Η μάνα της κοπέλας μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά την πρώτη νύχτα με τη Σόνια, ακολούθησαν κι άλλες...

Είχαν περάσει 3 μήνες από την πρώτη μας νύχτα με τη Σόνια και εξακολουθούσαμε να βρισκόμαστε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Ήταν τέταρτη απόγευμα και είχα βγει για καφέ με το Στέλιο και το Χρήστο, όταν χτύπησε το κινητό μου και ήταν εκείνη. Με ρώτησε που είμαι και της είπα πως είμαι κοντά στο σπίτι της. Μου είπε πως λείπει ο άντρας της για δουλειές εκτός πόλης και μιας και η Λίζα είναι στην πόλη που σπουδάζει, αν θέλω να περάσω. Όταν της είπα πως είμαι με τα παιδιά, πρότεινε να πάμε όλοι μαζί να πιούμε καφέ. Το είπα στα παιδιά και συμφώνησαν.

Φτάσαμε στο σπίτι και μας υποδέχτηκε με χαρά. Καθώς πίναμε τον καφέ, μας πρότεινε να πάρει τηλέφωνο τις φίλες της να έρθουν. Κοιταχτήκαμε με τους άλλους.

- Κούκλα μου, της λέω, τι τις θέλουμε τις φίλες σου αφού μπορούμε να περάσουμε καλά και μόνοι μας; Στο κάτω-κάτω ούτε εκείνες σε κάλεσαν όταν πήγαμε στα σπίτια τους.

- Αν είναι έτσι, τότε ας διασκεδάσουμε…

είπε και έπεσε στην αγκαλιά μου. Άρχισα να τη φιλώ και να τη γδύνω, ενώ ο Πέτρος κι ο Χρήστος έβγαζαν τα ρούχα τους. Έβγαλα κι εγώ τα δικά μου και έμεινε γυμνή ανάμεσα μας.

- Μανάρια μου τι καβλιά είναι αυτά που θα με ξεσκίσουν σήμερα…

είπε και γονάτισε παίρνοντας μια στο στόμα της, ενώ μαλάκιζε τις άλλες δυο. Μας έγλειφε τον καθένα με τη σειρά κι εμείς της τσιμπούσαμε τις ρώγες. Την πήραμε αγκαλιά και την πήγαμε στο κρεβάτι της. Ο Χρήστος, πήγε πάνω από το κεφάλι της και έβαλε την ψωλή του στο στόμα της. Ο Πέτρος βούτηξε στο μουνί της και άρχισε να το γλείφει, ενώ εγώ άρχισα να φιλώ τα στήθη της κι εκείνη να παίζει την ψωλή μου. Με τους φίλους μου αλλάζαμε θέση και χύσαμε όλοι στο στόμα της.

Έβαλε το Χρήστο να ξαπλώσει και κάθισε πάνω στο καβλί του, ενώ ο Πέτρος της γαμούσε το στόμα. Εγώ πλησίασα πίσω και άρχισα να γλείφω την κωλοτρυπίδα της. Όταν την ετοίμασα μπήκα στον κώλο της και άρχισα να τη γαμάω. Συγχρονίσαμε τις κινήσεις μας με τους άλλους δυο και συνεχίσαμε να ξεσκίζουμε τις τρύπες της. Αλλάζαμε θέσεις συνεχώς και χύναμε όλοι μέσα της.

3 ώρες μετά και αφού είχε χορτάσει σπέρμα, πρότεινε να ετοιμάσει κάτι να φάμε για να πάρουμε δυνάμεις, γιατί η νύχτα προβλεπόταν μεγάλη. Με τη Σόνια και τους φίλους μου κάναμε έρωτα μέχρι τις 5 το πρωί που έφυγαν ο Πέτρος και ο Χρήστος, ενώ εγώ έμεινα μαζί της. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί ( και οι έξι) για ένα τριήμερο στο εξοχικό της Στέλλας.

 

(Copyright protected OW ref: 70031)