Μαθήτριες, λεσβίες, σκλάβες (7ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

"ΝΑΙ!! ΕΤΣΙ!!! ΓΛΕΙΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ!! ΧΩΣΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΥ!! ΕΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΧΥΝΩΩΩΩ!!!! ΓΙΑΡΤΑΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΟΥ!! \" ούρλιαξε ακράτητος ο άντρας καθώς χοντρές καυτές σταγόνες χύοιτινάζονταν από το πουτσοκέφαλό του και πασάλειβαν τις βυζάρες της Ελίζας και το πρόσωπο της Μαίρης.

Της Μαίρης που είχε κλείσει ηδονικά τα μάτια, είχε βγάλει τη γλώσσα και προσπαθούσε να γλείψει τα χύσια που τιναζόντουσαν στο πρόσωπό της.

Ο άντρας που τη γαμούσε από πίσω, της κρατούσε σταθερό το κεφάλι κα έτσι τα χύσια της είχαν γεμίσει ολόκληρο το πρόσωπο. Χοντρές σταγόνες γυάλιζαν στα μάτια της, στα χείλια της, στα μάγουλά της, παντού!!! και βέβαια η ψωλή στο μουνί της όλη αυτή την ώρα εξακολουθούσε να την γαμάει αλύπητα.

\"Σκύλα! \" έβρισε ο άντρας που γαμούσε από πίσω την μουνάρα της Μαίρης. Με το χέρι του μπλεγμένο στα ξανθά μαλλιά της ανάγκασε την Μαίρη να πασαλειφτεί στο πρόσωπο με τα χύσια που τινάζονταν αδιάκοπα απ\' την ψωλή που γαμούσε τα βυζιά της Ελίζας.

\"Σ\' αρέσουν τα ψωλοχύματα τσουλάκι;\" τη ρώτησε καρφώνοντας πιο δυνατά με την πούτσα του το μουνάκι της.

Η Ελίζα έγλειφε ακόμα την κωλοτρυπίδα του άντρα ενώ αυτός άδειαζε τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος πάνω στην απαλή επιδερμίδα των βυζιών της. Η μελαχροινή μαθήτρια ένιωθε πολύ έντονα την ψωλή του άντρα που σπαρταρούσε ανάμεσα στις βυζάρες της. Η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή απ\' την κάβλα. Η σούφρα του άντρα ανοιγόκλεινε κάθε φορά που η ψωλή του έχυνε. Τα χέρια του που κρατούσαν τα βυζιά της σφίχτηκαν πιο πολύ και τα δάχτυλά του παγίδευαν ανάμεσά τους τις ρώγες της και άρχισαν να τις τσιμπάνε. Και βέβαια όλη αυτή την ώρα κάποιος άλλος άντρας της κρατούσε τα μπούτια ορθάνοικτα ψηλά και της ξ έσκιζε το μουνάκι με το κρεάτινο παλούκι του. Η ηδονή ολοένα μεγάλωνε μέσα της και παραμέριζε την ντροπή και τον φόβο της.

Ο άντρας που γαμούσε την Μαίρη κόντευε να τελειώσει. Την άρπαξε απ\' τα μπούτια και την σήκωσε στον αέρα κουνώντας σαν τρελός τους γοφούς του, μπαινοβγάζοντας την ψωλή του σαν θεόρατο πιστόνι μέσα στην μουνότρυπά της.

Το πρόσωπό της χώθηκε στα χύσια που είχαν εκτοξευθεί απ\' το πρησμένο πουτσοκέφαλο του άντρα που γαμούσε τα βυζιά της φίλης της.

\"Είσαι έτοιμη πουτανίτσα;\" την ρώτησε ο άντρας καρφώνοντας την ψωλάρα του βαθειά στην μήτρα της. \"Είσαι έτσι μη για άλλη μια δόση ψωλοχύματος;\"

\"Ναι αφέντη! ΝΑΙ!!!\" φώναξε η Μαίρη με το πρόσωπο πασαλειμμένο χύσια και τα μουνί της έτοιμο να εκραγεί απ\' την αφόρητη κάβλα.

Τα μπούτια της τρεμούλιασαν όταν ένιωσε το καβλί του άντρα μέσα της να πρήζεται κι άλλο και την ίδια στιγμή ούρλιαξε καθώς ο οργασμός συντάραξε το κορμί της, ενώ παράλληλα ο άντρας μουγκρίζοντας άρχισε να χύνει βαθειά στο μουνί της.

Η Μαίρη χωρίς βέβαια να μπορεί να ξεφύγει. έγλειφε τα χύσια από τα βυζιά και την κοιλιά της Ελίζας νιώθοντας πάνω στην γλώσσα της την αλμυρή τους γεύση.

\"Παραδέξου ότι σ\' αρέσει να πηδιέσαι τσουλάκι\", είπε ο άντρας πίσω της, \"βλέπεις το μουνί σου χύνει!! Χύνει πάνω στην ψωλάρα μου!\" Την βούτηξε άγρια απ\' τα ξανθά μαλλιά της και της τράβηξε προς τα πίσω το κεφάλι. Η Μαίρη ούρλιαξε από τον πόνο... \"Μάλιστα αφέντη, το παραδέχομαι, ΑΑΑΑΧΧΧΧ! ! ! \"

Ο άντρας ξανάσπρωξε βίαια το κεφάλι της πάνω στο στομάχι και τις βυζάρες της φίλης της. Τα χύσια πασάλειψαν όλο το πρόσωπό της. Η Μαίρη ένιωθε τα μουνόχειλά της να τρέμουν από τον πόθο και η ηδονή εξερράγη μέσα της διαλύοντας κάθε ίχνος από την ντροπή της. Ο άντρας που γαμούσε τα βυζιά της Ελίζας έσπρωξε το καβλί του και το έστειλε να μπει μέσα στο στόμα της αναγκάζοντας την να γλύψει και τις τελευταίες σταγόνες σπέρμα που γυάλιζαν στο πουτσοκέφαλό του. Η κοπέλα αναστέναξε βαριά γλείφοντας τα χύσια και πασαλείβοντας ακόμα πιο πολύ το πρόσωπό της.

Το κορμί της ανατρίχιασε απ την κορυφή ως τα νύχια καθώς ένας ακόμα καυτός πίδακας χύσια ξεχύθηκε στο μουνί της απ\' την πούτσα του άντρα που την γαμούσε. Ο άντρας καβλωμένος, την τράβηξε άλλη μια φορά απ\' τα μαλλιά καθώς ένιωθε τα αρχίδια του να στραγγίζουν και να αδειάζουν μέσα στην καυτή σπηλιά της. Και τέλος ικανοποιημένος και αποκαμωμένος την άφησε και τραβήχτηκε από μέσα της.

Η Ελίζα προσπάθησε να φωνάξει απ\' τη κάβλα της αλλά η φωνή της πνίγηκε καθώς τα κωλομέρια του άντρα τρίφτηκαν στο στόμα της. Με δυσκολία κατάφερνε να αναπνέει, μιας και ο άντρας απολάμβανε τους τελευταίους σπασμούς του οργασμού του στο στόμα της φίλης της και αδιαφορούσε για το γεγονός ότι ο κώλος του της έκοβε την ανάσα.

Ο άλλος άντρας που γαμούσε το μουνί της Ελίζας βόγκηξε κα άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του. Ο άντρας που βρισκόταν στο πρόσωπό της και της γαμούσε τα βυζιά ξεζουμισμένος πια απ\' το γλείψιμο της Μαίρης με ένα ηλίθιο χαμόγελο ικανοποίησης τραβήχτηκε από τη μούρη της Ελίζας.

Η Ελίζα πήρε μια βαθειά ανάσα και την ίδια ώρα κατάλαβε ότι η ψωλή που της ξέσκιζε τη μουνάρα πρηζόταν κι άλλο και ετοιμαζόταν να χύσει μέσα της. Αλλά δεν συνέβαινε μόνον αυτό...

Ο άντρας που είχε γαμήσει το μουνί της Μαίρης την άρπαξε πάλι απ\' τα μαλλιά και τράβηξε το πασαλειμμένο με χύσια πρόσωπό της μέχρι που το έφερε αντικριστά στο πρόσωπο της Ελίζας.

\"Καθάρισε τα χύσια απ\' το πρόσωπο της Ελίζας\", πρόσταξε ο άντρας την Ελίζα, ενώ ξανάβαλε το ακόμα σκληρό καβλί του μέσα στο μουνί της Μαίρης.

Η Ελίζα ένιωθε το δικό της κορμί να τραντάζεται απ\' το γαμήσι του άντρα που κρατούσε τα μπούτια της ψηλά στον αέρα. Κοίταξε με θολά από την ηδονή μάτια το πρόσωπο της συμμαθήτριάς της. Ήταν παντού πασαλειμμένο με χύσια. Πάνω στα μάγουλά της, στα μάτια της και στις βλεφαρίδες της, στο μέτωπό της, παντού! Ακόμα και στα ξανθά μαλλιά της.

Η Ελίζα έβγαλε την γλώσσα της και έγλειψε απ\' το μάγουλο της φίλης της τις χοντρές αλμυρές σταγόνες σπέρματος. Η Μαίρη της χαμογέλασε και χαμηλώνοντας το κεφάλι της κόλλησε το στόμα της στο στόμα της Ελίζας και τη φίλησε. · Ήθελε να της δείξει ότι συμμεριζόταν την τιμωρία που τους επέβαλλαν Οι άντρες.

Τα δύο κορίτσια αγκαλιάστηκαν απελπισμένα και άρχισε να φιλάει η μία την άλλη. Σιγά σιγά στεναγμοί πάθούς βγήκαν απ\' τα στόματά τους. φιλούσαν και έγλειφαν η μία το πρόσωπο της άλλης λαίμαργα, ανυπόμονα, παθιασμένα.

Ο άντρας που γαμούσε τη Ελίζα φώναξε και άρχισε να χύνει. Κάρφωσε όσο πιο βαθειά μπορούσε το καβλί του στο μουνί της Ελίζας και βογκώντας άδειαζε ποτάμια καυτού σπέρματος μέσα της.

Η ηδονή της μελαχροινής μαθήτριας ανέβηκε σε επικίνδυνα επίπεδα και το μουνί της άρχισε να ανοιγοκλείνει σφιχτά πάνω στην πούτσα του άντρα. Η γλώσσα της μπλέχτηκε με την γλώσσα της φίλης της σ\' ένα φιλί δίχως τελειωμό, ενώ το κορμί της τρανταζόταν.

\"ΝΑΙΙΙΙ!!!! ΠΑΡΤΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ!!! ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ!! !! \" ούρλιαξε ο άντρας κουνώντας τώρα τους γοφούς του σαν τρελός.

\"Γαμώτο! Για κοιτάχτε αυτές εδώ τις τσούλες. Την έχουν βρει μεταξύ τους!\" παρατήρησε ο άντρας που είχε γαμήσει της βυζάρες της Ελίζας. Οι δύο μαθήτριες τους αγνόησαν όλους και εξακολούθησαν να φιλιούνται παθιασμένα. Ο οργασμός της Ελίζας ήταν φοβερός, καθώς ο άντρας έχυνε τις τελευταίες σταγόνες καυτό χύσι ιστη μήτρα της. Ο άντρας αποκαμωμένος ξάπλωσε πάνω στα γυμνά κορμιά των κοριτσιών ενώ η ψωλή του σιγά σιγά μαλάκωνε μέχρι που βγήκε απ\' το μουνί της Ελίζας.

\"Αυτές εδώ μου φαίνεται ότι έχουν ερωτευτεί η μια την άλλη\", είπε η Αυγή πειραχτικά πλησιάζοντας.

Οι μεταλλικοί κρίκοι στο πουκάμισό της κουδούνισαν καθώς σήκωσε ξαφνικά το χέρι που κρατούσε ακόμα το μαστίγιο και το κατέβασε ορμητικά επάνω στα κωλομάγουλα της Μαίρης.

\"ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!\" κραύγασε η Μαίρη αμέσως και χωρίς να συνειδητοποιήσει τι έκανε άπλωσε στον κώλο της το χέρι της για να προφυλαχτεί.

\"Λοιπόν μου φαίνεται πως ξέρω πως θα το εξακριβώσουμε αυτό\", είπε μ\' ένα σαδιστικό μορφασμό η Αυγή. \"φέρτε μου την παλουκώστρα!\"

Η Ελίζα απόμεινε ακίνητη στη θέση χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι θα υπήρχε κάποιος τρόπος για να την κάνουν να φοβηθεί περισσότερο. Κοίταξε την φίλη της που έτριβε το μαστιγωμένο κωλαράκο της προσπαθώντας να μειώσει τους αφόρητους πόνους. Χύσια γυάλιζαν ακόμα πάνω σ\' όλο σχεδόν το πρόσωπό της.

Η Μαίρη ξαφνικά ούρλιαξε απ\' τον τρόμο της μόλις είδε τι έσπρωχναν πάνω στη σκηνή η Κάρεν και η Ντιάνα. Ήταν ένα μεγάλο σκαμνί με τέσσερα πόδια, περίπου μισό μέτρο ψηλό. Ακριβώς στη μέση του καθίσματος υπήρχε ένα θεόρατο μαύρο ομοίωμα πούτσου. Η ψεύτικη αυτή ψωλή είχε μήκος τριάντα πόντους και ήταν τόσο χοντρός όσο και τα δύο μπράτσα των κοριτσιών μαζί!!!

\"Πώς σου φαίνεται;\" ρώτησε γελώντας σαρκαστικά η Αυγή και πλησίασε την ξανθιά μαθήτρια που είχε χλομιάσει από το φόβο της.

\"Σας παρακαλώ αφέντρα, δεν είναι δυνατόν να χωρέσει αυτό το πράγμα στο μουνάκι μου!\" ψέλλισε η Μαίρη έντρομη.

\"Εντάξει λοιπόν, δεν θα σου το βάλουμε στο μουνάκι σου κοριτσάκι μου... Θα σου το χώσουμε στην κωλάρα σου!!!\" \"ΜΗΗΗ!!! ΟΧΙ!!!\" ούρλιαξε ασυναίσθητα η Μαίρη χωρίς να σκεφτεί τις επιπτώσεις από την αντίδρασή της.

\"·Όχι, όχι αφέντρα, δεν εννοούσα αυτό. Ειλικρινά δεν το ήθελα, μου ξέφυγε, δεν εννοούσα αυτό\", ψέλλισε η Μαίρη προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Η Αυγή πλησίασε απειλητικά την Ελίζα αγνοώντας τις φωνές της Μαίρης.

\"Σήκω πάνω αμέσως!\" πρόσταξε την μελαχροινή μαθήτρια η δερματοντυμένη σαδίστρια.

Την ώρα που η Ελίζα σηκωνόταν διστακτικά, η Μαίρη έτρεμε ακόμα από το φόβο της. Η Ελίζα κατέβηκε απ\' το τραπέζι και στάθηκε αμίλητη δίπλα στην φίλη της τρέμοντας και \'κείνη το ίδιο.

Η Κάρεν με την Ντιάνα οδήγησαν το παράξενο κάθισμα στη μέση της σκηνής. Τα υπόλοιπα φώτα στο δωμάτιο χαμήλωσαν και ένας προβολέας φώτισε το κάθισμα με τον επιβλητικό μαύρο πούτσο να υψώνεται κάθετα στη μέση. Χαμογελώντας με κακία η Κάρεν άνοιξε ένα βαζάκι βαζελίνη κι άρχισε να αλείφει την μεταλλική ψωλή του καθίσματος με όσο το δυνατόν περισσότερο πρόστυχες κινήσεις. Οι άντρες είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η Κάρεν τελικά θα έκανε την μεταλλική ψωλή να χύσει έτσι όπως την χάιδευε απλώνοντας παντού την βαζελίνη! !!!

\"Θεέ μου!\" ψέλλισε ανάμεσα από τα σφιγμένα χείλη της η Ελίζα. Κόντευε να λιποθυμήσει απ\' το φόβο της, μόνο κοιτώντας το απαίσιο σκαμνί.

\"Λοιπόν...\" είπε η Αυγή, \"ανοίξτε και οι δύο τις μπουτάρες σας αμέσως! Ντιάνα φέρε μου τη \"γάτα\".

Οι δύο μαθήτριες νιώθοντας τελείως απροστάτευτες και υποταγμένες παρά το φόβο τους ήξεραν ότι έπρεπε να υπακούσουν στις όποιες ορέξεις της αδίστακτης σαδίστριας.

Αλλά παρόλο που υπάκουσαν σχεδόν αμέσως, η Αυγή δεν ικανοποιήθηκε και τους ζήτησε να ανοίξουν τα μπούτια τους ακόμα πιο πολύ!

Πήρε το φοβερό μαστίγιο απ\' τα χέρια της Ντιάνας και πλησίασε περισσότερο τις δυο τρομοκρατημένες μαθήτριες.

\"Πρώτον... \" τους είπε, \"από δω και μπρος εάν η μια από τις δυο σας αρνηθεί οτιδήποτε, θα σας μαστιγώνω και τις δυο αλύπητα. Το καταλάβατε καλά αυτό;\"

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψιθύρισε πρώτη η Ελίζα ενώ η Μαίρη απλά κούνησε καταφατικά το κεφάλι της.

Η Ελίζα ένιωθε αληθινά περίεργα. Ο φόβος είχε πλημμυρίσει το μυαλό της αλλά μια αυξανόμενη παλίρροια σκοτεινού πάθους κατέκλυζε σιγά σιγά το κορμί της και όσο και αν προσπαθούσε να το αγνοήσει της ήταν αδύνατο.

\"· ’νοιξε καλά τις μπουτάρες σου πουτανάκι! ’νοιξε τις γιατί αλλιώς θα το μετανιώσεις πολύ σκληρά!\" διέταξε η Αυγή την Ελίζα.

Το κορίτσι υπάκουσε και η δερματοντυμένη γυναίκα χάιδεψε με το φοβερό μαστίγιο το εσωτερικό μέρος των μηρών της.

Το κορμί της Ελίζας τρεμούλιασε. Η Αυγή έστειλε πρώτα το μαστίγιο να χτυπήσει στο πάτωμα για να πάρει φόρα και αμέσως μετά το σήκωσε με δύναμη χτυπώντας την Ελίζα. Οι δερμάτινες λουρίδες μαστίγωσαν την τρυφερή επιδερμίδα των μπουτιών της μαθήτριας και μερικές μάλιστα έφτασαν κα χτύπησαν τα μουνόχειλά της.

Η κοπέλα ούρλιαξε και τινάχτηκε χωρίς να το θέλει καθώς ο πόνος από το χτύπημα απλώθηκε στο κορμί της. Πάντως προσπάθησε όσο γινόταν να μείνει στη θέση της με τα πόδια της όσο μπορούσε περισσότερο ανοικτά. Δάκρια καυτά κύλησαν στα μάγουλά της.

\"Ακόμα δυο κτυπήματα. Δεν συμφωνείς κουκλίτσα;\" ρώτησε η Αυγή την Ελίζα που έκλαιγε με λυγμούς.

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψέλλισε η κοπέλα μέσα απ\' τα αναφιλητά της.

Το μαστίγιο ξαναχτύπησε με ορμή την καυτή σάρκα του μουνιού της ενώ μερικές από τις εννιά λουρίδες χτύπησαν την κλειτορίδα της. Ο πόνος αυτή την φορά ήταν ανακατεμένος με το απερίγραπτο πάθος της. Στο τρίτο χτύπημα το πάθος ήταν τόσο μεγάλο, που ο πόνος δεν είχε καμιά σημασία πλέον. Η Ελίζα κατάλαβε ανάμεσα στους λυγμούς της ότι είχε λαχανιάσει και περίμενε κι άλλο χτύπημα ανυπόμονα. Τα μουνόχειλά της τρεμούλιασαν και καυτά ζουμιά ηδονής πλημμύρισαν τα εσωτερικά τοιχώματα της μουνάρας της.

Η Αυγή βλέποντας την αντίδραση της νεαρής μαθήτριας γέλασε κοροϊδευτικά και η Ελίζα συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα είχε καταλάβει πως τα χτυπήματά της την είχαν ερεθίσει. Η Αυγή έπαιζε σκληρά μαζί της. Την είχε φέρει στο χείλος του οργασμού και τότε ακριβώς σταμάτησε τα χτυπήματα. Αφήνοντας την παράξενα ερεθισμένη πλησίασε την Μαίρη. Στάθηκε ακριβώς μπροστά της κα γλίστρησε το μαστίγιο ανάμεσα στα μπούτια της ξανθιάς μαθήτριας.

\"Να θυμάσαι πάντα ότι πρέπει να κρατάς τα μπούτια σου όσο γίνεται πιο ανοικτά\".

Η \"γάτα\" αδίστακτα σηκώθηκε και χτύπησε τα μπούτια της Μαίρης. Το κορίτοιούρλιαξε. Η Αυγή αγνοώντας τις φωνές της νεαρής μαθήτριας την ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά στο μουνί. Ένα βογκητό ξέφυγε απ τα χείλη της Μαίρης. Τα μάτια της κοίταζαν με τρόμο το μαστίγιο με τις εννιά λουρίδες να διαγράφει για άλλη μια φορά την φριχτή τροχιά του. Πρώτα στο πάτωμα και αμέσως μετά απότομα ψηλά στα μπούτια της και το μουνί της.

\"ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!\" ούρλιαξε η Μαίρη που δεν άντεχε άλλο τον πόνο. Έσφιξε τις παλάμες της με όλη της την δύναμη μπήγοντας με λύσσα τα νύχια της στην σάρκα της προσπαθώντας απεγνωσμένα να μείνει ακίνητη και να μην προσπαθήσει να ξεφύγει απ\' τα χτυπήματα.

\"Δεν συμφωνείς ότι χρειάζεσαι άλλα δυο χτυπήματα;\" ρώτησε γελώντας η Αυγή.

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψιθύρισε η Μαίρη.

\"Δεν πιστεύω να σε πειράζει που έδωσα μόνο τρία χτυπήματα στη φίλη σου, ενώ σ\' εσένα δίνω περισσότερα...\" σάρκασε η Αυγή.

\"Όχι αφέντρα... όχι\", ψέλλισε η Μαίρη. Το κορμί της τραντάχτηκε καθώς το μαστίγιο την ξαναχτύπησε αφήνοντας πάνω στην σάρκα της κόκκινες λουρίδες πόνου.

\"Τώρα με τη σειρά και οι δυο σας θα καθίσετε στο σκαμνί και θα με γλύψετε μέχρι να με κάνετε να χύσω. Μήπως υπάρχουν αντιρρήσεις;\" ρώτησε η Αυγή κοιτώντας τις δύο μαθήτριες που έτρεμαν και έκλαιγαν.

\"Ο... όχι αφέντρα\", ψιθύρισε η Ελίζα ενώ ολόκληρο το κορμί της έτρεμε από το φόβο της αλλά και το ανικανοποίητο πάθος της.

\"Και μετά οι καλεσμένοι μας θα μπορούν να σας γαμήσουν με οποιοδήποτε τρόπο θέλουν. Αυτό θα έχει πλάκα σίγουρα. Δεν συμφωνείτε;\" είπε η Αυγή.

\"Μάλιστα αφέντρα\", αναστέναξε ανήμπορη να αντιδράσει και η Μαίρη.

\"Και αν η μία απ\' τις δυο δεν μπορεί να χώσει στον κώλο της αυτόν τον πανέμορφο πούτσαρο τότε εγώ θα μαστιγώσω την άλλη μέχρι να τα καταφέρει. Το καταλάβατε;\"

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψιθύρισαν οι δυο φίλες. Η ψηλή γυναίκα ντυμένη με τα μαύρα δερμάτινα εσώρουχα ζήτησε από τους άντρες ένα νόμισμα. Κάποιος της έδωσε ένα μεταλλικό δολάριο. Η Αυγή το \'δειξε στην Ελίζα και την ρώτησε

\"Διάλεξε: κεφάλι ή γράμματα;\"

\"Κεφάλι\", ψιθύρισε η Ελίζα με το φόβο να πλημμυρίζει άλλη μια φορά το μυαλό της.

Η Αυγή με επιδεξιότητα στριφογύρισε το νόμισμα στον αέρα και το ξανάπιασε πριν πέσει στο πάτωμα. ’νοιξε την παλάμη της και το κοίταξε.

\"Μπράβο! κέρδισες είναι κεφάλι!\" είπε χαρούμενα.

Η Ελίζα σοκαρίστηκε. Ένιωσε το δωμάτιο να στριφογυρίζει και το πάτωμα να φεύγει κάτω απ\' τα πόδια της. Με δυσκολία κατάφερα να μην σωριαστεί. Τώρα μόλις συνειδητοποιούσε ότι έπρεπε μόνη της να παλουκώσει τον εαυτό της πάνω στο φοβερό μαύρο ομοίωμα πούτσου αλλιώς η φίλη της θα μαστιγωνόταν αλύπητα.

Κοίταξε φοβισμένα την Μαίρη και \'κείνη σε μια ύστατη προσπάθεια να της συμπαρασταθεί προσπάθησε να την χαμογελάσει ενθαρρυντικά.

Η Ελίζα έτρεμε καθώς προχωρούσε προς το σκαμνί. ·Ήξερε ότι έπρεπε να σώσει την Μαίρη απ\' το φοβερό μαστίγιο και τον σαδισμό της Αυγής. ’νοιξε τα πόδια της για να καθίσει στο σκαμνί. Ένιωσε τον μεταλλικό πούτσο στην χαράδρα του κώλου της. Ήταν κρύος, σκληρός, πελώριος και σταθερά βιδωμένος στο σκαμνί. · ’ρχισε σιγά σιγά να κάθεται πάνω του νιώθοντας τον να γλιστράει αργά προς την παρθένα κωλοτρυπίδα της. · Όλοι οι άντρες είχαν πλησιάσει και είχαν καρφώσει τα μάτια τους πάνω της. Η Ελίζα ανάμεσα τους αναγνώρισε εκείνον που της είχε γαμήσει τα βυζιά της ενώ την είχε αναγκάσει ταυτόχρονα να του γλύψει τον κώλο. Ο άντρας την κοίταζε με μάτια θολά από κάβλα, ενώ η ψωλή του είχε ξανασηκωθεί από το θέαμα που περίμενε να δει.

Η Ελίζα ένιωσε την μύτη του θεόρατου αλειμμένου με βαζελίνη ψεύτικου πούτσαρου να ακουμπάει στην καφετιά κωλοτρυπίδα της. Το σώμα της αντέδρασε ασυναίσθητα. Η σούφρα της σφίχτηκε πεισματικά προσπαθώντας να αποφύγει την είσοδο του εισβολέα. Η κοπέλα έσπρωξε τους γοφούς της προς τα κάτω και ο θεόρατος δονητής πιέστηκε αρκετά στην σούφρα του κώλου της αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα. Βόγκηξε και προσπάθησε ξανά. Ο πόνος από την κωλοτρυπίδα την ήταν αφόρητος καθώς το κρύο μέταλλο γλίστρησε τόσο, ώστε ν\' ανοίξει και να τεντώσει τη σούφρα της.

Η Ελίζα βόγκηξε πιο δυνατά απ\' τον πόνο και ανασηκώθηκε ενώ ο κώλος της την έτσουζε φοβερά.

\"Μην μου πεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις... \" είπε απειλητικά η Αυγή, πλησιάζοντας περισσότερο.

\"Ο..χι, όχι αφέντρα, μπορώ, θα το κάνω\" αναστέναξε η μελαχροινή μαθήτρια.

\"Μπράβο! πολύ ωραία!!!\" ψιθύρισε η Αυγή αγκαλιάζοντας απ\' τους ώμους την Ελίζα σχεδόν στοργικά.

\"Ξέρεις, αν δεν τα καταφέρεις η φιλεναδίτσα σου θα υποφέρει στ\' αλήθεια\", της είπε ενώ ένα σαρκαστικό χαμόγελο απλώθηκε στα κατακόκκινα χείλια της.

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψέλλισε φοβισμένα η Ελίζα και αμέσως μετά προσπάθησε να κάτσει πάνω στην μεταλλική ψωλή όσο πιο δυνατά μπορούσε.

Ο δονητής γλίστρησε μέσα στην στενή παρθένα κωλοτρυπίδα της και η νεαρή μαθήτρια ούρλιαξε απ\' τον πόνο. Ήταν τόσο δυνατός ο πόνος απ\' την παραβιασμένη είσοδο του κώλου της που για μια στιγμή νόμισε πως θα λιποθυμούσε! Η αγωνία που ένιωθε ήταν μεγαλύτερη κι απ\' αυτή του μαστιγώματος. Τώρα έπρεπε μόνη της να βασανίζει τον εαυτό της. Τα τοιχώματα του κωλάντερού της συσπάστηκαν προσπαθώντας απεγνωσμένα να βγάλουν έξω τον εφιαλτικό πούτσο. · Όμως η βαζελίνη βοήθησε το τεράστιο ψεύτικο καβλί να προχωρήσει μ\' ευκολία βαθειά στον κώλο της.

\"Πιο βαθειά πουτάνα! Χάιδεψε μου το μουνί\", ψιθύρισε η Αυγή στην Ελίζα.

Το σκαμνί ήταν σε τέτσι ο ύψος που ίσα ίσα ακουμπούσαν τα πόδια της Ελίζας στο πάτωμα ακόμα και με τις ψηλοτάκουνες γόβες που της είχαν φορέσει. Έτσι η κοπέλα στηριζόταν με τα δυο της χέρια στο σκαμνί για να ελέγχει την πίεση της ψεύτικης ψωλής που είχε αναγκαστεί να χώσει μόνη της στην κωλοτρυπίδα της. Τώρα που θα άφηνε το χέρι της για να χαϊδέψει το μουνί της γυναίκας που την βασάνιζε, υπήρχε ο κίνδυνος να γλιστρήσει και να κάτσει μ\' όλο της το βάρος του κορμιού της πάνω στο μεταλλικό καβλί. Αν γινόταν αυτό η Ελίζα ήταν σίγουρη ότι θα την ξέσκιζε στα δύο...

Αλλά έπρεπε να υπακούσει στην Αυγή. · Έβγαλε το ένα της χέρι από την βάση του σκαμνιού και το οδήγησε ψηλά στα μπούτια της Αυγής που φορούσε κι αυτή ζαρτιέρες. Η νεαρή μαθήτρια γλίστρησε το χέρι της κάτω απ\' την κοντή δερμάτινη φούστα της Αυγής και έπιασε την μαύρη μεταξωτή κυλότα της που ήταν μουσκεμένη από τα υγρά της.. Διστακτικά δοκίμασε να χαϊδέψει το παχουλό μουνί της βασανίστριας της. Ο μεταλλικός πούτσος γλίστρησε άλλο ένα εκατοστό μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Βόγκηξε από την αγωνία του πόνου, το κορμί της ταλαντεύτηκε, ενώ το χέρι της πιο σταθερό χούφτωσε κανονικά το μουνί της μελαχροινής εξουσιάστριάς της. Η Αυγή αναστέναξε ηδονικά κι άνοιξε διάπλατα τα πόδια της.

\"Τώρα και με το άλλο σου χέρι!\" πρόσταξε την αβοήθητη μαθήτρια η δερματοντυμένη γυναίκα.

\"ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ!!\" ούρλιαξε η Ελίζα καθώς μόλις σήκωσε το δεύτερο χέρι της απ\' το σκαμνί η θεόρατη μεταλλική ψωλή σφηνώθηκε πιο βαθειά στο στενό της κωλάντερο. Η κοπέλα προσπάθησε να κρατήσει με τα πόδια της το βάρος του σώματός της αλλά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φορούσε την έκαναν να χάσει την ισορροπία της. Απεγνωσμένα για να κρατηθεί αρπάχτηκε με τα δυο της χέρια από τα μπούτια της Αυγής.

\"Μην κρατιέσαι επάνω μου\", είπε με σιγανή αλλά απειλητική φωνή η Αυγή. \"\'Έτσι και κρατηθείς μια στιγμή ακόμα ξέρεις πολύ καλά τι θα συμβεί στην φίλη σου\".

Το κεφάλι της Ελίζας βούιζε από τον πόνο. \'’φησε τα χέρια της από τα μπούτια της Αυγής και την ίδια στιγμή ο δονητής χώθηκε με ορμή στην σκατότρυπά της ξεσκίζοντας την σούφρα της και ένα βαθύ ουρλιαχτό ξέφυγε απ\' το λαρύγγι της. Βογκώντας και ουρλιάζοντας απ\' τον πόνο άπλωσε τα χέρια της στο μουνί της Αυγής.

\"Θέλω να το εξαφανίσεις μέσα σου!\" της είπε η Αυγή και ταυτόχρονα πίεσε το μουνί της πάνω στα χέρια της Ελίζας.

\"· Έτσι και δεν το κάνεις, σου υπόσχομαι ότι η φίλη σου θα υποφέρει αρκετά!!!!\"

\"ΜΜΜΜφφφφφ!!! ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!! !\" ούρλιαξε η Ελίζα. \'Όλο της το κωλάντερο γέμισε απ\' το μεταλλικό καβλί. · Ένιωσε παλουκωμένη και μόνο το μισό είχε μπει μέσα της, στέλνοντας κύματα πόνου σ\' όλο το κορμί της.

Με αργές κινήσεις η Αυγή στήριξε τα χέρια της πάνω στους ώμους της Ελίζας.

Η κοπέλα με φρίκη κατάλαβε τι ετοιμαζόταν να της κάνει η αδίστακτη γυναίκα.

\"Χάιδεψε μου την μουνάρα\", της είπε η Αυγή.

\"Μα... μάλιστα αφέντρα\", βόγκηξε η Ελίζα.

Η Αυγή άρχισε να πιέζει την Ελίζα στους ώμους προς τα κάτω μ\' όλη της την δύναμη!!!

\"ΑΑΑΛΑΛΑΛΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!! ! ! ! \" το ατελείωτο ουρλιαχτό που βγήκε από το λαρύγγι της Ελίζας δεν είχε τίποτε το ανθρώπινο. \'Ήταν μια κραυγή πονεμένου ζώου!! ·Όλο το δωμάτιο γέμισε απ\' το ουρλιαχτό της κοπέλας καθώς η Αυγή σπρώχνοντας την την υποχρέωσε να εξαφανίσει και τα τριάντα εκατοστά του μεταλλικού καβλιού μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Τα κωλομάγουλα της Ελίζας ακούμπησαν στο κάθισμα της παλουκώστρας!!! Τα χέρια της χάιδευαν πυρετωδώς το μουνί της Αυγής που είχε μουσκέψει!

Η Ελίζα βρισκόταν καθισμένη πάνω στο φοβερό σκαμνί με ολόκληρο το κορμί της μια μάζα πόνου, ενώ νόμιζε πως το ψεύτικο καβλί είχε φτάσει στο στομάχι της! τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της είχαν βγει και τώρα ακουμπούσε με γυμνά πόδια στο έδαφος. Ο πόνος ήταν φρικτός. Διαπερνούσε το κορμί και το μυαλό της σε συνεχιζόμενα κύματα. Η Ελίζα κατάλαβε πως δεν θα αργούσε να λιποθυμήσει απ\' τους πόνους.

\"Τώρα ανασήκωσε αργά την κωλάρα σου και μετά ξανακάτσε\", πρόσταξε η Αυγή.

Οι άντρες κρατούσαν την αναπνοή τους παρακολουθώντας μ\' ανοιχτά στόματα τα όσα γινόντουσαν.

Η Ελίζα καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ανασηκώθηκε μέχρι που αρκετά εκατοστά του μαύρου μεταλλικού δονητή ξαναβγήκαν απ\' την σούφρα του κώλου της. Η νεαρή μαθήτρια πήρε μια βαθειά ανάσα κα άφησε το κορμί της να κάτσει πάνω στο μαύρο παλούκι ουρλιάζοντας ξανά.

\"Βγάλε μου τα εσώρουχα. Υπάρχει μια κόπιτσα στο πλάι\", είπε η Αυγή αδιαφορώντας για τα ουρλιαχτά πόνου της Ελίζας.

Τη Ελίζα δεν την ένοιαζε πια τι έκανε. Ο πόνος δεν την άφηνε να σκεφτεί καθαρά. Σήκωσε με τα χέρια της την δερμάτινη κοντή φούστα της γυναίκας που την βασάνιζε κα με τρεμάμενα χέρια βρήκε την κόπιτσα στην άκρη. Η μεταξωτή κυλότα άνοιξε και ύστερα από λίγο η Ελίζα της την έβγαζε με τρεμάμενα χέρια. Το απαλό ύφασμα γλίστρησε στις μπουτάρες της Αυγής και η μαθήτρια το άφησε να πέσει δίπλα τους στο πάτωμα.

\"Τώρα σήκωσε την φούστα μου ψηλά στην μέση μου για να μπορούν οι καλεσμένοι μας να παρακολουθούν τι θα μου κάνεις\", είπε ξανά η Αυγή.

H δερμάτινη φούστα ήταν στενή και σκληρή. Δεν ανέβαινε εύκολα. Με κάθε κίνηση που έκανε η Ελίζα προσπαθώντας να ανεβάσει το εφαρμοστό δέρμα πάνω απ\' την κωλάρα της Αυγής, η μεταλλική ψωλή κουνιόταν μέσα στο ασφυκτικό γεμάτο κωλάντερό της πονώντας την ακόμα πιο πολύ. Τελικά η φούστα σηκώθηκε αποκαλύπτοντας τα τορνευτά κωλομέρια της Αυγής και το σκουρόχρωμο τρίχωμα του παχουλού μουνιού της που ήταν ήδη μουσκεμένο.

\"Τώρα κουκλίτσα μου θέλω να με γλείψεις\", είπε σιγανά. η Αυγή στη Ελίζα.

’νοιξε πιο πολύ τα μπούτια της και πλησίασε το μουνί της πιέζοντας το στο πρόσωπο της Ελίζας.

Έπιασε με τα χέρια της τα μελαχρινά μαλλιά της νεαρής μαθήτριας και τράβηξε το κεφάλι της πάνω στα μουσκεμένα ροδαλά της μουνόχειλα.

Η Ελίζα έκανε ότι της είχε ζητήσει. · Έβγαλε την γλώσσα της και την πέρασε πάνω στο καυτό μουνί και την πρησμένη κλειτορίδα της Αυγής. Η σαραντάρα γυναίκα άφησε να της ξεφύγει ένας ηδονικός αναστεναγμός.

\"Μμμ! καθόλου άσχημα τσουλάκι! Μόνο που τώρα θέλω να αρχίσεις να ανεβοκατεβάζεις την κωλάρα σου πάνω στον δονητή. Θέλω να γαμιέσαι μόνη σου όση ώρα θα μου κάνεις γλυφομούνι\", είπε η Αυγή και χάιδεψε τους ώμους της Ελίζας.

Η Αυγή έσπρωξε με τα χέρια της τους ώμους της μαθήτριας μ\' όλη της την δύναμη. Η κοπέλα ούρλιαξε και ο μεταλλικός πούτσος χώθηκε ολόκληρος ξανά μέσα στον κώλο της. Τα κωλομάγουλά της πιέστηκαν με δύναμη στο κάθισμα του σκαμνιού.

Η Αυγή τράβηξε το στόμα της Ελίζας από το μουνί της και σκύβοντας την κοίταξε κατάματα.

\"Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις κάτι καινούριο τσουλάκι! θα γαμάς μόνη σου τον εαυτό σου και θα χύσεις ενώ την ίδια ώρα θα μου κάνεις γλυφομούνι. Αν δεν χύσεις, θα σε μαστιγώσω όση ώρα χρειάζεται για να το φχαριστηθείς. · Όλοι εδώ καταλάβαμε πόσο καλή σκλάβα θα γίνεις. Τον γουστάρεις τον πόνο και \'γω θα σου χαρίσω τόσο όσο δεν φαντάζεσαι! Μου ανήκεις πουτανίτσα! Είσαι δικιά μου!!!\" είπε η Αυγή και ξέσπασε σ\' ένα σαρκαστικό προκλητικό γέλιο!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")