Η μάνα της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια τυχαία συνάντηση θα εξελίσσονταν σε νύχτα καυτού έρωτα.

Ήταν Παρασκευή βράδυ και είχα βγει με φίλους για ποτό. Στο μπαράκι που πήγαμε ήταν πολύς κόσμος. Σε κάποια γωνία διέκρινα τη Σόνια, τη μάνα της κοπέλας μου μαζί με δυο φίλες της και τρεις άντρες από τους οποίους ο ένας είχε κολλήσει πάνω της και της μιλούσε στο αφτί.

Με είδε κι εκείνη και τον απομάκρυνε με τρόπο. Πήγα στην τουαλέτα και με ακολούθησε.

- Σε παρακαλώ μην πεις τίποτα στο Σπύρο,

μου είπε. Την κοίταξα στα μάτια.

- Κανόνισε με τις φίλες σου να φύγουν οι τύποι κι ελάτε να κάτσετε στην παρέα μου κι εγώ δε θα πω τίποτα.

της είπα. Λίγη ώρα αργότερα είδα τους τύπους να φεύγουν και η Σόνια μαζί με την Καίτη και τη Στέλλα, ήρθαν κι έκατσαν μαζί μας. Αρχίσαμε να πίνουμε ποτά και σφηνάκια. Οι δυο φίλοι μου είχαν διπλαρώσει τις φίλες της Σόνιας και αντάλλασσαν φιλιά. Κοίταξα τη Σόνια, της έπιασα το χέρι και άρχισα να το χαϊδεύω. Είδα πως δεν προσπάθησε να το τραβήξει και την τράβηξα στην αγκαλιά μου αρχίζοντας να τη φιλάω στα χείλη. Τότε η Στέλλα πρότεινε να πάμε σπίτι της να συνεχίσουμε τη διασκέδαση, μιας και ο στρας της θα έλειπε για μέρες στο εξωτερικό. Πληρώσαμε και ξεκινήσαμε. Ο Πέτρος πήρε στο αυτοκίνητο την Καίτη μαζί με εμένα και τη Σόνια και ο Χρήστος με τη Στέλλα πήραν το δικό της.

Κάθισα με τη Σόνια στο πίσω κάθισμα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, η Στέλλα σερβίρει ποτά και έβαλε μουσική. Καθίσαμε στον καναπέ με τον Πέτρο και το Χρήστο, ενώ οι γυναίκες γονάτισαν μπροστά μας και άρχισαν να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια μας. Έβγαλαν τις ψωλές και άρχισαν να τις γλείφουν. Μας τσιμπούκωναν ενώ ταυτόχρονα χάϊδευαν τα’ αρχίδια μας. Χύσαμε στο στόμα τους και πήραμε ο καθένας από μια.

Πήρα τη Σόνια και αφού την έγδυσα, την ξάπλωσα πάνω στο τραπέζι, αρχίζοντας να γλείφω το μουνί της και να χώνω τα δάχτυλα μου μέσα. Έχυνε πάνω στη γλώσσα μου κι έπινα αχόρταγα τους χυμούς της. Άρχισα να μπαίνω στο μουνί της και να τη γαμάω αργά στην αρχή και αργότερα πιο έντονα. Το δωμάτιο είχε γεμίσει από τις φωνές καύλας των γυναικών. Γύρισα τη Σόνια και άρχισα να τη γαμάω πισωκολλητά, ενώ άρχισα να βάζω το δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Πάρε με αγόρι μου, φώναξε. Όπως ξέσκισες το μουνί μου έτσι γάμα και τον κώλο μου. Είναι όλος δικός σου.

Δεν περίμενα δεύτερη κουβέντα. Πήρα υγρά από το μουνί της και άλειψα την τρύπα της. Έβαλα το κεφάλι μέσα και με μια απότομη κίνηση μπήκα όλος. Τη γαμούσα από τον κώλο ενώ έτριβα το μουνί της που έχυνε συνέχεια. Ο πούτσος μου άρχισε να φουσκώνει μέσα στον κώλο της και λίγο μετά τον γέμισε με χυσια. Την πήρα και κάτσαμε στον καναπέ να βρούμε τις ανάσες μας πριν αρχίσει ο επόμενος γύρος. Μέχρι τις 6 το πρωί είχαμε κάνει έρωτα 4 φορές και είχα γεμίσει το σώμα της με τα χυσια μου. Όταν ξημέρωσε δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Το τι έγινε θα σας το πω σε μια άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 69899)