Μαθήτριες, λεσβίες, σκλάβες (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η \"γάτα με τις εννιά ουρές\" χτύπησε και τις δύο βυζάρες της Μαίρης και το κορίτσι ούρλιαξε ανοίγοντας όσο πιο πολύ γινόταν το στόμα της και η ψωλή του άντρα βρήκε την ευκαιρία να χωθεί στο λαρύγγι της. Το κορμί της τραντάχτηκε από ένα καινούριο χτύπημα της \"γάτας\" και καυτά χύσια από τον πούτσο του Τάκη ξεχύθηκαν στη μουνάρα της σκορπίζοντας την ηδονή.

\"Ααααχχχ γαμώτο! \" μούγκρισε ο Τάκης και ξαναμαστίγωσε την ξανθιά μαθήτρια που ούρλιαζε \"Πω πω! το μουνί της τρελαίνεται όταν της μαστιγώνουν τις βυζάρες!!!\"

\"Και που να \'βλεπες τι κάνει ο λαιμός της!!! Αμάν! θα με ξεζουμίσει η καριόλα!!! ΑΑΑΑΑΧΧΧ!! ΘΑ ΤΗΝ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!! ΝΑΙ!!! ΧΥΝΩΩΩΩ!!! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ!!!!\" ούρλιαξε ο άντρας και έσπρωξε κι άλλο το καβλί του που σπαρταρούσε μέσα στο λαρύγγι της Μαίρης εκτοξεύοντας απίθανες ποσότητες άσπρου καυτού σπέρματος!

Ο Τάκης εξακολουθούσε να μαστιγώνει τα βυζιά της ξανθιάς μαθήτριας όση ώρα έχυνε εκστασιασμένος στο απαλό μουνάκι της που σφιγγόταν σαν τρελό πάνω στην παχιά ψωλή του. Με τη δύναμη που μπαινόβγαινε στη μουνάρα της, ολόκληρο το κορμί της Μαίρης σηκωνόταν στον αέρα και αμέσως μετά ξανάπεφτε με φόρα πάνω στο σκληρό τραπέζι, ενώ η ψωλή του άντρα άδειαζε τις τελευταίες σταγόνες χύσια μέσα της.

Η Μαίρη φώναζε και κτυπιόταν από την κάβλα που είχε φουντώσει ανεξέλεγκτα μέσα της. Έπιασε ξεδιάντροπα με τα χέρια της τις βυζάρες της και τις ένωσε για να πετυχαίνει και τις δύο το μαστίγιο κάθε φορά που την χτυπούσε. Σπαρταρούσε από ηδονή και μούγκριζε σαν ζώο. Ο λαιμό ς της άνοιγε για να ουρλιάξει αλλά το μόνο που κατάφερνε ήταν να αφήνει χώρο στην ψωλάρα του άντρα για να χώνεται βαθειά στο λαρύγγι της και να αδειάζει τα καυτά του χύσια απευθείας στο στομάχι της. Αλλεπάλληλοι οργασμοί χτυπούσαν τη μουνάρα της και την έκαναν να τρέμει ολόκληρη. Είχε γίνει υπάκουη σκλάβα στις διαταγές της κάβλας της...

Η \"γάτα\" ξανάπεσε στις βυζάρες της σκορπίζοντας μέσα της την ηδονή και τον πόνο σ\' ένα σύνολο αχώριστο. Ένα τελευταίο χτύπημα την τράνταξε και ο Τάκης ικανοποιημένος και αποκαμωμένος με τα αρχίδια του εντελώς άδεια ξάπλωσε πάνω της βογκώντας από την ηδονή ενώ η ψωλή του σιγά σιγά μαλάκωνε μέσα στο πλημμυρισμένο μουνάκι της Μαίρης.

Ο άλλος άντρας μουγκρίζοντας από την κάβλα του τράβηξε την ποϋτσα του από το λαρύγγι της και άφησε μέσα στο στόμα της μαθήτριας μόνο το χοντρό του πουτσοκέφαλο απολαμβάνοντας με κλειστά μάτια το τέλειο γλείψιμο της γλώσσας της. Οι τελευταίες σταγόνες από τα χύσια του τραβήχτηκαν από την γλώσσα της Μαίρης που τις κατάπιε ευχαριστημένη.

Η Ελίζα ήταν ακόμα δεμένη και η θεόρατη πούτσα του άντρα της ξέσκιζε με φόρα το στενό μουνάκι της. Το μαστίγιο που κρατούσε η Αυγή έπεφτε με φόρα αλύπητα στα κατακόκκινα κωλομέρια της και η μελαχρινή κοπελίτσα ζούσε έναν εφιαλτικά έντονο οργασμό. Είχε αρχίσει να αμφιβάλλει για το πόσο ακόμα θα άντεχε το αφόρητο σύμπλεγμα της κάβλας με τον πόνο.

\"ΑΑΑΧΧΧΧΧ! !! ! !\" το ουρλιαχτό της Ελίζας γέμισε το δωμάτιο καθώς τα μουνόχειλά της σφιγγόντουσαν απεγνωσμένα πάνω στον εισβολέα πούτσαρο που της ξέσκιζε τα σωθικά. Το μουνί της συσπάστηκε άλλη μια φορά παραδομένο στην θύελλα του πρωτόγνωρου οργασμού!

\"ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ! ΘΕΕ ΜΟΥ!!!\" βόγκηξε η κοπέλα καθώς το καταπληκτικό κορμάκι της τραντάχτηκε από ένα ακόμα βίαιο, αλύπητο χτύπημα του μαστίγιου στον κωλαράκο της.

Ο άντρας έσπρωξε με τους γοφούς του όσο πιο βαθειά μπορούσε την ψωλάρα του μέσα της και την σήκωσε στον αέρα.

\"ΩΩΧΧΧ!! Γαμώτο! τι σφιχτό μουνάκι είναι αυτό μάτια μου!!! πεθαίνω από κάβλα!!!\" ’πλωσε τα χέρια του και χούφτωσε δυνατά τις βυζάρες της τρίβοντας συγχρόνως ανάμεσα στα δάχτυλά του τις ρόγες της που είχαν σκληρύνει.

Η αβοήθητη μαθήτρια ούρλιαξε ξανά καθώς ένας ακόμη οργασμός ξεχύθηκε στο ανυπεράσπιστο κορμί της κάνοντάς την να κουνιέται σαν τρελή πάνω στο χοντρό κρεάτινο παλούκι του άντρα που μπαινόβγαινε στο μουνί της, αδειάζοντας καυτά χύσια συνεχώς.

\"Παλιοκαριόλα! \" της είπε από πίσω η Αυγή μαστιγώνοντας την αλύπητα όσο έβλεπε να χτυπιέται σαν μανιακή από την ηδονή. Την ίδια στιγμή ηδονικές ανατριχίλες διαπερνούσαν την κορμάρα της Αυγής που είχε καβλώσει από όσα έβλεπε να γίνονται μπροστά της. Η αναπνοή της είχε γίνει βαριά καθώς μαστίγωνε λυσσασμένα την δεμένη μελαχρινή μαθήτρια που έχυνε πάνω στην ψωλή του άντρα.

Η Ελίζα άφησε να της ξεφύγει απ το στόμα της μια κραυγή σχεδόν απάνθρωπη, ένας τελευταίος οργασμός την τράνταξε και μετά απόμεινε μισολιπόθυμη καρφωμένη από την χοντρή ψωλή του άντρα, ενώ σιγανοί λυγμοί ανακούφισης ξέφευγαν απ\' το στόμα της.

Ο άντρας νιώθοντας τον πούτσο του ξεζουμισμένο βόγκηξε ικανοποιημένος.

\"Γαμώτο! Αυτό ήταν αληθινό γαμήσι! πω πω!! τι απίθανη μουνάρα είναι αυτή μικρό μου;!!!\"

Τραβήχτηκε από το μουνί της Ελίζας και έκατσε αποκαμωμένος σε μια καρέκλα βαριανασαίνοντας ενώ η ψωλή του ήταν πασαλειμμένη απ\' τα δικά του τα χύσια και τα ζουμιά του μουνιού της Ελίζας.

\"Κάρεν\", πρόσταξε η Αυγή με φωνή που δεν σήκωνε αντιρρήσεις, \"Καθάρισε αμέσως την ψωλή του κυρίου! Ντιάνα λύσε αυτό εδώ το πουτανάκι\".

\"Μάλιστα αφέντρα\", απάντησαν αμέσως και οι δύο κοπέλες.

Η Κάρεν χωρίς να χάσει ούτε λεπτό γονάτισε μπροστά στον άντρα και πήρε στο στόμα της την ψωλή του γλείφοντας με μια έκφραση απέραντης ευχαρίστησης τα χύσια και τα ηδονικά ζουμιά πού έσταζαν πάνω στον απαλή τώρα πια σάρκα. Το μαύρο φόρεμα που φορούσε η κοπέλα ήταν σηκωμένο ψηλά στους γοφούς της και πάνω στις ζαρτιέρες της γυάλιζαν χοντρές σταγόνες από τα χύσια κάποιου άντρα.

\"Τι είναι αυτά τα χάλια;\" φώναξε η Αυγή μόλις την είδε. \"Πώς έκανες έτσι τη στολή σου;\"

\"Αφέντρα σας παρακαλώ, δεν φταίω, ένας από τους κυρίους το έκανε\", είπε η Κάρεν φοβισμένα.

\"Α, ναι το ξέρω αυτό! πάντα ένας από τους κυρίους φταίει ε; Ποτέ εσύ; Σήκωσε τον κώλο σου ψηλά αμέσως!\"

\"Μα... μάλιστα αφέντρα\", ψέλλισε η Κάρεν. Χωρίς να πάρει το στόμα της απ\' την ψωλή του άντρα σηκώθηκε και τούρλωσε τα κωλομέρια της προς τα πίσω σκυφτή.

Η Ντιάνα έλυσε την Ελίζα και μόλις την άφησε η νεαρή μαθήτρια έπεσε ανήμπορη στο πάτωμα. Η Ντιάνα δεν έδωσε την παραμικρή σημασία και αμέσως κατευθύνθηκε προς κάποιον άντρα που της είχε γνέψει να πάει κοντά του. Αυτός την έβαλε να κάτσει σε μια καρέκλα. Μετά πήρε τα μπούτια της τα σήκωσε ψηλά στον αέρα και γλίστρησε το παλούκι ου στη διάπλατα ανοιχτή μουνάρα της. Η Ντιάνα αναστέναξε ηδονικά, αγκάλιασε το λαιμό του άντρα και άρχισε να γαμιέται παθιασμένα.

\"Η ποινή για το τσαλακωμένο φόρεμα είναι έξι χτυπήματα έτσι δεν είναι;\" ρώτησε η Αυγή σκληρά την Κάρεν.

Η Κάρεν άνοιξε το στόμα της κρατώντας πάντα μέσα το πουτσοκέφαλο του άντρα και έτσι μπουκωμένη είπε: \"μάλιστα αφέντρα\" και η γλώσσα της αμέσως μετά έγλειψε το μαλακό πουτσοκέφαλο του άντρα κάνοντάς τον να ανατριχιάσει από ικανοποίηση.

Η Αυγή ακούμπησε το δερμάτινο μαστίγιο απαλά πάνω στα κωλομέρια της Κάρεν.

Η Κάρεν βόγκηξε ξέροντας τι θα ακολουθούσε. Ο άντρας άπλωσε τα χέρια το της έβγαλε τις βυζάρες έξω απ\' το φόρεμα και άρχισε να της τα χαϊδεύει περιμένοντας.

\"Μία! \" είπε σκληρά η Αυγή χτυπώντας με δύναμη το μαστίγιο στην ανυπεράσπιστη κωλάρα της Κάρεν.

\"ΑΑΑΑΧΧΧ!!! ευχαριστώ αφέντρα!\" ούρλιαξε η Κάρεν, ενώ το στόμα της τώρα έγλειφε παθιασμένα τη χαλαρή ψωλή του άντρα.

\"Δύο! \"

\"ΛΛΛΛΧΧΧΧΧ! \" ούρλιαξε ξανά η Κάρεν ενώ μια λεπτή κόκκινη γραμμή προστέθηκε δίπλα στην προηγούμενη, πάνω στην τρυφερή επιδερμίδα του κώλου της.

\"Τρεις!\"

Καθώς τα ουρλιαχτά της Κάρεν τώρα γέμιζαν το δωμάτιο, η Ελίζα ανακάλυψε ότι ο εαυτός της την πίεζε να κάνει κάτι τρομερό.

\"Τέσσερις! \"

Ενώ το μαστίγιο έπεφτε αλύπητα πάνω στην κωλάρα της Κάρεν και όλων τα μάτια ήταν στραμμένα προς τα εκεί, η Ελίζα άπλωσε το χέρι της ανάμεσα στα μπούτια της και τα δάχτυλά της άρχισαν να χαϊδεύουν την απαλή μουσκεμένη επιδερμίδα του μουνιού της. Η ίδια περίεργη ζεστασιά απλώθηκε στο σώμα της και εξακολουθούσε να χαϊδεύεται μόνη της παρακολουθώντας το μαστίγωμα μιας άλλης κοπέλας. · ’γρια ένστικτα που ποτέ της δεν είχε φανταστεί την ύπαρξή τους είχαν ξυπνήσει μέσα της και την οδηγούσαν αδυσώπητα στα μονοπάτια της ηδονής.

Ο φόβος, η ντροπή, ο πόνος και η κάβλα πάλευαν όλα μαζί στο μυαλό της Ελίζας αλλά ήταν φανερό πως νικήτρια ήταν η κάβλα. Τα δάχτυλά της συνάντησαν την κλειτορίδα της και την έτριψαν. Ανατρίχιασε ολόκληρη ακόμα ξ απλωμένη πάνω στο τραπέζι που είχε διπλογαμηθεί από τους δύο άντρες. Και η Μαίρη παρακολουθούσε το θέαμα του μαστιγώματος με γλαρωμένα από την ηδονή μάτια, ενώ τα χέρια της αργά χάιδευαν τα δικά της μαστιγωμένα βυζιά. Η αναπνοή της ήταν βαριά και αργή.

\"Πέντε!\"

\"ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!\" μούγκρισε η Κάρεν ρουφώντας ολόκληρη την ψωλή του άντρα στο στόμα της. Η πούτσα του άντρα είχε αρχίσει να ξανασκληραίνει. Το μαστίγιο ξανακατέβηκε με φόρα στην κωλάρα της!

\"·Έξι!\" είπε η Αυγή και σταμάτησε τα χτυπήματα. \"Δεν άκουσα τι είπες;\" ρώτησε απειλητικά την Κάρεν.

\"Ευχαριστώ... σας ευχαριστώ αφέντρα\", ψέλλισε η Κάρεν ενώ ο κώλος της ζεμάταγε απ\' τα χτυπήματα και ο πόνος απλωνόταν σιγά σιγά στο κορμί της.

Η Αυγή έφερε το μαστίγιο δίπλα στο στόμα της Κάρεν που έγλειφε την ψωλή του άντρα. Η μελαχροινή σκλάβα της Αυγή έβγαλε την ψωλή απ\' το στόμα της και φίλησε το μαστίγιο γλύφοντας μάλιστα το σκληρό δέρμα.

\"Μπράβο\", είπε η Αυγή και τραβήχτηκε από κοντά της.

\"Τώρα πρέπει να καταφέρεις να ξανακαβλώσεις τον καλεσμένο μας και μετά θα κάνεις οτιδήποτε σου ζητήσει αυτός\'\'.

\"Μάλιστα αφέντρα\", ψιθύρισε υπάκουα η Κάρεν. \"Λοιπόν για να δούμε τι θα κάνουμε τώρα\", αναρωτήθηκε η Αυγή χαμογελώντας στους άντρες.

Οι περισσότεροι απ\' αυτούς είχαν προλάβει να χύσουν τουλάχιστον από μια φορά. Μόνο ο άντρας που γαμούσε ακόμα την Ντιάνα δεν είχε χύσει αλλά κι αυτός ετοιμαζόταν.

\"Νομίζω ότι θα έπρεπε να παρακολουθήσουμε ένα μικρό σώου\", είπε η Αυγή, \"για πλησιάστε εσείς μικρές μου εδώ!\"

Η Ελίζα νιώθοντας τον τρόμο να ξαναγυρίζει, προσπάθησε να σηκωθεί. Τα πόδια της έτρεμαν, με δυσκολία στάθηκε όρθια και προχώρησε προς το μέρος της αμείλικτης σαδίστριας έχοντας χαμηλωμένο το κεφάλι της.

\"Είστε και οι δυο σας βρωμιάρες! · Έχετε γεμίσει χύσια παντού! Εσύ ξανθούλα πουτανίτσα ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα αμέσως!\"

Η Μαίρη βιάστηκε υπακούσει γιατί η Αυγή κρατούσε ακόμα απειλητικά το μαστίγιο στα χέρια της. Από συνήθεια μάλιστα άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της πριν της το ζητήσουν...

\" \'Έλα δω εσύ\", είπε η Αυγή στη Ελίζα, \"ξάπλωσε πάνω στην φιλεναδίτσα σου και αρχίστε να γλύφετε η μία την άλλη μέχρι να καθαριστείτε εντελώς απ\' τα χύσια.\"

Η Ελίζα άρχισε να τρέμει απ\' το φόβο της αλλά σκέφτηκε ότι αυτό που της ζητούσε ήταν σίγουρα καλύτερο απ\' το μαστίγωμα. Γονάτισε πάνω απ\' το πρόσωπο της Μαίρης και τα δυο κορίτσια αντάλλαξαν μια ματιά ενθάρρυνσης. ·Ήξεραν καλά ότι έπρεπε να υπακούσουν.

Η Ελίζα έσκυψε και έφερε το πρόσωπό της πιο κοντά στο πασαλειμμένο με καυτά αλμυρά χύσια μουνί της Μαίρης. Την ίδια στιγμή άνοιξε τις μπουτάρες της και κατέβασε το σκουρότριχο μουνάκι της επάνω στο στόμα της φίλης της. Τα μουνόχειλά της άνοιξαν και ακούμπησαν στο πρόσωπο της συμμαθήτριας της.

Η Ελίζα διστακτικά έβγαλε την γλώσσα της και έγλειψε την κλειτορίδα της Μαίρης την ίδια στιγμή που ακούστηκαν οι φωνές του άντρα που γαμούσε την Ντιάνα.

\"ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!! ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ!!! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΡΩ! ! !\" ούρλιαξε ο άντρας και άδειασε το καυτό φορτίο των αρχιδιών του μέσα στην μουνάρα της Ντιάνας που βογκούσε σιγανά από κάβλα.

Η γλώσσα την Μαίρης βρήκε την κλειτορίδα της Ελίζας και την έγλειψε μαζεύοντας τα χύσια απ\' την τρυφερή απαλή επιδερμίδα. Η Ελίζα ανατρίχιασε απ το γλείψιμο της φίλης της και έστειλε την δικιά της γλώσσα να τρυπώσει ανάμεσα στα μουνόχειλα της Μαίρης, ρουφώντας στο στόμα της μαζί και τα χύσια που βρίσκονταν εκεί.

Σιγά σιγά η Ελίζα διαπίστωνε ότι δεν ήταν και τόσο άσχημο αυτό που συνέβαινε. Αντίθετα, η αίσθηση που προ- καλούσε η γλώσσα της φίλης της πάνω στο μουνί της ήταν αρκετά ερεθιστική. Μια βασανιστική ηδονή απλωνόταν στο κορμί της χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε για να τη σταματήσει.

Το μυαλό της είχε θολώσει και σταμάτησε να σκέφτεται. Απλά έγλειφε το ζουμερό μουνί της Μαίρη ς και απολάμβανε ταυτόχρονα και το γλείψιμο του δικού της μουνιού.

Σιγά σιγά·τα χύσια στο μουνί της Μαίρης ανακατεύτηκαν με τα υγρά της που είχαν αρχίσει να στάζουν ασυγκράτητα. Τα μουνόχειλα της Μαίρης συσπάστηκαν καβλωμένα καθώς η Ελίζα τα ρουφούσε και τα έγλειφε όλο και πιο επίμονα όλο και πιο γρήγορα.

Μερικοί από τους άντρες άρχισαν να γελούν και να τις πειράζουν αλλά καμιά απ\' τις νεαρές μαθήτριες δεν σκεφτόταν να σταματήσει.

\"Πάω στοίχημα ότι η ξανθιά θα χύσει πρώτη!\" γέλασε κάποιος απ\' τους άντρες.

\"\'Έγινε! Πάει το στοίχημα! Βάζω πενήντα δολάρια!\" απάντησε κάποιος άλλος.

Κι άλλα ποσά απ\' τους υπόλοιπους ακούστηκαν και σιγά σιγά όλοι οι άντρες ποντάριζαν είτε στην μία είτε στην άλλη. Η Ελίζα κατάλαβε ότι όσο πιο πολύ ντρεπόταν τόσο περισσότερο ερεθιζόταν.... Αναστέναξε από κάβλα και συνέχισε να γλύφει παθιασμένα πλέον την υγρή μουνάρα της φίλης της.

Η Ελίζα ένιωθε καλά την φίλη της από κάτω της να ερεθίζεται γρήγορα και η καυτή γλώσσα της Μαίρης χωνόταν τώρα ξεδιάντροπα στην μουνότρυπα της φίλης της τρελαίνοντας την. Η ξανθιά μαθήτρια βογκούσε και έγλειφε την φίλη της όσο πιο καλά μπορούσε. Χωρίς να το θέλει η Μαίρη τέντωσε το κορμί της, έτσι ώστε το μουνί της να kολλήσει για τα καλά πάνω στο στόμα της φίλης της.

Η Ελίζα ανταποκρίθηκε αμέσως και επιτάχυνε τον ρυθμό του γλειψίματος. Η κόκκινη υγρή σάρκα του μουνιού της Μαίρης τρεμούλιαζε συνεχώς καθώς η μικρή γλωσσίτσα της Ελίζας έτρεχε πάνω της γλύφοντας την. Η Μαίρη δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την μεγάλη κάβλα! Απαλά βογκητά ξέφυγαν απ\' το στόμα της και δάγκωσε απαλά τα μουσκεμένα μουνόχειλα της Ελίζας βυθίζοντας παράλληλα την γλώσσα της όσο πιο βαθειά μπορούσε μέσα στο μουνί της!

Η αντίδραση της Ελίζας ήταν άμεση. Πήρε ανάμεσα στα δόντια της την κλειτορίδα της Μαίρης και άρχισε να της την δαγκώνει.

Η ξανθιά μαθήτρια ούρλιαξε απ\' τον ηδονικό πόνο κα αμέσως έκανε το ίδιο στην φίλη της. Της δάγκωσε την κλειτορίδα κι άρχισε να μασουλάει την σάρκα τριγύρω!

Οι δυο φίλες στριφογύρισαν πάνω στο πάτωμα της υπερυψωμένης σκηνής αγκαλιασμένες σφιχτά με το στόμα της μιας να γλείφει και να δαγκώνει το μουνί της άλλης!

Πλησίαζαν και οι δύο σ\' έναν οργασμό ανεπανάληπτο. Κάθε στιγμή που περνούσε ένιωθαν όλο και πιο καυτά τα μουνιά τους και προσπαθούσαν να γλείφουν η μια την άλλη όσο πιο καλά μπορούσαν για να φτάσουν στην λύτρωση του οργασμού.

\"Γαμώτο! Αυτές οι δύο τσούλες θα χύσουν παρέα!\" είπε σαρκαστικά ο ένας απ\' τους άντρες,

\"Γαμημένες σκύλες\", έβρισε ένας άλλος \"Και είχα ποντάρει ογδόντα ολόκληρα δολλάρια στην ξανθιά. Κοίτα τις πουτάνες πώς την βρίσκουν.

Η Ελίζα και η Μαίρη αδιαφορούσαν εντελώς για όσα γινόντουσαν γύρω τους. Εσφιγγαν η μια τα μπούτια γύρω απ\' το κεφάλι της άλλης και έγλειφαν με αχόρταγο πάθος τα μουνιά τους. Και κείνη την στιγμή οι μπουτάρες τους σφίχτηκαν περισσότερο, τα μουνόχειλά τους συσπάστηκαν, οι γλώσσες τους κουνιόντουσαν σαν τρελές, δάγκωνε η μια την κλειτορίδα της άλλης και άρχισαν και ο δύο μαζί να χύνουν!!!

\"Ιησού Χριστέ!\" αναφώνησε η Αυγή. \"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα απολαμβάναμε ένα τέτσι ο θέαμα!\"

Η δερματοντυμένη γυναίκα μαστίγωσε την Ελίζα στην πλάτη αλλά η μικρή μαθήτρια ούτε που της έδωσε σημασία. Εξακολουθούσε να στριφογυρνάει στο πάτωμα κολλημένη ασφυκτικά πάνω στην φίλη της, απολαμβάνοντας και οι δυο του πιο έντονο οργασμό της ζωής τους.

Η Αυγή μαστίγωσε αρκετέ ς φορές και τις δύο κοπέλες που έκαναν γλειφομούνι η μια στην άλλη αδιαφορώντας για τα χτυπήματα.

Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να καταλαγιάσει λίγο το πάθος τους και να συνέλθουν από τα αφόρητα κύματα των αλλεπαλλήλων οργασμών. Τελικά απόμειναν αγκαλιασμένες λαχανιασμένες βαριανασαίνοντας πάνω στο πάτωμα της σκηνής.

\"Που να τις πάρει ο διάολο ς\", φώναξε άγρια η Αυγή. \"Για ελάτε εδώ κύριοι! Όποιοι θέλετε! Η καλύτερα όποιοι από σας έχουν πολύ μεγάλες κάβλες! Θέλω να τα ξεσκίσετε στον πούτσο αυτά τα δύο τσουλάκια!\"

Η Ελίζα σχεδόν δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Διάφορα χέρια την σήκωναν στον αέρα και την οδήγησαν πάνω στο τραπέζι με το κεφάλι της να εξέχει από την μια άκρη.

Ένας θεόρατος άντρας πλησίασε και καβάλησε το κεφάλι της. Αντί να οδηγήσει την ψωλάρα του στο στόμα της όπως περίμενε η Ελίζα, ο άντρας βύθισε το πελώριο καβλί του στο βαθύ χώρισμα των βυζιών της. Μετά οδήγησε το κεφάλι της Ελίζας από κάτω του ανάμεσα στα κωλομέρια του.

\"Γλείψε μου την κωλοτρυπίδα μωρό μου!\" διέταξε ο άντρας την ξαφνιασμένη μαθήτρια. Η έντονη άσχημη μυρωδιά χτύπησε αμέσως τη μύτη της Ελίζας αλλά δεν ήταν πια σε θέση να αρνηθεί το παραμικρό. Μούγκρισε από αηδία καθώς ο αντρικός κώλος τρίφτηκε πάνω στο στόμα της. Ο άντρας πίεζε με τέτοιο τρόπο τον κώλο του στο πρόσωπό της ώστε να της αφήνει χώρο ίσα ίσα για να αναπνεύσει. Την ίδια στιγμή άπλωσε τα χέρια του και ένωσε τις βυζάρες της μεταξύ τους παγιδεύοντας ανάμεσά τους την χοντρή πούτσα του.

Η Ελίζα διστακτικά έβγαλε τη γλώσσα της και έγλειψε την καφετιά τριχωτή κωλοτρυπίδα του άντρα. Αμέσως τον ένιωσε να τρέμει πάνω στο πρόσωπό της από ευχαρίστηση.

\"Πιο πολύ\", την πρόσταξε ενώ άρχισε να μπαινοβγάζει την ψωλάρα στο χαντάκι των βυζιών της. Της γαμούσε τα βυζιά με απαλές δυνατές κινήσεις.

Ένας άλλος άντρας σήκωσε την Μαίρη και την πλησίασε στο πλάϊ του τραπεζιού. Την υποχρέωσε να σκύψει πάνω στο γυμνό κορμί της φίλης της που βρισκόταν ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στο τραπέζι. Ο άντρας οδήγησε το κεφάλι της ξανθιάς Μαίρης ακριβώς στη βάση των βυζιών της Ελίζας. Έτσι κάθε φορά που ο πούτσος του άλλου άντρα σπρωχνόταν ανάμεσα στις βυζάρες της Ελίζας έφτανε και χωνόταν στο στόμα της Μαίρης!!!

Η ξανθιά μαθήτρια έγλειφε τώρα το πουτσοκέφαλο του άντρα κάθε φορά που αυτό ξεπρόβαλλε από τα βυζιά της φίλης της.

Ένα αντρικό χέρι χαστούκισε τα κωλομέρια της Μαίρης και μια αντρική φωνή πίσω της την πρόσταξε να ανοίξει της μπουτάρες της.

Έκανε όπως της είχαν πει και ένας ζουμερός πούτσος πλησίασε αργά στα μουσκεμένα της μουνόχειλα και καρφώθηκε απότομα στον πάτο της μουνάρας της.

Σαν να μην έφτανε αυτό ένας τρίτος άντρας ήρθε και στάθηκε ανάμεσα στα μπούτια της Ελίζας με το χοντρό πουλί του να σημαδεύει το ταβάνι σαν κοντάρι σημαίας!!

Της έπιασε τα μπούτια, τα σήκωσε ψηλά στον αέρα και κάρφωσε την ψωλάρα του στο μουσκεμένο μουνάκι της που μόλις πριν λίγη ώρα ήταν ακόμα παρθένα!

Η Ελίζα ένιωσε με ανακούφιση την ψωλή του άντρα να γεμίζει την μουνότρυπά της. Είχε αρχίσει να της αρέσει αφόρητα να την γαμάνε. Αναστέναξε και έγλειψε άλλη μια φορά την κωλοχαράδρα του άντρα που τριβόταν στο πρόσωπό της, ενώ την ίδια στιγμή με την ψωλή του της γαμούσε τις υπέροχες βυζάρες και τσιμπούκωνε και τη φίλη της.

Η κωλοτρυπίδα του άντρα ανοιγόκλεινε απ\' την κάβλα κάθε φορά που η Ελίζα του την έγλειφε με την καυτή γλώσσα της.

\"Δεν τα καταφέρνεις καθόλου άσχημα πουτανάκι! Έτσι μπράβο! Συνέχισε να μου γλύψεις την κωλάρα! Έλα, κάνε με να χύσω στο πρόσωπο της φιλεναδίτσας σου!!!\"

Η Μαίρη βόγκηξε καθώς ο άντρας πίσω της χωνόταν μ\' όλη του τη δύναμη στο μουνί της και την ξέσκιζε. Το στόμα της ήταν κολλητά στα βυζιά της Ελίζας και ρουφούσε ηδονικά το πουτσοκέφαλό του άλλου άντρα κάθε φορά που αυτό ξεπρόβαλε από την υπέροχη τρεμουλιαστή σάρκα των βυζιών της φίλης της.

Μπροστά ακριβώς στα μάτια της Μαίρης υπήρχαν τα σημάδια από το μαστίγωμα των βυζιών της Ελίζας από τη Αυγή. Τα βυζάκια της Μαίρης πιεζόντουσαν στο πλάι του στομαχιού της Ελίζας και οι ρώγες της είχαν σκληρύνει από την καινούρια κάβλα που την πλημμύριζε.

Η Ελίζα ένιωσε τα πόδια της που της τα είχε σηκώσει ψηλά ο τρίτος άντρας να ανοίγουν διάπλατα καθώς ο άντρας προσπαθούσε να φτάσει την πουτσάρα του στο στομάχι της μέσα από το μουνί της!

Τα χέρια του είχαν βουτήξει τις μπουτάρες της και τις έσφιγγαν μανιασμένα. Η Ελίζα κάβλωσε από το σκληρό γαμήοιτου άγνωστου και κόλλησε την γλώσσα της παθιασμένα στον κώλο του άντρα που της γαμούσε τα βυζιά καβάλα στο πρόσωπό της.

\"Χώσε την γλωσσάρα σου στην κωλοτρυπίδα μου μωρό μου!!!\" ούρλιαξε εκστασιασμένος ο άντρας πάνω της.

Η Ελίζα ένιωσε καυτά δάκρυα ντροπής να πλημμυρίζουν τα μάτια της, ενώ ταυτόχρονα τα κωλομάγουλα του άντρα πιέστηκαν περισσότερο στο πρόσωπό της για να την διευκολύνουν να κάνει αυτό που της είχε ζητήσει.

Η ψωλή που της γαμούσε απίθανα τη μουνάρα της της αφαίρεσε κάθε δισταγμό για οτιδήποτε... Δεν την ενδιέφερε πια τι θα έκανε και γιατί. Η ηδονή ξαναγύριζε στο κορμί της και αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία... Έσπρωξε τη γλώσσα της δυνατά μέσα στην καφετιά κωλοτρυπίδα του άντρα.

Η σούφρα του άντρα σφίχτηκε γύρω από την γλώσσα της και την ίδια στιγμή η ψωλή του άντρα τραντάχτηκε ανάμεσα στις βυζάρες της. · Έσπρωξε πιο πολύ και κατάφερε να περάσει την καυτή γλώσσα της μέσα στην στενή σούφρα του κώλου του άντρα. Του έγλειφε τα κωλοβάρδουλα κα ο άντρας βόγκηξε από ευχαρίστηση ενώ οι γοφοί του επιτάχυναν το ρυθμό τους τρίβοντας τώρα πια μανιασμένα την ψωλή του ανάμεσα στα βυζιά της Ελίζας και το στόμα της Μαίρης. Η Ελίζα σκλήρυνε την γλώσσα της μέσα στην σκατότρυπα του άντρα και τον έστειλε στον παράδεισο της ηδονής μιας και στο πρόσωπό του απλώθηκε ένα παθιασμένο χαμόγελο και ένα βογκητό ξέφυγε απ\' τα χείλια του.

Η Μαίρη ένιωσε το χέρι του άντρα που την γαμούσε από πίσω να πιέζει το σβέρκο της για να φέρει το στόμα της πιο κοντά στα βυζιά της Ελίζας και την ψωλή που τα γαμούσε.

Και οι τρεις άντρες λεπτό προς λεπτό επιτάχυναν τους ρυθμούς τους καβλωμένοι. Γαμούσαν τις δύο μαθήτριες όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο γρήγορα πλησιάζοντας στο τέλος.

Η Μαίρη βόγκηξε καθώς το πουτσοκέφαλο του άντρα μπαινόβγαινε μανιασμένα τώρα στα χείλια της. · Έβγαλε την γλώσσα της για να το γλύψει και μαζί έγλειψε και τις βυζάρες της φίλης της. Το μουνί της σφιγγόταν πάνω την ποϋτσα του άντρα που την γαμούσε από πίσω και δεν είχε προλάβει να δει ούτε το πρόσωπό του. Η ξανθιά μαθήτρια καταλάβαινε ότι όσο και αν φαινόταν απίθανο, θα έχυνε ξανά. Δεν μπορούσε να το ελέγξει και ο πούτσαρος που την γαμούσε την έφερνε όλο και πιο κοντά στο τέλος. Ο εαυτός της την πρόδιδε. Ένιωθε κάθε εκατοστό της μουνότρυπάς της να γεμίζει ασφυκτικά απ\' την καυτή ζουμερή ψωλάρα του άντρα κι αυτή η αίσθηση την κάβλωνε φοβερά.

Γουργουρίζοντας από ηδονή η Μαίρη έγλειφε και ρουφούσε το σκληρό θεόρατο πουτσοκέφαλο του άντρα που γαμούσε τα βυζιά της φίλης της και το ένιωθε να πρήζεται και να τρέμει από τον πόθο.

Ο άντρας που γαμούσε τα βυζιά της Ελίζας ξαφνικά έχασε κάθε έλεγχο και άρχισε να κουνιέται σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ η Ελίζα εξακολουθούσε να χώνει την γλώσσα της βαθιά στην κωλοτρυπίδα του.

\"ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!! ΓΑΜΩΤΟ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! ΘΑ ΧΥΣΩ!!! ΘΑ ΧΥΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΣΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ!!! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΧΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ! !! \" ούρλιαξε θολωμένος απ\' την κάβλα ο άντρας.

Η Ελίζα ένιωσε τον κώλο του να σφίγγεται στο πρόσωπό της ενώ η σούφρα του ανοιγόκλεινε πάνω στη γλώσσα της. Προσπάθησε να αγνοήσει την ντροπή της και τράβηξε την γλώσσα της από την σούφρα του γλύφοντας τον άλλη μια φορά την χαράδρα του κώλου του και την βάση των αρχιδιών του που χτυπιόντουσαν στο λαιμό της καθώς ο άντρας της γαμούσε ξέφρενα τις βυζάρες.

Η μελαχροινή μαθήτρια κατάλαβε ότι πολύ σύντομα ο άντρας θα έχυνε πάνω στα βυζιά της και πάνω στο πρόσωπο της φίλης της. Και ήξερε ότι μπορούσε να χαρίσει σ\' αυτόν τον άντρα την καλύτερη εκσπερμάτωση της ζωής του δουλεύοντας σωστά την γλώσσα της στο κώλο του. Δεν ήξερε πώς και από πού το ήξερε αλλά ήταν σίγουρη πως γνώριζε ακριβώς τις κατάλληλες κινήσεις για να τον κάνει να ξετρελαθεί. Του έγλειψε άλλη μια φορά τον κώλο και ξανάχωσε τη γλώσσα της βαθειά στην κωλοτρυπίδα του την ίδια στιγμή που εκείνος ουρλιάζοντας από την κάβλα άρχισε να χύνει ασταμάτητα!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")