Μαθήτριες, λεσβίες, σκλάβες (8ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Ελίζα έκλαιγε με αναφιλητά ενώ το κορμί της τρανταζόταν από άγρια κύματα πάθους που ξεκινούσαν από την παλουκωμένη κωλάρα της. Ο τεράστιος δονητής είχε εξαφανιστεί ολόκληρος βαθειά στο κωλάντερό της.

\"Γαμήσου μόνη σου επάνω του\", της είπε η Αυγή μουγκρίζοντας καθώς ξαναπλησίασε το μουνί της στο πρόσωπο tης νεαρής μαθήτριας.

Η Ελίζα κοίταξε την βασανίστριά της. Η 40άρα ψηλή δερματοντυμένη γυναίκα είχε γλαρώσει από κάβλα. Η νεαρή μαθήτρια παραξενευμένη ένιωθε το κορμί της να πλημμυρίζει από μια πρωτόγνωρη ζεστασιά πάθους. Δεν ήταν μόνο ο ψεύτικος πούτσαρος στον κώλο της. Ήταν η αίσθηση του ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να ξεφύγει. Ηδονιζόταν στην ιδέα ότι ήταν έρμαιο στις ορέξεις μιας γυναίκας με πολύ \"Ιδιαίτερα γούστα!\"

Η Αυγή το είχε καταλάβει και εκμεταλλευόταν όσο πιο πολύ μπορούσε την αδυναμία της. Και η Ελίζα όσο πιο πολύ την βασάνιζαν και την ταπείνωναν, τόσο πιο πολύ ένιωθε την ένταση της ηδονής της να αυξάνει.

\"Σου είπα να γαμήσεις τον εαυτό σου\", είπε η Αυγή απειλητικά τρίβοντας την πρησμένη της κλειτορίδα πάνω στα απαλά χείλια της Ελίζας.

\"Η μικρή μαθήτρια με πολύ προσπάθεια ανασήκωσε τον κώλο της πάνω στο θεόρατο παλούκι και βογκώντας απ\' τον πόνο ξανάκατσε πάνω του. Τα τοιχώματα του κωλάντερού της είχαν φτάσει στα όριά τους. Μια άγρια ηδονή ξεχυνόταν από την διάπλατα ανοιχτή σούφρα του κώλου της σ\' ολόκληρο το βασανισμένο κορμί της.

\" Έτσι μπράβο, συνέχισε! Συνέχισε να γαμάς την υπέροχη κωλάρα σου τσούλα! Γλύψε με! Γλύψε την μουνάρα μου πουτανάκι!!\" μούγκρισε καβλωμένη η Αυγή.

Δάκρυα κύλησαν απ\' τα μάτια της Ελίζας. Ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά η ντροπή της ήταν μεγαλύτερη. Η κοπέλα ντρεπόταν φοβερά γιατί διαπίστωνε ότι της άρεσε! Ότι της άρεσε πάρα πολύ!! Στηριζόμενη στα γυμνά πόδια της που μόλις ακουμπούσαν στο πάτωμα της σκηνής άρχισε να ανεβοκατεβάζει τα κωλομέρια πάνω στην χοντρή μαύρη μεταλλική ψωλάρα.

Η κωλοτρυπίδα της ανοιγόκλεινε μανιασμένα προσπαθώντας να βγάλει έξω τον φριχτό εισβολέα. Τα βογκητά της δυνάμωσαν καθώς άρχισε να γλύφει τη μουσκεμένη μουνάρα της Αυγής. Η καυτή γλώσσα της μαθήτρια έγλειφε όσο πιο δυνατά μπορούσε τα παχιά μουνόχειλα και την πρησμένη ροδαλή κλειτορίδα της Αυγής.

Η 40άρα σαδίστρια αναστέναξε παθιασμένα και αρπάζοντας απ\' τα μαλλιά το κεφάλι της υποταγμένης μαθήτριας το έτριψε πάνω στην μουνάρα της.

Έτσι! Συνέχισε σκύλα! πρέπει να με κάνεις να χύσω τσουλάκι!\"

Οι άντρες κοιτούσαν το θέαμα με φοβερό ενδιαφέρον και μερικοί απ\' αυτούς δεν άντεξαν απλώς να παρακολουθούν.

\"ΕΙ μουνάρα\", είπε ένας απ\' αυτούς πιάνοντας από τη μέση την Μαίρη, \"έλα εδώ να σου ανοίξω λίγο τον κωλαράκο σου με το καβλί μου. Έτσι θα μπορέσεις να κάτσεις πιο άνετα στην παλουκώστρα όταν θα έρθει η σειρά σου!\"

Ο άντρας οδήγησε την ξανθιά μαθήτρια σε μια πολυθρόνα που υπήρχε κάτω απ\' την σκηνή. Την ανάγκασε να γονατίσει πάνω στην πολυθρόνα με το κεφάλι προς την πλάτη του καθίσματος. Έτσι τα τορνευτά κατακόκκινα απ\' το μαστίγωμα κωλομέρια της βρισκόταν στον αέρα εκτεθειμένα στις ορέξεις του καβλωμένου άντρα. Ο άντρας έκανε το γύρο της πολυθρόνας και πλησίασε το πρόσωπο της Μαίρης. Η ψωλή του ήταν χοντρή και μισοσηκωμένη. Της έδωσε ένα βαζάκι με κρέμα και της είπε: \"·’λειψε την πούτσα μου πουτανάκι! Εκτός αν θέλεις να πονέσεις περισσότερο!\"

Η Μαίρη ένιωσε άλλη μια σειρά λυγμών να ανεβαίνει στο λαιμό της, αλλά ήξερε πολύ καλά ότι δεν υπήρχε τρόπος να ξεφύγει. Πήρε κρέμα απ\' το βαζάκι κι άρχισε να αλείφει τον πούτσο του άντρα. Με φόβο διαπίστωσε ότι η ψωλή μεγάλωνε και σκλήραινε μέσα στα χέρια της. Η καυτή παλλόμενη σάρκα του άντρα έπαιρνε σιγά σιγά πελώριες διαστάσεις, ενώ γυάλιζε από την κρέμα. Ο άντρας αναστέναξε ικανοποιημένος από τα χάδια της κοπελίτσας.

\"Πες μου πόσο πολύ θέλεις να σου γαμήσω την κωλάρα σου\", της είπε απειλητικά ο άντρας.

Η Μαίρη ξεροκατάπιε φοβισμένη, ενώ ο άντρας έκανε ξανά τον γύρο της πολυθρόνας για να βρεθεί πίσω της. \'Ένιωσε τα χέρια του να της χαϊδεύουν τα πονεμένα κωλομέρια της. Τα δάχτυλά του γλίστρησαν μέχρι την σφιχτή σούφρα που προστάτευε την είσοδο το κώλου της.

Η Μαίρη αναστέναξε και ο κώλος της σφίχτηκε από μόνος του για να προστατευτεί. Η κοπέλα έκλεισε τα μάτια της ενώ βουβοί λυγμοί τράνταζαν το κορμί της. Περίμενε τον βιασμό του κωλαράκου της ξέροντας ότι δεν υπήρχε κανένας τρόπος για να τον αποφύγει.

Ο άντρας της χαστούκισε με το χέρι του σκληρά τα κωλομάγουλά της. Το χτύπημα της παλάμη ς του την πόνεσε πιο πολύ απ\' όσο νόμιζε γιατί η επιδερμίδα του κώλου της ήταν ακόμα ερεθισμένη απ\' το φριχτό μαστίγωμα της Αυγής.

\"· Έτσι μπράβο φοραδίτσα μου! πες μου πόσο πολύ σου αρέσει να στις βρέχουν στον πισινό σου πουτάνα!\"

\"ΑΑΑΧΧΧ! Ναι, μάλιστα αφέντη! Μ\' αρέσει πολύ!\" ψέλλισε η Μαίρη ντροπιασμένη γιατί όχι μόνο την υποχρέωνε να το πει ο μελλοντικός βιαστής του κώλου της αλλά γιατί της άρεσε κιόλας στ\' αλήθεια!!!

Ο άντρας φάνηκε να ικανοποιείται απ\' την αντίδρασή της. Οδήγησε την καβλωμένη χοντροψωλάρα του ανάμεσα στα μαστιγωμένα κωλομέρια της Μαίρης. Το πουτσοκέφαλό του σταμάτησε ακριβώς πάνω στην καφετιά σφιγμένη της κωλοτρυπίδα. Ο άντρας έσπρωξε δυνατά την γλιστερή απ\' την κρέμα ψωλή του πάνω στον σφιγκτήρα δακτύλιο του κώλου της Μαίρης. Το χοντρό πουτσοκέφαλό του νίκησε την αντίσταση της σφιχτής σούφρας και γλίστρησε μέσα!

\"ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!! Μμμμμμμμ!!\" βόγκηξε η ξανθιά μαθήτρια νοιώθοντας τον πόνο να απλώνεται απ\' την κωλοτρυπίδα της παντού.

Ο άντρας έσπρωξε πιο δυνατά και το καβλί του γλίστρησε αργά αργά μέσα στο κωλάντερο της Μαίρης που βογκούσε απ\' τους αφόρητους πόνους.

Η κωλοτρυπίδα της κοπέλας ήταν καυτή και στενή. Η μαθητριούλα δεν είχε ποτέ ξανά γαμηθεί από κει. Το κορμί της ανατρίχιασε καθώς ένιωσε ολόκληρο το μέγεθος της αντρικής ψωλής να γεμίζει τον κώλο της. Ο άντρας τραβήχτηκε λίγο προς τα έξω και μετά έσπρωξε μ\' όλη του την δύναμη καρφώνοντας το καβλί του μέχρι την βάση του μέσα στο σφικτό της κωλάντερο.

\"ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!! ΑΑΟΥτΣ!\" φώναξε η Μαίρη ενώ ο κώλος της έμοιαζε να χει πάρει φωτιά απ\' τον πόνο. Ο άντρας κουνώντας τους γοφούς του άρχισε να γαμάει αργά την στενή κωλοτρυπίδα της νεαρής μαθήτριας. Η γλιστερή πούτσα του μπαινόβγαινε μέσα στη στενή σούφρα της Μαίρης. Ο άντρας έσπρωξε μ\' όλη του την δύναμη και με την φόρα που είχε, τα βαρειά αρχίδια του χτύπησαν πάνω στα κωλομέρια της κοπέλας.

Ένας άλλος άντρας παίζοντας με το χέρι του την καβλωμενη ψωλή του πλησίασε στο κεφάλι της Μαίρης. Την άρπαξε απ\' τα ξανθά μαλλιά της και αναγκάζοντας την να ανοίξει τα χείλια της, της έχωσε το καβλί του βαθειά στο στόμα της. Μ\' ένα στεναγμό υποταγής η Μαίρη άφησε την ψωλή το άντρα να χωθεί στο στόμα της. Η ξανθιά μαθήτρια δεχόταν το διπλό γαμήοιτων αντρών αλλά δεν διαμαρτυρόταν. Δεν θα άλλαζε καθόλου τη θέση της μ\' αυτά που τράβαγε η φίλη της η Ελίζα. Με την άκρη του ματιού της μπορούσε να δει την φίλη της να ανεβοκατεβάζει τον κωλαράκο της πάνω στην πελώρια μαύρη πούτσα της παλουκώστρας.

Η Ελίζα έπρεπε ταυτόχρονα να γλύφει τη μουνάρα της Αυγής καθώς η 40άρα σαδίστρια βογκούσε σιγανά από ηδονή και κρατούσε το κεφάλι της Ελίζας σφιχτά κολλημένο πάνω στη μουσκεμένη καυτή σάρκα των μουνόχειλών της. Η Ελίζα ανεβοκατέβαζε όλο και πιο γρήγορα το κορμί της πάνω στο γιγάντιο δονητή, ενώ η κωλοτρυπίδα της είχε χαλαρώσει και ο πόνος σιγά σιγά υποχωρούσε. Οι αναστεναγμοί της ξέφευγαν απ\' το στόμα της ενώ έγλειφε και ρουφούσε την κλειτορίδα της Αυγής. Οι άντρες κοίταζαν τον παράξενο αυτοβιασμό με φοβερό ενδιαφέρον.

\"Ξέρετε κάτι\", είπε ένας απ\' τους άντρες που χάζευαν το θέαμα, \"αυτή εδώ η μικρή πουτανίτσα θα ξαναχύσει!\"

\"Φυσικά και θα χύσει, αλλά θα το κάνει τότε ακριβώς που θα της το πω εγώ! Έτσι δεν είναι πουτάνα;\" είπε η Αυγή και τράβηξε για λίγο το στόμα της Ελίζας απ\' το μουνί της.

\"Μάλιστα αφέντρα! \" παραδέχτηκε η Ελίζα ενώ το κορμί της κουνιόταν πιο γρήγορα πάνω στον δονητή.

\"Ωραία! Δεν θέλω να τελειώσεις τώρα. Πρόσεξε καλά, γιατί έτσι και δεν μπορέσεις να κρατηθείς, θα σε μαστιγώσω αλύπητα για ανυπακοή!\"

Η μελαχροινή μαθήτρια ήθελε να υπακούσει αλλά ήταν έξω απ\' τις δυνάμεις της. Το κορμί της τρεμούλιασε και ενώ ο θεόρατος μεταλλικός πούτσαρος καρφωνόταν ανελέητα στην κωλοτρυπίδα της, η κοπέλα ένιωσε την ανάσα της να γίνεται κοφτή και ένας άγριος υπέροχος οργασμός την έκανε να βογκήξει από ηδονή.

\"ΑΑΛΑΑΧΧΧΧΧ!!!!\" ούρλιαξε χύνοντας η Ελίζα ενώ ανεβοκατέβαζε σαν τρελή τον κώλο της πάνω στο παλούκι που εξείχε απ\' το σκαμνί. Το βυζιά της ελεύθερα πήγαιναν πέρα δώθε και οι ρόγες της είχα σκληρύνει.

Η Αυγή εξαγριωμένη την κοίταξε και ένα απειλητικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλια της:

\"Τι σου είπα εγώ παλιοσκατό; τώρα θα σου μάθω εγώ να κάνεις του κεφαλιού σου!\"

\"ΑΑΑΛΧΧΧΧ!!!\" ούρλιαξε ξανά η Ελίζα καθώς το μαστίγιο έπεσε με δύναμη πάνω στην γυμνή πλάτη της. Τα ουρλιαχτά της δυνάμωσαν καθώς η Αυγή την ξαναμαστίγωσε την ίδια ώρα που αλλεπάλληλοι οργασμοί κυρίευαν το ταλαιπωρημένο κορμί της.

\"ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!! αφέντρα σας παρακαλώ! Σταματήστε! Σας παρακαλώ! ΜΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! ΑΑΑΧΧ!!!\"

\"Θα τιμωρηθείς πολύ αυστηρά γι\' αυτό που έκανες. Θα μάθεις να κάνεις ακριβώς αυτό που σου λέω! \" είπε σκληρά η Αυγή και της ξαναμαστίγωσε την πλάτη.

\"Μάλιστα αφέντρα! Μάλιστα! ΑΑΑΧΧΧΧ!!!\" ούρλιαξε ξανά η Ελίζα που είχε χάσει τελείως τον έλεγχο του κορμιού της. Ο κώλος της ανεβοκατέβαινε μανιασμένα πάνω στην παλουκώστρα ρουφώντας τον μεταλλικό πούτσο βαθειά μέσα στο κωλάντερό της.

\"Λοιπόν, θα με κάνεις και μένα να χύσω ενώ θα εξακολουθείς να χύνεις και συ! Αυτό είναι διαταγή! Για το καλό σου κάνε ότι σε λέω!\" είπε η Αυγή ξαναμαστιγώνοντας την Ελίζα που ούρλιαξε λαχανιαστά.

\"ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!\" ούρλιαξε άλλη μια φορά η Ελίζα την ίδια στιγμή που η Αυγή ξανακολλούσε το μουνί της στο στόμα της. Η νεαρή μαθήτρια άρχισε να γλύφει την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της Αυγής παθιασμένα! Έγλειφε μ\' όλη της την δύναμη, λες και εξαρτιόταν η ίδια η ζωή της από τον οργασμό της σαδίστριας βασανίστριάς της. Ο κώλος της ανεβοκατέβαινε με γοργό ρυθμό πάνω στον μαύρο ψεύτικο πούτσο και η κοπέλα άρπαξε με τα χέρια της τα κωλομέρια τής 40άρας γυναίκας για να φέρει πιο κολλητά στο στόμα της την μουνάρα της. Έγλειφε, ρουφούσε και πιπίλαγε το καυτό μουνί της Αυγής που είχε πλημμυρίσει από ηδονικά ζουμιά.

\"Ναι! Έτσι! Ίσως τα καταφέρεις πουτανάκι! Μπορεί να με κάνεις να χύσω αν συνεχίσεις έτσι!\" είπε λαχανιάζοντας η Αυγή και πιάνοντας την Ελίζα απ\' τους ώμους την έσπρωξε δυνατά προς τα κάτω παλουκώνοντας την με φόρα στη θεόρατη μεταλλική πούτσα.

\"Δάγκωσε μου την κλειτορίδα\", διέταξε η Αυγή. \"Έλα! Δάγκωσε με! κάνε με να πονέσω! πόνεσε με όσο θέλεις!! ·Έλα! Δεν θέλεις να με πονέσεις;\"

Δειλά δειλά η Ελίζα έκλεισε την πρησμένη κλειτορίδα της Αυγής ανάμεσα στα δόντια της και την δάγκωσε.

\"Πιο δυνατά σκύλα! πόνεσε με! πιο σκληρά! Έλα, κάνε με να ουρλιάξω αλλιώς θα σε σκίσω στα δύο με το μαστίγιο!\" φώναξε η Αυγή μουγκρίζοντας από την κάβλα της.

Η Ελίζα ένιωσε τον πόνο να εξαφανίζεται απ\' τον κώλο της και την θέση του να παίρνει μια άγρια ηδονή διώχνοντας οτιδήποτε άλλο απ το μυαλό της. Δάγκωσε βάναυσα την κλειτορίδα της Αυγής χώνοντας βαθειά τα δόντια της στην μαλακή ροδαλή σάρκα. Έχωσε την ίδια στιγμή τα μακριά νύχια της μέσα στην τρυφερή επιδερμίδα του κώλου της 40άρας γυναίκας και βάζοντας όλη της την δύναμη άρχισε να της γρατζουνάει τα κωλομέρια αφήνοντας στην σάρκα μακριές κατακόκκινες γραμμές.

Και βέβαια εξακολουθούσε να ανεβοκατεβάζει την κωλάρα της πάνω στη φριχτή μεταλλική ψωλάρα που εξαφανιζόταν τώρα με ευκολία μέσα της. Το χοντρό παλούκι έφτανε σχεδόν μέχρι το στομάχι της αλλά το πάθος και η ηδονή της Ελίζας μεγάλωναν κάθε στιγμή και ήθελε να το πάρει όσο πιο βαθειά στο κορμί της μπορούσε.

\"Μμμμμ!!! ΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ! ! ! !! \" ούρλιαξε η Αυγή, ενώ η Ελίζα της δάγκωνε αλύπητα το μουνί!

\"Παλιογαμιόλα! πόνα με! ΕΤΣΙ! ΝΑΙ!! ΠΟΝΑ ΜΕ! Δεν μπορείς να με πονέσεις περισσότερο; πουτάνα! Έλα φάε το μουνί μου! Δάγκωσε το! ΕΛΑ!!!\" φώναζε η 40άρα δερματοντυμένη γυναίκα κουνώντας σαν τρελή τους γοφούς της τρίβοντας την μουνάρα της πάνω στο στόμα της μικρής μαθήτριας πλημμυρίζοντας την με τα ζουμιά της!!!

Ένας από τους άντρες πήδησε πάνω στη σκηνή παίζοντας βιαστικά τον πούτσο του με την παλάμη του. Έχωσε το πρησμένο καβλί του ανάμεσα στις μουνότριχες της Αυγής και στο στόμα της Ελίζας και το κράτησε εκεί σταθερά.

\" · Έλα τσουλάκι! Γλύψε και την ψωλάρα μου μαζί!!! Γλύφτα όλα καριόλα! ! ! \" είπε ο άντρας ενώ η Ελίζα έγλειφε μια την ψωλή και μια το μουνί της Αυγής.

Πίσω τους η Ντιάνα γονατιστή ρουφούσε στο καυτό στόμα της μια άλλη χοντρή ψωλάρα κάποιου απ\' τους καλεσμένους. Η Ντιάνα έγλειφε και πιπιλούσε το χοντρό καβλί ρουφώντας το μέχρι βαθειά στο λαιμό της με μια έκφραση αγαλλίασης απλωμένη στο πρόσωπό της. Ένας άλλος άντρας είχε ξαπλώσει ανάσκελα την Κάρεν πάνω στο τραπέζι και της γαμούσε το μουνί, ενώ κοιτούσε την Αυγή με την Ελίζα.

\"·Έλα Ντέρκ, έλα αγόρι μου, χύσε στο πρόσωπο της τσούλας. \'Έλα παίδαρε χύσ την στη μούρη την καριόλα!\" φώναξε η Αυγή ενώ την ίδια στιγμή τα δόντια της Ελίζας καρφωνόντουσαν ξανά στην κλειτορίδα της σκορπίζοντας τον πόνο και την ηδονή στο κορμί της.

\"Ναι! θα χύσω! ΠΑΡΤΑ!!!\" ούρλιαξε ο άντρας που τον έλεγαν Ντερκ παίζοντας γρήγορα με το χέρι του τη ψωλάρα του που σπαρταρούσε. Χοντρές σταγόνες σπέρμα τινάχτηκαν απ\' το χοντρό του πουτσοκέφαλο κατευθείαν πάνω στο μουνί της Αυγής και το στόμα της Ελίζας που δάγκωνε και έγλειφε τα μουνόχειλα της βασανίστριάς της.

Η Ελίζα ένιωσε τα καυτά υγρά να πασαλείβουν το μάγουλό της και να κυλάνε στα χείλια της. Ακόμα πιτσίλισαν την μύτη της και τα μάτια της αλλά η μικρή μαθήτρια αγνόησε τα χύσια του άντρα και ασχολιόταν με το μουνί της Αυγής που έχυνε ασταμάτητα!

\"ΜΜΜΜΜΜφφφφφ!!! ΑΑΑΧΧΧ!! !\" μούγκριζε η Αυγή ενώ το μουνί της τρανταζόταν και κολλούσε άγρια στο στόμα της Ελίζας πασαλειμμένο με τα χύσια του άντρα.

\"Έτσι παίδαρε! Χύσε! κάνε την τσούλα να σου γλύψει τα ζουμιά σου! Έλα πουτάνα γλύφτα όλα!\" φώναξε η 40άρα στη δούλα της.

Η ψωλή του Ντερκ άδειασε άλλο ένα κύμα καυτού σπέρματος πάνω στο στόμα της Ελίζας. Η κοπέλα άνοιξε το στόμα της και κατάπιε τα χύσια του άντρα. · Έγλειψε ηδονικά τα χείλια της μαζεύοντας όσο σπέρμα είχε μείνει εκεί και το κατάπιε κι αυτό!!!! το στόμα της διψούσε για περισσότερο σπέρμα! Έχοντας χάσει τελείως το μυαλό της απ\' την κάβλα δάγκωσε λυσσασμένα τα μουνόχειλα της Αυγής κάνοντάς την να βογκήξει απ\' τον πόνο. Η κωλάρα της χτυπιόταν με μανία πάνω κάτω στον μεταλλικό θεόρατο πούτσο της παλουκώστρας και αλλεπάλληλα κύματα οργασμών τράνταζαν το κορμί της.

Ο Ντερκ ακούμπησε το καβλί του στο στόμα της τρίβοντας το την ίδια στιγμή πάνω στο μουνί της Αυγής αδειάζοντας τις τελευταίες σταγόνες πάνω στις κατσαρές μουνότριχες της δερματοντυμένης σαδίστριας.

\"Γλύφτα όλα!\" είπε η Αυγή στην Ελίζα και \'κείνη χωρίς ούτε μια στιγμή να διστάσει άρχισε να της γλύφει τις μουνότριχες καθαρίζοντας τις απ\' τα χύσια του άντρα.

Η Ντιάνα με τον άντρα που του \'παιρνε τσιμπούκι πλησίασαν απ\' την άλλη μεριά της παλουκώστρας. Η Ντιάνα έβγαλε την ψωλή του άντρα απ\' το στόμα της και άρχισε να του την παίζει με τα χέρια φέρνοντας την κοντά στο άλλο μάγουλο της Ελίζας. Ο άντρας βόγκηξε απ\' την κάβλα και ετοιμάστηκε να χύσει κι αυτός πάνω στο πρόσωπο της Ελίζας και το μουνί της Αυγής.

\"Και αυτό για σένα!\" είπε κοροϊδευτικά η Ντιάνα παίζοντας με το χέρι της την ψωλή του άντρα κολλητά στο στόμα της Ελίζας.

Ο άντρας δεν μπόρεσε να κρατηθεί περισσότερο. · ’φησε να του ξεφύγει μια κραυγή και άρχισε να χύνει στο πρόσωπο της Ελίζας.

Η νεαρή μαθήτρια μούγκρισε από την αβάστακτη ηδονή και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος του πούτσου που έχυνε. · Έγλειφε τα χύσια με την γλώσσα της και τα κατάπιε, ενώ η Αυγή της τραβούσε το κεφάλι για να την αναγκάσει να συγκεντρωθεί και πάλι στο γλείψιμο του μουνιού της. Το χοντρό ψεύτικο καβλί εξαφανιζόταν μέσα στην κωλοτρυπίδα της Ελίζας, με ξέφρενο ρυθμό! Η Αυγή φώναξε ξανά στην Ελίζα να της δαγκώσει το μουνί.

Την ίδια στιγμή η Μαίρη γονατιστή πάνω στην πολυθρόνα ρουφούσε βαθειά στο λαιμό της την ψωλή του ενός άντρα, ενώ ο άλλος πίσω της της γαμούσε με γρήγορο ρυθμό την κωλοτρυπίδα χώνοντας την ψωλή του βαθειά στο κωλάντερό της. Ο πόνος από την παραβιασμένη της κωλοτρυπίδα απλωνόταν σ\' όλο της το κορμί και ανακατευόταν με φοβερό πάθος που ξυπνούσε μέσα της η ηδονή.

Το χοντρό καβλί του άντρα μπηγόταν στον κώλο της και εκτός από πόνο έστελνε και ηδονικά ρίγη στο ταλαιπωρημένο κορμί της. Η ξανθιά μαθήτρια αναστέναξε βαθειά ενώ ο πούτσος στο στόμα της σφηνώθηκε στο λαρύγγι της.

Το κορμί της τρανταζόταν μπρος πίσω καθώς οι δύο πούτσοι την έσπρωχναν αντίθετα ο ένας απ\' τον άλλο.

\"ΕΙ Μπέννυ, έλα \'δω. Μαστίγωσε αυτή εδώ την τσούλα ενώ την γαμάμε! \" είπε ο άντρας που παλούκωνε με την ψωλή του την κωλάρα της Μαίρης.

\"Με μεγάλη μου χαρά βέβαια!\" είπε ο άντρας που τον φώναζαν Μπέννυ. Πήρε στα χέρια του ένα χοντρό μαστίγιο και πλησίασε.

Η Μαίρη τρομοκρατημένη προσπάθησε να δει με τι θα την μαστίγωνε ο άντρας αλλά η ψωλή στο στόμα της χώθηκε ακόμα βαθύτερα και ο άντρας που την τσιμπούκωνε την άρπαξε απ\' τα ξανθά μαλλιά για να μην του ξεφύγει. Η ψωλή του άντρα σκλήρυνε και πρήστηκε ακόμα περισσότερο.

\"Ναι! Έλα! Έλα μουνάρα μου, κάνε με να χύσω στην στοματάρα σου!\" βόγκηξε ο άντρας ενώ τα χέρια του σφίχτηκαν στα ξανθά μαλλιά της Μαίρης.

Την ίδια στιγμή χωρίς προειδοποίηση το χοντρό μαστίγιο έπεσε στα κωλομέρια της ελάχιστα εκατοστά πιο πάνω απ το καβλί που της βίαζε την κωλοτρυπίδα. Ο πόνος έκανε τα τοιχώματα του κωλάντερού της να συσπαστούν και να κλείσουν σφιχτά γύρω απ\' το χοντρό καβλί που μπαινόβγαινε στη στενή σούφρα της.

Το μαστίγιο ξανάπεσε με δύναμη αφήνοντας μια κόκκινη γραμμή πιο έντονη απ\' τις προηγούμενες επάνω στα πονεμένα κωλομέρια της ξανθιάς μαθήτριας. Η κοπέλα άνοιξε το στόμα της όσο πιο πολύ μπορούσε για να ουρλιάξει αλλά δεν τα κατάφερε γιατί η ψωλή του άντρα πρήστηκε κι άλλο γεμίζοντας κάθε ελεύθερο εκατοστό του στόματός της και πνίγοντας τις φωνές της στο λαρύγγι της.

Με κάθε χτύπημα που δεχόταν ο κώλος της η ηδονή και ο πόνος, αχώριστο ζευγάρι, ολοένα και μεγάλωναν. Μαζί τους μεγάλωνε και η πούτσα το άντρα στον κώλο της που σφιγγόταν απεγνωσμένα πάνω του ύστερα από κάθε χτύπημα.

Το μαστίγιο ξανάπεσε στα κωλομέρια της! το κορμί της τρανταζόταν και κουνιόταν μπρος πίσω ξέφρενα στο ρυθμό του. διπλού γαμησιού των αντρών. Στο επόμενο χτύπημα του μαστίγιου το κορμί της ξέφυγε από κάθε έλεγχο και κουνιόταν ανεξέλεγκτα στους ρυθμούς της ηδονής. Ρουφούσε μόνο του μέσα του τις δύο ψωλές. Τη μια στο λαρύγγι της και την άλλη στην στενή κωλοτρυπίδα της.

Ο άντρας που γαμούσε τον κώλο της φώναξε: \"Μπράβο Μπέννυ! · Έτσι χτύπα την! Έτσι ακριβώς! Η πουτάνα την βρίσκει! ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ!!!\"

Το καβλί του επιτάχυνε το ρυθμό που μπαινόβγαινε μέσα στο καυτό κωλάντερό της Μαίρη ς και το μαστίγιο ανεβοκατέβαινε αλύπητα στον κώλο της κάνοντας την ηδονή που ένιωθε να ξεσπάσει σε ένα και μοναδικό αλλά ταυτόχρονα ατελείωτο οργασμό, τραντάζοντάς την.

Ο άντρας που την κρατούσε απ\' τα μαλλιά και της γαμούσε το στόμα δοκίμασε την ίδια στιγμή μια έκπληξη. Ο λαιμός της Μαίρης χαλάρωσε και άφησε την ψωλή του άντρα να κατεβεί βαθειά μέσα στο λαρύγγι της. Και μετά οι μυς του λαιμού της άρχισαν να ανοιγοκλείνουν γύρω απ την σκληρή παλλόμενη σάρκα του πούτσου του θέλοντας να τον ξεζουμίσει!!!

Ο άντρας δεν μπόρεσε να κρατηθεί σ\' αυτό το εκπληκτικό ρούφηγμα. Βόγκηξε δυνατά και άφησε το καυτό φορτίο των αρχιδιών του να εκτοξευθεί απ\' το πουτσοκέφαλό του κατευθείαν κάτω στο στομάχι της Μαίρης που χτυπιόταν στους ρυθμούς του δικού της οργασμού.

\"Θεέ μου! Αυτό είναι απίστευτο! ΤΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΑΜΑΝ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;; πρέπει να πάρει σ\' όλους σας τσιμπούκι για να καταλάβετε τι σας λέω!!! ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!! ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΞΕΣΚΙΣΤΡΩ ΟΛΑ!\", ούρλιαξε ο άντρας χωρίς να μπορεί να συνέλθει από την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ένα δεύτερο κύμα καυτού σπέρματος τινάχτηκε απ\' την ψωλή του βαθειά στο λαρύγγι της Μαίρης και μετά σιγά σιγά τραβήχτηκε προς τα έξω μέχρι που απόμεινε στο στόμα της μονάχα το χοντρό του πουτσοκέφαλο. Μόλις κατάλαβε ότι η ψωλή του ετοιμαζόταν να χύσει ξανά τραβήχτηκε απ\' το στόμα της και κρατώντας την πάντα απ\' τα μαλλιά, την έχυσε στα μάτια, στη μύτη, στα χείλια, γεμίζοντας ολόκληρο το πρόσωπό της με σπέρμα.

Η Μαίρη μούγκρισε από την κάβλα και ένα κολασμένο χαμόγελο ηδονής απλώθηκε στα χείλια της καθώς έβγαζε προκλητικά την γλώσσα της για να γλείψει τα χύσια του άντρα.

Την ίδια στιγμή ο άντρας που της ξέσκιζε την κωλοτρυπίδα με την ψωλάρα έχασε και αυτός τον έλεγχο του εαυτού του. Μούγκρισε σαν ζώο που το σφάζουν και άρχισε να φωνάζει ενώ οι γοφοί του κουνιόντουσαν ξέφρενα.

\"ΝΑΙ! ΕΛΑ ΜΠΕΝΝΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ! Μαστίγωσέ της την κωλάρα! θα την χύσω φίλε! ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!\"

Ο άντρας βόγκηξε ξανά και άφησε το σπέρμα του να ξεχυθεί καυτό μέσα στο στενό κωλάντερο της ξανθιάς μαθήτριας που τώρα φώναζε από τη κάβλα. Ο άντρας έσπρωξε μ\' όλη του την δύναμη τους γοφούς του στέλνοντας τον πούτσαρό του να χωθεί ολόκληρος μέσα στην κωλάρα της Μαίρης και έμεινε εκεί ακίνητος απολαμβάνοντας την απίθανη εκσπερμάτωσή του!

Ο Μπέννυ σαν μανιακός ανεβοκατέβαζε μ\' όλη του την δύναμη και την ταχύτητα το μαστίγιο πάνω στα κωλομάγουλα της Μαίρης που τιναζόταν σαν να την διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε χτύπημα. Ο Μπέννυ είχε καβλώσει απ\' το θέαμα των κατακόκκινων πισινών της κοπέλας και την κοίταζε έτσι όπως χτυπιόταν με γουρλωμένα απ\' την κάβλα μάτια.

Η Μαίρη βόγκηξε δυνατά καθώς ο οργασμός σαν παλίρροια έπνιξε το κορμί της και θόλωσε το μυαλό της. Λαίμαργα ρούφηξε και κατάπιε τις τελευταίες σταγόνες σπέρμα που έβγαιναν απ\' το πουτσοκέφαλο του άντρα. · Έγλειψε παθιασμένα το αλμυρό παχύρευστο υγρό που είχε κολλήσει στα χείλια της αναστενάζοντας ηδονικά. Η κωλάρα της ζεμάταγε από την κάβλα και πόνο. Η πούτσα του άντρα καρφωνόταν σαν στυλιάρι στην κωλοτρυπίδα της και το χοντρό μαστίγιο έπεφτε αλύπητα επάνω στα βασανισμένα κωλομάγουλά της που είχαν γίνει κατακόκκινα και έτσουζαν.

Ένα ουρλιαχτό ηδονής ξέφυγε απ\' το λαρύγγι της ξανθιάς μαθήτριας που κτυπιόταν μπρος πίσω πάνω στην πολυθρόνα, με αγριεμένα από την κάβλα χαρακτηριστικά. Ο άντρας που της κάρφωνε την ψωλάρα του στον κώλο της έπεσε πάνω στην πλάτη της ανήμπορος να σταθεί άλλο στα πόδια του απ\' το ξέφρενο γαμήσι. Η ψωλή του άδειασε τις τελευταίες σταγόνες χύσια μέσα στην κωλοτρυπίδα της Μαίρης.

\"Θεέ μου! τι γαμήσι ήταν αυτό; Αληθινά απίστευτο!!!\" ψέλλισε ο άντρας βογκώντας απόλυτα ικανοποιημένος.

Η Μαίρη είχε λαχανιάσει και ανέπνεε με δυσκολία. Κάθε φορά που η ηδονή της καταλάγιαζε, την θέση της την έπαιρνε η ντροπή. Μισούσε τον ίδιο της τον εαυτό. Τον μισούσε γιατί δεν μπορούσε να τον ελέγξει. Αναστέναξε βαριά και τότε ξανάκουσε τα ουρλιαχτά της φίλης της. Η ντροπή της μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ μιας και θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όσα είχαν πάθει και οι δυο τους.

Η Ελίζα κουνιόταν σαν τρελή πάνω στο παλούκι που της ξέσκιζε τα κωλοβάρδουλα γλείφοντας τα χύσια των αντρών απ\' τις μουνότριχες της Αυγής και δαγκώνοντας της την ερεθισμένη της κλειτορίδα με λύσσα. Την ίδια ώρα παρασυρμένη από την θύελλα των αλλεπαλλήλων οργασμών της είχε βυθίσει τα νύχια της στα κωλομέρια της βασανίστριάς της και την γρατζούνιζε μ\' όση δύναμη της είχε απομείνει.

Η Ελίζα δάγκωσε τα μουνόχειλα της Αυγής λυσσασμένα. Η 4Οάρα σαδίστρια φώναξε απ την ηδονή και τον πόνο που τώρα τον ένιωθε για τα καλά. Τράβηξε με τα χέρια της το κεφάλι της Ελίζας μακριά απ\' το μουνί της και κατεβάζοντας με φόρα την παλάμη της χαστούκισε την μαθήτρια στέλνοντας το κεφάλι της να χτυπήσει πάνω στην ψωλή του άντρα που την είχε χύσει στο πρόσωπο.

\"Γλύφτο μου πουτάνα! Μην με ξαναδαγκώσεις έτσι! Γλύψε τη μουνάρα μου!\"

Ο δεύτερος άντρας που τον είχε φέρει κοντά η Ντιάνα τράβηξε προς το μέρος του το κεφάλι της Ελίζας και πρόλαβε να χώσει την πούτσα του μέσα στο στόμα της την ίδια στιγμή που τα αρχίδια του άδειαζαν το καυτό φορτίο τους απ\' την τρύπα στο πουτσοκέφαλό του.

Τα παχιά χύσια πλημμύρισαν το στόμα της Ελίζας που είχε απογειωθεί νιώθοντας το τεράστιο παλούκι να καρφώνεται στην κωλάρα της και να φτάνει μέχρι το στομάχι της!!

Η Αυγή ξετρελαμένη απ\' τον δικό της οργασμό, κατέβασε με δύναμη το μαστίγιο στην πλάτη της Ελίζας ενώ η νεαρή μαθήτρια της γρατζουνούσε ακόμα τα κωλομέρια.

\"Μωρή καριόλα! Είδες τι έκανες στον κώλο μου; Θα μου το πληρώσεις αυτό!\" ούρλιαξε η Αυγή μόλις συνειδητοποίησε τι της είχε κάνει η Ελίζα.

·’ρχισε να μαστιγώνει αλύπητα την Ελίζα χτυπώντας την όπου έβρισκε. Η κοπέλα αδιαφορούσε για τα χτυπήματα, η ψωλή του άντρα έχυνε στο στόμα της και ο κώλος της ανεβοκατέβαινε μόνος του πάνω στην μεταλλική ψωλάρα που ήταν σαν μπράτσο χεριού!

Η Αυγή σημάδεψε με το μαστίγιο και χτύπησε τις ρόγες της Ελίζας σκληρά με φοβερή δύναμη.

Αυτή τη φορά ο πόνος ήρθε σαν καυτό μαχαίρι μέσα στο κορμί της Ελίζας. Το ταλαιπωρημένο κορίτοιτινάχτηκε στον αέρα, ο κώλος της ξεπαλουκώθηκε έχασε την ισορροπία της και κύλησε μισοαναίσθητη στο πάτωμα....

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")