είπα και έκατσα σε μια πολυθρόνα δίπλα μου.

- Νιώσε την μουσική. Άφησε τον ρυθμό να κυλήσει μέσα σου.

Με φόντο ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα πίσω της η Τόνια κινιόταν μαγικά αποκαλύπτοντας πόντο-πόντο το υπέροχο σώμα της. Δεν ξέρω πώς συγκρατήθηκα και δεν της όρμησα εκείνη την στιγμή. Είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα, δίσταζε.

- Όλα…

της είπα. Τα χέρια της ξεκούμπωσαν το σουτιέν και το άφησε να πέσει κάτω αποκαλύπτοντας ένα τέλειο στήθος. Πραγματικά είναι ανεξήγητο πως άντεχα ακόμα καθισμένος στην πολυθρόνα.

- Και το κάτω… συνέχισα. Υπάκουσε. Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν χάπια αντισύλληψης πάρε ένα και έλα εδώ...

είπα με τρεμάμενη φωνή. Της άρεσε αυτό που άκουσε. Με χαμόγελο και κινήσεις αιλουροειδούς πήγε ως το τραπέζι, πήρε ένα χάπι, γύρισε προς εμένα και ήρθε μπροστά μου. Δεν κουνήθηκα. Ανέβηκε στην πολυθρόνα με τα γόνατα και με φίλησε παθιασμένα στο στόμα. Βρισκόμουν μέσα σε ένα όνειρο. Τα χέρια μου εξερευνούσαν το σώμα της. Το στόμα της ήταν κόλαση και εγώ ήμουν στον παράδεισο. Έπιασα την ζώνη του παντελονιού μου. η Τόνια κατάλαβε τι ήθελα να κάνω και μου άφησε λίγο χώρο συνεχίζοντας να με φιλάει παθιασμένα. Την ξεκούμπωσα, άνοιξα το κουμπί, κατέβασα το φερμουάρ και μπήκα κατευθείαν μέσα της. Μ… η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. Πέρα από κάθε φαντασία. Θεέ μου ήταν τόσο μούσκεμα.

- Νιώσε την μουσική μέσα σου. Άσε τον ρυθμό να σε οδηγήσει…

Ψιθύρισα. Έκλεισε τα μάτια και άρχισε να κινείται στην αρχή δειλά, αργά, βγάζοντας μικρούς ήχους απόλαυσης και όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός αυξανόταν. Τα χέρια της χάιδευαν τα μαλλιά μου και τα δικά μου το κωλαράκι της βοηθώντας την να διατηρήσει τον ρυθμό και δίνοντας μερικές μικρές σφαλιαρίτσες που και που. Οι φωνές της δυνάμωναν και αυτές με την Τόνια να έχει πάρει φωτιά. Κουνιόταν χορεύοντας πάνω κάτω περνώντας το όλο και ποιο βαθιά, όλο και ποιο μέσα με την ανάσα της σχεδόν κομμένη. Βρισκόμουν στον έβδομο ουρανό και ξαφνικά μια κραυγή βγήκε από το στόμα της. Ο ρυθμός επιβραδυνόταν, σπασμοί διαπερνούσαν όλο το σώμα της. Έχυνε πάνω στο καβλί μου παίρνοντας βαθιές ανάσες προσπαθώντας να ηρεμίσει. Οι κινήσεις της είχαν ελαχιστοποιηθεί και εγώ ένιωθα τα υγρά της να κοίλανε πάνω μου. Μαγεία.

- Μωρό μου είσαι έτοιμη να γευτείς λίγα από τα υγρά σου;

της είπα καυλωμένα.

- Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναδοκιμάσει,

είπε φοβισμένη.

- Ευκαιρία να το κάνεις τότε…

απάντησα αυτάρεσκα σπρώχνοντας την ελαφρά προς τα πίσω. Η Τόνια κατέβηκε από την πολυθρόνα. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να το γλείφει δειλά με την γλώσσα της. Το έπιασε στ χέρια της και με περισσότερο θάρρος το πήρε στο στόμα της. Η αίσθηση των χειλιών της επάνω στο καβλί μου ήταν υπέροχη. Τα ξανθά της μαλλιά χόρευαν ανάμεσα στα πόδια μου με το κεφάλι της να ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω μουγγρίζοντας. Της άρεσε αυτό που έκανε και φαινόταν ξεκάθαρα ότι τα απολάμβανε. Οι κίνηση της γίνονταν όλο και ποιο παιχνιδιάρικη όλο και ποιο περίτεχνη. Με δοκίμαζε , έλεγχε τις αντοχές μου προσφέροντας μου ηδονή που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω και ήταν επικίνδυνα νωρίς. Την σταμάτησα απότομα. Έμεινε να με κοιτάζει με απορία περιμένοντας.

- Σειρά μου τώρα, σήκω και ξάπλωσε στο κρεβάτι…

της είπα προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου. Υπάκουσε και σκανδαλιάρικα ξάπλωσε στο κρεβάτι χαϊδεύοντας το σώμα της ναζιάρικα. Τότε είδε τον μεγάλο καθρέπτη πάνω από το κρεβάτι (ιδέα της Μαρίας). Κοιτούσε θαυμάζοντας το γυμνό της κορμί που διαγραφόταν πάνω στο γυαλί γυαλίζοντας από τον ιδρώτα και οι κινήσεις της έγιναν ποιο ρυθμικές. Η ανάσα της ποιο κοφτή. Το χέρι της βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια της και τα μάτια της καρφωμένα στον καθρέπτη. Ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου να αντέξω αυτό που έβλεπα. Σηκώθηκα απότομα και όρμησα πάνω της φιλώντας την σε όλο της το σώμα. Ήθελα να την κατασπαράξω ολόκληρη. Τα χέρια μου κινιόντουσαν παντού. Στο στήθος της. Στην κοιλίτσα της. Στο μουνάκι της. Στα μπούτια της δίνοντας της φιλιά στο στόμα και μπήκα μέσα της στην κλασικότερη και ομορφότερη στάση του έρωτα. Τα πόδια της άνοιξαν πιο πολύ ώστε να έχω καλύτερη διείσδυση και επαφή με το μουνάκι της. Οι κινήσεις μου ήταν γλυκές, σταθερές, απόλυτης λατρείας-προσφοράς σε μία θεά σαν αυτήν. Φίλια στο λαιμό διαδεχόντουσαν ελαφριά δαγκώματα στο δεξί της αυτί και η Τόνια παραληρούσε από κάτω μου. Κάθε μου κίνηση ήταν σαν να την χτυπούσε ηλεκτροσόκ τινάζοντας την και εγώ καρφωνόμουν μέσα της με σταθερό ρυθμό. Ο ένας οργασμός διαδεχόταν τον άλλον χωρίς σταματημό. Η Τόνια ούρλιαζε και έχυνε μετρώντας τους.

- Θεέ μου και πέμπτος στη σειρά. Δεν το πιστεύω. Πήδα με και άλλο την πουτάνα…

ούρλιαζε. Πολλαπλός οργασμός λέγετε το φαινόμενο και η Μαρία με είχε διδάξει πράγματι καλά. Συνέχιζε να χύνει με μένα να κρατάω τον ίδιο σταθερό ρυθμό, όλα είναι θέμα σταθερών επαναλαμβανόμενων κινήσεων σε μία διαδικασία που το μυαλό παίζει τον κυριότερο ρόλο. Είναι δύσκολο να γίνει μιας και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά όταν πετύχει συμβαίνει κάτι μαγικό. Ο πέμπτος οργασμός έγινε έκτος και μετά έβδομος. Ιδρώτας αναδυόταν απ όλο το σώμα μου και είχε έρθει η ώρα να γευτώ λίγη από την δουλειά μου. Χαμήλωσα ταχύτητα σταματώντας αργά, σταδιακά. Η Τόνια δεν έδειχνε να το καταλαβαίνει. Προχώρησα προς τα κάτω βγαίνοντας από μέσα της, φιλώντας τον λαιμό της, κατεβαίνοντας έγλειψα το στήθος της, πήρα στο στόμα μου την ρόγα της, συνήχησα στην κοιλιά της παίζοντας με τον αφαλό της και με αργές κινήσεις κατέβηκα στην ευαίσθητη περιοχή της.

Μύριζε υπέροχα. Άρχισα να την εξερευνώ με την γλωσσίτσα μου. Η Τόνια είχε χάσει την αίσθηση του περιβάλλοντος γύρω της. Το μόνο που έκανε ήταν ένα «Ω....» μακρόσυρτο, ηδονικό και σπασμοί διαπέρασαν το σώμα της. Ήταν δικιά μου, είχε παραδοθεί σε ότι και να έκανα, το γνώριζα καλά. Η γλώσσα μου περνούσε πάνω από το μουνάκι της στα γύρω τοιχώματα, στο ξυρισμένο δερματάκι, ψάχνοντας το μαγικό σημείο που τρελαίνει κάθε γυναίκα, Ήξερα ότι αν έβαζα απλά ένα δάχτυλο μέσα θα τελείωνε πολύ πιο γρήγορα αλλά η απόλαυση ενός ηδονικού γλειψίματος δεν συγκρίνετε με τίποτα άλλο (τάδε έφη Μαρία).

Βρήκα αυτό που έψαχνα λίγο πάνω αριστερά από την μαγική σχισμή και επικεντρώθηκα σε αυτό γλείφοντας έντονα. Η Τόνια μούγγριζε ηδονικά. Το σώμα της τεντωνόταν και χαλάρωνε σε συνεχόμενες κινήσεις. Είχε ανοίξει τα πόδια της όσο μπορούσε. Ξαφνικά τα πάτησε κάτω, έπιασε το κεφάλι μου με τα δύο της χέρια και πιέζοντας το πάνω στο μουνάκι της άρχισε να χύνει με κραυγές για άλλη μια φορά πάνω στην γλώσσα μου. Ήταν απίστευτο. Έμεινα εκεί κολλημένος να τα πίνω όλα. Τα χέρια της χαλάρωσαν. Έβρισκε την ανάσα της για μία ακόμη φορά. Της σήκωσα τα πόδια στον αέρα και στα γόνατα ποια εγώ κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της με δύναμη. Έβαλα τα πόδια της στον ώμο, σηκώθηκα ποιο ψηλά και κάρφωνα το μουνάκι της αλύπητα. Η Τόνια το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάει τον καθρέπτη από πάνω μας και να βγάζει άηχες κραυγές.

Σε αυτή την στάση ποτέ δεν μπορώ να κρατήσω πολύ και ήμουν έτοιμος να χύσω. Αύξησα τον ρυθμό σε σημείο που έκανα την Τόνια να πονάει και δευτερόλεπτα μετά έχυνα μέσα στο μουνάκι της με μία ένταση που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου. Άκουγα την Τόνια να λέει…

- τα νιώθω τόσο ζεστά μέσα μου, είναι τέλεια.

Τα χέρια της χαϊδεύανε την κοιλίτσα της. Έμεινα καρφωμένος μέσα της λίγες στιγμές ακόμα, κατέβηκα απαλά, ξάπλωσα δίπλα της και αγκαλιασμένοι κοιμηθήκαμε. Δεν ξέρω πόση ώρα κάναμε έρωτα, είχα χάσει εντελώς την αίσθηση του χρόνου. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα η Τόνια δεν ήταν δίπλα μου. Αυτό που είχε μείνει ήταν η γυναικεία μυρωδιά πάνω στο μοβ σεντόνι και ένα σημείωμα.

«Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά. Περίμενε τηλέφωνό μου για την δεύτερη νύχτα»

μέσα σε ένα κόκκινο αποτύπωμα φιλιού με κραγιόν «Τόνια».

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 70499)