Η μάνα της κοπέλας μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά τα συνεχόμενα βράδια έρωτα με τη Σόνια, έφτασε η ώρα για το τριήμερο.

Επιτέλους έφτασε η μέρα για το τριήμερο. Παρασκευή πρωί και η Σόνια με τη Καίτη και τη Στέλλα ήρθαν στο σημείο συνάντησης. Αφού η Στέλλα έβαλε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, ξεκινήσαμε το κάθε ζευγάρι με το δικό του αυτοκίνητο για το τριήμερο. Έβαλα στο ραδιόφωνο απαλή μουσική και η Σόνια έγειρε στο κάθισμα.

Εκείνη τη μέρα ήταν σκέτη κάβλα. Φορούσε ένα σορτς που χώριζε τα μουνόχειλα της και ένα στενό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Οι ρώγες της ήταν όπως πάντα καυλωμένες. Άπλωσε το χέρι, έπιασε την ψωλή μου πάνω από το παντελόνι και με κοίταξε.

- Αυτό το καβλί θα είναι δικό μου για τρεις μέρες;

με ρώτησε όλο προσμονή.

- Ναι χαρά μου, όλο δικό σου. Έτοιμο να σου γαμήσει κάθε τρύπα και να τη γεμίσει ψωλόχυμα…

της απάντησα. Το χάδι της έγινε πιο τολμηρό και με καύλωσε αφάνταστα. Σταμάτησα στο πρώτο στενό που είδα και την πήρα στην αγκαλιά μου.

- Είσαι πολύ κακό κορίτσι…

της είπα και άρχισα να τρίβω το μουνί της. Έβγαλα την πούτσα μου έξω και την έβαλα να τη πάρει στο στόμα της. Άρχισε ένα από τα σπέσιαλ τσιμπούκια που κάνει, ενώ χάδευε τα αρχίδια μου κι εγώ της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Ένα τέταρτο μετά έχυσα στο στόμα της και αφού κάναμε ένα τσιγάρο, ξεκινήσαμε. Όταν φτάσαμε, οι υπόλοιποι ήταν ήδη εκεί και ετοιμαζόντουσαν να πάνε για μπάνιο. Βάλαμε τα μαγιώ μας και ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Το μεσημέρι, πήγαμε σε ένα ταβερνάκι να φάμε. Καθίσαμε στο μέσα μέρος και όση ώρα τρώγαμε, βάζαμε χέρι ο ένας στον άλλο.

Όταν γυρίσαμε, κάτσαμε όλοι στο σαλόνι και αρχίσαμε το παιχνίδι. Οι γυναίκες γονάτισαν μπροστά μας κι άρχισαν να γλείφουν τις πούτσες μας. Πήρα τη Σόνια και κάναμε 69. Λίγο μετά, ο Πέτρος έβαλε την Καίτη να καθίσει στο καβλί του με την πλάτη γυρισμένη σ’ εμάς. Κοίταξα το Χρήστο, βάλαμε Στέλλα και Σόνια να κάνουν λεσβιακό κι εμείς πλησιάσαμε την Καίτη. Ο Χρήστος άρχισε να μπαίνει στον κώλο της, ενώ εγώ της μπούκωσα το στόμα με τον πούτσο μου. Η Καίτη ούρλιαζε από κάβλα, ενώ οι άλλες δυο δίπλα, συνέχιζαν να γλείφονται. Χύσαμε την Καίτη και αφού ηρεμήσαμε, πήραμε τη Σόνια και μετά τη Στέλλα και τις γαμήσαμε με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι τις 10 το βράδυ, τις είχαμε ξεσκίσει με όλους τους συνδυασμούς και τις τρεις. Κάναμε ένα μπάνιο και ξεκινήσαμε να πάμε για φαΐ και ποτό. Όταν γυρίσαμε, πήγαμε στα δωμάτια μας, όπου κάναμε έρωτα ο καθένας με τη δικιά του. Όλο το τριήμερο το περάσαμε στο σπίτι κάνοντας έρωτα όλοι με όλες, πότε χώρια ο καθένας, πότε δυο και πότε και οι τρεις μαζί.

 

 

(Copyright protected OW ref: 70255)