Πάρτι στο σχολείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία συνέβη πριν 3 χρόνια.

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Jina, χαϊδευτικό. Την αδελφή μού τη λένε Μαρία. Μια μέρα μου λέει η αδελφή μου ότι την παρασκευή, το σχολειό της θα κάνει πάρτι και με ρώτησε αν θα πάω. Φυσικά εγώ είπα ναι, γιατί κάτι τέτοια δεν τα χάνω.

Να πω και δυο λόγια για μένα. Είμαι 1.67, 52 κιλά, μελαχρινή, με πράσινα ματιά. Τότε τα είχα με ένα παιδί, αλλά τυπικά, ίσα-ίσα να περνάμε καλά, αλλά μόλις του είπα για το πάρτι, κάτι έγινε και στράβωσε. Να πω και την αλήθεια, δεν είμαι και φρόνιμο κοριτσάκι. Έχω κάνει πολλά στη ζωή μου. Θα σας γράψω κάποια στιγμή και για εκείνα. Έρχεται η παρασκευή και η αδερφή μου από το πρωί ετοιμαζόταν, όπως φυσικά κι εγώ. Έρχεται η ώρα για να πάμε και κατεβαίνουμε από το σπίτι. Είχαμε κανονίσει να έρθει να μας πάρει ο φίλος της αδελφής μου. Κατεβαίνει η αδελφή μου να τον υποδεχτεί, ενώ εγώ ετοιμαζόμουν ακόμα, γιατί ήθελα να κάνω μπαμ με την παρουσία μου.

Με το που κατεβαίνω, με βλέπει ο φίλος της αδελφής μου και γούρλωσε τα μάτια του. Μου έκανε ένα σκανάρισμα από πάνω μέχρι κάτω και έμεινα μαλάκας, γιατί όλα αυτά έγιναν μπροστά στην αδελφή μου. Εκείνη το κατάλαβε και στράβωσε. Με το που μπήκαμε στο αμάξι του έκανε σκηνή και σκοτώθηκαν, αλλά εγώ το γούσταρα και εκεί που τσακώνονταν γυρνά η αδελφή μου και μου λέει…

- μια ζωή τοσουλάκι σε θυμάμαι και από ότι βλέπω δεν έχεις σκοπό και να αλλάξεις.

Εδω να σας πω τι φορούσα. Φορούσα ένα άσπρο διαφανές φορεματάκι, που έδενε στο λαιμό και από κάτω ήταν φρου-φρου που με το παραμικρό σκύψιμο, φαίνονταν όλα. Από μέσα, ένα ολόσωμο δίχτυ καλτσόν, που διαγράφονταν κάτω από το φόρεμα, με άσπρες γόβες. Η αδελφή μου, μόλις της είπα ότι θα το φορέσω, μου είπε «πάλι σαν πουτάνακι θα ντυθείς;». Τέλος πάντων ξεκινήσαμε. Στη διαδρομή θα παίρναμε δυο φίλους του φίλου της αδελφής μου. Με το που φτάνουμε στο σπίτι, έρχονται τα παιδιά και μπαίνουν πίσω μαζί μου. Η αδελφή μου κάνει της συστάσεις και με το που με βλέπουν παθαίνουν πλάκα. Ο ένας από του δυο, ήταν θεός. Κουκλάκι ζωγραφιστό. Ο άλλος πάλι, ακριβώς το αντίθετο. Καθώς πηγαίναμε, στο δρόμο άρχισε το καλαμπούρι και τα πειράγματα.

Φτάσαμε έξω από το μαγαζί και κατεβαίνουμε. Με το που κατέβηκα εγώ, όλοι πήραν θέση μπας και δουν τίποτα. Όχι πως έκρυβε και πολλά το φόρεμα, αλλά άντρες είναι. Μπαίνουμε μες το μαγαζί και γίνετε πανικός από πιτσιρίκια. Με το που καθόμαστε στο μπαρ και παραγγέλλουμε, άρχισαν να έρχονται οι φίλοι τον παιδιών για να με γνωρίσουν. Μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα, η ώρα περνούσε και πίναμε ποτά και σφηνάκια. Η αδελφή μου δεν ακλουθούσε, άλλα εγώ, έπινα συνέχεια. Αρχίσαμε να χορεύουμε και εκεί που χορεύαμε με πιάνει ο φίλος της αδελφής μου και χόρευε μαζί μου αφού η αδελφή μου δεν ήθελε, αλλά μόλις μας είδε στράβωσε. Με τα πολλά με τα λίγα, η ώρα είχε πάει 3 και άρχισε να βάζει ελληνικά. Εκείνη τι στιγμή έρχεται το άλλο το παιδί και με πιάνει να χορέψουμε, αλλά όπως σας είπα και πριν δεν ήταν ο κούκλος. Ήταν ο άλλος, που ήταν χοντρός και δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά λίγο το ποτό, λίγο τα σφηνάκια, είχα φτιάξει κεφάλι για τα καλά και έτσι άρχισα να χορεύω μαζί του. Όπως χορεύαμε, με γυρνά με την πλάτη σε αυτόν, ακουμπώ πάνω του και φτάνει το στόμα του στο αυτί μου.

- Είσαι σκέτη καύλα…

Γυρνάει και μου λέει μέσα στο αφτί. Ανατρίχιασα ολόκληρη και καύλωσα απίστευτα. Όπως χορεύαμε άρχισε να με χαϊδεύει στα κρυφά. Εμένα από τη μία μου αρέσει και από την άλλη να λέω τι κάνω με αυτόν. Ξαφνικά νιώθω το χέρι του να με χαϊδεύει πάνω από το στρινγκάκι και εγώ να σπαρταρώ στα χέρια του. Εκείνη τη στιγμή τελείωσα και μου λέει στο αφτί…

- η νύχτα δεν τελείωσε. Έχουμε και συνέχεια.

Μένω μαλάκας.

- Ότι έγινε, έγινε, του απαντώ.

- Ένα πουτανάκι σαν κι εσένα, είναι για μεγάλα γούστα.

Με το που το ακούω παθαίνω πλάκα κι άρχισα πάλι να καυλώνω. Ο τύπος ήξερε καλά το τι να μου πει κι εγώ είχα τρελαθεί. Το σκεπτόμουν συνέχεια από εκεί και μετά. Καθώς πίναμε λέει ο φίλος της αδελφής μου να πάμε στα μπουζούκια.

- Ρε μαλάκα αφού δεν έχεις δίπλωμα. Άμα έχει κάνα μπλόκο θα μας γαμήσουν.

- Ε και τι έγινε; Πάμε δεν πειράζει…

και ξεκινήσαμε για τα μπουζούκια. Στο αμάξι πάλι καθόμασταν πίσω και κάτι έλεγαν οι δυο τους αλλά δεν καταλάβαινα και μου έκανε εντύπωση ότι από την ώρα που μου είπε ότι είπε κι έγινε ότι έγινε δε μου έριξε ούτε μια ματιά, ούτε μια κουβέντα, τίποτα. Φτάνουμε στα μπουζούκια, μπαίνουμε μέσα και ψάχναμε τραπέζι. Βρήκαμε ένα κοντά στην πίστα σε μια γωνιά. Ήμασταν γύρω στα 9 άτομα. 3 κοπέλες και 6 αγόρια. Παραγγέλλαμε 2 μπουκάλια και αρχίσαμε το πιοτό. Ήμασταν όλοι ήδη κομμάτια. Ξαφνικά ένα από τα παιδιά, μου έκανε πρόταση να χορέψουμε. Ωραίο παιδί, δεν τον ήξερε και σηκώθηκα και αρχίσαμε τον χορό. Όπως χορεύαμε όλα τα τραπέζια γύρο μας, μας κοιτούσαν γιατί χόρευα πολύ προκλητικά και το φόρεμα μου ίσα-ίσα που κάλυπτε κάτι. Άρχισα να του τρίβομαι κι αυτός άρχισε να με χουφτώνει αλλά εγώ καιγόμουν και κοιτούσα τον άλλον τον χοντρό για να δω την αντίδραση του αλλά τίποτα. Είχα φτιαχτεί και με τον άλλον, αλλά μόνο με χάιδευε και από μέσα μου έλεγα που είναι ο άλλος.

Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να με πιάνει από το μπράτσο με πολύ δύναμη και να με τραβάει. Ήταν αυτός. Με πάει κοντά στο τραπέζι, με ανεβάζει πάνω και αρχίζω να χορεύω. Έχουν σηκωθεί τα αγόρια, βαράνε παλαμάκια και κοιτάνε από κάτω. Εκείνη την στιγμή βλέπω αυτόν, κάτι να λέει στο άλλο το παιδί, να συμφωνεί μαζί του και να γαλανέ. Συνέχιζα να χορεύω όταν με πιάνει ο χοντρός και με κατεβάζει από το τραπέζι. Αρχίζει να με χορεύει κάτω κι έχει κολλήσει πάνω μου. Νιώθω το χέρι του να μου χαϊδεύει το κιλοτάκι και όπως με χάιδευε γυρνά και μου λέει…

- τι το θες αυτό;

Του πιάνω το χέρι και το παίρνω. Κάνει νόημα στον άλλον κι έρχεται από μπροστά μου και καλά ότι χορεύει μαζί μας και μου πιάνει τα χέρια. Ο άλλος άρχισε να μου κατεβάζει το στρινγκάκι και να λέει στον άλλον…

- ρε μαλάκα το πουτανάκι είναι μούσκεμα. Κάνει τη ζόρικη αλλά…

και γυρνά ο άλλος και μου λέει…

- μωρή καργιολίτσα σε έχουν γαμήσει μέσα στα μπουζούκια;

Τρελάθηκα. Πιάνει ο άλλος το στρινγκάκι και το πετάει στους φίλους του. Όπως με έχουν αγκαλιά και οι δύο, ανοίγει ο μπροστά το παντελόνι του και μου τον βάζει μέσα. Έλιωσα από καύλα και το κατάλαβαν. Ξαφνικά τελειώνει μέσα μου και παίρνει σειρά ο άλλος ο χοντρός. Με το που τον νιώθω να μπαίνει μέσα κόντεψα να κλάψω. Είχε μια πουτσα τεράστια. Ήθελα να την δω αλλά μόνο την ένιωσα. Αφού έχυσε κι αυτός μέσα μου καθίσαμε όλοι μαζί σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τελικά τα παιδιά έφυγαν ξεχωριστά από εμάς, αλλά πριν φύγουν, ήρθε ο χοντρός και μου είπε στο αφτί.

- Αυτό δεν ήταν τίποτα. Τώρα που σε έμαθα, θα περάσουμε πολύ καλά.

θα σας γράψω και τη συνέχεια…

 

(Copyright protected OW ref: 70312)